-
3 γραμμουλες ρε παιδια..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
3 γραμμουλες ρε παιδια.. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Πλάκα σου κάνω μην αρπάζεσαι ρε γαμώτο.Χαβαλέ κάνουμε,αν δεν σου αρέσει πέστο και σταματάω.Χωρις εμοτικον χαβαλε δεν ειδα...σορρυ..αν και εγω σοβαρα μιλουσα οτι δεν παιζει ρολο το τι εισαι..
Λοιπόν, μίλησα για ΙΕ6. Εσύ που είσαι σε θέση να δεις και να γνωρίζεις, θεωρείς ότι κάποιος που ακόμα χρησιμοποιεί ΙΕ6 δεν είναι ή άσχετος ή αναγκασμένος να το κάνει;
Θεωρώ τον ΙΕ7 καλό browser, προτιμώ FF, αλλά πραγματικά θέλω να μου πεις ΕΝΑ λόγο να χρησιμοποιεί κάποιος (που έχει επιλογή) τον ΙΕ6.
Στα υπογραμμισμενα.Δεν το ανεφερα για να κανω τη γνωμη μου πιο 'δυνατη' αλλα για σου τονισω τι εχω δει ΕΓΩ.
Νομιζω κατανοητο. Καποιος λοιπον που χρησιμοποιει οποιονδηποτε browser το κανει για προσωπικους λογους.Μιλαω για home users οχι για οποιους χρησιμοποιουν τον ταδε στον υπολογιστη της εταιριας του.Επομενως ο μεσος χρηστης επιλεγει τις περισσοτερες φορες με το ποια χρωματακια του αρεσουν στην οθονη και τι αλλα τζερτζελακια κανει το προγραμμα που χρησιμοποιει.Μπορει να το θεωρεις βλακεια εσυ αυτο και σωστα αλλα ελα που ειναι ετσι.Επομενως δε μπορω να σου πω ΕΝΑΝ λογο μονο για να χρησιμοποιεις τον ταδε η τον δεινα.Αυτο ειναι στην κριση σου. Εσυ αληθεια γιατι χρησιμοποεις τον φφ;Ειναι μηπως πιο 'γρηγορος'; Σοβαρα σε ρωταω..Υγ:Τεχνικα (οσο μου επιτρεπεται) πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα ΦΦ-ΙΕ ειχαμε εναλυσει αν θυμασαι σε καποιο θεμα Η/Υ επι μερες ποστ-σεντονια με τον Χαρη.Ουτε που θυμαμαι βεβαια σε ποιο, ,πραγματα που ισως τωρα να θεωρουνται και ασημαντα..
Και επειδη μιλαμε σοβαρα εξηγησε μου σε ποιο κεφαλαιο του κανονισμου απαγορευονται τα εμοτικονς; Να συμμορφωθω αν ειναι...
Πουθενά δεν απαγορεύονται. 'Επιβάλλεται' η μη-υπερβολική χρήση τους, αν θέλεις ο άλλος να βλέπει το ποστ σου ως κείμενο που προέκυψε από συγκεκριμένη σκέψη, και όχι ως καρναβάλι με δεκάδες πολύχρωμα ανθρωπάκια που χοροπηδάνε ή χτυπιούνται στο πάτωμα
Οταν γραφω προσπαθω να μη γραφω 'απροσωπα' αλλα να δειχνω τις διαθεσεις μου.Ειτε αυτο ειναι ειρωνεια,ειτε χαρα,ειτε λυπη ειτε σκεψη η οτιδηποτε.Μου φαινεται πιο προσιτο και γι αυτο το κανω.Οποιον τον πειραζει αυτο μπορει να παει στο παρακατω.Εμενα δε με πειραζει καθολου και διαβαζω ΟΛΑ τα ποστ ειτε εχουν ειτε δεν εχουν.Παρε πχ απο το ποστ του pjathan πιο πανω...
-
Για την ταμπακιέρα θα μας πεις τίποτα ρε Πάσχο?
-
Tσου...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tσου...Αφού δεν έχεις επιχειρήματα, γιατί συνεχίζεις να κάνεις μια συζήτηση που δεν μπορείς να υποστηρίξεις?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Tσου...
Αφού δεν έχεις επιχειρήματα, γιατί συνεχίζεις να κάνεις μια συζήτηση που δεν μπορείς να υποστηρίξεις?
