-
Σε αυτο το θεμα λεω να πουμε βαση των εμπειριών μας για τη/τις μαρκα/ες η το ειδος(πχ εταιρικο, ταξι) των αυτοκινητων που οδηγούν οι χειροτεροι και οι καλύτεροι οδηγοί
επειδή τις περισσοτερες φορες που κινδύνεψα να τρακάρω εξαιτίας σφάλμα αλλου ηταν με Huyndai θα πω οτι οι χειρότεροι οδηγοί για μένα ειναι αυτοί. Επίσης στους χειρότερους τη δευτερη θεση δίνω σε αυτούς των Μερσεντές γιατί δεν υπολογίζουν πολλές φορές του αλλους, παρκάρουν όπου να ναι και δε δινουν πολλές φορές προτεραιότητα επειδή πιστευουν οτι το αυτοκίνητό τους ειναι δυνατοτερο από αλλα σε μια συγκρουση κλπ κλπ. Αυτα από προσωπικές εμπειρίες που έχω
Στους καλύτερους βαζω στην πρώτη θεση τους Alfisti
και στη δευτερη θεση τους BMWδακηδεςελπίζω να μη σκοτωθούμε λόγω αντιπαραθεσεων στη συνεχεια της συζητησης
-
Σε αυτο το θεμα λεω να πουμε βαση των εμπειριών μας για τη/τις μαρκα/ες η το ειδος(πχ εταιρικο, ταξι) των αυτοκινητων που οδηγούν οι χειροτεροι και οι καλύτεροι οδηγοί
επειδή τις περισσοτερες φορες που κινδύνεψα να τρακάρω εξαιτίας σφάλμα αλλου ηταν με Huyndai θα πω οτι οι χειρότεροι οδηγοί για μένα ειναι αυτοί. Επίσης στους χειρότερους τη δευτερη θεση δίνω σε αυτούς των Μερσεντές γιατί δεν υπολογίζουν πολλές φορές του αλλους, παρκάρουν όπου να ναι και δε δινουν πολλές φορές προτεραιότητα επειδή πιστευουν οτι το αυτοκίνητό τους ειναι δυνατοτερο από αλλα σε μια συγκρουση κλπ κλπ. Αυτα από προσωπικές εμπειρίες που έχω
και στη δευτερη θεση τους BMWδακηδεςελπίζω να μη σκοτωθούμε λόγω αντιπαραθεσεων στη συνεχεια της συζητησης
-
-
Έλα στον Πύργο να σου δείξω πως οδηγούν μερικοί ΒΜWδάκηδες( ),να δεις για πότε θα αλλάξεις γνώμη.Και είμαι fun της BMW.
Νομίζω πάντως ότι δεν παίζει ρόλο τι αμάξι οδηγάς,αλλά τι μυαλό κουβαλάς και αν κουβαλάς. -
Δε νομίζω ότι μπορούμε να γενικεύουμε.
Παρ' όλα αυτά, θα μεταφέρω εδώ μία φράση από το μνημείωδες νήμα 'Ζώα #8':
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πόση μαλακία μπορεί να χωράει σε ένα smart; -
Συμφωνω με τον ιδρυτη του νηματος.
Οι χειροτεροι Hyundai,Kia,vw και οι καλυτεροι Αλφα,Bmw και ΦΙΑΤ.
-
νταξει κανω βεβιασμενη γενικευση αλλά θελω να βρουμε το μεσο όρο
μπορεί πχ μερικοι Χοντάκηδες να ειναι καλοι αλλά κατι απροσεχτοι παππουδες/γιαγιαδες μας ριχνουν το μεσο ορο
επισης τονιζω οτι οι γνωμες ειναι απο προσωπικες εμπειρίες. -
Ζηλεύετε που το Ceed αναδείχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς και ανοίξατε αυτό το τόπικ...
Εγκάθετοι -
Μην αναφερεις ρε Πατρινε κηδειες τετοια μερα...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ζηλεύετε που το Ceed αναδείχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς και ανοίξατε αυτό το τόπικ...
ΕγκάθετοιΕμείς φταίμε που ο όμιλος Δάβαρη ζητά πιστοποιητικό βλακείας για να πουλήσει.
-
οδηγουν μηχανακι ,
Χρονια Πολλα!
ΥΓ... οι χειροτεροι , οι καλυτεροι οδηγουν οτι ναναι
-
Γενικώς οι οδηγοί SUV's οδηγούν σαν ο δρόμος να τους ανήκει σε όλο το μήκος και το πλάτος του.
Επίσης έχω διαπιστώσει too much επίδειξη και εφφέ από οδηγούς Mini Cooper και Audi ΤΤ.
Απαράδεκτοι εντός πόλης κάφροι πολλοί κάτοχοι Smart, ιδίως οι γυναίκες.
ΑΙΣΧΡΟΙ πολλοί από τους κατόχους σαξόραλλων και παλιών γρήγορων suzuki swift και starlet.
