-
....κι αν κάποτε την άλλαζα, πάλι EIZO θά 'παιρνα....
-
wannabe δεν αντιλέγω σ'αυτά που λες.
Εχω τον καλλητό μου Λάρισα,προγραμματιστής ο οποίος από μια κουβέντα που κάναμε πολύ παλιά επί εποχής CRT ακόμη δεν άλλαζε τις eizo ούτε με σφαίρες.
Θα προσπαθήσω να μάθω περισότερες λεπτομέρειες στο τι και πως και θα ενημερώσω. -
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
τα φαντασματα της μηχανηςΝαι ρε συ,το χειμώνα όταν ξυπνάω με λιακάδα βγάζω ίκτερο
Μούχλα ρε,συνεφιά και υγρασία σε σημείο που να παίρνεις χάπια για να δεις
Τα καλά είναι πάλι την άνοιξη,λιακάδα λουλουδάκια ντεσεβώ κι έτσι -
Display industry
Due to the very high cost of building TFT factories, there are few major OEM panel vendors for large display panels. The top six glass panel suppliers are as follows:
1.LG.Philips
2.AU Optronics
3.S-LCD Corporation (a Samsung/Sony joint venture)
4.Chi Mei Optoelectronics
5.Sharp Corporation
6.Samsunghttp://en.wikipedia.org/wiki/TFT_LCD
φίλε G60 δεν τίθεται θέμα αντιλόγου, ο καθένας παίρνει οτι θεωρεί καλύτερο γιαυτόν και ειδικά στις οθόνες παίζουν μεγάλο ρόλο και το υποκειμενικό κριτήριο των ματιών του χρήστη.
απλά λέω κάποια πράγματα για να τα ξέρουμε ΠΡΙΝ την αγορά, ώστε αυτή να είναι συνειδητή -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
StavrosGκαλά όλα αυτά αλλά μην ξεχνάμε στο παιχνίδι να βάζουμε και το κόστος.
δηλ. ναι θα έχεις καλύτερη απόδοση κατά 5% από την σειρά ΧΧΧΧ αλλά θα έχεις και μεγαλύτερες τιμές κατά 20%.παντα την χρυσή τομή να κοιτάτε...το λέω γιατί τα pc parts οι τιμές τους ξεφτιλίζονται αμέσως. Οσα λιγότερα χάνεις τόσο καλύτερο για σένα imo.
Συμφωνώ απολύτως. Αλλά αν δεις στην προγενέστερη συζήτηση, το δίλημμα του Δημήτρη ήταν μεταξύ ενός E6xxx και ενός φθηνότερου E8xxx. Άρα;
Τα χω διαβάσει Σταύρο αλλά δε βρίσκω κάτι να με πείθει πέρα απ'την cache και τη νέα τεχνολογία. Γιατί το eshop δεν έχει φέρει τη σειρά 8 ? Και μου φαίνεται περίεργο να έρχεται νέα καλύτερη σειρά πιο φθηνή απ'την προηγούμενη κάποια φάβα έχει ο λάκκκος
Δε θεωρείς την cache σημαντικό παράγοντα επιλογής;
[το σημαντικότερο παράγοντα επιδόσεων δηλαδή...]Απο κει και πέρα, δεν ξέρω, ούτε είναι δουλειά μου να εξηγήσω την τιμολογιακή πολιτική κάθε καταστήματος. Αυτό που συμπεραίνω είναι οτι τόσο το πλαίσιο, όσο και το e-shop ξεστοκάρουν ακόμα γι'αυτό και τα ανεξήγητα.
EDIT: Ξεχάστηκα... Καλορίζικος!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τον πήρα
8400καλορίζικος!
αν βάλω 64μπιτα Βίστα θα έχω πρόβλημα με 32μπιτες εφαρμογές???
Να μην βάλεις καθόλου σΒιστα...το σκέφτηκες;
@ StavrosG γενικό ήταν το σχόλιο.
-
γαμώτοοοοοοοοοοοοο
η μητρική asus p5k είναι χτυπημένη ide δε δουλεύει και δε μπορώ να σετάρω windows
και το κουφό ποιο είναι:
έχω 2 dvdrw + 1 dvdrom + 1 cdrom παλιό
δοκιμάζοντάς τα ένα ένα ξεχωριστά, τα rw ανάβουν χωρίς όμως να αναγνωρίζονται ενώ τα rom δεν ανάβουν καν! Η δοκιμή έγινε με διάφορα καλώδια.Δοκίμασα επίσης κ με 2 επεξεργαστές, τον καινούριο 8400 κ τον προηγούμενό μου p4 (775 φυσικά) αλλά τα ίδια.
