-
Τρομαξα προς στιγμην γιατι νομιζα οτι θα υπαρξει τοπικ που δεν θα ασχοληθει και δεν θα κατηγορει τους alfisti...
-
Καθενας με τον πόνο του.
-
Φίλε QsisVTS προφανώς ψάχνεις άλλα πράγματα στο αμάξι απο κάποιους άλλους και κάποιοι άλλοι ψάχνουν διαφορετικά πράγματα απο εσένα και είναι λογικό αλλιώς όλα τα αμάξια θα ήτανε ίδια. Εσύ ζητάς να πατάς το δεξί πεντάλ και να κάνει το αμάξι τα υπόλοιπα και άλλοι ζητάνε να μετέχουν σε αυτό που λέγεται οδηγηση. Δεν ξέρω πόσο μετέχεις οδηγικά στο S3 αλλα πίστεψέμε πολλοί οδηγοί s2000 και αντίστοιχων αυτοκινήτων που έχουν τέλεια τα σημεία που εσύ τα θεωρείς ανούσια (κιβώτιο,τιμόνι, εγώ θα βάλω και ζύγισμα) έχουν πάρει πολύ μεγαλύτερες τζούρες απο αυτό που λέμε οδηγική ευχαρίστηση συγκρητικά με αμάξια αρκετών ίππων παραπάνω. Το γουστάρω πραγματικά το S3 και ζηλεύω το γκάζι του αλλα μέχρι εκεί. Υπάρχουν αμάξια που νιώθεις οτι τα φοράς και σε κάνουν να νιώθεις οτι ξέρεις που πατάν και που βρίσκονται οι ρόδες ανα πάσα στιγμή. Κάθε φορά που οδηγώ το Α3 1,8TFSI του αδερφού μου κάνω τα ίδια σχόλια, φοβερή ροπή, ωραία στιβαρή αίσθηση και... μεχρι εκεί. Στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα η ευχαρίστιση έρχεται πατώντας το γκάζι σε άλλα έρχεται απλα...με το να τα οδηγείς. Και ας μήν έχουνε ενα σκασμό άλογα και ροπή. Αφού διαβάζεις drive θα διάβασες και το συγκριτικό του στο τελευταίο τεύχος, Opel GT με το ΜΧ5, ενα καλό παράδειγμα του πόσο ανούσια ΔΕΝ πρέπει να θεωρείς κιβώτιο και τιμόνι...όπως για σένα τα άλογα είναι το πάν για κάποιους άλλους δεν είναι για να νιώσουν την οδηγική απόλαυση και σε ορισμένες περιπτώσεις και την αποτελεσματικότητα. Αν ήταν έτσι την Veyron θα την είχαν ανακηρυξει το καλύτερο αμάξι στον κόσμο αλλα μέχρι στιγμής το μόνο που διαβάζω είναι οτι είναι απλα...το γρήγορότερο και το ακριβότερο.
-
ο χρονος που εκανε το mx5 ειναι απο αλλο πλανητη και οπως γραφω και σε προηγουμενη σελιδα αμφισβητω πλεον το fight club...βγαζει πολλα παραλογα αποτελεσματα και δε διαφωνω οτι το mx5 εκανε τοσο καλο χρονο αλλα καποια αυτοκινητα αλλα με αναλογη υπερανθρωπη προσπαθεια θα μπορουσαν να βγαζουν αντιστοιχα καλυτερους...το GT εκανε εναν καλο χρονο για τα αλογα του και συμφωνω οτι μαλλον ειναι πιο κακοστημενο απο το mazda...
Επισης δεν ανεφερα πουθενα οτι δε με ενδιαφερει το στησιμο,το κιβωτιο το σασι και η κατανομη βαρους...ειπα οτι δε με νοιαζει η 'αισθηση' για την οποια τοσα γραφονται...αν παρεις το s2000 σε σχεση με το δικο μου αυτοκινητο για παραδειγμα εχω πολυ καλυτερο πλαισιο(δεν πηρα καμπριο να δειχνομαι),καλυτερο στησιμο,εξισου καλο και γρηγορο κιβωτιο(πιο μικρες διαδρομες απο απλο a3),χιλιαδες φορες καλυτερα φρενα,και πιο πολυ γκαζι...
