-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
δεν το γνωριζω καθως δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο , ουτε το accord oυτε το Α4 . Το εχεις κανει εσυ?Εχω οδηγήσει άπειρα αυτοκίνητα.
Το μεγαλύτερό μου όμως πλεονέκτημα είναι ότι έχω την δυνατότητα να τα βλέπω και εις τα εξ ων συνετέθη.
Οταν καβαλάς ένα σενταν πχ ιαπωνικό (καλά τα χάτσμπακ και ειδικά τα σουπερμίνι είναι ο ορισμός του ΓΕΛΟΙΟΥ) λες 'ε καλό είναι,ουτε ζέστη ούτε κρύο).
Οταν στο καπάκι οδηγάς Γερμανικό το πρώτο πράγμα που λες ΄'ε οι άνθρωποι ειναι ΘΕΟΙ,τέλος''.
Αν αυτό μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις πλήρως τότε θα καταλάβεις την τεχνολογική και κατασκευαστική υπεροχή των Γερμανών από τα μοτερ τους μέχρι και ην τελευταια βίδα του σασί. -
Καλο θα ειναι τα ναρκωτικα να τα καταναλωνουμε με μετρο για να φτασουν και για τις επομενες γενιες.
-
Ειπα εγω οτι εκτοπισε την ιστορια της ferrari? Απλα ενα το nsx ΕΔΕΙΞΕ οτι (για μενα) η honda κατασκευαε ενα everyday supercar με τρομκτικη αισθηση.Νομιζω ειδικα τα αυτοκινητα της χοντα κυριως μηχανικα εχουν ταυτοτητα εντελως μοναδικη...Το οτι συμμετειχε ο Senna δεν ηταν αδυναμια σιγουρα, αφου το αυτοκινητο ρυθμιστηκε συμφωνα με τα δικα του στανταρ... Δεν υπερεκτιμω την χοντα , απλα ατμοσφαιρικους πολυστροφους κ αξιοπιστους κινητηρες μονο η συγκεκριμενη εταιρεια βγαζει κ οι υπολοιποι ακολουθουν, αρα μαλλον εδειξε το δρομο...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλο θα ειναι τα ναρκωτικα να τα καταναλωνουμε με μετρο για να φτασουν και για τις επομενες γενιες. -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ειπα εγω οτι εκτοπισε την ιστορια της ferrari? Απλα ενα το nsx ΕΔΕΙΞΕ οτι (για μενα) η honda κατασκευαε ενα everyday supercar με τρομκτικη αισθηση.Νομιζω ειδικα τα αυτοκινητα της χοντα κυριως μηχανικα εχουν ταυτοτητα εντελως μοναδικη...Το οτι συμμετειχε ο Senna δεν ηταν αδυναμια σιγουρα, αφου το αυτοκινητο ρυθμιστηκε συμφωνα με τα δικα του στανταρ... Δεν υπερεκτιμω την χοντα , απλα ατμοσφαιρικους πολυστροφους κ αξιοπιστους κινητηρες μονο η συγκεκριμενη εταιρεια βγαζει κ οι υπολοιποι ακολουθουν, αρα μαλλον εδειξε το δρομο...έδειξε το δρόμο ή επιλογή τους αυτή τελικά τους φέρνει σε αδιέξοδο?
Γιατί απ ότι βλέπω την τεχνολογία TSi πλέον τείνουν να ακολουθήσουν όλοι.
Σε επίπεδο GTi δε νομίζω στα 2 λίτρα να μπορούν να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό και αναμένετε σύντομα το golf 6.
Ουτε καν έθεσαν σε εφαρμογή ακόμα τον άμεσο ψεκασμό.
Εκτός κι αν τα κάνουν 3 λιτρα,που δεν νομίζω. -
Ναι θα κατσουν να γτιαξουν βενζινοκινητηρες για την Ελλαδιτσα.