γιατί αυτός ξέρει
-
ρε δεν ειναι μονο ο πασχος-φιατ-φορθνετ που εχει ΙΕ...
ενας χριστιανος που να γουσταρει ΙΕ πχ6 μπορει να μας πει γιατι το κανει?
-
Ρε σεις, είχαν ειπωθεί όλα στη συζήτηση με τον migf1, μη επιμένετε.
-
Kid
Ρε συ,πλακα μου κανεις; Τα ιδια θα λεμε παντα;Σου το ξαναπα πριν μερες και το πα και στο Σπυρο.Επιχειρηματα του γιατι εγω χρησιμοποιω ΙΕ και γιατι πιστευω ειναι καλυτερος εχουμε αναλυσει με τον Χαρη παλια.Τι σημασια εχει να κατσω να τα ξαναναλυσω;Για να πειστεις εσυ; Εσυ πολυ καλα κανεις και χρησιμοποιεις ΦΦ εμενα τι με πρηζεις που χρησιμοποιω ΙΕ και εχω τη γνωμη μου;Που τυχαινει να υποστηριζεται απο το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων(70 δεν ειναι καπου εκει ειναι αλλα δεν εχει σημασια) Αρα καταλαβε επιτελους δεν ειναι η δουλεια μου να σε πεισω να χρησιμοποιεις ΙΕ,χρησιμοποιησε οποιον σου κανει κεφι.Χ@στηκα... Μην προσπαθεις να μειωσεις τη γνωμη μου μονο λεγοντας οτι δεν εχω επιχειρηματα... Αυτα,please μην ξανακανουμε την ιδια συζητηση..
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Tσου...
Αφού δεν έχεις επιχειρήματα, γιατί συνεχίζεις να κάνεις μια συζήτηση που δεν μπορείς να υποστηρίξεις?
γιατί αυτός ξέρει
Doh!Whatever...
-
Πριν πόσο καιρό την κάνατε την συζήτηση?
-
Δε θυμαμαι,νομιζω το καλοκαιρι του 2006.. Αυτο εχει σημασια;Τι θελεις ρε συ να δεις,αν εχω δικιο και ειμαι ασχετος και να μου την πεις;
-
σαν χθες ήταν θυμάμαι
-
Έβαλα τον firefox και μου κολλάει...
-
Α οκ, τον τελευταίο 1.5 χρόνο τα πράγματα έμειναν ίδια στα τεχνολογικά δρώμενα των Web-browsers.
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσα αστήρικτα είναι τα επιχειρήματα που είχες 1.5 χρόνο πριν σχετικά με ένα τεχνολογικό ζήτημα..
-
Είναι διαπιστωμένο:
όλες οι φανατικές χρήστριες της πασιέντζας των windows (δηλαδή, μεταξύ άλλων, αμέτρητες γραμματείς, δημ. υπάλληλες και ξανθιές), δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει ο φάιρφοξ ή η όπερα. Χρησιμοποιούν το μπλε εικονίδιο που τους έδειξαν στην οθόνη και ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α οκ, τον τελευταίο 1.5 χρόνο τα πράγματα έμειναν ίδια στα τεχνολογικά δρώμενα των Web-browsers.Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσα αστήρικτα είναι τα επιχειρήματα που είχες 1.5 χρόνο πριν σχετικά με ένα τεχνολογικό ζήτημα..
Yes,indeed,τα δεδομενα δεν αλλαξαν παρα σε ελαχιστες παραμετρους..
Τεσπα επειδη βαρεθηκα και θελω να διαβασω για τα ματς,τι θες ακριβως να μου πεις,να το παραδεχτω να τελειωνουμε..
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Έβαλα τον firefox και μου κολλάει...Σε τι πράγμα σου κολλάει;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α οκ, τον τελευταίο 1.5 χρόνο τα πράγματα έμειναν ίδια στα τεχνολογικά δρώμενα των Web-browsers.
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσα αστήρικτα είναι τα επιχειρήματα που είχες 1.5 χρόνο πριν σχετικά με ένα τεχνολογικό ζήτημα..
Yes,indeed,τα δεδομενα δεν αλλαξαν παρα σε ελαχιστες παραμετρους..
Τεσπα επειδη βαρεθηκα και θελω να διαβασω για τα ματς,τι θες ακριβως να μου πεις,να το παραδεχτω να τελειωνουμε..
Θέλω να μου πεις γιατί χρησιμοποιείς IE.
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;