-
Καλησπερα σε ολους
Θελω να κανω πλαστικη σε μυτη (ειναι γαμψη) και αυτια (πεταχτα)
Τι προτεινετε?
Σε κλινικη με εξωτερικο Ιατρο (μεσω γνωστου)?
πηγα και μου ειπε μυτη-αυτια μαζι 3,5 ωρες χειρουργειο με ολικη αναισθησια 3500 ολα μαζι (αμοιβη γιατρου,αναισθησιολογος,μια βραδυα στην κλινικη...)ή σε νοσοκομειο?
(Ιατρος μεσω γνωστου και θα γραψει οτι θα μπω για διαφραγμα. θα βγει η ολη ιστορια 1500 περιπου! δωρακι γιατρου και 4 μερες νοσηλεια οταν μπω για μυτη. θα μου κανει ομως ξεχωριστα αυτια και μετα απο κανα μηνα τη μυτη γιατι δεν προλαβαινει!)Να πω οτι ο εξωτερικος ιατρος με προσεξε ιδιαιτερα και μου εξηγησε αναλυτικα μεχρι και λεπτομερειες της εγχειρησης και αναλυτικα το σχημα της μυτης και των αυτιων. με περιμενει για φωτογραφιες...
Ο αλλος στο νοσοκομειο με τονισε οτι δεν ειναι απλη εγχειρηση αλλα δε μου εξηγησε σχεδον καθολου για το σχημα που θα παρει η μυτη και τα αυτια...και κυριως κατηγορουσε τους εξωτερικους ιατρους οτι ελα μωρε αυτοι αν δε στην κανουν καλη εχουν δικηγορους απο πισω κτλ.
ποιον να διαλεξω? την ''ασφαλεια του νοσοκομειου'' και το μειωμενο κοστος ή τον εξωτερικο ιατρο που μου τα ανελυσε ολα και θα παρει και καλη αμοιβη οποτε λογικα θα με προσεξει περισσοτερο?
Υ.Γ. Παρακαλω συμβουλες του τυπου μια χαρα εισαι και τι θες πλαστικη να μη γραφτουν...
-
Καλησπερα σε ολους
Τι προτεινετε?
πηγα και μου ειπε μυτη-αυτια μαζι 3,5 ωρες χειρουργειο με ολικη αναισθησια 3500 ολα μαζι (αμοιβη γιατρου,αναισθησιολογος,μια βραδυα στην κλινικη...)ή σε νοσοκομειο?
(Ιατρος μεσω γνωστου και θα γραψει οτι θα μπω για διαφραγμα. θα βγει η ολη ιστορια 1500 περιπου! δωρακι γιατρου και 4 μερες νοσηλεια οταν μπω για μυτη. θα μου κανει ομως ξεχωριστα αυτια και μετα απο κανα μηνα τη μυτη γιατι δεν προλαβαινει!)Να πω οτι ο εξωτερικος ιατρος με προσεξε ιδιαιτερα και μου εξηγησε αναλυτικα μεχρι και λεπτομερειες της εγχειρησης και αναλυτικα το σχημα της μυτης και των αυτιων. με περιμενει για φωτογραφιες...
Ο αλλος στο νοσοκομειο με τονισε οτι δεν ειναι απλη εγχειρηση αλλα δε μου εξηγησε σχεδον καθολου για το σχημα που θα παρει η μυτη και τα αυτια...και κυριως κατηγορουσε τους εξωτερικους ιατρους οτι ελα μωρε αυτοι αν δε στην κανουν καλη εχουν δικηγορους απο πισω κτλ.
ποιον να διαλεξω? την ''ασφαλεια του νοσοκομειου'' και το μειωμενο κοστος ή τον εξωτερικο ιατρο που μου τα ανελυσε ολα και θα παρει και καλη αμοιβη οποτε λογικα θα με προσεξει περισσοτερο?
Υ.Γ. Παρακαλω συμβουλες του τυπου μια χαρα εισαι και τι θες πλαστικη να μη γραφτουν...
-
Καλησπερα σε ολους
Τι προτεινετε?
-
H επέμβαση στη μύτη είναι σχετικά απλή επέμβαση χειρουργικά, για αυτιά δε γνωρίζω.
