-
Αυτό που εν τέλει καταλαβαίνω είναι πως για ολα αυτά φταίει η αδιαφορία έστω κι αυτον των λίγων που φαίνεται να έχουν συνείδηση. Με τα λόγια δεν γίνεται τπτ... στο τέλος θα πηγαίνουμε στο βουνό να δούμε αγώνα κι αφου με τα λόγια δεν βγάζουμε άκρη να δω τι θα κάνουμε.
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Το διάβασα και με αφορμή αυτό γίνεται η κουβέντα αυτή , και συμφωνούμε σε όλα ...απλά δεν μπορω να δεχτω την άποψη ότι σκόπιμα ΑΓΝΟΗΣΕ τις κόκκινες σημαίες.....ήδη ο Αγης ανέφερε ότι στο Κ9 δεν τις ειδε γιατι ειχε ήδη περάσει ο μισός !!!!!
....άρα αν η σημαία βγήκε όταν ο Κύρκος περνούσε απο το Κ9 τοτε το Κ8 δεν την έβγαλε καθόλου σε αυτόν αλλα στον επόμενο....και μετα το Κ9 είναι το Κ10 όπου είχε μείνει ο Τζέκος και οι δυο κριτές είχαν φύγει απο τη θέση τους ..........και ενδιάμεσα δεν έχει κανένα !!!!!!!!!!! Τυχεροί είμαστε.........
Έτσι ακριβώς
Όχι Αγη. Δεν είναι έτσι ακριβώς.Στο Κ9 ήταν η 2η σημαία που βγήκε.
Δε διαφωνώ. Απλά αναφέρω το γεγονός που είδα εμπρός στα μάτια μου.
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Το διάβασα και με αφορμή αυτό γίνεται η κουβέντα αυτή , και συμφωνούμε σε όλα ...απλά δεν μπορω να δεχτω την άποψη ότι σκόπιμα ΑΓΝΟΗΣΕ τις κόκκινες σημαίες.....ήδη ο Αγης ανέφερε ότι στο Κ9 δεν τις ειδε γιατι ειχε ήδη περάσει ο μισός !!!!!
....άρα αν η σημαία βγήκε όταν ο Κύρκος περνούσε απο το Κ9 τοτε το Κ8 δεν την έβγαλε καθόλου σε αυτόν αλλα στον επόμενο....και μετα το Κ9 είναι το Κ10 όπου είχε μείνει ο Τζέκος και οι δυο κριτές είχαν φύγει απο τη θέση τους ..........και ενδιάμεσα δεν έχει κανένα !!!!!!!!!!! Τυχεροί είμαστε.........
Για την ιστορία και επειδή πολλά γράφονται-αναφέρονται:
Ημουν κριτής στην Κ8Α.Εβγαλα σημαία στον Κύρκο,την αγνόησε,το είπα στον Αλυτάρχη το άκουσε και το Κ9 αλλά είχε μόλις φτάσει ο Κύρκος και ίσα που πρόλαβε να δείξει την σημαία. Το Κ8 εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να δείξει σημαία γιατί όταν 'βγήκε' ο Τζέκος, ήδη είχε περάσει ο Κύρκος το Κ8 και κατευθυνόταν προς το Κ8α.
Αρα δεν υπάρχει άρα αγαπητέ φίλε.Το είδαν τουλάχιστον 100 άτομα.Πως εσύ το συμπεραίνεις?
Αυτάοκ δεν το συμπεραίνω .....εσυ απο που συμπεραίνεις ότι είδε την σημαία και την αγνόησε ???? Τότε γιατι δεν αγνόησε και τον joandelta που του βγηκε μπροστά την τελευταία στιγμη ελάχιστα μέτρα άν κατάλαβα καλά απο την Κ10 που είχε συμβει το περιστατικό ??? Μην επιμένετε ρε παιδιά στην άποψη αγνόησε.....πείτε ότι δεν την είδε....το αγνόησε είναι βαρύ γιατι θα μπορούσε κάποιος άλλος να ισχυριστει ότι δεν την βγάλατε την σημαία σε σωστο σημείο ώστε να την δει ο οδηγός.......
