-
Την ειδα πριν μερικες μερες στην Θεσσαλονικη,ολοκαινουρια,γυαλισμενη
Ενα γυμνο κτηνος,1300 κυβικα,180 αλογα
τρελη εμφανιση,φουλ αλητεια δουλευει
τρελαθηκα,διακοπτακι στο δοχειο καυσιμων για να επιλεγεις προγραμμα λειτουργειας,τρελα ακτινικα φρενα μπροστα,2 μπουρια για εξατμισεις κατω απο το μονοσελο,απιστευτος ηχοςτι ξερετε για αυτο το εργαλειο?
-
τρελαθηκα,διακοπτακι στο δοχειο καυσιμων για να επιλεγεις προγραμμα λειτουργειας,τρελα ακτινικα φρενα μπροστα,2 μπουρια για εξατμισεις κατω απο το μονοσελο,απιστευτος ηχοςτι ξερετε για αυτο το εργαλειο?
-
-
Πολυ δυναμη αλλα μη χρησιμοποιησημη, και πολυ βαρια
Ετσι λενε οσοι το εχουν οδηγησει και οσοι το εχουνΕγω που εχω το Ζ1000 και ειναι λιγο βαρουτσικο, μπορω να το καταλαβω αυτο
Φαντασου το bking τωρα που ειναι και 20 κιλα βαρυτεροΕμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν οι εξατμισεις τοσο μεγαλες, φερνει σε transformers το μηχανακι, και το πισω φαναρι θα επρεπε να το ειχαν αφησει στην ουρα, οπως το πρωτοτυπο
Επισης το ρεζερβουαρ ειναι ΠΟΛΥ φαρδυ, αν κατσεις επανω θα το καταλαβειςΓια μενα, περισσοτερο μηχανακι καφετεριας, παρα για στριψιμο, τουλαχιστον αυτην την αποψη εχω βγαλει απο ατομα που γνωριζω και το εχουν
-
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΑΡΕ ΤΗ ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ
-
Δεν σκοπευα να την αγορασω
Απλα με εντυπωσιασε
Ενταξει,μη ζηταμε απο γυμνο αυτου του βαρους να στριβει σαν R1
και εγω πιστευω το Z 1000 ειναι καλυτερο στο στριβεινΕμενα εμφανισιακα μου αρεσε περισσοτερο απο οτιδηποτε γυμνο κυκλοφορει
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Δεν σκοπευα να την αγορασω
Απλα με εντυπωσιασε
Ενταξει,μη ζηταμε απο γυμνο αυτου του βαρους να στριβει σαν R1
και εγω πιστευω το Z 1000 ειναι καλυτερο στο στριβεινΕμενα εμφανισιακα μου αρεσε περισσοτερο απο οτιδηποτε γυμνο κυκλοφορει
+1
suzuki B King 1300