-
βαρεμαρα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλω να δω τη μέρα που άντρας θα κατηγορήσει άντρα για βρωμιά κι ακαταστασία στο σπίτι του ζευγαριού.
Προφανώς, μιλάς για ομοφυλοφιλικές σχέσεις. HiFi, μην απαντήσεις, είναι παγίδα!
Την βρομια δεν την ανεχομαι ΚΑΘΟΛΟΥ.
Η ακαταστασια ειναι φυσικη για εναν αντρα....τα τυπακια που ανοιγεις το συρταρι τους και βλεπεις το στυλο στην Χ θεση το αλλο πραμα λιγο πιο διπλα κλπ....χωρις να ειμαι ρατσιστης...μου κανει λιγο gay
-
τρεχω ΤΩΡΑ να πεταξω ολα τα πανακια swiffer!
thanx for the tip!
-
Η καθαριοτητα ειπαμε ειναι οκ. Η υπερβολικη ταξη μου κανει gay
-
το θεμα ειναι εγω γιατι δεν εχω γκομενα ενω ειμαι θεος
-
Ναι αλλα εισαι βουδιστης!
-
οχι απλα εκεινη τη μερα ημουν κουρεμενος
-
Εγώ πάλι απορώ που η κοπελιά πιστεύει ότι μπορεί να βγάλει άκρη μ' εμάς εδώ μέσα.
-
Γιατι τι εχουμε;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θέλω να δω τη μέρα που άντρας θα κατηγορήσει άντρα για βρωμιά κι ακαταστασία στο σπίτι του ζευγαριού.
Προφανώς, μιλάς για ομοφυλοφιλικές σχέσεις. HiFi, μην απαντήσεις, είναι παγίδα!
Λοιπόν, δεν θ'απαντήσω, αλλά θα γράψω τι κατάλαβα από τα συμφραζόμενα..
(μια στιγμή να βρω την μαγική μου σφαίρα....)
-Δεν γνωρίζω προφανώς αν η elisa είναι παντρεμένη, αλλά δεν είναι, δεν έχει παιδιά και μάλλον δεν γουστάρει γυναίκες, γιατί ασχολείται με άντρες.
-Περιγράφει μια ιδανική κατάσταση, ζητώντας κατι από τους άντρες, που ακόμη δεν κατάλαβα τι... Αλλά αυτό συμβαίνει με όλες τις γυναίκες, οπότε...έχω συνηθίσει!
-Της αρέσει το camping!
-Πιστεύει πως ο γάμος είναι καλό πράγμα και πάνω απ΄ όλα δέσμευση. Αλλά γενικά δεν είναι υπέρ τέτοιων δεσμεύσεων σε...μεγάλες ηλικίες, γιατί μπορεί να χαθούν 'ευκαιρίες' ανάμεσα...('Ελα κυρία μου, είναι φκερία το χαλίιιιι, είναι χειρουποίητου λέμεεεεε !'). Βέβαια, πως να καταλάβω εγώ ο έρμος αν έχω βρει ευκαιρία μου λες;-Είδα παραπάνω (τι; )
-Εγώ μετράω λ7, ενώ η elisa όχι. Καλά κάνει. Ή δεν ξέρει τι έχει, ή κάποιος άλλος θ' αναγκαστεί να τα μετρήσει... Πάντως, αν χρεωκοπήσω κάποια στιγμή και γυρίσω στον κατώτατο των 900 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-Εμαθα επίσης πως κάνω λάθος, στην ουσία οι γυναίκες σε ΚΑΘΕ ηλικία ψάχνουν ΤΟΝ ΙΔΙΟ άνθρωπο! Κοινώς είναι προγραμματισμένες με κάποιο άγνωστο software να ψάχνουν το 'καλό' παιδί (στο καλάθι δεν χωρά στο κοφίνι περισσεύει - κλεμμένο είναι , δεν θέλω credits ). ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟΙ: ΜΗΝ αγοράζετε Premium! Με ένα Atos είστε κομπλέ!
