-
εγω νικολα, συμφωνω μαζι σου απολυτα
-
Νά σαι καλά Βαγγέλη! Καλημέρα!
-
Δεν περιμενα πως θα συζητουσαμε εδω για το 106
Ηταν ειναι και θα ειναι η μεγαλη μου αγαπη. Οταν πρωτοειδα εκεινο το ολολευκο rallye το 1994 σε μια αντιπροσωπεια, εγινε εφιαλτης.
Τελικα πηρα απο τοτε 2 106, ενα 1ης και ενα 2ης σειραςΤο 205 ειναι και αυτο πολυ ωραιο αυτοκινητο, αλλα δεν εχει τυχει να οδηγησω καποια γρηγορη εκδοση
Και τι δεν θα εδινα για ενα γνησιο 205 rallye
Απο το 206 και μετα, τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο κατα την γνωμη μουP.S. Σε ποσα χρονια θα γινουν ιστορικα τα 106?
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
[έσκασα όταν βρήκε το 407 SW γιατί έχοντας αγοράσει αυτοκίνητο τον προηγούμενο χρόνο έχασα την ευκαιρία να πάρω το ομορφότερο αυτοκίνητο της δεκαετίας.
Αναφέρομαι αποκλειστικά στο σχέδιο κι όχι σε κινητήρες ή άλλα χαρακτηριστικά.
Δεν περιμένω να συμφωνήσει κανείς μαζί μου. Γούστα είναι αυτά.μαζι σου NIGA ....με χιλια ... αυτη η μουρη .... μ'εφτιαχνε πολυ .
Χμ
Με τι κινητήρα το έχετε μαστρο Χρήστο????
τρομερό αυτοκινητάκι και τελικά, και διαχρονικό. Ειτε gti ειτε cti, ενα γνήσιο, 8α το ηθελα στο στόλο μου!
[color=blue][/color]
Ειναι οριτζηναλ 1600 cti , αγορασμενο απο το Π.Μαδεμτζη το 87 , εχω και την αποδειξη στο ντουλαπακι , με ολα τα σερβις του γραμμενα
Ηταν το δωρο του αυτοκινητοΘεουλη προς εμενα , μια τρελη ιστορια ,..... το αυτοκινητο θα πηγαινε για σκραπ απο μια κυρια στο Κωλονακι , και συμτωματικα καθομουν επισκεπτης στο πρωην συνεργειο που το εφτιαχνε .
Ξερετε ειπε κυριε Ανεστη καποιον παλιατζη να το παρει , για να μην τρεχω στον χολαργο μπλα μπλα ....Μη εχοντας καποιον στο νου του , μου λεει ...δεν το θελεις το μοτερ για το στεσιον το 305 ?
Ελατε να το δειτε κυριε σας παρακαλω , ειναι παρκαρισμενο ...εκει τρια χρονια τωρα ...... Φευγω και ανεβαινοντας προς το μαγαζι μου , λεω ας κανω μια παρακαμψη ...και εκει σαλταρισα !!!
Την παιρνω τηλ. και της λεω ειστε σιγουρη κυρια μου οτι ..ειναι αυτο , και θελετε να το πεταξετε ?
Πηγα με μια μπαταρια και ενα μπετονακι βενζινη , ανεβηκα απ'τον Λυκαβηττο , και στην ησυχια του περιφερειακου , αισθανθηκα ενα οχημα που εβγαλα απ'την εκθεση της αντιπροσωπειας ........Το εχω ερωτευτει ....
-
Τυχεράκια... Να το χαίρεσαι το κουκλί!
Εγώ μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να οδηγήσω ένα 205... Ένα ταπεινό colourline, και το ερωτεύτηκα ακόμα περισσότερο, δεν ξέρω γιατί...
Ο ΝIGA καλά τα λέει, με εξαίρεση μάλλον το 307 f/l και το 4007...
Το 407 SW είναι πανέμορφο πάντως, πλησιάζει αρκετά και την sportwagon, και ας με πούνε ιερόσυλο...
-
205 με χίλια...
Από τα καινούργια μου άρεσε πολύ το 106 και το 406 το coupe...
Δε θα τα έπαιρνα, όμως, ειδικά αν υπήρχε η προοπτική ενός ανοικτού 205 ή ακόμα καλύτερα, του gti με τα 1600 κ.εκ.
Παλιότερα το φοβόμουν γιατί θα το άφηνα στο δρόμο (είχα φτάσει στο τσάκ να τσιμπησω ένα λευκό πριν 7-8 χρόνια) αλλά τώρα που δεν το κοιτάζει κανείς νομίζω είναι τέλειο!
Ένας πολύ καλός μου φίλος (και εξαιρετικό παιδί) έχει ένα αυθεντικό 13ρι rallye 205...
Πρέπει να δείτε τι γίνεται στο δρόμο κάθε φορά που το βγάζει!Προσωπικά, αν ήθελα (όπως λέγαμε με τον Καπαπή) ένα πολύ φτηνό μουλαράκι, θα έψαχνα για ένα colourline (το τελευταίο έτσι δεν το έλεγαν; ) με το αλουμινένιο 1100 61 ίππων ή ακόμα καλύτερα 1400 με τα 75 γενναία. Μου βγάζει μια απίστευτη συμπάθεια αυτό το όχημα, σε αντίθεση με τα πιο καινούργια 206/7 που μου φαίνονται σαν κακιασμένα!
-
Ο 1,1 έβγαζε λιγότερα από 61 αν θυμάμαι καλά... Καμιά 55αριά ίσως. 60 απέδιδε με ψεκασμό και καταλύτη.
61 έβγαζε στο τέλος της καριέρας του, στο C3.
-
Ίδιος με του σαξό δεν ήταν προς το τέλος; Παλιά είχε άλλο μοτέρ αλλά όχι στην colourline (πιάσε κόκκινο btw). Έτσι το θυμάμαι...
-
Μάλλον λάθος τα θυμάμαι... τεσπα και με 50 βολεύομαι για μεσα στην πόλη!
-
Mπορεί και εγώ να κάνω λάθος... Στην αρχή αρχή είχανε τα παλιά τα X-κάτι τα μοτέρ, ίδιου σχεδιασμού με το 304, με ενιαίο σύστημα λίπανσης μηχανής-κιβωτίου. Μετά βάλανε τους TU, ξεκίνησε με 50-55 με καρμπυρατέρ, μετά ψεκασμό και καμιά 60. Τώρα πότε μπήκε η τελευταία έκδοση, θα σε γελάσω...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ένας πολύ καλός μου φίλος (και εξαιρετικό παιδί) έχει ένα αυθεντικό 13ρι rallye 205...
Πρέπει να δείτε τι γίνεται στο δρόμο κάθε φορά που το βγάζει!!
Το τοπ 205 rallye , ειναι του Αλεξανδρου L. με γαλλικες πινακιδες ολα τα ps πραγματα , και με ελαχιστα χλμ. αυτο να δειτε τι γινεται οταν το βγαζει εξω ......
Εχει και ενα 106 1.3 rallye αντιστοιχο , το πρωτο που πατησε στην Ελλαδα , πριν το φερει η αντιπροσωπεια -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπορεί και εγώ να κάνω λάθος... Στην αρχή αρχή είχανε τα παλιά τα X-κάτι τα μοτέρ, ίδιου σχεδιασμού με το 304, με ενιαίο σύστημα λίπανσης μηχανής-κιβωτίου. Μετά βάλανε τους TU, ξεκίνησε με 50-55 με καρμπυρατέρ, μετά ψεκασμό και καμιά 60. Τώρα πότε μπήκε η τελευταία έκδοση, θα σε γελάσω...Καπως έτσι το θυμόμουν και εγώ... στην τελευταία έκδοση του 1.1 (1124) με ψεκασμό και καταλύτη κάτι λιγότερο απο 60 άλογα που όμως στην πραγματικότητα ήταν 61... (και στο ax το ίδιο).
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πρέπει να δείτε τι γίνεται στο δρόμο κάθε φορά που το βγάζει!!
Το τοπ 205 rallye , ειναι του Αλεξανδρου L. με γαλλικες πινακιδες ολα τα ps πραγματα , και με ελαχιστα χλμ. αυτο να δειτε τι γινεται οταν το βγαζει εξω ......
Εχει και ενα 106 1.3 rallye αντιστοιχο , το πρωτο που πατησε στην Ελλαδα , πριν το φερει η αντιπροσωπειακι αθανασουλας εχει απο ενα 205 και 106 τελεια μαστορα, οπως και κι ο θεργιακης
κι ο σταματακος οπως κι ο θεργιακης, τα εχουν ΛΕΕΙ για τους γιους τους
ΑΛΟΘΙ ΚΙ ΑΥΤΟ....
και εγω το μινι για την κορη μου λεω οτι το πηρα -
Και θα πρεπει να της το δωσης , οταν μπει στο πανεπιστημιο
Ετσι λενε οι περσσοτεροι
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Και θα πρεπει να της το δωσης , οταν μπει στο πανεπιστημιοΕτσι λενε οι περσσοτεροι
κανει παρεα με τον δι-γιετ και γερνει στην μουσικη και θεατρο
οφφ τοπικ τελος!
-
-
το πιο όμορφο γαλλικό αυτοκίνητο ever! :
ΡΕUGEOT 504 coupe/convertible
δε με ενδιαφέρει αν σκουριάζει, δε με ενδιαφέρει αν ενσωμάτωνε τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας της εποχής του. Απλά μ'αρέσει!
-
Καλημέρα!
Ένας φίλος έχει ένα 204 station το οποίο σε πρώτη φάση θέλει διάφορα μηχανικά μαζέματα και στην συνέχεια αφού γίνει 'αξιόμαχο' πιθανότατα θα ανακατασκευαστεί...
Έχουμε κάποιο αξιόπιστο συνεργείο να του προτείνουμε?
Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια πηγή για ανταλλακτικά φανοποείας (φανάρια κλπ) για το μοντέλο αυτό?Ευχαριστώ....
-
Δημήτρη σου έστειλα pm
-
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ 504 COUPE GR.4 ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ME AΡΙΘΜΟ 363 RF 25 ΕΙΝΑΙ REPLICA !!!!!!!!!!!!
Classic Peugeot Forum