Πάντως όπως όλες οι πλαστικές, όσο απλές και να είναι στα βήματά τους, θέλουν 'τέχνη' για να είναι ιδανικό αποτέλεσμα.Στο δημόσιο λειτουργό (sic) που θα δώσεις το 1,5Κ φαντάζομαι είναι όλο φακελάκι. Αν ισχύει αυτό, μη νομίζεις ότι θα καταλήξουν πολλά περισσότερα στην τσέπη του ιδιώτη που σου ζητά 4,5Κ 'μεικτά'.
Όπως τους περιγράφεις ο ιδιώτης φαίνεται σοβαρός άνθρωπος ενώ ο άλλος όχι. -
Είσαι τρελλός;
3,5 ώρες χειρουργείο και περιμένεις να βγείς σε μια μέρα;; Που τον βρήκες αυτόν τον απατεώνα;
Το ότι θα ΠΟΝΑΣ για κάνα μήνα και ίσως χρόνο και οτι τα ποσοστά επιτυχίας σίγουρα δε θα είναι 100% στο έχουν πεί;
Ότι θα έχεις αιμοραγίες από τη μύτη για κάμποσο διάστημα στο έχουν πεί;
-
Ωραίος αλήτης ο γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου. Μπες για διάφραγμα, όλα πληρωμένα από τον φορολογούμενο, 1500 ευρώπουλα σε μερικές ώρες.
Τα ίδια δηλαδή με τον άλλο απατεώνα που έβγαλε ο Εισαγγελάτος. Τί σκατά γίνεται σ' αυτή τη χώρα; -
Το οτι ο γιατρος του δημοσιου του ξηγηθηκε καπως.... αντιεπαγγελματικα, δεν σημαινει πως δεν ξερει την δουλεια του! Αλλο καπελο αν ειναι νομιμο η παρανομο αυτο που κανει.
Μουσατε ποιος σου ειπε πως αναλογα με τις ωρες χειρουργιο παει και η διαμονη στο νοσοκομειο?
Γιατι να πονα 1 μηνα?
Οσον αφορα την επιτυχια... στην Ιατρικη ΠΟΤΕ δεν υπαρχουν εγγυησεις.
-
Γιατί νομίζεις οτι οδηγώ ματίζ;
Ξέρεις τι χρήμα έχουμε δώσει οικογενειακώς και τι παπαριές έχω δει και ακούσει σε νοσοκομεία;
-
Η πλαστική στην μύτη δεν χρειάζεται πάνω από 1 μέρα νοσηλεία. Έκαναν 2 φίλες μου σχετικά πρόσφατα και μείνανε μέσα 1 βράδυ.
-
Φίλε μου μια επισκεψη σε εναν πλαστικο χειρουργο πιστευω θα σε βοηθισει περισσοτερο!
-
επίσης ο 'τσαμπουκάς' σε πυγμάχο ή κανένα φουσκωτό......θα έχεις να φτιάξεις μόνο τα αυτιά σου μετά......
φυσικά και αστειεύομαι......
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η πλαστική στην μύτη δεν χρειάζεται πάνω από 1 μέρα νοσηλεία. Έκαναν 2 φίλες μου σχετικά πρόσφατα και μείνανε μέσα 1 βράδυ.Μεσα κατσανε μια μερα...στην σχολη η στην δουλεια τους μετα απο ποσες μερες πηγανε? Μετα απο ποσες μερες εφυγε το πρηξιμο?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η πλαστική στην μύτη δεν χρειάζεται πάνω από 1 μέρα νοσηλεία. Έκαναν 2 φίλες μου σχετικά πρόσφατα και μείνανε μέσα 1 βράδυ.
Μεσα κατσανε μια μερα...στην σχολη η στην δουλεια τους μετα απο ποσες μερες πηγανε? Μετα απο ποσες μερες εφυγε το πρηξιμο?
σε μια βδομαδα max εχει φυγει ακομα και η κιτρινιλα απο το αιματωμα...