το χοντα απο την αλλη εμφανιση(απεξω γιατι απο μεσα γ@μ@ τα), θεικο τιμονι(λογω λιγων στροφων) και ποσεραδικο επιλογεα που δεν κανει κατι παραπανω απο το δικο μου...και πιο σκληρη αναρτηση χωρις κανενα λογο και οσο φλωρικο και αν ακουγεται δεν υπαρχει λογος ενα αυτοκινητο να ναι σκληρο,δε προκειται να στριψει γρηγοροτερα σε πραγματικο δρομο(μαλλον το αντιθετο),παραπεμπω σε συνεντευξη του Roerl στο drive οπου η gt2 αγραψε καλυτερο χρονο στο ring(το οποιο μοιαζει με πραγματικο δρομο) με μεσαια ρυθμιση αναρτησης και οχι τη πιο σκληρη...
τωρα αν ειναι καλυτερη πισωκινηση ή η τετρακινηση ειναι γουστο κυριως και θεμα ικανοτητας..δε θεωρω οτι ειμαι κουλαδι αλλα δε παω και για το παγκοσμιο,αρα θελω να με βοηθα το αυτοκινητο μου και οχι να μαζευω το κωλο του καθε φορα που θα γλιστραει εστω και λιγο...τι παραπανω θα κερδισει ενα ατομο,ειδικα που δε ξερει,με το να πιανεται συνεχεια,να παθαινει εμφραγμα καθε φορα που θα κανει περιεργα η ουρα(συνεπως να πηγαινει σαν κοτα),να μπαινει μεσα σε αυτοκινητο και να νιωθει οτι ειναι σε ταξι να τριζει οταν στριβει κι απο πανω και ολα αυτα γιατι????
για την αισθηση των κωλων???για να λεει οτι εμαθε να οδηγαει πισωκινητο???συγχωρεσε με αλλα το να πετας κωλους,γιατι μονο αυτο τελικα θα κανει με αυτο το αυτοκινητο ο περισσοτερος κοσμος,ειναι ανουσιο...
τωρα για τα αλογα ειναι απο τα τελευταια που με νοιαζουν...αλλιως θα επαιρνα evo...αυτο που θελησα να αναδειξω ειναι η πρακτικοτητα...ενα αυτοκινητο μπορει να ναι καλοστημενο φιλικο γρηγορο και καθημερινο θυσιαζοντας σιγουρα καποιο μερος της αισθησης,αλλα τελικα θα εκτιμηθει περισσοτερο η συμβιωση μαζι του...δε δεχομαι οτι καποιοι δινουν απειρα λεφτα για να τους φευγει το κεφαλι να εχουν δικτακι αντι ντουλαπακιου και το αυτοκινητο να τριζει ολοκληρο μετα απο καποιο διαστημα για χαρη της αισθησης...
εχω φιλους που θεωρουν οτι και γω εδωσα απειρα λεφτα να παρω ενα πολυ γρηγορο golf και οτι θα πρεπε να φαινονται απο μακρια(τα λεφτα που εδωσα) με το να ειχα αγορασει πχ μια slk,ενα ΤΤ 200αρι,z4 2.0..για αυτους και γω σκεφτομαι σκληροπυρηνικα..ολα ειναι σχετικα...
αλλα,για να τελειωνω,επειδη αγαπω τα αυτοκινητα και μου αρεσει να τρεχω και πιστευω πως οσο το αντεχει η τσεπη μου θα το κανω,αλλα απο την αλλη το αυτοκινητο ειναι εργαλειο θεωρω οτι εκανα τη πιο ολοκληρωμενη επιλογη κατα τα δικα μου παντα κριτηρια και μιας και δε σκεφτομαι οπως στα 18 μου που ελεγα πχ elise τι αμαξαρα τι τελεια αισθηση ειναι σαν καρτ και τα λοιπα αναζητω κατι που να τα χει ολα...μακαρι να ειχα την οικονομικη ανεση να εχω μια murcielago για γρηγορο,μια s class για ταξιδακια,ενα x5 για το βουνο και ena mini cooper s για μες στη πολη...δεν την εχω ομως και για αυτο θελησα ενα αυτοκινητο που να μπορει στα μετρα του δυνατου να τα συνδυαζει ολα θυσιαζοντας φυσικα μερος καποιων,οπως χωρους που μπορεις να εχεις με 47,000,γκαζια που μπορει να εχεις με 47,000,μουρη που μπορεις να πουλας με 47k και φυσικα την πιο αδικημενη την αισθηση που μπορεις να παρεις με 47Κ...
