-
Ο χρήστης plaketokofths έγραψε:
Οσο για τους κριτες,τουλαχιστον στο θεμα την θεσης που καθονται οι θεατες,ελατε στη θεση τους κ σκεφτειτε να προσπαθησετε να λογικεψετε τα παραπανω ατομα...Ε ειναι ματαιο κ κινδυνευετε να φυγετε κ δαρμενος!Οι νταηδες ειναι ειδος εν αφθονια στην Ελλαδα...
Θα μπορούσαν οι κριτές να διακόψουν τον αγώνα αν υπήρχαν θεατές σε λάθος θέση, εστω κι ενας να ηταν. Θα ανακοίνωναν οτι ο αγώνας εχει διακοπεί για χάρη αυτων των ατόμων, δεν νομίζω τότε να μην αλλαζαν θέση οι συγκεκριμένοι θεατές. Κι αν το αρνούνταν στους κριτές τότε θα τις μάζευαν απο τους υπόλοιπους θεατές που βρίσκονται στα σημεία που τους εχουν υποδείξει και περιμένουν να κυλήσει ο αγώνας.
Το σκευτικες ομως οτι εκει που η αναβαση τελαιωσε στις 5 αν γινοταν αυτο που ειπες ακομα πανω θα ειμασταν?Γι αυτο πιστευω οτι δεν κανανε τιποτα και αυτο συναιβεναι στις περισσοτερες στροφες!!
-
Ο χρήστης kost_kats έγραψε:
Οσο για τους κριτες,τουλαχιστον στο θεμα την θεσης που καθονται οι θεατες,ελατε στη θεση τους κ σκεφτειτε να προσπαθησετε να λογικεψετε τα παραπανω ατομα...Ε ειναι ματαιο κ κινδυνευετε να φυγετε κ δαρμενος!Οι νταηδες ειναι ειδος εν αφθονια στην Ελλαδα...
Θα μπορούσαν οι κριτές να διακόψουν τον αγώνα αν υπήρχαν θεατές σε λάθος θέση, εστω κι ενας να ηταν. Θα ανακοίνωναν οτι ο αγώνας εχει διακοπεί για χάρη αυτων των ατόμων, δεν νομίζω τότε να μην αλλαζαν θέση οι συγκεκριμένοι θεατές. Κι αν το αρνούνταν στους κριτές τότε θα τις μάζευαν απο τους υπόλοιπους θεατές που βρίσκονται στα σημεία που τους εχουν υποδείξει και περιμένουν να κυλήσει ο αγώνας.
Το σκευτικες ομως οτι εκει που η αναβαση τελαιωσε στις 5 αν γινοταν αυτο που ειπες ακομα πανω θα ειμασταν?Γι αυτο πιστευω οτι δεν κανανε τιποτα και αυτο συναιβεναι στις περισσοτερες στροφες!!
το σκέφτηκα, αλλα σκέφτηκα επίσης πως αν αυτό γινει μια δυο φορες οι ανυπάκουοι θα συμμορφωθούν. Επίσης ας τελειώσει και 2 ωρες αργότερα εν προκειμένω να μην θρυνήσουμε ζωες.
Κάποια στίγμη πρέπει να αποκτήσουν συνείδηση και οι θεατές, επειδή λοιπόν οι περισσότεροι ειναι ζώα - κλασσικοί έλληνες - δεν μπορω να σκεφτώ καποιον αλλο τροπο εγώ.
-
το σκέφτηκα, αλλα σκέφτηκα επίσης πως αν αυτό γινει μια δυο φορες οι ανυπάκουοι θα συμμορφωθούν. Επίσης ας τελειώσει και 2 ωρες αργότερα εν προκειμένω να μην θρυνήσουμε ζωες.
Κάποια στίγμη πρέπει να αποκτήσουν συνείδηση και οι θεατές, επειδή λοιπόν οι περισσότεροι ειναι ζώα - κλασσικοί έλληνες - δεν μπορω να σκεφτώ καποιον αλλο τροπο εγώ.[/quote]
Δεν σου λεω πως εχεις αδικο,αντιθετος εχεις απολυτο δικαιο,αλλα
σκεψου ποιος μπορει να τα βαλλει με την του ΕΛΛΗΝΑ που την εχει μεσα του!!!! -
Μήπως από του χρόνου η Ριτσώνα πρέπει να γίνεται σε εποχή του χρόνου που να νυχτώνει τουλάχιστον στις 7.30;
-
...φιλε **corsadi **ειπες τοσες αληθειες,μπραβο σου... και εγω,οπως και οι πιο πολλοι εδω,τα ιδια πιστευουμε & νιωθουμε,αλλα που να τα πουμε & ποιος να ακουσει....?