..αλήθεια πόσοι κριτές έχουν εμπειρία από μέσα ???? Ξέρετε πόσο διαφορετικά είναι ???? Δοκιμάστε μία φορά και μετα θα το αντιμετωπίζετε τελείως διαφορετικά. (δεν μιλάω στον αέρα , είμαι κριτής και παλιός μάλιστα με αρκετά μεγάλη εμπειρία αλλα τα έχω δει και απο μέσα σαν συνοδηγός σε δεκάδες αγώνες )
Να πάμε και πιό κάτω ??? Την είδε δεν την είδε πάει τελείωσε ότι έγινε ευτυχώς (δεν) έγινε.....σημασία έχει ότι το σύστημα που σκοπό έχει να προστατέψει οδηγούς και θεατές ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ.....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
.....σημασία έχει ότι το σύστημα που σκοπό έχει να προστατέψει οδηγούς και θεατές ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ.....Σε τι δεν λειτουργησε ρε Γιωργο. Εφ οσον 'επεσε' η καμπανια με χρηματικο προστιμο στον Λαμπρο, ασχετα αν την ειδε την κοκκινη η οχι, αν βγηκε στο σωστό timing η οχι, και ποιό Κ θα επρεπε να την εχει βγαλει και ποιό τελικα την εβγαλε με αυτοθυσία. Η λεπτομερεια ειναι οτι κακως γραφτηκε οτι την 'εφαγε' ο Βασίλης. Αυτός ειναι και ο λογος που το ειχα αποσπασματικα αποσπασει και επικολησει αντιγράφοντας το απο το ert.gr ωστε να ξεκαθαριστει η ιστορία. Βεβαια το Κυρκαιικο μπέρδεψε τους παντες με τους συνδυασμους του και τον Λεωνιδα απ΄εξω. Ομως ο Λεωνιδας ειπε σε μενα προσωπικα οτι ο Λαμπρος εφαγε την καμπανια (χρηματικη) για το 'λαθος' του. Το οποιο ευτυχως παρεπιπτοντως ηταν ανωδυνο. Αυτα!
-
Το **λάθος **το έχεις γράψει εντός εισαγωγικών.......και επειδή εγω το θεωρω αδιανόητο να αγνόησε σημαία (όχι επειδη είναι Κυρκος και ο τελευταίος να ήταν) πες ειλικρινά άν ξέρεις.....την αγνόησε τη σημαία ΝΑΙ ή ΟΧΙ ??? Αλλα μόνο άν ξέρεις όχι προσωπική εκτίμηση....
Απορία........μα καλά κανένας οδηγός δεν διαβάζει να έχουμε και μια άποψη απο μέσα ????
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Eγω για θεατης πηγα φιλε μου. Απλα 'το απαιτησαν οι περιστασεις'.Συγνώμη, για να καταλάβω. Πήγες να δεις τον αγώνα και σε είδαν σου είπαν χρειαζόμαστε ένα ακόμη και σε έβαλαν εκεί σαν κριτή;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Eγω για θεατης πηγα φιλε μου. Απλα 'το απαιτησαν οι περιστασεις'.
Συγνώμη, για να καταλάβω. Πήγες να δεις τον αγώνα και σε είδαν σου είπαν χρειαζόμαστε ένα ακόμη και σε έβαλαν εκεί σαν κριτή;
μάλλον πρόκειται για αυτοδιορισμό την κρίσιμη στιγμη......(ο Αγιος που λέγαμε..... )
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Συγνώμη, για να καταλάβω. Πήγες να δεις τον αγώνα και σε είδαν σου είπαν χρειαζόμαστε ένα ακόμη και σε έβαλαν εκεί σαν κριτή;
μάλλον πρόκειται για αυτοδιορισμό την κρίσιμη στιγμη......(ο Αγιος που λέγαμε..... )
Αυτός ο Άγιος Γιώργο κάποια μέρα θα έχει νεύρα ή θα βαριέται και θα μας γράψουν οι εφημερίδες.
Με όσα διαβάζουμε και βλέπουμε εδώ μέσα μάλλον κατά τύχη τελείωσε ο αγώνας (και όχι μόνο αυτός). Κατά τα λοιπά οι υπεύθυνοι του αγώνα αντάλλασσαν συγχαρητήρια μεταξύ τους μετά το τέλος του αγώνα.
