-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ζωο #1: ο εξυπνος που εχει παρκαρει την βαρκα του στη Μουτσοπουλου στα Καμινια, κυριο δρομο διπλης κυκλοφοριας που περνανε λεωφορεια και τρολλευ.
Κυριολεκτικα τη βαρκα του, ετσι; Μιλαμε για ενα τεραστιο σκαφος. Ειναι εκει στη μεση του δρομου βδομαδες τωρα.
Ζωα #2: κατι γειτονες μου εδω διπλα.
Παρτε φαση: Γκαραζ με Mercedes, BMW, μηχανες και - τωρα πλεον, παρατηρησα - και μια Porsche.
Ολα μαυρα. Ολα με φιμε τζαμια, με φωτα ξενον.
Ο ανθρωπος - 'η οι ανθρωποι εαν ειναι πολλοι - πανε ΠΑΝΤΑ αναποδα στα στενα. Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να τους δεις να πανε με τη νομιμη φορα. Και οταν βρεθουν απεναντι με αλλον (π.χ.....εμενα), εχουν την απαιτηση να κανει ο αλλος πισω (γιατι, συνηθως, ειναι πιο κοντα σε διασταυρωση). Επισης πανε πολυ γρηγορα στα στενακια, σαν να τους κυνηγανε.
Πρεπει να εχουν καποιο κοννε με αστυνομια, αν δεν ειναι οι ιδιοι αστυνομικοι, γιατι μια φορα ειχα δει περιπολικο απ'εξω να κανει τον σωφερ. Επισης παλια δεν κυκλοφορουσε κανενα απ'ολα αυτα τα αμαξια με πινακιδες, αν και τωρα πια τις εχουν φορεσει.
Τους θυμηθηκα σημερα, που αυτος ξεπαρκαρε την πορσε του για να βγαλει τη μερσεντες. Περιμενα απο πισω, αυτος ερχεται με τη μερσεντες και περιμενε να κανω πισω για να φυγει αναποδα. Ομως απο τα φιμε τζαμια δε φαινοταν τιποτα και εγω απλα καθομουν εκει. Τελικα δεν εκανε πισω, αλλα καταφερε και το περασε, ξυστα απο μενα...
Σε ποιον δρομο ειναι ολοι αυτοι, να περασω 'τυχαια' μερικες φορες?
#1 - Μουτσοπουλου, δυο τετραγωνα πριν την Πειραιως (εκει που εχει κατι εργοστασια)
#2 - Βαλτετσιου, γυρω στο 25...
-
-
Από το πρωί έως και τώρα που ξαναπέρασα απο την διασταύρωση Κερασούντος με Μεταμορφώσεως στην Καλαμαριά όλα τα φανάρια ήταν αναμμένα ... δηλαδή και το πράσινο και το πορτοκαλί και το κόκκινο και τα ανθρωπάκια για τους πεζούς λόγω ... βραχυκυκλώματος προφανώς. Σήμερα είναι αργεία (ψάξε βρες υπεύθυνους...) οπότε αύριο ... που είναι εργάσιμη ...
-
Απύθμενα ηλίθιος ο τύπος με το κίτρινο Λεόν που είχε την έμπνευση να κάνει όπισθεν στην έξοδο της Εγνατίς για Αλεξ/πολη. Δεξιά και ανηφορική στροφή, τελευταία στιγμή τον είδα. Ευτυχώς είναι φαρδύς ο δρόμος και δεν πήγαινα τάπα, γιατί θα χαμε δράματα.
Μα πόσο στόκος ρε γμτ;
-
διπλα διπλα μενουμε...Κιθαιρωνος εγω. Απλα απο την Βαλτετσιου δεν εχω κανενα λογο να περασω, οποτε δεν τους εχω πετυχει ποτε. Ειναι το δρομακι που μπαινει απο την τραπεζα πειραιως στην Δωδεκανησου?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από το πρωί έως και τώρα που ξαναπέρασα απο την διασταύρωση Κερασούντος με Μεταμορφώσεως στην Καλαμαριά όλα τα φανάρια ήταν αναμμένα ... δηλαδή και το πράσινο και το πορτοκαλί και το κόκκινο και τα ανθρωπάκια για τους πεζούς λόγω ... βραχυκυκλώματος προφανώς. Σήμερα είναι αργεία (ψάξε βρες υπεύθυνους...) οπότε αύριο ... που είναι εργάσιμη ...Ουγκ! Ένα τηλεφώνημα στο 100 έστω να έρθει τροχονόμος; (και ύστερα ξύπνησα...)
-
Aν δεν σου πουν να πάρεις τηλέφωνο στην siemens (εμένα έτσι μου 'χαν πει στην τροχαία θέρμης) παίζει και να κάνουν κάτι. Μετά τις φωνές που έβαλα, ήρθαν.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Από το πρωί έως και τώρα που ξαναπέρασα απο την διασταύρωση Κερασούντος με Μεταμορφώσεως στην Καλαμαριά όλα τα φανάρια ήταν αναμμένα ... δηλαδή και το πράσινο και το πορτοκαλί και το κόκκινο και τα ανθρωπάκια για τους πεζούς λόγω ... βραχυκυκλώματος προφανώς. Σήμερα είναι αργεία (ψάξε βρες υπεύθυνους...) οπότε αύριο ... που είναι εργάσιμη ...
Ουγκ! Ένα τηλεφώνημα στο 100 έστω να έρθει τροχονόμος; (και ύστερα ξύπνησα...)
