-
-
No, no. That is up to you. It all depends on how you use your browser and what you use it for, and what operating system(s) you use it on. Take a look at the tables (and graphs, if your browser's scripting engine is up to the task) and work it out for yourself.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html'A polite request
Please stop posting this article on sites like Slashdot, Digg, newspapers, etc. It is old news. This article is around 2 years old now (although it has been kept up to date), and has been retired - posting it simply shows how long it took you to find it. It has already been posted on Slashdot enough times, Digg more than enough times, similar sites more times than I can count, as well as newspaper sites all around the world, and far more blogs than I will ever be able to read.'
-
-
-
Οι αλλοι 2 που ψηφισαν Νetscape ποιοι να ειναι αραγε;
Διαβασα τις φοβερες καινοτομιες του ΙΕ7 απο τον αντεροβγαλτη και εντυπωσιαστηκα!!! Τα κανει το Netsape εδω και 5 χρονια ΟΛΑ αυτα!
ΥΓ Φυσικα το να χρησιμοποιει καποιος Netscape πανω απο ολα ειναι και σνομπισμος του αισχιστου ειδους, αλλα ΝΑΙ 13 χρονια κλεινω με Netscape! Eιμαι αρχαιος στο δικτυο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Διαβασα τις φοβερες καινοτομιες του ΙΕ7 απο τον αντεροβγαλτη και εντυπωσιαστηκα!!! Τα κανει το Netsape εδω και 5 χρονια ΟΛΑ αυτα!Ρε συ κόψε το ποτό.
Ποιες καινοτομίες, εγώ δεν έγραψα τίποτα. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι αλλοι 2 που ψηφισαν Νetscape ποιοι να ειναι αραγε;Διαβασα τις φοβερες καινοτομιες του ΙΕ7 απο τον αντεροβγαλτη και εντυπωσιαστηκα!!! Τα κανει το Netsape εδω και 5 χρονια ΟΛΑ αυτα!
ΥΓ Φυσικα το να χρησιμοποιει καποιος Netscape πανω απο ολα ειναι και σνομπισμος του αισχιστου ειδους, αλλα ΝΑΙ 13 χρονια κλεινω με Netscape! Eιμαι αρχαιος στο δικτυο
o τωρινός Netscape είναι ο Firefox με άλλα ρούχα.
(ξέρω ότι ξεκίνησε ο Firefox από τον Netscape Navigator αλλά πλέον ο μπαμπάς πήρε από τον γιο... )
-
Nαι αλλα αλλιως ειναι να εχεις Firefox που εχουν οι νεο-ψαγμενοι και αλλιως Νetscape που δειχνει και μια παλαιουργιά οπως και να το κανουμε
Δεν ξερω κανεναν χρηστη Netscape που να μην ειναι τουλαχιστον 10 χρονια στο δικτυο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν ξερω κανεναν χρηστη Netscape...Μεχρι εδω συμφωνουσαν ολοι οι υπολοιποι
-
Firefox από εμένα, αν και τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να με απογοητεύει
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Nαι αλλα αλλιως ειναι να εχεις Firefox που εχουν οι νεο-ψαγμενοι και αλλιως Νetscape που δειχνει και μια παλαιουργιά οπως και να το κανουμεΔεν ξερω κανεναν χρηστη Netscape που να μην ειναι τουλαχιστον 10 χρονια στο δικτυο
ναι αλλά λέγοντας στους 'νέο' για Netscape...σίγουρα θα λάβεις την απάντηση...του στυλ 'έλα μωρέ μια αλεπού με άλλη γούνα είναι' ...
οπότε τι να του πεις...αφού θα σου την πει.
-
Κάθησα και διάβασα 9 σελίδες για να δώ μόνο και μόνο αν έχει αναφερθεί..
Δυστυχώς ο Maxthon δεν πρέπει να είναι στην λίστα επειδή ΔΕΝ είναι αυτόνομος web browser.
Είναι ένα κέλυφος που κάθεται πάνω στον ΙΕ, χρησιμοποιεί την μηχανή του ΙΕ και απλά του δίνει πάρα πολλές δυνατότητες.
Έχω δοκιμάσει και ΙΕ+Μaxthon (έκδοση 6 και 7) και FF και Opera.Για τον FF ούτε κρύο, ούτε ζέστη, δεν με εντυπωσίασε επειδή πάρα πολλές από τις δυνατότητες και την παραμετροποίηση του τις είχα δεί και με τον mathon+ΙΕ6 αρκετό καιρό πριν.