-
Αν κανεις δλδ ενχειρηση σε διαφραγμα και πλαστικη σε μια βδομαδα πας στην δουλεια σου χωρις ιχνος πρηξιματος και δνε εχεις καποια ενοχληση?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν κανεις δλδ ενχειρηση σε διαφραγμα και πλαστικη σε μια βδομαδα πας στην δουλεια σου χωρις ιχνος πρηξιματος και δνε εχεις καποια ενοχληση?Aκριβώς.
Mπορεί να μην έχουν σβήσει εντελώς κάποιες μελανιές, μόνο προσοχή να μην φας καμιά γροθιά ή μπάλα του volley στη μύτη. -
Bad Boy,
θα σε συμβούλευα πάνω από όλα να διαλέξεις προσεκτικά τον χειρουργό.
Για συγγενή μου βοήθησα να διάλεξει γιατρό με απόλυτη εξειδίκευση σε μύτη-αφτιά, χειρουργό με ειδικότητα ω-ρι-λα. H πλαστική της μύτης είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τα τσιτώματα ή βιζογεμίσματα με τα οποία ασχολούνται κατά 90% οι πλαστικοί.
H λογική μου λέει ότι ένας άνθρωπος που κάνει μόνο μύτες-αφτιά και συνεχίζει να συστήνεται από την πελατεία του θα πρέπει να έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία και την αισθητική και την λειτουργία (διάφραγμα) σε χιλιάδες περιπτώσεις.
H συγγενής μου ξέχασε τις δεκάδες συμβουλές γνωστών, φίλων ακόμα και γιατρών να πάνε στον τάδε που είναι φίρμα ή στον δείνα που γνωρίζει ο κουμπάρος τους και βρήκε (με το google!!!) χειρουργό με 10.000 επεμβάσεις μύτης στο ενεργητικό του... Πριν αποφασίσει, είδε στο ιατρείο του εκατοντάδες φωτογραφίες με παραδείγματα πριν-μετά.
Έμεινε μέσα μία νύχτα, έβγαλε ράμματα και νάρθηκα σε 1 εβδομάδα και τελικά είδε εκπληκτικό αποτέλεσμα και στην εμφάνιση και στη λειτουργία της αναπνοής.
Aπό όσο ξέρω, τα έξοδα για το διάφραγμα τα καλύπτει κάθε ασφάλεια, την αισθητική πλαστική όχι. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ωραίος αλήτης ο γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου. Μπες για διάφραγμα, όλα πληρωμένα από τον φορολογούμενο, 1500 ευρώπουλα σε μερικές ώρες.
Τα ίδια δηλαδή με τον άλλο απατεώνα που έβγαλε ο Εισαγγελάτος. Τί σκατά γίνεται σ' αυτή τη χώρα;Κοιτώντας το καθαρά ιατρικά, το να κάνεις και πλαστική στην μύτη μαζί με το φτιάξιμο διαφράγματος δεν είναι και κάτι φοβερά σπουδαίο. Αν έχεις στραβή μύτη (εξωτερικά), κατά πάσα πιθανότητα έχεις και στραβό διάφραγμα.
Το φακελάκι είναι άλλο θέμα.
Α, και λίγο ρέγουλα με θέματα που δεν κατέχουμε.
-
ΠΟΙΟ διάφραγμα; Πλαστική θέλει να κάνει ο άνθρωπος. Πού γράφει για διάφραγμα και δεν το είδα;
Απατεώνες του κερατά είναι. -
Νόμιζα ότι έλεγε πως είναι στραβή. Τώρα είδα πως έλεγε ότι είναι γαμψή.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΠΟΙΟ διάφραγμα; Πλαστική θέλει να κάνει ο άνθρωπος. Πού γράφει για διάφραγμα και δεν το είδα;
Απατεώνες του κερατά είναι.Σε κάθε περίπτωση στο διάφραγμα επεμβαίνεις. Πέραν αυτού, στατιστικά, στους περισσότερους ανθρώπους το διάφραγμα επιδέχεται κάποιας βελτίωσης. Όχι ότι χρειάζονται επέμβαση αλλά πιθανώς μετά την πλαστική πέραν του αισθητικού σποτελέσματος να αναπνέουν και πιο εύκολα.
Πλαστική Χειρουργική