Ξανατονίζω ότι σήμερα είναι αργεία ... Μόλις τώρα γυρνόντας σπίτι τα είδα κλειστά. Τουλάχιστον μην καίνε οι λάμπες σαν πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα δέντρα και σπαταλάμε και το ρεύμα. Αυριο, έχει ο θεός ...
-
-
τι σκεφτόταν ο τύπος με το φορτηγάκι στο σημείο που γίνεται η ένωση της εθνικής απ'αυτούς που έρχονται από παραλιακή και αυτούς από πειραιά (2+1 λωρίδες αντίστοιχα) που ερχόταν από πειραιά και αμέσως μετά την ένωση ήθελε να πάει δεξιά περνώντας από πάνω μου, άσε που απαγορεύεται κιόλας για καμια 100ρια μέτρα...
-
Στο θέμα με τα φώτα του Audi που έγραψα πιο πάνω, ίσως έφταιγε το ότι το αυτοκλίνητο ήταν τόσο βρώμικο, προφανώς απο ταξίδι υπο βροχή, που δεν διακρίνονταν ούτε το χρώμα του! Βασικά η αυτορύθμιση των ξένον πιστεύω οτι κάνει καλή δουλειά, αλλά τα συτήματα πλύσης είναι σκέτη κοροϊδία, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να απομακρυνθεί η κολλημένη λάσπη και βρωμιά μόνο ψεκάζοντας νερό, έστω και με πίεση
Επίσης μέγιστο ζώο ο οδηγός καινούριου Volvo S60 ο οποίο σε δρόμο με τυφλές στροφές, ήταν τελευταίος σε ουρά τεσσάρων αυτοκινήτων χωρίς αποστάσεις μεταξύ τους και ήταν κολλημένος στον μπροστινό του, κινούνταν στο μέσω του δρόμου και έβγαινε συνεχώς αριστερά στο αντίθετο για να προσπεράσει. Να πάς πού ρε ΖΩΟ?? Ξέχασα να πώ ότι επιπλέον έβρεχε κιόλας...
Επείδη μου τη σπάει τέτοιου είδους συμπεριφορά, εγώ ήμουν πέμπτος, του έκανα το ίδιοΥΓ: απο την συμπεριφορά μου δεν κινδύνεψε κάποιος καθώς η ταχύτητα ήταν το πολύ 50 και ήταν απολύτος αδύνατο να πανικοβληθεί το ζώο και να βγεί για προσπέραση καθώς θα έπρεπε να περάσει τρία αυτοκίνητα ταυτόχρονα χωρίς να βλέπει το πρώτο αφού είχε ήδη στρίψει...
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Στο θέμα με τα φώτα του Audi που έγραψα πιο πάνω, ίσως έφταιγε το ότι το αυτοκλίνητο ήταν τόσο βρώμικο, προφανώς απο ταξίδι υπο βροχή, που δεν διακρίνονταν ούτε το χρώμα του! Βασικά η αυτορύθμιση των ξένον πιστεύω οτι κάνει καλή δουλειά, αλλά τα συτήματα πλύσης είναι σκέτη κοροϊδία, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να απομακρυνθεί η κολλημένη λάσπη και βρωμιά μόνο ψεκάζοντας νερό, έστω και με πίεσηΤο πλυστικό κάτι καθαρίζει, αλλά επιπλέον πιτσιλάει και όλο το αμάξι μπροστά!!
Απο την άλλη και στο δικό μου Audi βγήκε μια μέρα ο οδηγός του προπορευόμενου και μου λέει ότι είναι πολύ δυνατά τα φώτα μου!!! Του είπα ότι είναι κανονικά όπως προβλέπει ο κατασκευαστής και όπως όλοι ξέρετε δεν υπάρχει διακόπτης για το ύψος δέσμης γιατί αυτό γίνεται αυτόματα!!!! Οπότε φαντάζομαι πληρούν κάποιες προδιαγραφές!!!!
Τέλος, όταν είμαστε λερωμένοι στο βενζινάδικο καθαρίζουμε τα φανάρια με το έργαλείο για τα παμπριζ. -
Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω, έριξα πολύ γέλιο και είπα να το μοιραστώ μαζί σας:
-
Eλπίζω να κάνουν πλάκα εκεί μέσα.
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Ο άλλος αφαίρεσε το υδραυλικό τιμόνι και έβαλε μηχανικό για να έχει αίσθηση
-
τι παλικαρια ειναι αυτα εκει μεσα ρεεεεεεε
και παντα ελεγα που μαζευονται ολοι αυτοι οι @#$%^$^$%
-
Ελπιζω να κανουν πλακα!
-
http://www.forums.gr/image.php?u=4848&d ... 1196122041
total respect στο avatar για μένα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι παλικαρια ειναι αυτα εκει μεσα ρεεεεεεεκαι παντα ελεγα που μαζευονται ολοι αυτοι οι @#$%^$^$%
Αν ψαξετε καλα καπου εκει μεσα θα βρειτε ποστ του ratanplan να ζηταει να κανουν κοντρα
(και αν δεν υπαρχει τωρα το ποστ θα υπαρξει μολις δει τα links)
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
τι παλικαρια ειναι αυτα εκει μεσα ρεεεεεεε
και παντα ελεγα που μαζευονται ολοι αυτοι οι @#$%^$^$%
Αν ψαξετε καλα καπου εκει μεσα θα βρειτε ποστ του ratanplan να ζηταει να κανουν κοντρα
(και αν δεν υπαρχει τωρα το ποστ θα υπαρξει μολις δει τα links)
ο pasxos ειναι moderator εκει??
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]