-
Αγορασα πριν 1 χρονο ενα κουρτινακι για το πισω παμπριζ του αυτοκινητου μου.
Το αγορασα απο autoplus, κοστισε αρκετα θυμαμαι και ειναι αυτοκολλητο στο πισω τζαμι.Πριν λιγες μερες ξεκολησε!
Και να φανταστει κανεις, οτι το εχω σχεδον κατεβασμενο το κουρτινακι, το αυτοκινητο το χρησιμοποιω αραια, μονο για μεγαλα ταξιδια, αλλα το εχω αναγκη γιατι οταν δεν το εχω, χτυπα ο ηλιος καταματα τα μικρα παιδια μου στο πισω καθισμα.Ξαναπηγα στο autoplus, μου ειπαν οτι τους εκανε εντυπωση, καθως εχουν βαλει κουρτινακια ιδιου τυπου σε ταξι, που ειναι ολη μερα στους δρομους και δεν εχουν το παραμικρο προβλημα.
Το ξανακολησαν με νεα αυτοκολλητα και μαντεψτε...πριν λιγο ειδα οτι αρχισαν παλι να ξεκολουν.
Το θεμα δεν ειναι τα λεφτα που εχασα, το θεμα ειναι η ταλαιπωρια (πηγαινε ξαναπηγαινε να στο φτιαξουν) και κυριως, οτι δεν κανω τη δουλεια μου.
Τι φταιει και ξεκολάει? Τι προτεινετε για κουρτινακι του πισω παρμπριζ?
-
Το αγορασα απο autoplus, κοστισε αρκετα θυμαμαι και ειναι αυτοκολλητο στο πισω τζαμι.Πριν λιγες μερες ξεκολησε!
Και να φανταστει κανεις, οτι το εχω σχεδον κατεβασμενο το κουρτινακι, το αυτοκινητο το χρησιμοποιω αραια, μονο για μεγαλα ταξιδια, αλλα το εχω αναγκη γιατι οταν δεν το εχω, χτυπα ο ηλιος καταματα τα μικρα παιδια μου στο πισω καθισμα.Ξαναπηγα στο autoplus, μου ειπαν οτι τους εκανε εντυπωση, καθως εχουν βαλει κουρτινακια ιδιου τυπου σε ταξι, που ειναι ολη μερα στους δρομους και δεν εχουν το παραμικρο προβλημα.
Το ξανακολησαν με νεα αυτοκολλητα και μαντεψτε...πριν λιγο ειδα οτι αρχισαν παλι να ξεκολουν.
Το θεμα δεν ειναι τα λεφτα που εχασα, το θεμα ειναι η ταλαιπωρια (πηγαινε ξαναπηγαινε να στο φτιαξουν) και κυριως, οτι δεν κανω τη δουλεια μου.
-
-
απαραδεκτο αυτο το κουρτινακι
Κοβει ολη την ορατοτητα του οδηγου που ειναι πισω απο σενα με το κουρτινακι
Περαν τουτο ειναι και ξεπερασμενο αισθητικα
καλυτερη και πιο αποτελεσματικη λυση βαλε μια μεμβρανη στο πισω παμπριζ(και αυτη κοβει ορατοτητα απο τους πισω αλλα υπαρχουν και νεες που υποσχονται πολλα χωρις να σκουραινουν)
Δες το τοπικ με τα φιμεΣυμβουλη
Μην ξαναπας σε Αυτοπλας αλλα και μην εμπιστευεσαι πωλητες
καλυτερα κολλα το εσυ -
Κοιτα, εμενα τα κουρτινακια με εχουν βολεψει αρκετα ως τωρα.
Πχ. απο οποια μερια χτυπα ο ηλιος, βαζω ενα κουρτινακι με βεντουζα στο αντιστοιχο παραθυρο.Γενικα μου αρεσει η ευελιξια.
Οταν εχει συννεφια ή ειναι βραδυ δεν θα ηθελα να εχω φυμε τζαμια.Ειναι σαν να φορω γυαλια ηλιου μες τη νυχτα!
Οχι, τα βαζεις μονο οταν εχει ηλιο, οπως και τα κουρτινακια!Δεν μπορει, καποια λυση θα υπαρχει σε κουρτινακι!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
η πειραικη-πατραικη εβγαζε κατι καλα -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
η πειραικη-πατραικη εβγαζε κατι καλαΓια αυτό και έκλεισε. Γιατί αυτά που έβγαζε δε χάλαγαν.