Τουλαχιστον οταν αγοραζεις ενα ηοντα εχεις και μια εγγυησαρα απο πισω....δεν πληρωνεις και απο πανω να την πας στα 4 χρονια οπως στα γκρουπ βαγκ.
-
Ναι θα κατσουν να γτιαξουν βενζινοκινητηρες για την Ελλαδιτσα.Τουλαχιστον οταν αγοραζεις ενα ηοντα εχεις και μια εγγυησαρα απο πισω....δεν πληρωνεις και απο πανω να την πας στα 4 χρονια οπως στα γκρουπ βαγκ.
το milko σου εσύ
-
Ετσι μπραβο σε θεμα εγγυησης και αξιοπιστιας να πιασουμε κανα γαλατακι να πιουμε γιατι δεν μας πολυπαιρνει
-
Καλο θα ειναι τα ναρκωτικα να τα καταναλωνουμε με μετρο για να φτασουν και για τις επομενες γενιες.+111111
-
Ποια εγγυησάρα ρε παιδιά; 3 χρόνια δίνει η Honda και τα υπόλοιπα 7 είναι του Σαρακάκη, με αλλαγές λαδιών κάθε 6 μήνες και τα ανταλλακτικά να διασχίζουν τον πλανήτη στα χέρια ειδικά εκπαιδευμένων Σαμουράι για να μην τους κουνηθούν πολύ στο δρόμο και να φτάσουν πλήρως αξιόπιστα, γι'αυτό παίρνει 3μηνα η μεταφορά τους μέχρι εδώ φαίνεται
Η παροιμιώδης αξιοπιστία των ιαπωνικών αυτοκινήτων (κυρίως honda και mazda) δεν σημαίνει ότι τα ευρωπαϊκά είναι προβληματικά. Όσο για τα +2 χρόνια της VW που δίνονται ως δυνατότητα επέκτασης και τα χρεώνουν έξτρα, νομίζετε ότι ο Σαρακάκης δεν έχει βάλει στην τιμή αγοράς τα χρόνια εγγύησης που δίνει; Τσάμπα το κάνει; Πως φτάνει το Civic στα 25 χιλιάρικα νομίζετε;Για να το τραγικοποιήσουμε και λίγο, η VW δίνει με ~300 ευρώ 2 χρόνια εγγύηση.
Η διαφορά ενός φουλ εξοπλισμένου TSI με ένα φουλ Civic είναι ~3000 ευρώ.
Άρα με τη διαφορά χρημάτων,εκεί που ο Σ δίνει 7 χρόνια επιπλέον στη VW θα αγόραζες 20 ακόμα χρόνια εγγύηση
(πλάκα ήταν το παραπάνω, μην πέσετε να με φάτε )Πέρα από την πλάκα σέβομαι τη Honda και την ατμοσφαιρική της τεχνολογία και τα αμάξια που φτιάχνει που είναι αξιόπιστα στο 99% τους. Όμως δεν επαρκούν μόνο αυτά για να κατακτήσει την κορυφή στην προτίμηση όλων μας.
-
Ο Σαρακακης σε αυτα τα € σου δινει ενα αμαξι που ΔΕΝ
- πεφτουν τα παραθυρα
- Χαλαει το σασμαν
- τριζει η αναρτηση και σου λενε οτι ειναι φυσιολογικο
κλπ
Επισης Γιατι η VW δεν μου δινει την δυνατοτητα να πληρωσω και να εχω 7 χρονια εγγυηση?
Α και να μην το ξεχασω δεν εχω Ιαπωνικο....