αλλα ενα ερωτημα στους τυπαδες που μιλουν για αισθηση exise ή ariel atom???το δευτερο εχει πιο πολυ αισθηση,το αλλο ομως εχει παραθυρα,ταβανι και πορτες(!!!)....ο περισσοτεροι θα προτιμουσαν την exige γιατι και η αισθηση,οπως και οι επιδοσεις εχουν τα ορια τους...καπου πρεπει να μπει και η γ@μ@@@νη πρακτικοτητα!!!!!!! -
ένα καλό αμάξι ειανι αυτο που σε κανει να χαιρεσαι να βρίσκεσαι πισω απο το τιμόνι του.-
το να ανεβαίνεις την πάρνη8α σε 2 ή 3 λεπτά γρηγορότερα (ΟΥΑΟΥ!),το να πεταγεσαι σα σφεντόνα σε κάθε φανάρι (νταμπλ ΟΥΑΟΥ!!), η' να πετας το κλειδί στο τραπεζι της καφετεριας κ να λες ιστορίες για το πώς τσάγιασες STi (τριπλ ΟΥΑΟΥ!!!) δε λένε και πολλα, εαν γνωριζεις τι πραγματικα θελεις από το δίλεξο οδηγος-αυτοκίνητο.φιλε μου το να καταφερεις να δαμάσεις μια elise η' ενα s2000 η' ενα RX8 ειναι κατι που θα σου μεινει αιώνια στη μνημη σου για τον απλουστατο λογο οτι 8α εχεις γινει ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. που σε καμία περιπτωση δε σημαινει οτι ειναι για παιδάκια το s3 πχ κ τα αντίστοιχα του.
οσο για τους κώλους κ τα εμφράγματα,ειναι ακριβως αυτο που προείπα: καταφέρνεις να δαμασεις τους κωλους = 8α εισαι σε 8εση να μην παθεις ποτέ έμφραγμα πισω απο το τιμονι,οτιδήποτε κ αν σου συμβεί. δυστυχως αυτά δε μαθαινονται ούτε στα 24 ουτε στην παραλιακή ring ουτε με αμάξια-αεροπόρεια...
αν στο γκαράζ σου ειχες ενα ΜΧ5 (για s2000 ;η ελιζ δεν το συζητώ καν) μαζί με το s3 σου,βάζω στοιχημα ότι 8α σου ελείπαν περισσότερο τα αμάξια αυτά παρά το audi...
βέβαια ολα αυτα σβηνουν οταν κάνουμε λόγο για τη... χρηστικοτητα.εκεί πραγματικά ειναι ο βασιλιάς το άουντι.κ αυτό δεν αλλάζει με τπτ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
βέβαια ολα αυτα σβηνουν οταν κάνουμε λόγο για τη... χρηστικοτητα.εκεί πραγματικά ειναι ο βασιλιάς το άουντι.κ αυτό δεν αλλάζει με τπτ
RX-8
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
RX-8
το rx8 το σκεφτομουν παντα πολυ σοβαρα,αλλα οχι και να καις περισσοτερο για να πηγαινεις πιο αργα....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
RX-8
το rx8 το σκεφτομουν παντα πολυ σοβαρα,αλλα οχι και να καις περισσοτερο για να πηγαινεις πιο αργα....
σωστο μεν, αλλα και χαωδης η διαφορα τιμης απο το S3.