Τα συχαρίκια κύριοι αφήστε να σας τα λένε οι απ΄έξω. Έχουν μεγαλύτερη αξία τότε.πως θα σας φαινοταν να ειναι υποχρεωτικο ολοι οι οδηγοι να πανε εστω και σε ενα αγωνα κριτες για να δουν και...την αλλη οψη του νομισματος?
Μπα δε θα αντέξουν τόση αδρεναλίνη.
-
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
.....πες ειλικρινά άν ξέρεις.....την αγνόησε τη σημαία ΝΑΙ ή ΟΧΙ ??? Αλλα μόνο άν ξέρεις ........Χθες που βρεθηκα με Βασίλη και Λεωνίδα (δεν ηρθα σε επαφη με Λαμπρο για να τον ρωτησω στα ισια) ο Λεωνίδας ειπε οτι ο Λαμπρος τιμωρηθηκε με χρηματικο προστιμο για την κοκκινη....Επ ακριβως τα λεχθεντα και χωρίς περαιτερω προσωπικες μου εκτιμησεις. Το λαθος το εβαλα σε εισαγωγικα (με δικο μου συμπερασμα) απο τα γραφομενα ολων γιατι οπως και εσυ εγραψες αν θυμαμαι καλα δεν πιστευω αγωνιζόμενος ΣΚΟΠΙΜΑ να εβλεπε κοκκινη και να συνεχιζε......Να συνεχιζε που? Πανω στον κόσμο που παντα συμπεριφερεται σε αυτες τις περιπτωσεις παλαβα και αψυχολογητα, οταν εγκαταλειψει η βγει αυτοκινητο και τρεχει να δει εκ του συνεγγυς το θεαμα?
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
.....πες ειλικρινά άν ξέρεις.....την αγνόησε τη σημαία ΝΑΙ ή ΟΧΙ ??? Αλλα μόνο άν ξέρεις ........
Χθες που βρεθηκα με Βασίλη και Λεωνίδα (δεν ηρθα σε επαφη με Λαμπρο για να τον ρωτησω στα ισια) ο Λεωνίδας ειπε οτι ο Λαμπρος τιμωρηθηκε με χρηματικο προστιμο για την κοκκινη....Επ ακριβως τα λεχθεντα και χωρίς περαιτερω προσωπικες μου εκτιμησεις. Το λαθος το εβαλα σε εισαγωγικα (με δικο μου συμπερασμα) απο τα γραφομενα ολων γιατι οπως και εσυ εγραψες αν θυμαμαι καλα δεν πιστευω αγωνιζόμενος ΣΚΟΠΙΜΑ να εβλεπε κοκκινη και να συνεχιζε......Να συνεχιζε που? Πανω στον κόσμο που παντα συμπεριφερεται σε αυτες τις περιπτωσεις παλαβα και αψυχολογητα?
αν μπορεις να μάθεις θα είναι ενδιαφέρον να το ακούσουμε.........
-
Mε συγχωρείς... και πες οτι σκόπιμα την αγνόησε... υπάρχει περίπτωση να πει 'ναι την είδα, αλλά έγραψα τον κριτή στ' @@ μου'?
Θα στο ξαναπω. Υπάρχει περίπτωση γνωστού αγωνιζόμενου, ο οποίος ΣΚΟΠΙΜΟΤΑΤΑ αγνόησε πριν λίγα χρόνια κόκκινη στο Κ14 και παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα.
ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ από το μυαλό οτι δεν την είδε, πριν την 14 προηγείται μικρή ευθεία, όπου κάθονται τέρμα δεξιά, για να μπουν στην οδηγών και εγώ καθόμουν ΠΡΙΝ την τιμονιά τους και του την έβγαλα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!Γιατί δυσκολεύεσαι να πειστείς οτι ο τόπος είναι γεμάτος μούργα?
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Το **λάθος **το έχεις γράψει εντός εισαγωγικών.......και επειδή εγω το θεωρω αδιανόητο να αγνόησε σημαία (όχι επειδη είναι Κυρκος και ο τελευταίος να ήταν) πες ειλικρινά άν ξέρεις.....την αγνόησε τη σημαία ΝΑΙ ή ΟΧΙ ??? Αλλα μόνο άν ξέρεις όχι προσωπική εκτίμηση....Απορία........μα καλά κανένας οδηγός δεν διαβάζει να έχουμε και μια άποψη απο μέσα ????
