-
Γεια σας παιδια,
Ακομα ψαχνω SUV/MPV?? για τετραμελη οικογενεια
Εχω καταληξει στα συγκεκριμενα ανωθεν τρια.
Πειτε μου τα συν/πλην....
Ποιο νομιζεται οτι ειναι το πιο 'ολοκληρωμενο'
αν ο ορος ειναι δοκιμος.Ευχαριστω.
Νικος -
Γεια σας παιδια,
Νικος -
Γεια σας παιδια,
Νικος -
Kυκλοφορούν όλα αυτά;
Αν όχι, καλύτερα να περιμένεις να τα δεις από κοντά, να τα οδηγήσεις σε test drive και να συγκρίνεις τιμές/εξοπλισμούς/κόστη χρήσης..._
-
Το altea προσωπικά δεν μου αρέσει.
Το tiguan το θεωρώ πολύ ολοκληρωμένο αλλά για να πώ αν το θεωρώ καλή αγορά θα πρέπει να δω και την τιμή.
Για το kuga πρός το παρόν δεν ξερουμε και πολλά ή μάλλον δεν ξέρουμε τίποτα. Μόνο την εμφάνιση στο περίπου και ότι θα υπάρχει ο δίλιτρος diesel. To 160hp φαντάζομαι εννοείς το 1.6Τ δεν έχει ανακοινωθεί ότι θα μπεί. Ολοι το ελπίζουμε βεβαια. Αν γίνει αυτό τότε μπορώ να υποθέσω ότι θα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή -
To Kuga θα έρθει σε 1 χρόνο
-
Αν η 4κίνηση δεν είναι απαραίτητη τότε επέλεξε Altea XL. Άφθονοι χώροι, τρομερές επιδόσεις και οδική συμπεριφορά GTi.
Aν χρειάζεσαι 4κίνηση τοτε tiguan διαφορετικά altea freetrack! -
Πολυ διαφορετικες επιλογες. Καταρχην στην τιμη. Το τιχουαν θα ειναι (απ'οτι ακουγεται) 8Κ ακριβοτερο απο το σεατ. Το κουγκα δεν εχει ακομη τιμη, αλλα και η εκδοση που αναφερεις ειναι ακομη μονο στα χαρτια.
Απο χωρους, για το κουγκα δεν εχουμε ουτε καν διαστασεις. Το τιχουαν μαλλον θα εχει μικρο χωρο αποσκευων, οποτε για τα δικα μου στανταρ μαλλον αποκλειεται. Το σεατ εχει χαωδη χωρο αποσκευων, αλλα το πλατος του πισω καθισματος ειναι μαλλον μετριο. -
Απορώ πως κατέληξες αφού ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει τα καλά-καλά.
Οδηγησε τα πρώτα...
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Πολυ διαφορετικες επιλογες. Καταρχην στην τιμη. Το τιχουαν θα ειναι (απ'οτι ακουγεται) 8Κ ακριβοτερο απο το σεατ.Ουδεμία σχέση το XL με το Tiguan
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πολυ διαφορετικες επιλογες. Καταρχην στην τιμη. Το τιχουαν θα ειναι (απ'οτι ακουγεται) 8Κ ακριβοτερο απο το σεατ.
Ουδεμία σχέση το XL με το Tiguan
Δεν εβαλα εγω το ερωτημα
Απλως ανεφερα οτι ειναι πολυ διαφορετικες επιλογες, πραγμα που μαλλον ειναι πολυ κοντα με το δικο σου 'ουδεμια σχεση'.
Και επειδη για καποιον που ψαχνει οικογενειακο αυτοκινητο η τιμη και οι χωροι συνηθως ειναι βασικα μεγεθη συγκρισης, εκανα μια προχειρη συγκριση σε αυτα.
Δεν ειπα ποτε οτι οι μονες τους διαφορες ειναι εκει. -
πάσο
-
Το Ford Kuga αν και έχει ακουστεί ότι ίσως να κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο, ποτέ δεν ξέρεις αν θα γίνει ποτέ η ιδέα πράξη.μ
Τα άλλα δύο είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους...