-
Φίλε QsisVTS δεν έχω δει πουθενά συγκριτικό S3 με s2000 για να καταλάβω που στηρίζεις τα επιχειρήματά σου για καλύτερο πλαίσιο του S3, για καλύτερο τιμόνι του S2000 μόνο και μόνο επειδή έχει λιγότερες στροφές(το καλό τιμόνι δεν το κάνουν οι στροφές), το ίδιου επιπέδου κιβώτιο με το S3 επειδή το S3 έχει κοντές σχέσεις και αυτό(το καλό κιβώτιο δεν το κάνουν οι κοντές σχέσεις)και τα λοιπά που έγραψες... Οι περγαμηνές που έχουν γραφτεί για το s2000 από τότε που βγήκε για κάθε σημείο του είναι αμέτρητες. Εκτός των άλλων καταφέρνει μετά από 9 περίπου χρόνια κυκλοφορίας να είναι ανάρπαστο και να κοιτάει τον ανταγωνισμό στα μάτια (αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχό του).
Για πολλούς το s2000 θεωρείται πιο σπορ αμάξι από μια boxster με περισσότερες δόσεις σπορ αίσθησης.Εσύ αυτό που κάνεις είναι να μπερδεύεις την αποτελεσματικότητα με την χαρά της οδήγησης. Αν για σένα δεν είναι οδηγική ευχαρίστηση να παίρνεις με το πλάι τα στροφιλίκια για κάποιους άλλους δεν είναι οδηγική ευχαρίστηση να κάνουνε 2 δεύτερα λιγότερο μια διαδρομή ακολουθώντας γραμμές. Λες ότι με τα πισωκίνητα παθαίνει ο οδηγός εμφράγματα στην παραμικρή μετατόπιση της ουράς και ότι είναι δύσκολα κλπ... όπως αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω, όταν καταφέρεις και το 'δαμάσεις' το πισωκίνητο η ικανοποίηση και τα χαμόγελα που θα σου προσφέρει δεν θα μπορούν να αντικατασταθούν με κανένα μικρότερο χρόνο όσα δεύτερα και αν είναι. Θα έχει σημασία η διαδρομή και μόνο η διαδρομή και όχι ο χρόνος που θα κάνεις την συγκεκριμένη διαδρομή. Θα μου πεις σε δημόσιους δρόμους όλα αυτά είναι επιστημονική φαντασία και δεν θα έχεις άδικο αλλά πάντα υπάρχουν ξεχασμένες διαδρομές και φυσικά οι πίστες.
Και για να έρθω πάλι στο s2000 και τα αμάξια της συνομοταξίας του... το αμάξι φτιάχτηκε για έναν σκοπό: την οδηγική ευχαρίστηση... την πρακτικότητα, την ποιότητα και την άνεση την γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων του. Όσοι πιστοί προσέλθετε... και εδώ και 9 χρόνια πίστεψέμε έχουν πάει παααααρα πολλοί πιστοί!
Καμιά φορά το να παίρνεις 'αρκετά' απ'ολα δεν είναι και τόσο καλό...πάντα ήμουνα υπέρ της εξειδίκευσης και αν κάποτε έχω το χρήμα θα το εφαρμόσω και στο τομέα του αυτοκινήτου. Μέχρι τότε θα παίρνω αμάξια που πλησιάζουνε όσο γίνεται περισσότερο στην εξειδίκευση που με εκφράζει και όχι λίγο απ’όλα.
Ελπίζω να μην είναι παραξηγίσιμα τα γραφόμενά μου, απλά βλέπουμε από διαφορετική ματιά το θέμα αμάξι.
P.S: γιατί στο fight club να τα έδωσαν όλα και να το ξεζούμισαν το MX5 για να κάνει καλύτερο χρόνο από το GT? πληρώθηκαν από την MAZDA? Γιατί να μην οδηγήθηκε και το GT με τον αντίστοιχο ζήλο. Μήπως έγινε αλλά τελικά το σύνολο του GT δεν σε προδιαθέτει για να βγάλει κάτι αντίστοιχο? Μήπως το τιμόνι του και το κιβώτιό του δεν το επιτρέπουνε? Και γιατί οι τάδε δημοσιογράφοι να είναι καλύτεροι απο του άλλους δημοσιογράφους?