Εγω προσωπικα (δυο χρονια τρεχω σε αναβασεις και rally sprint)οσες φορες μου εχουν βγαλει σημαια την εχω δει.Κι αυτο γιατι ηρθαν κατα πανω μου να με σταματησουν κουνοντας την σημαια.και εννοειται οτι σταματησα.Μου εχει τυχει στον Βαρναβα(πατημενη σχετικα ειδικη) να τρεχει ενας κριτης κατα πανω μου απ'τα πλαγια απο τα χωραφια που ηταν κρυμμενος με τη σημαια στο χερι αλλα χωρις να την κουναει και επισης σταματησα γιατι τρομαξα.Και μου λεει γιατι σταματησες ειδες καμια σημαια?Μαλλον ειχε παει προς νερου του και μολις ακουσε το αμαξι ετρεξε στο ποστο του.Απλα κι εγω φανταστηκα ακαριαια οτι κατι εχει γινει και απλα δεν προλαβε να κουνησει την σημαια.Τελος παντων το ζουμι ειναι οτι ειναι αδιανοητο να μην σταματησεις σε κοκκινη σημαια.Σαν να θες να πας να χτυπησεις κοσμο,τον προηγουμενο,τον εαυτο σου,το αμαξι σου κλπ..
Ειναι τετοια η αδρεναλινη και οι εικονες που εναλλασονται τη στιγμη του αγωνα που πρεπει να την βγαλει σωστα τη σημαια ο κριτης.Να ερθει μπροστα σου ρε φιλε,οχι να την κουναει πισω απ'τις μπαριερες οπως κουνανε τα μωρακια τις ελληνικες σημαιες στην παρελαση!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Αν εχω καταλάβει καλά, το λέω με επιφύλαξη το τονίζω. Ο ανθρωπος αυτός είναι αυτος που έβγαλε σημαία στον Κύρκο με δικιά του πρωτοβουλία ,δεν ηταν ορισμένος κριτής και δεν φορούσε το κίτρινο γιλέκο που αν δεν κάνω λάθος φοράνε οι κριτές. Την στιγμή που πέρασε ο Κύρκος αυτος ο ανθρωπος βρισκόταν στην κορυφή της στροφής και πράγματι έβγαλε σημαία και ΜΠΡΑΒΟ του... Α Λ Λ Α.
Οι δυο κριτές (αυτοι με τα κιτρινα γιλεκα) ηταν στην έξοδο της στροφής στο αμάξι του Τζέκου την ώρα που ανέβαινε ο Κύρκος. Μολις το αμάξι πλησίασε τη στροφή ολοι οι θεατές κουνούσαν τα χερια με τροπο να του δείξουν να κόψει που οπως καταλαβαίνετε η κίνηση αυτη ειναι παρεμφερής με το 'Εμπαινε μέγαλε, ζητωωω κτλ κτλ'. Ετσι θεωρω προσωπικά πως δεν ηταν δυνατό να καταλάβει καποιος οδηγος την κίνηση των θεατών αλλά και την κόκκινη σημαία που ναι βγήκε (και ξανα μπράβο στο παλικάρι που βρισκόταν εκεί) στην κορυφή της στροφής ανάμεσα στα χέρια πόσων θεατών.
Αυτά είδα αυτά λέω, δεν εχω σκοπό να δημιουργήσω καμία εντύπωση και δεν εχω κανενα λόγο να κρίνω ανθρώπους. Ειδα κάτι το οποίο μου κόπηκαν τα πόδια βλεποντας το έσκορτ να βγαινει απο την εξοδο σχεδον διπλωμένο με μεγάλη ταχύτητα σε πολύ μικρη απόσταση απο τους θεατές που βρίσκονταν στο δρόμο. Δεν ξέρω ποιος φταίει και δεν είναι δουλειά μου να κρίνω, υπάρχουν κατάλληλοι ανθρωποι γι αυτό και καλό είναι αν δεν το γνωρίζουν να λάβουν γνωση. Κι αυτό για να γίνουν ασφαλέστεροι οι αγώνες μας, είτε επειδή ο Κυρκος δεν ειδε τη σημαία είτε επειδή οι κριτές απο δική τους υπαιτιότητα ή απο λάθος ενημέρωση δεν λειτούργησαν σωστα.