Άπλετη καγκουριά και παντιλίκι στην πρώτη ευκαιρία ακόμα και σε επικίνδυνα σημεία από οδηγούς Bmw σειράς 3 κουπέ ανεξαρτήτως κυβικών (συνήθως 1.600 )
Κοιμισμένοι παπούδες με Opel και 60 χλμ στην αριστερή λωρίδα ή 'γρήγορα' εγγόνια τους που καβάτζωσαν το Corsa/Astra και νομίζουν ότι είναι μάγκες να το τρέχουν και να φεύγουν στην πρώτη στροφή
Σκατά στο κεφάλι οι γκόμενες με VW (Polo ή Golf).
Σάπιοι πολλοί οδηγοί Accent προηγούμενης γενιάς που νιώθουν κόμπλεξ για το αμάξι τους επειδή όλοι το έχουν στο φτύσιμο.
Αναίσθητοι οι οδηγοί Toyota Auris.
Πολλά (συνήθως καγκουρεμένα) Leon, Octavia και παλιότερα Civic θεωρούν ότι η Βουλιαγμένης και η παραλιακή τους ανήκουν.
Ευγενείς και πολιτισμένοι σε γενικές γραμμές οι κάτοχοι Mx-5, Rx-8, Colt CZT, Ford Focus, Alfa Romeo, Yaris.
-
Eτσι σας θελω!Ψόφιους για τσουβαλισμα.
Λετε να υπάρχει το παραμικρο ψυγμα λογικής πίσω απο μια σκεψη του τυπου'οι χαζοι οδηγούν χιουνται';
-
Eγω ειμαι περιπτωση!!
Οδηγω χιουνται(οχι οτι να ειναι,κουπε) και εχω και 2 φιατ!!!
Τι ειμαι; -
Οι καλοί** οδηγούν **τα πάντα.Οι κακοί μετακινούνται με τα πάντα ...
There are no fast cars... Only fast drivers ....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eγω ειμαι περιπτωση!!
Οδηγω χιουνται(οχι οτι να ειναι,κουπε) και εχω και 2 φιατ!!!
Τι ειμαι;αφου ειπα οτι θελουμε να βρουμε ενα μεσο ορο
το να βγουν οι οδηγοί της Χιουνται ως χειρότεροι δε σημαινει οτι σωνει και καλά πρέπει ολοι να ειναι κακοι
η οτι αυτοι που οδηγουν Φιατ ειναι ολοι Σουμαχερ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eτσι σας θελω!Ψόφιους για τσουβαλισμα.Λετε να υπάρχει το παραμικρο ψυγμα λογικής πίσω απο μια σκεψη του τυπου'οι χαζοι οδηγούν χιουνται';
Όπως έλεγε η διαφήμιση 'οι ξύπνιοι οδηγούν Ρενώ'
(φυσικά μετά από χρόνια η εν λόγω διαφήμιση διδάσκεται και αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή)
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Οι καλοί** οδηγούν **τα πάντα.Οι κακοί μετακινούνται με τα πάντα ...There are no fast cars... Only fast drivers ....
Τα είπες όλα με αυτή τη φράση
Αδιάφορους / άσχετους/ ηλίθιους οδηγούς έχω συναντήσει σε όλες τις μάρκες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eτσι σας θελω!Ψόφιους για τσουβαλισμα.Λετε να υπάρχει το παραμικρο ψυγμα λογικής πίσω απο μια σκεψη του τυπου'οι χαζοι οδηγούν χιουνται';
Χαλάρωσε βρε Αντρέα μη τα βλέπεις όλα από τη σοβαρή τους πλευρά.
Το θέμα από το τίτλο του και μόνο είναι για πλάκα, γιατί αν το πάρουμε τοις μετρητοίς καήκαμε.Πάντως για το δεύτερο σκέλος της δεύτερης παραγράφου της δημοσίευσής σου και για την επιβεβαίωσή του, σου αναφέρω ότι σχεδόν καθημερινά οδηγώ ένα Getz.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Οι καλοί** οδηγούν **τα πάντα.Οι κακοί μετακινούνται με τα πάντα ...
There are no fast cars... Only fast drivers ....
Τα είπες όλα με αυτή τη φράση
Αδιάφορους / άσχετους/ ηλίθιους οδηγούς έχω συναντήσει σε όλες τις μάρκες.
+1
Οι χειρότεροι για μένα, είναι οι Alfisti... Το ξέρω όλοι είναι αντίθετοι σε αυτό, αλλά είναι προσωπική γνώμη. Να μην ξεχνάμε ταξιτζίδες & νταλικέριδες, περισσότερο οι πρώτοι όμως, αν και μιλάμε για μάρκες...
Στην Κρήτη που πήγα πρόσφατα διαπίστωσα άλλα πράγματα, τα οποία αν τα πω θα θίξουν πολλούς, οπότε χρονιάρες μέρες ας το αφήσουμε...
Και οι κάτοχοι ΒΜW & SUV δεν πάνε πίσω...
Οι καλύτεροι οδηγούν καλά, όποιο αυτοκίνητο και να τους δώσουν, ανεξαρτήτως μάρκας!
Τι οδηγουν οι χειροτεροι και τι οι καλυτεροι οδηγοι