Μην τους διαβάζουμε και παίρνουμε το μέρος τους μόνο όταν γράψουν κάτι καλό για το αμάξι μας η για την μάρκα που γουστάρουμε... Κάθε δημοσιογράφος έχει να δώσει κάτι και γιαυτό η ποικιλία στο ανάγνωσμα περιοδικών ειδικού τύπου είναι κάτι που πρέπει να γίνεται. Όταν κολλάμε σε ένα μονό περιοδικό τα βλέπουμε μονοδιάστατα τα πράγματα και ταυτιζόμαστε με τις απόψεις συγκεκριμένων ατόμων/δημοσιογράφων. (Ας σταματήσουμε να τους λέμε δημοσιογράφους, δεν νομίζω να σπούδασε κανένας από αυτούς δημοσιογραφία για να πάει να γίνει συντάκτης σε περιοδικό ειδικού τύπου και αν ναι θα έτυχε να έχει το μικρόβιο στο αίμα του από πριν. Τα άτομα κάνουνε την κ@@λα τους επάγγελμα και τους ζηλεύω πέρα για πέρα, είναι μειωτικό πιστεύω για αυτούς να τους εντάσσουμε στην ίδια κατηγορία με τα λαμόγια που ανεβάζουνε και κατεβάζουνε κυβερνήσεις και τρυπώνουνε στις ζωές των άλλων) -
Διότι το ΜΧ-5 ΔΕΝ βγαζει τετοιο χρόνο 'μαμα'.Δοξα το θεω έχουμε δει αρκετα μιατα να στροφαρουν στις Σερρες,και με οδηγούς που γνωριζουν απο πίστα αλλα και απο μιατα.
-
φιλε ρχ χριστο αν εσυ πιστευεις πως οποιοδηποτε καμπριο(και μαλιστα ενα που το χω ακουσει και γω και πολλοι αλλοι να τριζει απιστευτα)εχει καλυτερο πλαισιο απο ενα κλειστο αυτοκινητο και μαλιστα το golf V,τοτε νομιζω οτι δεν καταλαβαινουμε για τι μιλαμε...
επισης σου ευχομαι ειλικρινα καποια στιγμη να εχεις το χρημα που επιθυμεις να κανεις τη καυλα σου,αλλα επειδη κι γω πολλα ελεγα πριν βρεθουν αυτα τα χρηματα,οταν θα ερθει η ωρα σου και σενα να τα σκασεις χοντρα θα το ξανασκεφτεις σιγουρα....ειδικα αν αυτα τα λεφτα βρεθουν δυσκολα και μεινεις αποκλειστικα με αυτο το αυτοκινητο για ολες τις δουλειες οπως μου συνεβη εμενα...και γω αν μπορουσα να κρατησω το παλιο μου αυτοκινητο θα γουσταρα πολυ το evo,αλλα εχω μεινει με αυτο για να κανω ολες τις αγγαρειες και ναι παροτι με ξενιζε στην αρχη σε καποια θεματα δε μπορω να μην του αναγνωρισω την καθημερινοτητα του...
οσο για τους συντακτες και γω ζηλευω τη δουλεια τους,θεωρω το drive το καλυτερο ελληνικο περιοδικο,αλλα μαλακιες σαν το 7,6 0-100 του fr(ibiza),335 πιο γρηγορη απο απο z4M σε πιστα,rx8 challenge ιδιο χρονο με cosmo και πολλες πολλες αλλες τις γραφουν....το θεμα ειναι οτι μετα απο 100αδες τευχη διαφορων περιοδικων(και φυσικα drive) και παρακολουθησης πολλων εκπομπων sites και συζητησεων καταλαβαινω καποια πραγματα ποσο μαλλον τα πολυ κραχτα που αναφερω.... -
Μερικές ενστάσεις
- Το S2000 δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το S3. Το πρώτο είναι ακατάλληλο δια ανηλίκους και το δεύτερο είναι ένα ταχύτατο all around hatchback.
2.>οσο για τους συντακτες και γω ζηλευω τη δουλεια τους,θεωρω το drive το καλυτερο ελληνικο περιοδικο
α) Δεν ξέρεις τι εστί συντάκτης σε ελληνικό περιοδικό. Αν ήξερες δεν θα είχες τίποτα να ζηλέψεις.