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ποια εγγυησάρα ρε παιδιά; 3 χρόνια δίνει η Honda και τα υπόλοιπα 7 είναι του Σαρακάκη, με αλλαγές λαδιών κάθε 6 μήνες και τα ανταλλακτικά να διασχίζουν τον πλανήτη στα χέρια ειδικά εκπαιδευμένων Σαμουράι για να μην τους κουνηθούν πολύ στο δρόμο και να φτάσουν πλήρως αξιόπιστα, γι'αυτό παίρνει 3μηνα η μεταφορά τους μέχρι εδώ φαίνεται
Η παροιμιώδης αξιοπιστία των ιαπωνικών αυτοκινήτων (κυρίως honda και mazda) δεν σημαίνει ότι τα ευρωπαϊκά είναι προβληματικά. Όσο για τα +2 χρόνια της VW που δίνονται ως δυνατότητα επέκτασης και τα χρεώνουν έξτρα, νομίζετε ότι ο Σαρακάκης δεν έχει βάλει στην τιμή αγοράς τα χρόνια εγγύησης που δίνει; Τσάμπα το κάνει; Πως φτάνει το Civic στα 25 χιλιάρικα νομίζετε;Για να το τραγικοποιήσουμε και λίγο, η VW δίνει με ~300 ευρώ 2 χρόνια εγγύηση.
Η διαφορά ενός φουλ εξοπλισμένου TSI με ένα φουλ Civic είναι ~3000 ευρώ.
Άρα με τη διαφορά χρημάτων,εκεί που ο Σ δίνει 7 χρόνια επιπλέον στη VW θα αγόραζες 20 ακόμα χρόνια εγγύηση
(πλάκα ήταν το παραπάνω, μην πέσετε να με φάτε )Πέρα από την πλάκα σέβομαι τη Honda και την ατμοσφαιρική της τεχνολογία και τα αμάξια που φτιάχνει που είναι αξιόπιστα στο 99% τους. Όμως δεν επαρκούν μόνο αυτά για να κατακτήσει την κορυφή στην προτίμηση όλων μας.
οπως το διάβασα μετά απο το 'πέρα απο την πλάκα' μου φάνηκε οτι κάνεις πλάκα κι οχι παραπάνω...
-
Ο Σαρακακης σε αυτα τα € σου δινει ενα αμαξι που ΔΕΝ- πεφτουν τα παραθυρα
- Χαλαει το σασμαν
- τριζει η αναρτηση και σου λενε οτι ειναι φυσιολογικο
κλπ
Επισης Γιατι η VW δεν μου δινει την δυνατοτητα να πληρωσω και να εχω 7 χρονια εγγυηση?
Α και να μην το ξεχασω δεν εχω Ιαπωνικο....
Όπως θα έχεις δει από τα post μου δεν έχω κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσω οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου μου ή το χάλι κάποιας αντιπροσωπείας. Προς το παρόν το μόνο θέμα που υπάρχει είναι ένα ανεπαίσθητο χρικ καμιά φορά κατά τη σύμπλεξη το οποίο τελικά κάνουν όλα τα Golf και όχι μόνο (πολλά VAG γενικώς) και το τρίξιμο από την ανάρτηση σε ορισμένες συνθήκες που επίσης κάνουν όλα.
Οπότε το αυτοκίνητο είναι μια χαρά, αν βγάλει οποιοδήποτε πρόβλημα εδώ θα είμαστε (φτου φτου χτύπα ξύλο) οπότε τα επιπλέον χρήματα και τις εγγυήσεις του Σ θα διαπιστώσω στο μέλλον αν αξίζουν ή όχι -
Δεν εισαι ο μοναδικος που εχεις γκολφ.....
-
Το ξέρω αλλά και από το club που παρακολουθώ, προβλήματα σοβαρά αντιμετώπισαν μόνο όσοι πήραν Golf όταν ακόμα ήταν πολύ νέο το μοντέλο (1-2 πρώτα χρόνια κυκλοφορίας) όπως γίνεται συνήθως σε καινούρια αμάξια. Όλοι με 'μεταγενέστερα' είναι οκ και ειδικά τα TSI δεν εμφάνισαν τίποτα ακόμα εκτός από τη βλακεία με το συγχρονιζέ που πλέον διορθώθηκε. Το μέλλον θα δείξει
Επιμένω πάντως S3 για το θέμα μας!
