-
υπάρχει και extension στον firefox...σαν toolbar που ψάχνει σε πολλά torrents και ανανεώνεται συνεχώς...το έχω και είναι αναπόσπαστο εργαλείο.
-
Προσπαθω να γραψω ενα δισκακι dl και το nero μ@μ@κιζεται.
Μου βγαζει το μηνυμα ''Απροσδιοριστο σφαλμα συσκευης εγγραφης.''
Πριν μια μερα εγραψα παλι dl και γραφει κανονικα τα νορμαλ δισκακια.
Καμια ιδεα? -
Έχετε ακουστά κάποια εταιρεία ονόματι sms.ac; Αυτή η εταιρεία που φλώμωνε τον κόσμο στο spam με το οποίο διαφήμιζε τις υπηρεσίες της και δε σταματούσε με τίποτα (παρ'όλο που αυτό παραβιάζει τόσο την ευρωπαϊκή όσο και την αμερικανική νομοθεσία περί spam) τώρα ξεκίνησε μια καινούργια 'υπηρεσία': το FanBox. Αυτό υποτίθεται ότι είναι ένας συνδυασμός web-based εικονικού desktop και 'social network', όπου - και καλά - θα γνωρίσετε καινούργια άτομα και δε συμμαζεύεται...
Η πρόσκληση που λαμβάνεται είναι της μορφής
xxxxxsomeoneyoumayormaynotknowxxxx asked you a question. View the question and answer it.
FanBox.com is the web-based desktop that instantly turns every computer into your computer. It includes over 10,000 web applications and games to choose from, including the Question It application.
This email was sent by xxxxxsomeoneyoumayormaynotknowxxxx while using the Question It application on FanBox. Go here to learn more or stop receiving emails from friends using Question It. FanBox: 255 G Street #723, San Diego, CA 92101, USA
Προσέξτε όμως τα εξής:
- Όταν πάτε να μπείτε σ'αυτήν την υπηρεσία, σας ζητά το password του λογαριασμού email στον οποίο σας έστειλε την πρόσκληση. Γιατί άραγε;;;;;
- Είναι αδύνατο να διαγράψετε τον FanBox λογαριασμό σας. Γιατί άραγε;;;;
- Αν μπείτε στο FanBox, θα δείτε ότι ήδη έχουν εκεί προσωπικά σας δεδομένα στο προφίλ σας (ημερομηνία γέννησης, αριθμό τηλεφώνου - αν τον έχετε καταχωρήσει στο λογαριασμό email στον οποίο παραλάβατε την πρόσκληση).
- Βάζουν υπαλλήλους τους να παριστάνουν τους χρήστες - με σκοπό, βεβαίως, να αντλήσουν πληροφορίες για σας και να τις στείλουν πακέτο σε διάφορους spammers.
Αν σας σταλεί μήνυμα με αποστολέα το QuestionIt και θέμα πρόσκληση στο FanBox, επισημάνετέ το (και καταγγείλτε το όπου μπορείτε) ως spam. Επίσης, ενημερώστε και φίλους σας για να μην την πατήσουν μ'αυτό το phishing κόλπο. Οι υπεύθυνοι του FanBox (πρώην sms.ac) επιχειρούν να ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Δείτε εδώ σχετικές πληροφορίες:
http://blogs.technet.com/steriley/archi ... scams.aspx
http://spamhuntress.com/2007/12/15/smsa ... to-fanbox/
Για ό,τι νεώτερο, θα ενημερώνω... Αλλά κι εσείς, όποτε εντοπίζετε κάτι ύποπτο, αναφέρετέ το, γιατί οι ενημερωμένοι χρήστες είναι και πιο ασφαλείς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τον 3ο κύκλο τον έχω δει όλον ως τώρα σε HD. Για τους προηγούμενους, δεν ξέρω.Κι εγώ αυτά που έχω δει (ως το S3E10) είναι από HDTV σήμα αλλά σε ΧviD version με ~350MB το επεισόδιο η ανάλυση δεν ξεπερνά τα 624x352.
Κωνσταντίνε, αυτά που κατ.... εεε..... έχεις δει εσύ, τι ανάλυση ήταν? -
1282*720 αν θυμάμαι καλά.
-
Σούπερ! Μέγεθος αρχείου θυμάσαι?
-
1,07 έκαστο, μόλις το τσέκαρα.
Αυτό εδώ είναι το τελευταίο:
http://www.mininova.org/tor/1122220 -
Ευχαριστώ. Στην τηλεόραση της φίλης μου που τα βλέπουμε παρέα δε νομίζω να κάνει καμιά διαφορά (CRT, και αρκετά παλιά κιόλας) αλλά είναι ένας καλός τρόπος να την πείσω να πάρει καλύτερη!
-
Γνωριζετε καποιο καλο προγραμμα εγγραφης?
Το nero δεν μου δουλευει για αγνωστο λογο... -
Πώς μπορώ να κάνω στοχευμένο βαψιματάκι όπως εδώ έκανε ο taurus σε Gimp 2.4 όμως ;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Πώς μπορώ να κάνω στοχευμένο βαψιματάκι όπως εδώ έκανε ο taurus σε Gimp 2.4 όμως ;Η βασική αρχή είναι η ίδια: Αν θες γρήγορη προχειροδουλειά, που δεν σε ενδιαφέρει και πολύ το αληθοφανές του αποτελέσματος, επιλέγεις με free select (το λάσο αν δεν απατώμαι) την περιοχή που θέλεις να αλλάξεις το χρώμα, και μετά στον κουβά επιλέγεις 'cover whole selection'. κλικ και έτοιμος.
Για κατιτις παραπάνω, ρίξε μια ματιά στα tutorials μήπως σε καλύπτει κάποιο. Και στο γούγλη φυσικά. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Γνωριζετε καποιο καλο προγραμμα εγγραφης?
Το nero δεν μου δουλευει για αγνωστο λογο...ONES
-
Eυχαριστω!
Pm me αν ξερεις απο που μπορω να το ''αγορασω'', δικη μου ερευνα επεσε στο κενο. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Eυχαριστω!
Pm me αν ξερεις απο που μπορω να το ''αγορασω'', δικη μου ερευνα επεσε στο κενο.επίσημη σελίδα http://ww1.tx-software.com/boutique_us/ ... e_lg=lg_us
εγώ το κατέβασα απο Blue-white (http://www.blue-whitegt.com/details.php?id=41306)
-
το κόκκινο καμμένο πίξελ απέκτησε και παρέα ένα μπλε
άχου τα -
Πήρα χθες την Asus P5K και 2 gb GEIL DDR2 800 2x1GB CL4 και θα πάρω σήμερα cpu C2Duo 8400 3.0 GHz γιατί δεν είχε χθες
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το κόκκινο καμμένο πίξελ απέκτησε και παρέα ένα μπλε
άχου ταAστα,σε λίγο καιρό θα κάνουν και παιδάκια,ξέρεις τι ωραία θα φαίνονται?
Μούρλια -
Δεν παίρνεις και άλλα 2 Gb?
-
στην πορεία
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=26115&postdays=0&postorder=asc&start=1170
Σημερα δεησε ο Κωτσοβολος να μου βγαλει εντολη αντικαταστασης στο seagate και πηγα να παρω αλλον..
Εκτος του οτι περιμενα περιπου μιση ωρα γιατι ολοι με κοιταγαν σαν χανοι παρολο που ειχαν το χαρτι μπροστα τους, επρεπε να πληρωσω και 10 Ε (δεν ειναι το ποσο αλλα η γυφτια και η εγγυηση που υποτιθεται οτι εχω) γιατι ο ιδιος δεν υπηρχε μιας και ηταν προσοφορα τοτε, και για να παρω ιδιας χωρητικοτητας δισκο, επρεπε να πληρωσω για να παρω τον πιο φθηνο, ο οποιος ειναι ενας Iomega 500αρης, ο οποιος ειναι πολυ πιο στιβαρη κατασκευη απο τον seagate.
Ελπιζω να μην εχω προβλημα (και) με αυτον.Ω ναι, χαλασε και αυτος (Iomega).
Παω για 3 δισκους σε 6 μηνες.
Καλα, refurbised τους παιρνουν?Μακριά απο Seagate.
+1
Η καλύτερη λύση ειναι αγορά εσωτερικού δίσκου και τοποθέτηση σε θηκούλα USB
Eπεισης τους Death Star....σορρυ Desk Star IBM και αργοτερα Hitachi!
ΜΟΝΟ Western Digital και Fujitsu-Siemens σε εξωτερικη θηκη
Ok, μακρυα απο seagate, τωρα μακρια και απο Iomega.
Tον εστειλα σημερα με δικα μου εξοδα στην Interset στην Αθηνα.
Πανε τα δεδομενα, περιμενε ουτε και εγω ξερω ποσο καιρο και δικα μου τα εξοδα των μεταφορων.
Και αυτο λεγεται εγγυηση.
Μαλλον θα κανω αναβαθμιση στον εσωτερικο του laptop να τελειωνουμε.
Μα 2 χαλασμενοι δισκοι διαφορετικης μαρκας σε 6 μηνες?Σημερα ενημερωθηκα οτι θα γινει αντικατασταση, ειτε με Iomega ειτε με Lacie ιδιας χωρητικοτητας (500αρης).
Ο Ιomega θα αργουσε και δεν ηθελα παλι ιδια μαρκα, οποτε θα δοκιμασουμε και τριτο κατασκευαστη.
Γινεται να τους εχω χαλασει εγω αθελα μου και τους δυο?
Για να δουμε...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]