β) Μια φορά και ένα καιρό μπορεί να ήταν.ΤΩΡΑ απέχει αιώνες από ένα τέτοιο χαρακτηρισμό. Μετά την κοινωνική προσφορά προς τους έχοντες μικρό μόριο (τη γνωστή διαφήμιση εννοώ) προτίμησαν να το ρίξουν στο σταριλίκι (μη χέσω) και έφτασαν να φτιάξουν ένα dvd πέρσυ που αντί να δείχνουν τα αυτοκίνητα δείχναν τις μουτσούνες τους. Εννοείται πως από εκεί που δεν έχανα τεύχος τους διέγραψα 100%... - Το S2000 δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το S3. Το πρώτο είναι ακατάλληλο δια ανηλίκους και το δεύτερο είναι ένα ταχύτατο all around hatchback.
-
Θές να πείς οτι ήτανε φτιαχμένο το ΜΧ5...γιατι να κάνουνε τέτοια π@υστια δηλαδη? Λες και είναι η μοναδική περίπτωση αυτοκινήτου που έχει για όπλο το στήσιμο του και την οδηγσιμότητά του για να γυρνάει σε καλύτερους χρόνους απο πολύ δυνατότερα αμάξια στην πίστα...
Αντε και φτιαχμένο να ήτανε, αφού το αναφέρεις...που βρήκε τα 100 άλογάκια που υπολείπεται απο το GT????? Τα -100 να τα έκανε -90? -80?Με τι? Με ΦΠΕ?Εκτός και αν το τουρμπήσανε
Καιρός είναι τώρα να αρχίσουμε να πιστεύουμε οτι βάζουν και δημοσιογραφικά φτιαχμένα αμάξια για συγκρητικά...
-
φιλε ρχ χριστο αν εσυ πιστευεις πως οποιοδηποτε καμπριο(και μαλιστα ενα που το χω ακουσει και γω και πολλοι αλλοι να τριζει απιστευτα)εχει καλυτερο πλαισιο απο ενα κλειστο αυτοκινητο και μαλιστα το golf V,τοτε νομιζω οτι δεν καταλαβαινουμε για τι μιλαμε...
επισης σου ευχομαι ειλικρινα καποια στιγμη να εχεις το χρημα που επιθυμεις να κανεις τη καυλα σου,αλλα επειδη κι γω πολλα ελεγα πριν βρεθουν αυτα τα χρηματα,οταν θα ερθει η ωρα σου και σενα να τα σκασεις χοντρα θα το ξανασκεφτεις σιγουρα....ειδικα αν αυτα τα λεφτα βρεθουν δυσκολα και μεινεις αποκλειστικα με αυτο το αυτοκινητο για ολες τις δουλειες οπως μου συνεβη εμενα...και γω αν μπορουσα να κρατησω το παλιο μου αυτοκινητο θα γουσταρα πολυ το evo,αλλα εχω μεινει με αυτο για να κανω ολες τις αγγαρειες και ναι παροτι με ξενιζε στην αρχη σε καποια θεματα δε μπορω να μην του αναγνωρισω την καθημερινοτητα του...
οσο για τους συντακτες και γω ζηλευω τη δουλεια τους,θεωρω το drive το καλυτερο ελληνικο περιοδικο,αλλα μαλακιες σαν το 7,6 0-100 του fr(ibiza),335 πιο γρηγορη απο απο z4M σε πιστα,rx8 challenge ιδιο χρονο με cosmo και πολλες πολλες αλλες τις γραφουν....το θεμα ειναι οτι μετα απο 100αδες τευχη διαφορων περιοδικων(και φυσικα drive) και παρακολουθησης πολλων εκπομπων sites και συζητησεων καταλαβαινω καποια πραγματα ποσο μαλλον τα πολυ κραχτα που αναφερω....Ε, για να πάρεις S3 και τόσο νέος, δεν νομίζω και να...μάτωσες οικονομικά!
