-
Ο χρήστης ssssotos έγραψε:
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ Π......Σ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΤΟ 'ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ' ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ = ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΩΣ ΚΡΗΤΗ). ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ 'ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ' . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΙΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ 'ΚΥΠΕΛΛΟΥ' ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ 'ΜΑΣΑΝΕ' ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ' ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ.Δεν μας λες και ποιος είσαι για να ξέρουμε ποιον να περάσουμε όταν ανέβουμε στην έδρα σου????
Και έίναι κρίμα αγαπητέ φίλε να δημιουργείς θέμα και να εκθέτεις έτσι και τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους της Βόρειας Ελλάδας με τους οποίους ,τους περισσότερους δλδ γνωρίζω, εκτιμώ και σέβομαι και γιατί όχι ζηλεύω για τις ειδικές σας!
Και όπως έχουμε ξαναπει φέτος όλες οι κατηγορίες είναι για να κερδίζονται από Βορειοελλαδίτες οδηγούς που πραγματικά κρατάω τις επιφυλλάξεις μου για το αν θα κατεβούν πιο κάτω από την Λαμία!
Και εκεί είναι η παγίδα για σας..... αν δεν κατεβείτε πιο κάτω...το 09 σας βλέπω με έναν αγώνα μόνο και πολύ θα σας είναι!
Το καλό στην όλη ιστορία είναι-και είμαι σίγουρος γι αυτό- ότι οι φίλοι Βορειοελλαδίτες συναθλητές δεν εκπροσωπούνται από έναν ανώνυμο με τέτοιες απόψεις όπως εσύ! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρακαλώ να μην μετατραπεί το θέμα σε διαμάχη Βόρειων-Νότιων...(Moderator nass)
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ MODERATION ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΚΥΡΙΕ MODERATOR NASS?
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
...
Και έίναι κρίμα αγαπητέ φίλε να δημιουργείς θέμα και να εκθέτεις έτσι και τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους της Βόρειας Ελλάδας με τους οποίους ,τους περισσότερους δλδ γνωρίζω, εκτιμώ και σέβομαι και γιατί όχι ζηλεύω για τις ειδικές σας!
...
Το καλό στην όλη ιστορία είναι-και είμαι σίγουρος γι αυτό- ότι οι φίλοι Βορειοελλαδίτες συναθλητές δεν εκπροσωπούνται από έναν ανώνυμο με τέτοιες απόψεις όπως εσύ!Αυτό ακριβώς Σωτήρη...
-
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΝΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ , ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ . ΛΥΠΑΜΕ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΒΟΥΒΑΙΝΟΥΝ.
ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΟΤΕΣ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. -
Ελα ρε συ επωνυμε
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ.ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ 'ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ .... ΤΣΙΓΚΑΚΙ'
-
Ο χρήστης kaker έγραψε:
Ελα ρε συ επωνυμεΌποιος έχει γράψει το όνομά του εδώ μέσα, επώνυμος θεωρείται...
Και ο KOUKK το έχει κάνει αρκετές φορές.....
-
Αυτο που τελικα φοβομουνα εγινε πραγματικοτητα .
Ολοι οσους εχω ακουσει θεωρουν οτι το κυπελο ασφαλτου , ξεκιναει απ'το Ραλυ Φθιωτιδος στις 19-20 απριλιου !
Λες ?
-
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ 60 ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Σ-Κ
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ. -
καποια ενδειξη απο τις συμμετοχες?
-
Εδω οι συμμετοχες
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... Itemid=118' target='_blank
-
Ασχετο με το θεμα,αλλα ρε Ποσειδώνα εκείνο το σεμινάριο για νέους κριτές της ΕΛΕΤΑ τι εγινε?
-
εχεις pm
-
καλησπερα ποσειδωνα . ευχαριστω για την απαντηση για τις συμμετοχες. καλο αγωνα στο θερμαικου. ο μουρικης ειχε βυσμα και μπηκε πιο μπροστα..... ?
μηπως τα α/8 πανε πιο αργα.....?
κανονισε να τον πιασεις μεσα στην ειδικη.... -
Ο χρήστης gns έγραψε:
καλησπερα ποσειδωνα . ευχαριστω για την απαντηση για τις συμμετοχες. καλο αγωνα στο θερμαικου. ο μουρικης ειχε βυσμα και μπηκε πιο μπροστα..... ?
μηπως τα α/8 πανε πιο αργα.....?
κανονισε να τον πιασεις μεσα στην ειδικη....Εχω σαφεις οδηγιες, ως οδηγος Β της ομαδας, να μην περναω τον οδηγο Α!
Καλο αγωνα ναχουν ολοι.
ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ , <ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ> 2008