(να μη ρημάζουμε το thread με offtopic και μας βρίσουν ) -
Αλλάξτε και το τίτλο...Vag VS Honda
-
Εγω σε αυτα τα € παντως κανενα απο τα 2
-
Καλο θα ειναι τα ναρκωτικα να τα καταναλωνουμε με μετρο για να φτασουν και για τις επομενες γενιες.ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!
-
Ναι θα κατσουν να γτιαξουν βενζινοκινητηρες για την Ελλαδιτσα.Τουλαχιστον οταν αγοραζεις ενα ηοντα εχεις και μια εγγυησαρα απο πισω....δεν πληρωνεις και απο πανω να την πας στα 4 χρονια οπως στα γκρουπ βαγκ.
η εγγυηση δεν ειναι εργοστασιακη...αν θες να μιλησουμε για εργοστασιακη μιλαμε για 7 χρονια ceed...
επισης τα σκηνικα που γινοντουσαν παλιοτερα,οπως επαθε ενας φιλος του πατερα μου να περιμενει κατι μηνες χωρις πορτα μεχρι να του τη φερει(δε ξερω και γω απο που) δε νομιζω οτι τα ξεχνανε καποιοι και καπως ετσι βγαινει το ονομα και η αντιπροσωπεια της χοντα δεν εχει και το καλυτερο ονομα... παρολα αυτα νομιζετε καποιοι πως θα σας δοθει εγγυηση μετα απο 10 χρονια...
ας μην ξεχασουμε ομως οτι η honda εχει βραβευσει αυτη την αντιπροσωπεια ως καλυτερη ,οταν αλλοι(βλεπε volvo) ερχονται και του τη παιρνουν...επισης το c2 ειναι γελοιο οχημα και πλεον το σιχαινομαι απλως ειναι πιο γρηγορο απο 1800αρι civic θα ηθελα ομως να μου πεις πως και με ποσα χρηματα τα 'κοντραδικα' σαξοραλλα μπορουν να φτασουν τα 6 δευτερα σε 0-100 και ακομα και οταν το κανουν αυτο ποσο θα αντεξουν...καποτε τα εβλεπα και γω γρηγορα,αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο..και αν ειναι 3-4 απο αυτα πολυ γρηγορα υπαρχουν αλλα 3-4 s3 και ΤΤ με 400φευγα αλογα...
και κατι τελευταιο για τη μαλακια του ελληναρα...ναι δε σημαινει οτι οταν σε ενα αυτοκινητο κλεινει στιβαρα η πορτα αυτοματα ειναι πολυ ασφαλες..οσο για τη renault εχω κανει ασχημη στουκα με clio(χτυπησα καποιον στο πλαι με 100+) και δεν επαθα τιποτα απολυτως και συμφωνω μαζι σου τα σπαει στο θεμα ασφαλειας οσο λιγες,αλλα για πες μου
δεν ειναι ξεφτιλα να χεις δωσει πανω απο 30000,πανω απο 50000 και το αυτοκινητο να ναι κουδουνιστρα???να εχει υλικα μεσα του π@@τσου???οχι ρε φιλε δινεις λεφτα,πολλα μαλιστα ΟΦΕΙΛΕΙ να υπαρχει μια αλφα ποιοτητα και με χαζοδερματακια,bucket και παραξενες οθονες δεν πειθουν...εχω ακουσει ατομο σε παλιο S3 να παραπονιεται γιατι τριζει η βαση του καθισματος,πριν θιχτηκε το να τριζει λιγο η αναρτηση...
το s2000 ενος φιλου μου (που αν εξαιρεσεις τα φαναρια,οδηγα σαν αδερφη) τριζει ολοκληρο!!!!!ειναι μπουρουχι το αυτοκινητο και επειδη ειναι και απο τα πρωτα εχει και τη 'παραδοσιακη' κουρελου της γιαγιας(ευτυχως την εβγαλαν στα facelift!!) στο κεντρικο τουνελ την οποια παιρνει αγκαλια και παει επισης εχει και το φουτουριστικο ταμπλω amiga ...και μπορει να τα σπαει,να ειναι διασκεδαστικο και τα σχετικα αλλα το 2008 αυτοκινητο των 50 χιλιαρικων δεν ειναι πως να το κανουμε...τα παλια ΤΤ και s3 ακομα και με τα σημερινα δεδομενα εχουν ενα παρα πολυ ομορφο και κυριως πολυτελες εσωτερικο..και μη νομιζεις οτι μονο οι ελληναρες σκεφτονται ετσι..αν ειναι κανεις(και η χοντα) δε θα προσπαθουσε να βελτιωσει την ποιοτητα του..απλως σε αυτο τον τομεα οι γερμανοι ειναι πιο μπροστα απο ολους και αν θες να μιλησουμε για ποιοτητα σε ιαπωνικα αυτοκινητα,με χαμηλη τιμη παραλληλα, μιλα μου για τη mazda...μιλα μου για rx-8 για τα mps για cx-7...
εχεις μιλησει ποτε με αμερικανους για να δεις πως μιλανε για τα γερμανικα και πως τους τρεχουν τα σαλια???τα honda και τα mitsubishi εκει τα παιρνουν οι φτωχομπινεδες, ή οι πιτσιρικαδες για πρωτο τους αυτοκινητο...(επισης δεν πιστευουν οτι ολες σχεδον οι mercedes που κυκλοφορουν εδω ειναι διλιτρες και δε μπορουσαν με τιποτα να πιστεψουν οτι υπαρχουν 1600αρες bmw )
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
p.s: exw k passat TFSI 250 ps by bsr , οι κοντρες δεν μου λενε κατι.
εχεις passat με 250 αλογα και αμφισβητεις τα γερμανικα αλογα???κοροιδευεις??
επισης εχεις passat και μου μιλας για τη ποιοτητα της honda???ειμαστε σοβαροι σε αυτο το forum??
οσο για το S2000 μονος σου το ειπες κομπρεσσορακι.... αρα δε μιλαμε πια για ατμοσφαιρα..τα ευκολα αλογα ειναι τα τουρμπατα ελα πες μου ποσο παει το s2000 ατμοσφαιρικα(η και με kompressor) και με ποσα λεφτα και ελα μετα να σου πω ποσο παει το δικο μου με το πολυ 3-4000....εγω εθιξα παντως εργοστασιακα τι γινεται...αν ειχα μονο 25 αλογα παραπανω με βαση αυτα που ανακοινωνουν οι εταιρειες με τα 200 επιπλεον κιλα δε θα εκανα και τιποτα σπουδαιο...αλλα το τσαγακι το κερναω και απο ρολαριστα,γιατι απο εκκινηση....βεβαια ειναι και αυτα τα καταραμενα 15 επιπλεον κιλα ροπης
επισης στο θεμα αγωνες και senna (μιας και το θιξαμε κι αυτο) η χοντα τοτε εφτιαχνε μονο τον κινητηρα,το στησιμο και το μονοθεσιο το καναν αλλοι..
τωρα που φτιαχνουν και τα δυο εδειξαν ποια ειναι η ικανοτητα τους και η τεχνογνωσια τους σε αγωνες..θες να συγκρινεις τη πορεια τους με renault και bmw???στη χοντα μονο πολυστροφους κινητηρες γουσταρουν να φτιαχνουν και το υπολοιπο αμαξωμα ειναι απλως μια αγγαρεια για αυτους
αλλα πολυστροφους κινητηρες φτιαχνει και η audi για τη φαση δε ξερω αν θυμασαι εναν V8 με 420 αλογα
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R