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Θές να πείς οτι ήτανε φτιαχμένο το ΜΧ5...γιατι να κάνουνε τέτοια π@υστια δηλαδη? Λες και είναι η μοναδική περίπτωση αυτοκινήτου που έχει για όπλο το στήσιμο του και την οδηγσιμότητά του για να γυρνάει σε καλύτερους χρόνους απο πολύ δυνατότερα αμάξια στην πίστα...Αντε και φτιαχμένο να ήτανε, αφού το αναφέρεις...που βρήκε τα 100 άλογάκια που υπολείπεται απο το GT????? Τα -100 να τα έκανε -90? -80?Με τι? Με ΦΠΕ?Εκτός και αν το τουρμπήσανε
Καιρός είναι τώρα να αρχίσουμε να πιστεύουμε οτι βάζουν και δημοσιογραφικά φτιαχμένα αμάξια για συγκρητικά...
Δε χρειαζεσαι τιποτα το τοσο δραματικο για να βγαλεις ενα χρονο.Αρκει να χειριζεσαι ο ίδιος το χρονόμετρο.
Η τηλεμετρια του μιατα που ζητηθηκε απο άλλο φορουμ,χαθηκε.
-
Φίλε μου QsisVTS ΤΙ σχέση έχουν τα πλαστικά που τρίζουν με το πλαίσιο???? Ημαρτον... Το οτι δεν έχουν καλή ποιότητα συναρμολόγησης (δεν είναι τόσο επιμελώς βιδωμένα ΠΑΝΩ στο πλαίσιο σε συνδυασμό με τις σκληρότερες αναρτήσεις) εμφανίζουν τους τριγμούς... Κριτής του σωστού και στιβαρού πλαισίου είναι τα πλαστικα???? Αν είναι δυνατόν.
Επίσης όπως λες και εσύ ο ίδιος θυσίασες κάποια χαρακτηριστικά αυτοκινήτων που σου άρεσαν για ένα ποιο all around αυτοκίνητο και όχι για κάτι εξειδικευμένο που θα ήθελες να έχεις... έτσι και αυτός που παίρνει το s2000 θυσιάζει τα πλαστικά και τις ανέσεις για να πάρει κάτι που τον εκφράζει. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.
Φάσκεις και αντιφάσκεις...θεωρείς το drive το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτων ΑΛΛΑ μ@λ@κίες του τύπου οι χρόνοι που φέρανε αμάξια μικρότερης ιπποδύναμης, δεν τα χάφτεις σου ξινίζουν και είναι στημένα επειδή… στα χαρτιά δεν στέκει!! Αν ήτανε έτσι θα διαβάζαμε τα χαρακτηριστικά, θα βλέπαμε ποιο έχει την μεγαλύτερη και θα το ανακηρύτουμε καλύτερο! Άλλο η πίστα άλλο τα χαρτιά... Με το σκεπτικό σου μπορώ να αμφισβητώ οποιοδήποτε γεγονός δεν μου αρέσει ή γιατί δεν μου κάθεται καλά εμένα στο μυαλουδάκι μου. Αν είναι έτσι τα κλείσουνε όλα τα ειδικά περιοδικά με τα δοκιμαστικά του και να δημοσιεύουνε μόνο τις τελευταίες σελίδες με τα τεχνικά. Για οτιδήποτε δεν μας αρέσει υπάρχει μια θεωρεία συνομωσίας...
EDDIE έχεις δίκιο για το σταριλίκι και τα DVD με τις μουτσούνες τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουνε καλά την δουλεία τους ή ότι δεν μπορούνε να πάνε τα αμάξια στην πίστα. Και αυτό μπορεί να ισχύει για οποιοδήποτε συντάκτη οποιουδήποτε περιοδικού...
-
αν παρεις το s2000 σε σχεση με το δικο μου αυτοκινητο για παραδειγμα εχω πολυ καλυτερο πλαισιο(δεν πηρα καμπριο να δειχνομαι),καλυτερο στησιμο,εξισου καλο και γρηγορο κιβωτιο(πιο μικρες διαδρομες απο απλο a3),χιλιαδες φορες καλυτερα φρενα,και πιο πολυ γκαζι...Έλεος...έλεος...έλεος....
