-
Ανανεωμένο Nissan Tiida
...τώρα το είδα!!!
Πλάκα κάνετε ε? -
με τα καλα μοτερ, θα σπερνει αγρια...
-
ΟΧΙ ρε που#@στη , δεν θα γλυτωσουμε ποτε απο αυτον τον εμετο σε 4 ροδες
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ΟΧΙ ρε που#@στη , δεν θα γλυτωσουμε ποτε απο αυτον τον εμετο σε 4 ροδες?
-
Λίγα λόγια για τ' αυτοκίνητα των μοντεράτορων...
-
Αν το Tiida ΙΙ είναι το ίδιο ικανό με το τωρινό και βγει πιο όμορφο (βαρετό κατά την άποψή μου) από το υπάρχον, θα καταπιείτε τη γλώσσα σας.
Με το τράβηγμα από τη μέγιστη ροπή μέχρι τις σ.α.λ. που αποδίδεται η ισχύς (μια τρελή ζώνη 400 στροφών) και κιβώτιο CVT από τα καλύτερα παγκοσμίως... -
Η μόνη ανανέωση που χρειάζεται είναι να το χώσουν σε ένα τοίχο με αρκετά χιλιόμετρα- ίσως είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που στραπατσαρισμένο θα δείχνει πιο όμορφο
-
Η μόνη ανανέωση που χρειάζεται είναι να το χώσουν σε ένα τοίχο με αρκετά χιλιόμετρα- ίσως είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που στραπατσαρισμένο θα δείχνει πιο όμορφο
-
Ban αμέσως, για ιεροσυλία!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Λίγα λόγια για τ' αυτοκίνητα των μοντεράτορων...Ποιος απο εδω εχει Tiida ?
Εγραψες !
Αν το Tiida ΙΙ είναι το ίδιο ικανό με το τωρινό και βγει πιο όμορφο (βαρετό κατά την άποψή μου) από το υπάρχον, θα καταπιείτε τη γλώσσα σας.
Με το τράβηγμα από τη μέγιστη ροπή μέχρι τις σ.α.λ. που αποδίδεται η ισχύς (μια τρελή ζώνη 400 στροφών) και κιβώτιο CVT από τα καλύτερα παγκοσμίως...Προτιμω να καταπιω την γλωσσα μου παρα να οδηγησω αυτο το πραγμα
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Η μόνη ανανέωση που χρειάζεται είναι να το χώσουν σε ένα τοίχο με αρκετά χιλιόμετρα- ίσως είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που στραπατσαρισμένο θα δείχνει πιο όμορφοΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
-
Εξοργιστικά πανέμορφο...
-
Το έχετε οδηγήσει;
Υπάρχουν εδώ 2 τουλάχιστον άτομα, που όχι μόνο το οδήγησαν, αλλά πήγαν να το στρίψουν κιόλας.
-
Εγώ το στρίβω τα καλοκαίρια που πηγαίνω για ψάρεμα με τον παππού μου. Α Μ Α Ξ Α Ρ Α και με το καλό το μοτέρ στα χιλιαοχτακόσα πετάει.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ το στρίβω τα καλοκαίρια που πηγαίνω για ψάρεμα με τον παππού μου. Α Μ Α Ξ Α Ρ Α και με το καλό το μοτέρ στα χιλιαοχτακόσα πετάει.Ναι ενταξει μας επεισες
-
Ακόμα να πέσουν ban για ιεροσυλία;;;;
@drdino: Το δικό σου το 1800 σεντάν είναι έτσι;;; Ξυρίζει...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ακόμα να πέσουν ban για ιεροσυλία;;;;@drdino: Το δικό σου το 1800 σεντάν είναι έτσι;;; Ξυρίζει...
οχι μονο ξυριζει, αλλα προκαλει το κεφαλογυρισμα ολων!
και αλλοι το εχουν παρει εδω μεσα, και κανουν πως δεν ακουν...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εγώ το στρίβω τα καλοκαίρια που πηγαίνω για ψάρεμα με τον παππού μου. Α Μ Α Ξ Α Ρ Α και με το καλό το μοτέρ στα χιλιαοχτακόσα πετάει.
Ναι ενταξει μας επεισες
Ψάξε παλαιότερα πόστ μου
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ακόμα να πέσουν ban για ιεροσυλία;;;;
@drdino: Το δικό σου το 1800 σεντάν είναι έτσι;;; Ξυρίζει...
οχι μονο ξυριζει, αλλα προκαλει το κεφαλογυρισμα ολων!
και αλλοι το εχουν παρει εδω μεσα, και κανουν πως δεν ακουν...
Ολα αυτα τα κανει το Tiida ? ειστε σιγουροι οτι γραφετε στο σωστο thread?
-
ok i rest my case
Ανανεωμένο Nissan Tiida