-
-
Τι μ@λ@κας, ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι επρόκειτο για αύριο......
Έχασα πολύ ωραία εκδήλωση.....
-
Η εκδηλωση ηταν πολυ ωραια. Πιστευω οτι οσοι ηταν εκει το χαρηκαν
-
Εγω δεν τα καταφερω λογω διαβασματος....
Νεχτ γιαρ.....
Βασιλη παντα τυχερος να εισαι....
Απο οτι βλεπω η παραγκα των δωρων(Ililias) ξαναχτυπησε εε?
Αντε κ του χρονου.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ωραία ήταν !!
Η γνωστή καλή παρέα, η παράγκα του ililia ...
κέρδισα και το φλουρί ... μια χαράΠάντα τέτοια, γείτονα! Καλή χρονιά!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ωραία ήταν !!
Η γνωστή καλή παρέα, η παράγκα του ililia ...
κέρδισα και το φλουρί ... μια χαράΠάντα τέτοια, γείτονα! Καλή χρονιά!
Ευχαριστώ, επίσης !!
-
Τώρα που συνήλθα, από τη βόλτα με το διαβολάκι το 106 με τον Δημήτρη-πυροβολημένο-Δέγλερη, να πω πως πέρασα μια χαρά, κληρώθηκα πρώτος για συνοδήγηση στο πορτοκαλί 106...
Όταν του είπα πως είχα 106, μου είπε 'ωραία, έλα τώρα να δεις και πως πάει!'
Εκεί που έλεγα 'ε, τώρα είναι η ώρα να πέσει στα φρένα' ο τύπος ανέβαζε ακόμα...
Περιττό να πω πως πρέπει να του στράβωσα το δεξί θόλο από το ... φρενάρισμα!
Αυτό το παιδί όταν έβλεπε στροφή, φουρκέτα, οτιδήποτε πλην ευθείας, κάτι πάθαινε... Πολλές φορές βρεθήκαμε στους δύο τροχούς με περίεργες γωνίες ως προς την πορεία μας αλλά ο διάολος καθόταν και έφευγε ευθεία και.. σφεντόνα! Η φωτογραφία στο rally.gr ΔΕΝ τα λέει όλα...Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
Επίσης ευχαριστώ πολύ το forum για την ωραία εκδήλωση!Υ.Γ.: Εντελώς καλόπιστα, προσφέρομαι εθελοντικά, παρέα με όποιον θέλει και μπορεί, αν η αρχή του αυτοκινητοδρομίου βάλει τα υλικά, να φέρω το φτυάρι μου και το μυστρί μου, να σπάσουμε 2-3 χαρμάνια και να κλείσουμε επιτέλους αυτές τις τρύπες στο τέλος των κερμπς, όπου πέφτουν τα αυτοκίνητα και πολύ με 'πονάει'... Λυπόμουν το 106 φέτος, λυπόμουν και πέρυσι το Focus ST που συνοδήγησα με τον Αθανασούλα...
-
kouk κ Τακη και εγω ευχαριστηθηκα γιατι ειχα να το κουνησω απο τη ριτσωνα το 106 οπου κ γενικα το 2007 το χαρικα! το 106 αυτο εχει γυρισει χρονους μεσα στο 1.07χαμηλα σε δοκιμες οποτε καταλαβενετε οτι ειχαμε αρκετα ακομα!! κριμα που ο EL-EM δεν μπορουσε να ειχα εστο κ για λιγο συνοδηγο με την εμπειρια του. Ελπιζω κ του χρονου να ειμαι στην ιδια θεση της εκδηλωσης!
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
kouk κ Τακη και εγω ευχαριστηθηκα γιατι ειχα να το κουνησω απο τη ριτσωνα το 106 οπου κ γενικα το 2007 το χαρικα! το 106 αυτο εχει γυρισει χρονους μεσα στο 1.07χαμηλα σε δοκιμες οποτε καταλαβενετε οτι ειχαμε αρκετα ακομα!! κριμα που ο EL-EM δεν μπορουσε να ειχα εστο κ για λιγο συνοδηγο με την εμπειρια του. Ελπιζω κ του χρονου να ειμαι στην ιδια θεση της εκδηλωσης!Μπαμ έκανε ότι το ευχαριστιόσουνα τρελλά!
( To in-car video πως θα γίνει να το αντιγράψουμε; )
-
το εχω ξεχασει στο αυτοκινητο μεσα Απο Δευτερα θα προσπαθησω να στο στειλω.
-
Παρ' ολο που ο deg ηταν ο μονος,εκτος των Τ.Ε., που πληρωσε την εκδηλωση ακριβα*,μου αρεσει που το φχαριστηθηκε και θελει επαναληψη.
- Ενα σπασμενο μοτερ δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για μια ευχαριστη εκδηλωση.
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
kouk κ Τακη και εγω ευχαριστηθηκα γιατι ειχα να το κουνησω απο τη ριτσωνα το 106 οπου κ γενικα το 2007 το χαρικα! το 106 αυτο εχει γυρισει χρονους μεσα στο 1.07χαμηλα σε δοκιμες οποτε καταλαβενετε οτι ειχαμε αρκετα ακομα!! κριμα που ο EL-EM δεν μπορουσε να ειχα εστο κ για λιγο συνοδηγο με την εμπειρια του. Ελπιζω κ του χρονου να ειμαι στην ιδια θεση της εκδηλωσης!Να είσαι καλά...
-
Βρε παιδιά το cooper Που έβγαλα φωτογραφίες εχθές για να τις ανεβάσουμε στο 'Βάλτε μια φώτο από το αυτοκίνητό σας' ποιανού ήταν .
Γιατί έχει 'κολλήσει' (ναι ρε λόγω ηλικίας στάξτε το φαρμάκι σας εγκάθετοι ) το μυαλό μου. -
Για το κόκκινο S μιλάς?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για το κόκκινο S μιλάς?Όχι ρε γμτ.
Θυμήσου ρε θείο θυμήσου.
-
Παρ' ολο που ο deg ηταν ο μονος,εκτος των Τ.Ε., που πληρωσε την εκδηλωση ακριβα*,μου αρεσει που το φχαριστηθηκε και θελει επαναληψη.
- Ενα σπασμενο μοτερ δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για μια ευχαριστη εκδηλωση
αγαπητε DAP επαναληψη θελω για το πρωταθλημα
για τα αλλα υγεια φιλε πανω απ ολα γιατι υπαρχουν και χειροτερα
αυτα ξαναφτιαχνωντε!!!! -
Και του χρόνου να είμαστε πάλι όλη η παρέα.
Λίγος κόσμος και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό...
Περάσαμε πάντως καλά (αν και ο χρόνος με πίεζε), συνοδήγησα, αλλά δεν έφαγα...
Και του χρόνου να είμαστε καλά.
-
...Βγάζει τον πρώτο λαχνό ο σπόρος, να ο αδελφός του.
Βγάζει τον δεύτερο, να ο άλλος του αδελφός...Δυο μπλουζάκια 4Τ πήραμε κ τώρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις, πόσο τα πληρώνω να μου τα πουλήσουν.
Αν είχατε στη διάθεσή σας αυτά τα αυτοκίνητα
με ποιό θα πηγαίνατε βόλτα στην πίστα μια ομορφούλα; Ο κύριος Krusenstern, πάντως, διάλεξε το Όπελ.
-
Αχα!
Ηλία, έχω 2 ωραίες φωτό του σπόρου.
Στείλε μου πμ με το mail σου ή με την msn διεύθυνσή σου, να σου τα στείλω το απόγευμα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν είχατε στη διάθεσή σας αυτά τα αυτοκίνηταμε ποιό θα πηγαίνατε βόλτα στην πίστα μια ομορφούλα; Ο κύριος Krusenstern, πάντως, διάλεξε το Όπελ.
Δεν το διάλεξα!
Έτυχε να έχω το κλειδί στην τσέπη μου, και έτρεξα μ' αυτό μέσα στην πίστα όταν έσπασε το μοτέρ του deg πριν το s-άκι.Αν είχα επιλογή για να πάω βόλτα μια ομορφούλα θα έπαιρνα το (τα ρέστα με πμ)
Κοπή πίτας 4ΤF: Ψηφίστε τον καλύτερο Έλληνα οδηγό του 2007!