ειμαστε πισω σε ολα ,απο τροπους,συμπεριφορα,κακη ή μη παιδεια...φυσικα και δεν ειναι ημερομηνια για Ριτσωνα αυτη... σκεφτειτε μονο να μην ηταν την Κυριακη τοσο τζαμι ο καιρος... το Σαββατο ειχε υγρασιες σχεδον παντου,ψηλα,μεχρι τις 1 παρα... ακομα εκει θα ημαστε κ θα περιμεναμε να τελειωσει το 1ο σκελος...
Β. -
Νομίζεις δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο...
Αφού τον γλιτώσαμε τον κριτή πριν τον αρπάξουν οι κάφροι... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Νομίζεις δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο...
Αφού τον γλιτώσαμε τον κριτή πριν τον αρπάξουν οι κάφροι...αμα είναι ετσι οπως τα λες τότε ας καθίσουμε σπιτι μας σε οσους δεν μας αρέσουν αυτά, διαφορετικά ας μάθουμε να ζούμε με αυτη την ιδέα.
Τι να πω... -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
.....να τους απαξιωνουν με το χειροτερο τροπο(χαρακτηριστικο παραδειγμα οταν εφυγαν απο τη μπαρα στην εισοδο της Κ3 οταν τους ζητηθηκε απο την επιτροπη που ανεβηκε με το Antara κ αμεσως μετα επεστρεψαν εκει που καθονταν),
ποια επιτροπή ??? Αυτούς που ανέβηκαν για να δουν άν εχει υγρασίες σε βαρος των συναθλητων τους ????
ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ 'ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ' ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ?
-
Αν βγήκαν οι σημαίες στις Κ8 Κ9 τοτε ειναι σφάλμα του Κύρκου, ωστόσο εχει σημασία και που την βγάζεις την σημαία. Αν την βγάζεις στην καμπή πάνω, όπως ενας άσχετος την εβγαλε απο την Κ10 βρισκόμενος στην κορυφή της στροφής και πίσω απο τις μπαριέρες, είναι λογικό κάποιος που προσπαθεί να ειναι 100% στην στροφή να μην το δει.Μαλιστα...μονο πισω απο την μπαριερα δεν ημουν παντως φιλε μου. Επισης, δεν μπορω να καταλαβω πως δεν με ειδε ο Λαμπρος αφου εκει που πηγα (και προτιμησα να 'κινδυνεψω' εγω παρα οοοοοοοοοοολοι οι υπολοιποι που ηταν μετα το Κ10 στην ανηφορα) ημουν σχεδον στην ευθεια του στα φρενα. Ειναι υποχρεωση σου να δεις τις σημαιες.- Με την ιδια λογικη στα σιρκουι που οι κριτες ειναι...'κρυμενοι' για ευνοητους λογους ε ας μην τους βλεπουμε καθολου λοιπον. Ηταν μια κακια στιγμη, δεν επρεπε να φυγουν και οι 2 κριτες επανω, τους το ειπα μαλιστα (ειναι φιλαρακια και οι 2) αλλα βασιστηκαν στις σημαιες που θα εβγαιναν απο προηγουμενα Κ. Ο Λαμπρος με τη σειρα του δεν ειδε τις σημαιες (που εβγαιναν απο το Κ8Α αν δεν κανω λαθος) και ερχοταν αερα, τα δευτερολεπτα ηταν ελαχιστα και το μονο που μπορουσε να γινει ηταν να αρπαξω την σημαια και να πεταχτω σαν...(ξερετε τι) μηπως και κοψει. Kαι δεν παω να στο παιξω ηρωας (γιατι σε αυτο το forum ο,τι μα ο,τι κανει καποιος παντα θα βρεθει ενας να του την πει), απλα απο να μην κανεις απολυτως τιποτα...Τελος καλο μεν, προβληματισμος δε μιας και προφανως τιποτε απο ολα αυτα δεν επρεπε να γινει και δεν μπορει ο θεος να δουλευει υπερωριες για παρτη μας ολη την ωρα.
Αναποφευκτα ολα αυτα με τοσες συμμετοχες και με αγωνα χειμωνα που η μερα ειναι μικρη...Κατα τα αλλα οι Δεγλερης/Βασιλειαδης/Σωτηρχος περασαν αεροπορια.
Οπως και ο Κατσιμης στο Α' Σκελος που το 'γυρισε' απιστευτα (αλλα εχασε χρονο και μαλιστα ο εκνευρισμος του φανηκε απο τις κινησεις του μεσα στο ΕVO).
Κριμα που εμειναν και τα 2 αυτοκινητα της ομαδας μου. Γαμωτεν. Του χρονου... -
Και κριτής λοιπόν, ε?
Καλό αυτό, βλέπεις και τις 2 πλευρές. -
Eγω για θεατης πηγα φιλε μου. Απλα 'το απαιτησαν οι περιστασεις'.
