-
NOD32 .-
-
Antivir.-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Antivir.-+1, έχει καλύτερο feeling, περισσότερο συμμετοχικό πίσω άξονα, αλλά έχει σκληρά πλαστικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Antivir.-
+1, έχει καλύτερο feeling, περισσότερο συμμετοχικό πίσω άξονα, αλλά έχει σκληρά πλαστικά.
το δίνουν όμως δωρεάν ...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Antivir.-
+1, έχει καλύτερο feeling, περισσότερο συμμετοχικό πίσω άξονα, αλλά έχει σκληρά πλαστικά.
το δίνουν όμως δωρεάν ...
Γιατί δεν είναι ακόμη premium.
-
νοντ 32 ειναι ελαφρυ και συμφερει
-
Νοδ32 κι απο μένα. Είχα το antivir, αλλά μ' αυτό είμαι περισσότερο ευχαριστημένος. Κάνει και 50updates τη μέρα (που λέει ο λόγος).
Βέβαια, δεν είναι ακριβώς δωρεάν. -
Nod 32 ψώφισα με 50 ευρά για άδεια 2 ετών
πάντα αυθεντικό αντιβάιρους γιατί παρότι τα σαιτ που κατεβάζω είναι αξιόπιστα ποτέ δεν παίζω με αυτά
-
avast! 4 Home Edition - FREE antivirus software
Tο avast Home Edition είναι διαθέσιμo δωρεάν για μη εμπορική χρήση μόνο για οικιακούς χρήστες. Αν δεν είστε οικιακός χρήστης ή αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για επιχειρηματικούς σκοπούς, avast! Home Edition δεν σας δίνει άδεια για τέτοια χρήση. Το avast Home Edition είναι ελεύθερο να το χρησιμοποιήσετε αλλά είναι απαραίτητο να εγγραφείτε πριν από τη λήξη της αρχικής περιόδου 60 ημερών. Μετά την καταχώριση θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια άδεια κλειδί ισχύει για περίοδο 1 έτους. Αφού έχετε κάνει λήψη και εγκαταστήσει το πρόγραμμα, το κλειδί άδειας χρήσης πρέπει να ενσωματωθεί σε αυτό εντός 60 ημερών. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολη, και αυτό θα σας πάρει μόνο μερικά λεπτά.
Το πρόγραμμα διατίθεται και στην Ελληνική γλώσσα
Το κατεβάζετε από εδώ
-
απο οσα εχω χρησιμοποιησει μεχρι στιγμης δηλωνω ικανοποιημενος απο τα panda,zone alarm,kaspersky(αν και λιγο μαλακισμενο),avast,antivir(ετσι κι εστι) και φυσικα το spyware doctor(αν φας κατι σοβαρο ειναι το μονο που μπορει να το βγαλει).
αυτη τη στιγμη δουλευω με nod 32 και ολα φαινονται καλα,ειναι βεβαια λιγο νωρις μιας δεν εχω κλεισει ουτε 2μηνο οποτε θα δειξει...
αυτες τις μερες εκλεισα 2 χρονια χωρις format και ελπιζω να τα κανω 3!!!!
-
NOD 32 κι εγώ που είναι και ελαφρύ!
-
Μετά από πολλές δοκιμές (ορισμένες πιο καταστροφικές από ιό....), κατέληξα στην ευκολία:
ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μετά από πολλές δοκιμές (ορισμένες πιο καταστροφικές από ιό....), κατέληξα στην ευκολία:
ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ!+1
-
το ειχα για σχεδον κανα 3μηνο,αλλα αρχισε να υπαρχει προβλημα με το key μου
ειναι πιο βολικο απο τις προηγουμενες εκδοσεις,αφου τα κανει ολα μονο του,αλλα ετρωγε κατι κολληματα και χαζοκαθυστερησεις.Επισης μου ανιχνευε ως ιους πραγματα που δεν ηταν(το 'σπασμενο' exe της εγκαταστασης του πχ )
ιους παντως δεν εφαγα μαζι του,ειναι αρκετα ασφαλες! -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
avast! 4 Home Edition - FREE antivirus softwareTο avast Home Edition είναι διαθέσιμo δωρεάν για μη εμπορική χρήση μόνο για οικιακούς χρήστες. Αν δεν είστε οικιακός χρήστης ή αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για επιχειρηματικούς σκοπούς, avast! Home Edition δεν σας δίνει άδεια για τέτοια χρήση. Το avast Home Edition είναι ελεύθερο να το χρησιμοποιήσετε αλλά είναι απαραίτητο να εγγραφείτε πριν από τη λήξη της αρχικής περιόδου 60 ημερών. Μετά την καταχώριση θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια άδεια κλειδί ισχύει για περίοδο 1 έτους. Αφού έχετε κάνει λήψη και εγκαταστήσει το πρόγραμμα, το κλειδί άδειας χρήσης πρέπει να ενσωματωθεί σε αυτό εντός 60 ημερών. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολη, και αυτό θα σας πάρει μόνο μερικά λεπτά.
Το πρόγραμμα διατίθεται και στην Ελληνική γλώσσα
Το κατεβάζετε από εδώ
http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html' target='_blank
το χρησιμοποιώ και εγώ......
είναι πολύ καλό...... -
Antivirus ειναι απο τα λιγα προγραμματα που προσπαθω παντα να αγοραζω οριτζιναλ.Εχω περασει απο παρα πολλα και τελικα κατεληξα στο panda.Mε καλυπτει σχεδον 100% και σαν προγραμμα και σαν προστασια.Και σαν τιμη ειναι σουπερ 60 ευρω με 3 κλειδια για 3 υπλογιστες.
τον γεναρη που ληγει θα το ανανεωσω με το καινουργιο global του 2009
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ!+1
Και εγώ τον Ρώσο φανατικά.
Αλλά έχω απενεργοποιήσει το web traffic monitoring γιατί καθυστερεί το browsing αποδεδειγμένα. -
Θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή 'Δεν χρησιμοποιώ antivirus γιατί το σύστημα μου δεν το χρειάζεται'.
-
nod32 ελαφρύ και δραστικό...
norton ποτέ πιά! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή 'Δεν χρησιμοποιώ antivirus γιατί το σύστημα μου δεν το χρειάζεται'.μμμμμμμμμ κρυαδες
Ποιό ANTIVIRUS θεωρείτε το καλύτερο και γιατί;