Στο θέμα τώρα.
Συνήθως αυτού του τύπου τα κουρτινάκια έχουν στη συσκευασία τους και γατζάκια για να βιδώνονται. Αν δεν έχει, δε μπορείς ή δεν μπορείς να τρυπήσεις στο σημείο που θέλεις να μπει το κουρτινάκι (τρίθυρο είναι το αυτοκίνητό; ) ψάξε να βρεις αυτοκόλλητη ταινία καλύτερης ποιότητος απ΄αυτή που έχει επάνω. Αν και γενικά οι λύσεις με αυτοκόλλητα δεν είναι σταθερές για πολύ καιρό λόγω θερμοκρασιών κ.λ.π.. -
Εγώ το πρόβλημα του ήλιου για τα παιδιά στο πίσω κάθισμα το έλυσα με τη χρήση προστατευτικών ημιδιαφανών με βεντούζες (έχουν επάνω σχέδια από καρτούν). Κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά και βγαίνουν εύκολα ανά πάσα στιγμή. Έχω βάλει ένα σε κάθε πίσω τζάμι πόρτας και ένα μεγαλύτερο στο πίσω παρμπρίζ.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ το πρόβλημα του ήλιου για τα παιδιά στο πίσω κάθισμα το έλυσα με τη χρήση προστατευτικών ημιδιαφανών με βεντούζες (έχουν επάνω σχέδια από καρτούν). Κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά και βγαίνουν εύκολα ανά πάσα στιγμή. Έχω βάλει ένα σε κάθε πίσω τζάμι πόρτας και ένα μεγαλύτερο στο πίσω παρμπρίζ.ΜΠΛΙΑΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Εγώ το πρόβλημα του ήλιου για τα παιδιά στο πίσω κάθισμα το έλυσα με τη χρήση προστατευτικών ημιδιαφανών με βεντούζες (έχουν επάνω σχέδια από καρτούν). Κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά και βγαίνουν εύκολα ανά πάσα στιγμή. Έχω βάλει ένα σε κάθε πίσω τζάμι πόρτας και ένα μεγαλύτερο στο πίσω παρμπρίζ.
ΜΠΛΙΑΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ
Περαστικά!!!
-
EMMANOYHL εγω το βρισκω καλη ιδεα αυτο που κανεις.
Τελικα μαλλον ειναι υποκειμενικο.Δεν ειναι και πολυ σουπερα απο πλευρας αισθητικης, αλλα δεν βλεπω κι αλλη λυση να μου προτεινετε, περα απο ζελατινες που ειναι κατι που δεν θελω αφου βρεξει χιονισει πισω θα ειναι ολα μαυρα κι αραχνα.
Το κουρτινακι το βαζεις και το βγαζεις.
Αλλα δεν θελω να κανω τρυπες σε εταζερα. Απο την αλλη τα αυτοκολητα δεν φαινεται να εχουν αντοχη.
-
Υπαρχουν πολυ ελαφριες μεβρανες που δεν σκουραινουν παρα ελαχιστα το αυτοκινητο
Υπαρχουν ακομα και διαφανεις οι νεες V cool που μπλοκαρουν ακτινοβολια και ζεστη σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο απο τις σκουρες -
Ελαφριες μεμβρανες v-cool?
Περισσοτερες πληροφοριες?
Που τι βαζουν, ποσο παει το μαλλι κλπ?Χαλανε με τον καιρο?
Κρυβουν τον ηλιο χωρις να ειναι μαυρες?
-
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Ελαφριες μεμβρανες v-cool?
Περισσοτερες πληροφοριες?
Που τι βαζουν, ποσο παει το μαλλι κλπ?Χαλανε με τον καιρο?
Κρυβουν τον ηλιο χωρις να ειναι μαυρες?
Δες το τοπικ με τα φιμε
Ειναι ψιλοακριβες βεβαια
Εγω παντως με 150 Ε εντυσα το τριθυρο μου,με μεσαια σκουροτητα
Ελαχιστα κοβουν την ορατοτητα το βραδυ
Μονο σε θεοσκοτεινους δρομους ε οπισθεν το καταλαβαινω
Κουρτινακι για το πισω τζαμι