Να ειστε ολοι καλα που τρωτε βροχες και ζεστες για να 'λυσσαμε' εμεις. Υπαρχουν στιγμες που ακομα και πεπειραμενοι (γιατι εχουν χρονια στην πλατη τους τα παιδια) λογω συνθηκων μπορει να κανουν λαθος. Ας μην ξεχναμε πως αθροιστικα οι κριτες τρωνε κατα μεσο ορο απο 10 ωρες την ημερα ορθοστασιας/επιφυλακης σε εναν αγωνα, χωρις να υπολογισουμε τον οποιο καιρο. Ο καθε ενας ειχε το μεριδιο ευθυνης του σε αυτη την ιστορια. Ολα ομως τελειωσαν καλα οποτε ας μεινει το διδαγμα.
-
πως θα σας φαινοταν να ειναι υποχρεωτικο ολοι οι οδηγοι να πανε εστω και σε ενα αγωνα κριτες για να δουν και...την αλλη οψη του νομισματος?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
πως θα σας φαινοταν να ειναι υποχρεωτικο ολοι οι οδηγοι να πανε εστω και σε ενα αγωνα κριτες για να δουν και...την αλλη οψη του νομισματος?συγκλονιστικο
-
Καλό θα ήταν να πάνε και οι κριτές σε ένα αγώνα οδηγοι (ή συνοδηγοί) για να δουν και αυτοί την άλλη όψη του νομίσματος, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
-
εγω το έχω κάνει και μετράει πολύ!! τα βλέπεις τα πράγματα και απο τις 2 πλευρές και νομίζω πως όταν είσαι πλήρωμα και γίνεις κριτής μπορείς να βοηθήσεις λίγο περισότερο!!!!! ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Αν βγήκαν οι σημαίες στις Κ8 Κ9 τοτε ειναι σφάλμα του Κύρκου, ωστόσο εχει σημασία και που την βγάζεις την σημαία. Αν την βγάζεις στην καμπή πάνω, όπως ενας άσχετος την εβγαλε απο την Κ10 βρισκόμενος στην κορυφή της στροφής και πίσω απο τις μπαριέρες, είναι λογικό κάποιος που προσπαθεί να ειναι 100% στην στροφή να μην το δει.
Μαλιστα...μονο πισω απο την μπαριερα δεν ημουν παντως φιλε μου. Επισης, δεν μπορω να καταλαβω πως δεν με ειδε ο Λαμπρος αφου εκει που πηγα (και προτιμησα να 'κινδυνεψω' εγω παρα οοοοοοοοοοολοι οι υπολοιποι που ηταν μετα το Κ10 στην ανηφορα) ημουν σχεδον στην ευθεια του στα φρενα. Ειναι υποχρεωση σου να δεις τις σημαιες.- Με την ιδια λογικη στα σιρκουι που οι κριτες ειναι...'κρυμενοι' για ευνοητους λογους ε ας μην τους βλεπουμε καθολου λοιπον. Ηταν μια κακια στιγμη, δεν επρεπε να φυγουν και οι 2 κριτες επανω, τους το ειπα μαλιστα (ειναι φιλαρακια και οι 2) αλλα βασιστηκαν στις σημαιες που θα εβγαιναν απο προηγουμενα Κ. Ο Λαμπρος με τη σειρα του δεν ειδε τις σημαιες (που εβγαιναν απο το Κ8Α αν δεν κανω λαθος) και ερχοταν αερα, τα δευτερολεπτα ηταν ελαχιστα και το μονο που μπορουσε να γινει ηταν να αρπαξω την σημαια και να πεταχτω σαν...(ξερετε τι) μηπως και κοψει. Kαι δεν παω να στο παιξω ηρωας (γιατι σε αυτο το forum ο,τι μα ο,τι κανει καποιος παντα θα βρεθει ενας να του την πει), απλα απο να μην κανεις απολυτως τιποτα...Τελος καλο μεν, προβληματισμος δε μιας και προφανως τιποτε απο ολα αυτα δεν επρεπε να γινει και δεν μπορει ο θεος να δουλευει υπερωριες για παρτη μας ολη την ωρα.
Αναποφευκτα ολα αυτα με τοσες συμμετοχες και με αγωνα χειμωνα που η μερα ειναι μικρη...Κατα τα αλλα οι Δεγλερης/Βασιλειαδης/Σωτηρχος περασαν αεροπορια.
Οπως και ο Κατσιμης στο Α' Σκελος που το 'γυρισε' απιστευτα (αλλα εχασε χρονο και μαλιστα ο εκνευρισμος του φανηκε απο τις κινησεις του μεσα στο ΕVO).