Παρακαλώ οποιος ηταν παρόν να με διαψέυσει ή επιβεβαιώσει.
Φιλικά Γιάννης
-
Δεν ξέρω ποιος φταίει και δεν είναι δουλειά μου να κρίνω, υπάρχουν κατάλληλοι ανθρωποι καλό είναι αν δεν το γνωρίζουν να λάβουν γνωση.
υπαρχουν?
-
Ο χρήστης plaketokofths έγραψε:
Αν εχω καταλάβει καλά, το λέω με επιφύλαξη το τονίζω. Ο ανθρωπος αυτός είναι αυτος που έβγαλε σημαία στον Κύρκο με δικιά του πρωτοβουλία ,δεν ηταν ορισμένος κριτής και δεν φορούσε το κίτρινο γιλέκο που αν δεν κάνω λάθος φοράνε οι κριτές. Την στιγμή που πέρασε ο Κύρκος αυτος ο ανθρωπος βρισκόταν στην κορυφή της στροφής και πράγματι έβγαλε σημαία και ΜΠΡΑΒΟ του... Α Λ Λ Α.
Οι δυο κριτές (αυτοι με τα κιτρινα γιλεκα) ηταν στην έξοδο της στροφής στο αμάξι του Τζέκου την ώρα που ανέβαινε ο Κύρκος. Μολις το αμάξι πλησίασε τη στροφή ολοι οι θεατές κουνούσαν τα χερια με τροπο να του δείξουν να κόψει που οπως καταλαβαίνετε η κίνηση αυτη ειναι παρεμφερής με το 'Εμπαινε μέγαλε, ζητωωω κτλ κτλ'. Ετσι θεωρω προσωπικά πως δεν ηταν δυνατό να καταλάβει καποιος οδηγος την κίνηση των θεατών αλλά και την κόκκινη σημαία που ναι βγήκε (και ξανα μπράβο στο παλικάρι που βρισκόταν εκεί) στην κορυφή της στροφής ανάμεσα στα χέρια πόσων θεατών.
Αυτά είδα αυτά λέω, δεν εχω σκοπό να δημιουργήσω καμία εντύπωση και δεν εχω κανενα λόγο να κρίνω ανθρώπους. Ειδα κάτι το οποίο μου κόπηκαν τα πόδια βλεποντας το έσκορτ να βγαινει απο την εξοδο σχεδον διπλωμένο με μεγάλη ταχύτητα σε πολύ μικρη απόσταση απο τους θεατές που βρίσκονταν στο δρόμο. Δεν ξέρω ποιος φταίει και δεν είναι δουλειά μου να κρίνω, υπάρχουν κατάλληλοι ανθρωποι γι αυτό και καλό είναι αν δεν το γνωρίζουν να λάβουν γνωση. Κι αυτό για να γίνουν ασφαλέστεροι οι αγώνες μας, είτε επειδή ο Κυρκος δεν ειδε τη σημαία είτε επειδή οι κριτές απο δική τους υπαιτιότητα ή απο λάθος ενημέρωση δεν λειτούργησαν σωστα.
Παρακαλώ οποιος ηταν παρόν να με διαψέυσει ή επιβεβαιώσει.
Φιλικά Γιάννης
Γιάννης όπως ξαναείπα έχεις 100% δίκιο........έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα στη Κ10 όπως τα λές.....οι 2 κριτές είχαν τρέξει στο αυτοκίνητο του Τζέκου αφήνοντας το πόστο τους σε περίπτωση που ερχόταν άλλο αυτοκίνητο απο πίσω και την σημαία όντως την έβγαλε ένα παιδί το οποίο δεν φόραγε κάποιο γιλέκο και αυτό απο την κορυφή της στροφής στην μπαριέρα που όποιος ξέρει την Κ10 καταλαβαίνει οτι είναι αδύνατο να την δει αγωνιζόμενος.........
Αυτή είναι η αλήθεια για την Κ10..όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....