Ο maxthon σου δίνει πάρα πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης απλά δεν είναι web browser οπότε ουσιαστικά είσαι με τον ΙΕ, παρόλα αυτά αν μάθεις τα κόλπα του βοηθάει πολύ.
O Opera θεωρώ ότι είναι καλύτερος αλλά πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο να τον μάθεις καλά.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Κάθησα και διάβασα 9 σελίδες για να δώ μόνο και μόνο αν έχει αναφερθεί..Δυστυχώς ο Maxthon δεν πρέπει να είναι στην λίστα επειδή ΔΕΝ είναι αυτόνομος web browser.
Είναι ένα κέλυφος που κάθεται πάνω στον ΙΕ, χρησιμοποιεί την μηχανή του ΙΕ και απλά του δίνει πάρα πολλές δυνατότητες.
Έχω δοκιμάσει και ΙΕ+Μaxthon (έκδοση 6 και 7) και FF και Opera.Για τον FF ούτε κρύο, ούτε ζέστη, δεν με εντυπωσίασε επειδή πάρα πολλές από τις δυνατότητες και την παραμετροποίηση του τις είχα δεί και με τον mathon+ΙΕ6 αρκετό καιρό πριν.
Ο maxthon σου δίνει πάρα πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης απλά δεν είναι web browser οπότε ουσιαστικά είσαι με τον ΙΕ, παρόλα αυτά αν μάθεις τα κόλπα του βοηθάει πολύ.
O Opera θεωρώ ότι είναι καλύτερος αλλά πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο να τον μάθεις καλά.
Το ανέφερα στην τέταρτη σελίδα
Maxthon (βελτιωμένο IE)
-
O firefox είναι λίγο προβληματικός στην χρήση του (π.χ. μόλις κλείσεις το δεύτερο τρίτο παράθυρο κλείνουν τα πάντα, βγάζει κάθε λίγα δευτερόλεπτα εκείνο το ενοχλητικό εικονίδιο)
Τουλάχιστον δείχνει οτι προστατεύει απο επίθεση ιών σε αντίθεση με τον Explorer που είναι εκτεθειμένος στα πάντα. -
fantomas3004
τον δουλεύω χρόνια. Τις περισσότερες φορές έχω ανοικτά 15 εώς 20 tabs.
ποτέ μα ποτέ δεν κρασάρει. Απλά θέλει μνήμη (εγώ τον δουλεύω τώρα με 2GB @ 800MHz)για να δουλέψει όπως και τα άλλα βέβαια πλέον (IE7, Opera) -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
fantomas3004τον δουλεύω χρόνια. Τις περισσότερες φορές έχω ανοικτά 15 εώς 20 tabs.
ποτέ μα ποτέ δεν κρασάρει. Απλά θέλει μνήμη (εγώ τον δουλεύω τώρα με 2GB @ 800MHz)για να δουλέψει όπως και τα άλλα βέβαια πλέον (IE7, Opera)Αν αναφέρεσεαι στον firefox, πίστεψέ ότι κρασάει πιο συχνά από τον ΙΕ7.
Τον χρησιμοποιώ με 2GB μνήμης. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα, απλά οι τελευταίες εκδόσεις έχουν χάσει έδαφος σε σταθερότητα.
-
τι να σΕ πω...ποτέ μου δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σταθερότητας.
τώρα για τον 3 που ετοιμάζεται...είδομεν.
-
Opera εδώ και αρκετά χρόνια,αρκετές δυνατότητες ασφαλής και γρήγορος,ειδικά σε σχέση με τον ΙΕ.Έχω δοκιμάσει και τον FF αλλά μερικές σημαντικές - για μένα - δυνατότητες που έχει ο Opera,δεν τις βρήκα ή έπρεπε να κατεβάσω add-ons.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι αλλοι 2 που ψηφισαν Νetscape ποιοι να ειναι αραγε;Διαβασα τις φοβερες καινοτομιες του ΙΕ7 απο τον αντεροβγαλτη και εντυπωσιαστηκα!!! Τα κανει το Netsape εδω και 5 χρονια ΟΛΑ αυτα!
Είμαι ο ένας που ψήφισε Netscape, φέτος κλείνω 13 χρόνια. Δεν θυμάμαι πάντως που διάβασα ότι η εταιρία σταμάτησε τη διάθεση του Navigator και την υποστήριξη χρηστών.
Πάντως, τα τελευταία χρόνια μπαίνω κυρίως από το Safari... αδιόρθωτος Macintoshακιας από το 1992!
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;