-
Opera
-
Κατέβασα σήμερα τον Chrome και είπα να το χρησιμοποιήσω και αυτόν παράλληλα με τον ff. Τρομερή διαφορά στο άνοιγμα σελίδων στον τομέα ταχύτητας υπέρ του πρώτου
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Κατέβασα σήμερα τον Chrome και είπα να το χρησιμοποιήσω και αυτόν παράλληλα με τον ff. Τρομερή διαφορά στο άνοιγμα σελίδων στον τομέα ταχύτητας υπέρ του πρώτουΟ Chrome ειναι κορυφη εδω και λιγους μηνες παρατησα το firefox Που αργουσε οποτε στραφηκα στον Chrome και δηλωνω κατενθουσιασμενος!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Κατέβασα σήμερα τον Chrome και είπα να το χρησιμοποιήσω και αυτόν παράλληλα με τον ff. Τρομερή διαφορά στο άνοιγμα σελίδων στον τομέα ταχύτητας υπέρ του πρώτου
Ο Chrome ειναι κορυφη εδω και λιγους μηνες παρατησα το firefox Που αργουσε οποτε στραφηκα στον Chrome και δηλωνω κατενθουσιασμενος!
Ιδιαιτερα και με το θεμα της Porsche
-
καλυτερος ο Opera ή ο Chrome?
ο Firefox καθυστερει πολύ τελευταία -
Chrome βασικα δεν ξερω τι παιζει με τον Opera
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
καλυτερος ο Opera ή ο Chrome?Σε κάποια πράγματα είναι καλύτερος ο Opera. Σε όλα τα άλλα, ο Chrome είναι πολύ καλός.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σε κάποια πράγματα είναι καλύτερος ο Opera.
ανεφερεις καποια ;
-
κατεβασε τους και τους δυο και δες ποιος ειναι καλυτερος ποιος σου κανει.
για μενα, Opera ΑΝΕΤΑ , τους χρησιμοποιω ολους (αναγκαστικα) , το πακετο του opera 11 δεν υπαρχει πουθενα.
-
καποιες φορες βλεπεις κατι που δεν βλεπω ..
avel, περιμενω
-
-
Google Chrome, γρήγορος και ελαφρύς browser .
-
Βγήκε η τελική του firefox 4 [...]
-
Στα 7άρια δε μου δουλεύει το roller του mouse, ενώ σε όλα τ'άλλα προγράμματα δουλεύει κανονικά.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Βγήκε η τελική του firefox 4 [...]
και εδώ βλέπουμε πως έφτασε ήδη στα 5.000.000+ κατεβάσματα!
http://glow.mozilla.org/ -
Είναι σαφώς γρηγορότερος και μοιάζει λίγο στο layout με τον chrome. Με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν έχω λόγο ν' αλλάξω (είχε αρχίσει να με ενοχλεί το ότι έγινε ο FF αρκετά βαρύς, πλέον αυτό δεν ισχύει). Πολύ καλή αναβάθμιση.
-
Κι εγώ είχα απηυδήσει απ' τον 3.6 και τρέχω εδώ και μήνες τις βeta του 4
-
Ο firefox 4 εγκαταστάθηκε σήμερα σε windows και mac. Στα windows είναι απίστευτα γρήγορος (σε αντίθεση με τον 3.6) και μάλλον αυτόν θα χρησιμοποιώ πλέον. Στο mac τον χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολύ καιρό αντί του Safari. Εξαιρετική προσπάθεια.
-
Οντως ειναι πιο γρηγορος το βαλα και γω μολις...λιγο συνηθεια το νεο layout...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν έχω λόγο ν' αλλάξω (είχε αρχίσει να με ενοχλεί το ότι έγινε ο FF αρκετά βαρύς, πλέον αυτό δεν ισχύει).Mπα... Για την ώρα μου φαίνεται μια από τα ίδια. Στο floortop (στο πάτωμα το έχω, desktop να το πω; ) έχω βέβαια 8GB RAM και το παίζω άπλας και large, στο φορητό όμως με το 1GB είναι ακόμα ζόρικα τα πράγματα.
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;