-
Ανέφερες και για τον χρόνο challenge με cosmo που τον έβγαλαν ίδιο και για τον οποίο μπορώ να εκφέρω μια πιο ασφαλή γνώμη...ξέρεις πως πάει το ένα ή το άλλο αμάξι στην πίστα? Σε track day στα Μεγαρα οι χρόνοι τους έχουν διαφορές μέσα στα περιθώρια λαθών του οδηγού και περιπτώσεις που challenge έκανε καλύτερο χρόνο. Λές η mazda να πλήρωσε το drive για να προωθήσει το challenge και να θάψει το cosmo??
-
Ο χρήστης lazpinin έγραψε:
. Ο οδηγός του Type R θα είναι παντού πιο αργός από Mazda 3 mps και Leon Cupra (που είναι και στα ίδια λεφτά) .Το είπαμε αυτό,είναι πιο αργό...αλλά δεν μου λες το Mazda 3 mps ειναι focus h' δεν είναι,με το πάτωμα να είναι ίδιο και τα μηχανικά του μέρη?Εγώ για τέτοια αμάξια τα λεφτά μου δεν τα δίνω,δεν πα να τα ριχνει και σε WRC...η΄ θα πάμε να δώσουμε 10 εκατ παλιές δραχμές για σεατ...επειδή τα περιοδικά το βγάλανε ενα δευτερόλεπτο πιο γρήγορο
Στο περιοδικό Power Techniques του δεκεμβρίου(που για μένα είναι το καλύτερο περιοδικό για την βελτίωση στην Ελλάδα)
Το έβγαλε καλύτερο το ταπερακι μεταξύ άλλων ήταν μέσα
Μazda 3 mps,seat leon cupra,opel gt,alfa romeo 159 Ti,Ford focus sti...Στο δυναμόμετρο το ταπερακι τους έβγαλε 210 άλογα,το λεον εβγαλε 267 άλογα....ενώ ο κινητήρας του μάζντα λένε οτι δεν έχει περιθώρια βελτίωσης
http://www.powermag.gr -
Ο χρήστης GIANNIS-R έγραψε:
. Ο οδηγός του Type R θα είναι παντού πιο αργός από Mazda 3 mps και Leon Cupra (που είναι και στα ίδια λεφτά) .
Το είπαμε αυτό,είναι πιο αργό...αλλά δεν μου λες το Mazda 3 mps ειναι focus h' δεν είναι,με το πάτωμα να είναι ίδιο και τα μηχανικά του μέρη?Εγώ για τέτοια αμάξια τα λεφτά μου δεν τα δίνω,δεν πα να τα ριχνει και σε WRC...η΄ θα πάμε να δώσουμε 10 εκατ παλιές δραχμές για σεατ...επειδή τα περιοδικά το βγάλανε ενα δευτερόλεπτο πιο γρήγορο
Στο περιοδικό Power Techniques του δεκεμβρίου(που για μένα είναι το καλύτερο περιοδικό για την βελτίωση στην Ελλάδα)
Το έβγαλε καλύτερο το ταπερακι μεταξύ άλλων ήταν μέσα
Μazda 3 mps,seat leon cupra,opel gt,alfa romeo 159 Ti,Ford focus sti...Στο δυναμόμετρο το ταπερακι τους έβγαλε 210 άλογα,το λεον εβγαλε 267 άλογα....ενώ ο κινητήρας του μάζντα λένε οτι δεν έχει περιθώρια βελτίωσης
http://www.powermag.gr-Οχι πως θα το αγόραζα, αλλά το Mazda 3 ελάχιστα κοινά μέρη με το Focus έχει, μάλλον μόνον το...αυτοφερόμενο εδώ που τα λέμε, το μοτερ είναι καθαρά Mazda, κανένα Focus δεν το φοράει.
-Τα 10 εκατομμύρια παλιές δραχμούλες είναι πολλά για Seat, ενώ για Honda είναι λίγα; Εγινε ΚΑΙ η Honda premium, γαμώτ; Πάντα τελευταίος τα μαθαίνω όλα!
Με τέτοια λογική, καλύτερα να πάρουμε....316 να γουστάρουμε!
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R