Εγώ σου προτείνω ένα test drive που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα δύο, γιατί δεν σε βλέπω 1+ χρόνο να περιμένεις να κυλοφορήσει το Kuga (αν κυκλοφορήσει).
Ακόμα δεν μας λες τι άλλες απαιτήσεις έχεις από το suv που σκοπεύεις να αγοράσεις...
Για μένα κυκλοφορούν πολύ καλύτερα μοντέλα από αυτά πάντως... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Το Ford Kuga αν και έχει ακουστεί ότι ίσως να κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο, ποτέ δεν ξέρεις αν θα γίνει ποτέ η ιδέα πράξη.μ
Εγώ σου προτείνω ένα test drive που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα δύο, γιατί δεν σε βλέπω 1+ χρόνο να περιμένεις να κυλοφορήσει το Kuga (αν κυκλοφορήσει).
Ακόμα δεν μας λες τι άλλες απαιτήσεις έχεις από το suv που σκοπεύεις να αγοράσεις...
Για μένα κυκλοφορούν πολύ καλύτερα μοντέλα από αυτά πάντως...Ε βέβαια! Πχ Corola ή Civic σωστά;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για μένα κυκλοφορούν πολύ καλύτερα μοντέλα από αυτά πάντως...Ε βέβαια! Πχ Corola ή Civic σωστά;
Δεν έχεις άλλη δουλειά από το να κοροιδεύεις τον κόσμο;
Ποιό είναι το παράλογο σε αυτά που είπα δηλαδή;
Το altea δεν μου αρέσει και ούτε θα με κάλυπτε αν το αγόραζα ποτέ...
Τώρα αν εσύ έχεις διαφορετική άποψη, μπορείς να το γράψεις... -
Η αλήθεια είναι πως είμαι...πολυάσχολος άνθρωπος, αλλά λίγη πλακίτσα κανέναν δεν έβλαψε!
Το Altea καλά κάνεις και δεν σου αρέσει, πες λοιπόν εσύ τι θα διάλεγες! Ελπίζω να μην γράψεις Corolla ή Civic, σωστά; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως είμαι...πολυάσχολος άνθρωπος, αλλά λίγη πλακίτσα κανέναν δεν έβλαψε!
Το Altea καλά κάνεις και δεν σου αρέσει, πες λοιπόν εσύ τι θα διάλεγες! Ελπίζω να μην γράψεις Corolla ή Civic, σωστά;Εννοείται... Δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία...
Για παράδειγμα Nissan X-trail και περισσότερο το RAV-4 αν όμως μπορεί να διαθέσει τα χρήματα...
Εκτός και αν θέλεις κανένα Μησουσβήσει!
Πάντα κάνω πλάκα... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Το Altea καλά κάνεις και δεν σου αρέσει, πες λοιπόν εσύ τι θα διάλεγες! Ελπίζω να μην γράψεις Corolla ή Civic, σωστά;Εννοείται... Δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία...
Για παράδειγμα Nissan X-trail και περισσότερο το RAV-4 αν όμως μπορεί να διαθέσει τα χρήματα...
Εκτός και αν θέλεις κανένα Μησουσβήσει!
Πάντα κάνω πλάκα...Το Rav4 παραείναι ακριβό, αν αγόραζα στην κατηγορία θα προτιμούσα το Tiguan, που με λιγότερα λεφτά θα έχει καλύτερο εξοπλισμό και λιγότερα εξοδα συντήρησης (κατανάλωση, τέλη, ασφάλεια).
Το Μησουσβήσει , αν εννοείς το Outlander , είναι 2.4 λίτρα, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στο ελληνικο κράτος και στις ασφαλιστικές!Από όσο μπορώ να καταλάβω, για SUV σήμερα, το Tiguan αν έρθει με καλό εξοπλισμό κάτω από 30Κ είναι η καλύτερη πρόταση.
VW Tiguan 150hp η Ford Kuga 160hp η Seat Altea XL 160hp????