Κριμα που εμειναν και τα 2 αυτοκινητα της ομαδας μου. Γαμωτεν. Του χρονου...δεν έχω να πω τπτ, παρά μόνο αυτα που προάνεφερα. Δεν θα συνεχίσω το θέμα επι του προσωπικού πολύ απλα γιατι δεν εχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Απλα οταν εγινε το συμβάν πάγωσα και μου κόπηκαν τα πόδια.
Μονο για να καταλάβω ποιος εισαι... φορούσες το κίτρινο γιλέκο των κριτών? -
Ο πιο καλος κριτης πιστευω πως ειναι στην Κ4 και το λενε και πολλα ατομα
Και το λεω αυτο γιατι τα ταιλευταια 6 χρονια που παω στην ριτσωνα
εχω δει τις αντιδρασεις του ως κριτη και εχει κοψει και καποιους οδηγους που
αγνοησαν την κοκκινη σημαια!!Μαλιστα ο ανθρωπος αυτος απ οτι ξερω παλια ετρεχε σε αγωνες και ξερει καπως καλητερα τα πραγματα.βεβαια δεν μπορω να κρινω τον ρολο τω υπολοιπων κριτων αφου παω μονο στην Κ4.Ζηταω συγνωμη αν πηραξε καποιον η φραση 'καλητερος κριτης'. -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Το διάβασα και με αφορμή αυτό γίνεται η κουβέντα αυτή , και συμφωνούμε σε όλα ...απλά δεν μπορω να δεχτω την άποψη ότι σκόπιμα ΑΓΝΟΗΣΕ τις κόκκινες σημαίες.....ήδη ο Αγης ανέφερε ότι στο Κ9 δεν τις ειδε γιατι ειχε ήδη περάσει ο μισός !!!!!....άρα αν η σημαία βγήκε όταν ο Κύρκος περνούσε απο το Κ9 τοτε το Κ8 δεν την έβγαλε καθόλου σε αυτόν αλλα στον επόμενο....και μετα το Κ9 είναι το Κ10 όπου είχε μείνει ο Τζέκος και οι δυο κριτές είχαν φύγει απο τη θέση τους ..........και ενδιάμεσα δεν έχει κανένα !!!!!!!!!!! Τυχεροί είμαστε.........
Για την ιστορία και επειδή πολλά γράφονται-αναφέρονται:
Ημουν κριτής στην Κ8Α.Εβγαλα σημαία στον Κύρκο,την αγνόησε,το είπα στον Αλυτάρχη το άκουσε και το Κ9 αλλά είχε μόλις φτάσει ο Κύρκος και ίσα που πρόλαβε να δείξει την σημαία. Το Κ8 εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να δείξει σημαία γιατί όταν 'βγήκε' ο Τζέκος, ήδη είχε περάσει ο Κύρκος το Κ8 και κατευθυνόταν προς το Κ8α.
Αρα δεν υπάρχει άρα αγαπητέ φίλε.Το είδαν τουλάχιστον 100 άτομα.Πως εσύ το συμπεραίνεις?
Αυτά -
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Το διάβασα και με αφορμή αυτό γίνεται η κουβέντα αυτή , και συμφωνούμε σε όλα ...απλά δεν μπορω να δεχτω την άποψη ότι σκόπιμα ΑΓΝΟΗΣΕ τις κόκκινες σημαίες.....ήδη ο Αγης ανέφερε ότι στο Κ9 δεν τις ειδε γιατι ειχε ήδη περάσει ο μισός !!!!!
....άρα αν η σημαία βγήκε όταν ο Κύρκος περνούσε απο το Κ9 τοτε το Κ8 δεν την έβγαλε καθόλου σε αυτόν αλλα στον επόμενο....και μετα το Κ9 είναι το Κ10 όπου είχε μείνει ο Τζέκος και οι δυο κριτές είχαν φύγει απο τη θέση τους ..........και ενδιάμεσα δεν έχει κανένα !!!!!!!!!!! Τυχεροί είμαστε.........
Έτσι ακριβώς
Όχι Αγη. Δεν είναι έτσι ακριβώς.Στο Κ9 ήταν η 2η σημαία που βγήκε.
-
Για να καταλαβω, οταν δοθει εντολη να βγει κοκκινη αυτη δε βγαινει απο το πρωτο Κ μεχρι εκει που υπαρχει προβλημα;
Επισης κατι ακομα, οταν τα αυτοκινητα παιρνουν εκκινηση τοσο πυκνα δε θα επρεπε να υπαρχει μια αναθεωρηση για που ειναι σκοπιμο να υπαρχουν σημεια με κριτες; Ειναι ενα θεμα να φευγουν τα αυτοκινητα ανα ενα λεπτο, ομως οταν οι εκκινησεις ειναι σε μικροτερα χρονικα διαστηματα υπαρχουν αλλες απαιτησεις σε χρονους αντιδρασης, ναι;
51η Ανάβαση Ριτσώνας ...