-
παραθετω το κειμενο και το Link απο ενα αλλα φορουμ οι δολοφονοι πρεπει να τιμωρουντε!!!
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html
*Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων »Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….
Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ……..*
-
παραθετω το κειμενο και το Link απο ενα αλλα φορουμ οι δολοφονοι πρεπει να τιμωρουντε!!!
*Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων »Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….
-
*Καλημέρα
-
Τι να πω.... παρα μονο ζωη σε σας .....κουραγιο ρε φιλε κουραγιο..........
θα το περασω οπου μπορω........... -
..................................................
-
Τελικα,όλοι απο τροχαιο θα πάμε σε αυτη τη χωρα.
Το αντεγραψα σε μερικά κλάμπ ακομα
-
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το αντεγραψα σε μερικά κλάμπ ακομα
Μήπως θα έπρεπε, κατά κύριο λόγο κι εφ' όσον δεν έχει γίνει ακόμη, να ανεβεί στο saxo club;. Κάποιος από εμάς, που μετέχει σ' αυτό ας το πράξει.
-
να σασ πω και απο απέναντι σκοπια?
Προχτές βράδυ έβρεχε και εντος κατοικημένης περιοχής, αλλά δρόμος κεντρικός και σκοτεινός πετάχτηκε πεζός να περάσει απέναντι χωρίς ομπρέλα. φυσικα λόγω ορατοτητας τον ειδα στο τσαφ μπροστα μου. Αν τον πατούσα θα έφταιαγα?? -
...άκαιρο...
-
Κρίμα..
-
............τουλαχιστον άκαιρο.............
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
να σασ πω και απο απέναντι σκοπια?
Προχτές βράδυ έβρεχε και εντος κατοικημένης περιοχής, αλλά δρόμος κεντρικός και σκοτεινός πετάχτηκε πεζός να περάσει απέναντι χωρίς ομπρέλα. φυσικα λόγω ορατοτητας τον ειδα στο τσαφ μπροστα μου. Αν τον πατούσα θα έφταιαγα??ωχχχ... θα σε λιθοβολησουν τωρα...
-
To θέμα μας δεν είναι το δυστύχημα, αλλά η εγκατάλειψη θύματος.
Ντροπή. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ντροπή.Σωστοτατος!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ντροπή.Αυτο ειναι ενα θεμα... δεν γινεται παντα επιτηδες ομως! Συχνα το σοκ ειναι μεγαλο...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ντροπή.Συμφωνώ. Είναι σίγουρα σοκαριστική εμπειρία, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το να σηκωθεί να φύγει. Ολόκληρο άνθρωπο χτύπησε όχι κάποιο αντικείμενο ή ζώο.
Κρίμα για το παιδί.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ντροπή.Αυτο ειναι ενα θεμα... δεν γινεται παντα επιτηδες ομως! Συχνα το σοκ ειναι μεγαλο...
Σε ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν αφηνουμε το θυμα του δυστυχηματος
και φευγουμε .............. -
Επιστρέφουμε να δούμε αν ζει ακόμη>?
ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΩΝ"