-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Help --> AboutΤι; Βγήκε ΦΦ5;;;
-
Ποιός FF5 ρε παιδιά πλάκα κάνετε
Εμένα πάντως τίποτα δεν μου βγάζει και επίσης τίποτα δεν έχει ανακοινώσει η Mozilla. -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μας μπέρδεψες!!!
Ακόμα δεν είχες βάλει τον 4!!!! -
o Chuck Norris παντως χρησιμοποιει ηδη τον ff6!!!!
-
Τον εχω περασει viewtopic.php?f=13&t=28092&start=525
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λέω για την μπλε μπάρα που δείχνει το φόρτωμα της σελίδας μέσα στο address bar του Safari. Ο firefox όπως είναι αυτή τη στιγμή στο σύστημα μου, δείχνει το φόρτωμα στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας, εντελώς άκυρο σημείο.edit: είναι τελικά από το add-on 'Status-4-evar'. Επίσης ρυθμίζεται αν θέλεις να καταλαμβάνει όλο το ύψος της μπάρας κλπ.
-
Ευχαριστώ!
-
Εγώ έχω καταβολευτεί τον Chrome και δεν τον αλλάζω. Εχω σχεδόν όλα τα addons του FF και την ταχύτητα του Speedy Gonzales.
-
FF 4 .Πως 'βγαζουμε' τα bookmarks και τους κωδικους για να τους περασουμε σε νεα εγκατασταση;
Στο --σελιδοδεικτες--εργαλειοθηκη σελιδοδεικτων--- βγαζει μονο επιλογη 'πιο συχνα αναγνωσμενοι'
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ έχω καταβολευτεί τον Chrome και δεν τον αλλάζω. Εχω σχεδόν όλα τα addons του FF και την ταχύτητα του Speedy Gonzales.ναι ειναι πανγρηγορος
ακομα και σε δυνατο pc τελικα φαινεται η διαφορα
εγω το μονο προσθετο που του χω βαλει ειναι το adblock παντως, ποτε δεν ενιωσα οτι χρειαζομαι κατι παραπανω απο αυτο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
FF 4 .Πως 'βγαζουμε' τα bookmarks και τους κωδικους για να τους περασουμε σε νεα εγκατασταση;Στο --σελιδοδεικτες--εργαλειοθηκη σελιδοδεικτων--- βγαζει μονο επιλογη 'πιο συχνα αναγνωσμενοι'
Δες εδω : How To: Προφίλ Mozill-οειδών - The Fourth Age of Mozilla
Μελέτησέ το...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι ειναι πανγρηγοροςTo αυτό!
Ερώτηση για τον chrome.. Στον ff4 είχα κάνει πάνω στην εργαλειοθήκη φακέλους (π.χ Forums) και εκεί μετά αποθήκευα όποια σελίδα ήθελα.. Στον chrome γίνεται αυτό?
Nομίζω όταν είχα ρωτήσει παλιότερα ο elteo μου το είχε δείξει..
-
Σελιδοδείκτες: Γραμμή σελιδοδεικτών
Αυτό ψάχνεις;; Μπορείς να κάνεις και import τους Σελιδοδείκτες από άλλα browsers ...
-
NAI! Thanks iant!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
ναι ειναι πανγρηγορος
To αυτό!
Ερώτηση για τον chrome.. Στον ff4 είχα κάνει πάνω στην εργαλειοθήκη φακέλους (π.χ Forums) και εκεί μετά αποθήκευα όποια σελίδα ήθελα.. Στον chrome γίνεται αυτό?
Nομίζω όταν είχα ρωτήσει παλιότερα ο elteo μου το είχε δείξει..
την bookmarks bar λες ε;
Ναι γίνεται έτσι το χω.
Settings > Tools > Always show bookmarks bar
-
Με την τελευταία ανανέωση του Opera στην έκδοση 11.10 ΤΕΛΟΣ το 4troxoi forum...
Μόλις περάσεις username/pass, αναφέρει επιτυχή σύνδεση στο forum, αναμονή και μετά σε πετάει πάλι στην οθόνη του log-in.Αναγκαστικά πάω στον ΙΕ για να μπορώ να γράφω εδώ.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Με την τελευταία ανανέωση του Opera στην έκδοση 11.10 ΤΕΛΟΣ το 4troxoi forum...
Μόλις περάσεις username/pass, αναφέρει επιτυχή σύνδεση στο forum, αναμονή και μετά σε πετάει πάλι στην οθόνη του log-in.Αναγκαστικά πάω στον ΙΕ για να μπορώ να γράφω εδώ.
Υπάρχουν FF και Chrome !!!
-
Υπάρχουν όμως και 6-7 χρόνια τώρα καλής προϋπηρεσίας με τον Opera και δεν μπορώ να πώ ότι αλλάζωνται εύκολα αυτά, ειδικά όταν το πρόβλημα είναι μόνο σε ένα forum...
-
dpolal, downgrade ?
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;