Φιλικά
Γιάννης -
Μακαρι να ειχα το χρονο να 'βελτιωσω τη θεση μου' στη στροφη. Θυμαμαι να εχω βγει παντως απο τη μπαριερα (ναι οντως στην κορυφη της στροφης) οπως και να εχω βγαλει τη σημαια οταν το αυτοκινητο ερχοταν στην ευθεια. Να επαναλαβω το αυτονοητο: Χρειαζεται απο ολους ετοιμοτητα (οδηγους-κριτες-θεατες) και σιγουρα ειτε το θελουμε ειτε οχι αυτα ή παρομοια θα ξαναγινουν, ειδικα οταν υπαρχουν τοσες συμμετοχες και η μερα ειναι μικρη λογω χειμωνα οποτε τα αυτοκινητα φευγουν απο την αφετηρια πιο γρηγορα.
ΥΓ: Καλο ειναι για εμας τους οδηγους να βοηθαμε τους κριτες αν ποτε ειμαστε θεατες σε καποια αναβαση/ραλι.
ΥΓ2: Ειχαμε ενα στερεοφωνικο με ροδες στο Κ10 και μολις γινοταν μια διακοπη ε ρε γλεντια...ΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣ!!! Μονο τα λελουδα λειπανε ναουμενε...Σκουπες ειχαμε να τα σκουπισουμε παντως οποτε του χρονου οργανωθειτε
ΥΓ3: Και δωστε καμμια extra μπαταρια για τα VHF γιατι δεν μας εφταναν ολα τα υπολοιπα, μειναμε και απο δαυτο και εμεις προς το τελος.
(Διαλογος απο αλλο Κ)
Κ: Εμεινε απο μπαταρια
Αλυταρχης: Πιο νουμερο;
Κ: Το VHF!!!
Παρεπιπτοντως, οταν ανοιγεις το VHF γραφει ELPA. Ομολογκε το εργαλειο... -
Oloi twra katsate kai estiasate sto ti egine sto K-10 kai oti 8eaths (sthn sygkekrimenh periptwsh odhgos agwnwn pistas alla pame parakatw). Sto k8 - k8a kai k9 ti egine? oyte ekei eixan shmaies? oyte ekei tis deiksane....
Den lew oti tis perase epithdes... Trellos den einai kanenas.... Toylaxiston etsi 8elw na pisteyw....
Isws kai gia ayto timw8h8hke me xrhmatiko prostimo, isws kai gia ayto o lewnidas eipe to 'la8os'. To la8os loipon kyrioi, poy mallon den to skefthkate h mallon den to anaferate , einai oti den thn eide. Kai oxi thn eide alla thn egrapse sta @@ toy....
Toylaxiston egw etsi 8elw na pisteyw..... Thn allh fora petroboliste kapoion agwnizomeno anti na toy bgazete epi 3 K shmaia kai aytos synexizei.....
Toylaxiston ekei bghke shmaia. Ston zakxaio den eixe bgei tpt sthn kalama kai paraligo na ginei dolofwnos.... Kai h kriths sto epomeno K toy leei.... A den kserw tpt... Den exw epikoinwnia me ton afeth.... ELEOS dld... Anti na ta xanonetai se organwsh kai proswpiko, ta xwnete ston odhgo kai ston Giannh poy ekeinh thn stigmh toy ekopse (pali kala) kai phre thn kokkinh shmaia poy eixane parathsei kai ta 2 tzimania kai ekopse ton Kyrko.....ELEOS
-
Ναι, οι οδηγοί είναι από εκλεκτή πάστα και δεν κάνουν τέτοια λάθη
Παθών είμαι και μιλάω. Έχει πέσει πάνω μου αυτοκίνητο ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ και προτρέψει να κρατηθεί λίγο πιο μέσα. Δε συζητάω καν, τι θα είχε συμβεί αν ήμουν ακόμα μέσα είτε τραυματισμένος είτε επειδή δεν είχα προλάβει να βγω ή 1002 άλλα. Υπάρχουν και φωτογραφίες, για του λόγου το αληθές ...
Όσοι έχουν τρέξει σε ραλι γνωρίζουν ότι μπορεί να συναντήσουν αυτοκίνητο ακινητοποιημένο και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να καθαριστεί ο δρόμος από χώματα κλπ κλπ.Το χειρότερο πράγμα στους αγώνες, είναι οι αγωνιζόμενοι._
-
Το χειρότερο πράγμα στους αγώνες, είναι οι αγωνιζόμενοι._
Να τους λιθοβολισουμε.
51η Ανάβαση Ριτσώνας ...