Αντε καλά, όχι Atos, πάρτε κάτι άλλο, αλλά μην ξαναδώ Mercs και BMW και Porsche! ANOHTOI!Εγω, παντως, ερωτευτηκα καποτε (εστω, μ' εναν ερωτα απ' την αρχη ξοφλημενο) μία που προσπερασε τα κλισε του 'καλου παιδιου' και μου δηλωσε οτι ψαχνει εναν γ@μια με λεφτα. Κι ας μη με συνεφερε. Και την ερωτευτηκα γιατι, πιθανοτατα, ειναι η μονη γυναικα που μου εχει πει την αληθεια
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
μου δηλωσε οτι ψαχνει εναν γ@μιαΠοντικομικρούλης ε?
-
Ευτελιζεις μια σοβαρη συζητηση
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ευτελιζεις μια σοβαρη συζητησηΜονόλογοι είναι κύριος, που την είδες την συζήτηση?
Περισσότερα στην pub, θα έρθει ο Krus + θα μας πάρει ο διάολος.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
-Εμαθα επίσης πως κάνω λάθος, στην ουσία οι γυναίκες σε ΚΑΘΕ ηλικία ψάχνουν ΤΟΝ ΙΔΙΟ άνθρωπο! Κοινώς είναι προγραμματισμένες με κάποιο άγνωστο software να ψάχνουν το 'καλό' παιδί (στο καλάθι δεν χωρά στο κοφίνι περισσεύει - κλεμμένο είναι , δεν θέλω credits ). ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟΙ: ΜΗΝ αγοράζετε Premium! Με ένα Atos είστε κομπλέ!
Αντε καλά, όχι Atos, πάρτε κάτι άλλο, αλλά μην ξαναδώ Mercs και BMW και Porsche! ANOHTOI!Εγω, παντως, ερωτευτηκα καποτε (εστω, μ' εναν ερωτα απ' την αρχη ξοφλημενο) μία που προσπερασε τα κλισε του 'καλου παιδιου' και μου δηλωσε οτι ψαχνει εναν γ@μια με λεφτα. Κι ας μη με συνεφερε. Και την ερωτευτηκα γιατι, πιθανοτατα, ειναι η μονη γυναικα που μου εχει πει την αληθεια
Δεν σου ειπε την αληθεια , ηταν πολυ εξυπνη κ σου ειπε αυτο που δεν ηθελες να ακουσεις . Επαιξε κ κερδισε .
Ειναι μια τακτικη που ακολουθειται απο πολλες γυναικες τελευταια κ μαλιστα το κανουν οταν ο αντρας δεν τους ειναι αδιαφορος .Δυστυχως την εχω πατησει κ εγω .Δεν μου ειπε αυτο ακριβως που ειπε σε σενα αλλα κατι πολυ χειροτερο .
Οταν ηρθε ομως το πληρωμα του χρονου την πληρωσα με το ιδιο νομισμα . -
δε βγαζω κανενα νοημα απο το ποστ σου..
υγ. τελικα ολοι ψαχνουμε εναν γ@μια με λεφτα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:hmmm: δε βγαζω κανενα νοημα απο το ποστ σου..υγ. τελικα ολοι ψαχνουμε εναν γ@μια με λεφτα?
Και καλα κανεις γιατι εγω δεν ψαχνω αυτο που ψαχνεις εσυ
-
ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ?
ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ? -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
:hmmm: δε βγαζω κανενα νοημα απο το ποστ σου..
υγ. τελικα ολοι ψαχνουμε εναν γ@μια με λεφτα?
Και καλα κανεις γιατι εγω δεν ψαχνω αυτο που ψαχνεις εσυ
σοβαρα τωρα δε καταλαβα τι ακριβως σου συνεβη..ισως η διατυπωση ειναι λαθος ισως το μυαλο μου δε παει εκει που λες...be more specific..
-
Κι εγω τις ιδιες αποριες με τον adis εχω... Κυριως οσον αφορα αυτο...:
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ειναι μια τακτικη που ακολουθειται απο πολλες γυναικες τελευταια κ μαλιστα το κανουν οταν ο αντρας δεν τους ειναι αδιαφορος
Για κανε μια αναλυση
[Διάσπαση]Από το "Μονόλογοι.."