δε δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό γιατί μου φαίνεται κουφό (έχω βγάλει όλους τους σκληρούς + τ'ανεμιστήρια)
τελικά μπαίνω με το λάπτοπ της μάνας μου
-
Spike
vista είχα τόσο καιρό -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γαμώτοοοοοοοοοοοοοη μητρική asus p5k είναι χτυπημένη ide δε δουλεύει και δε μπορώ να σετάρω windows
Δοκίμασε να επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο BIOS.
-
κάτι παίζει με τον controller αλλά ακόμα δεν έχω βρει
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Display industry
Due to the very high cost of building TFT factories, there are few major OEM panel vendors for large display panels. The top six glass panel suppliers are as follows:
1.LG.Philips
2.AU Optronics
3.S-LCD Corporation (a Samsung/Sony joint venture)
4.Chi Mei Optoelectronics
5.Sharp Corporation
6.Samsunghttp://en.wikipedia.org/wiki/TFT_LCD
φίλε G60 δεν τίθεται θέμα αντιλόγου, ο καθένας παίρνει οτι θεωρεί καλύτερο γιαυτόν και ειδικά στις οθόνες παίζουν μεγάλο ρόλο και το υποκειμενικό κριτήριο των ματιών του χρήστη.
απλά λέω κάποια πράγματα για να τα ξέρουμε ΠΡΙΝ την αγορά, ώστε αυτή να είναι συνειδητήEτσι είναι.
Προσωπικά θεωρώ ότι οι CRT έχουν απείρως καλύτερη εικόνα απ τις LCD.
Αυτή τη στιγμή έχω μια DELL 17''(made by philips η οποία είναι χειρότερη απ τη DELL που έχω στη δουλειά πάλι της philips)στο σπίτι και με το νέο γραφείο δυστυχώς η οθόνη λόγου όγκου έρχεται πολύ μπροστά και αν και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα στα μάτια τώρα άρχισα να καταλαβαίνω ότι κουράζονται αρκετα,ειδικά στα λευκά πάνελ αλλάζω σελίδα ή τραβάω πίσω την καρέκλα.
Ο λόγος λοιπόν που χρήζει άμεσης αντικατάστασης είναι αυτός και λιγότερο για την πιστότητα των χρωμάτων,καθώς η μηδενική ακτινοβολία και ο μειωμένος όγκος τους είναι βασικά χαρακτηριστικά για την ασφάλεια των ματιών.
Αν και fun των CRT δεν είχα πρόβλημα γιατί η απόσταση θέασης ήταν σχετικά μακριά.
Επίσης λόγου του μειωμένου φωτισμού του δωματίου που συνηθίζω μου είναι πολύ βολικός ο αισθητήρας φωτός που διαθέτει η Eizo προκειμένου να ρυθμίζεις το κοντραστ και την φωτεινότητα συνεχώς.Πριν λίγο επικοινώνησα με τον φίλο μου που σου είπα.
Εκφράζοντας τον προβληματισμό μου η απόψεις του ήταν οι παρακάτω.*'Επί εποχής CRT οι Εizo ήταν η κορυφή σε όλους τους τομείς με εμφανέστατες διαφορές στην απόδοση ακόμα κι από μη έμπειρα μάτια τόσο στα χρώματα και την ανάλυση όσο και στην σάρωση καθώς ήταν ξεκούραστες για τα μάτια αφού χρησιμοποιύσαν 80 και 100hz όταν οι άλλοι έπαιζαν στα 60.
Ακόμα και στα χαρτιά μετά τα τέστ οι θερμοκρασίες χρωμάτων που δήλωνε η Eizo ήταν ακριβώς στα όρια που δήλωνε η εταιρία.
Οτι έβλεπες στην οθόνη τύπωνες και στο χαρτί.Σήμερα με τις LCD πάλι είναι κορυφή απλά οι διαφορές για το 'κοινό' μάτι είναι πλέον απειροελάχιστες.
Αξίζει η παραπάνω επένδυση που ζητάνε μόνο σε γραφίστες και γενικά τέτοιου είδους χρηστών που μπορούν να αντιληφθούν τον όρο εικόνα άμεσα.
Τον αισθητήρα φωτός που ζητάς δε θα τον βρείς σε άλλη εταιρία κι αν η διαφορά τιμής απ τόν ανταγωνισμό είναι σχετικά μικρή όπως μου λες αξίζει μιας και η ασφάλεια των ματιών προέχει.' *Εκρινα σωστό να παραθέσω την άποψη ενός πολύ καλού φίλου και επαγγελματία συνάμα καθώς ακόμα και η ελάχιστη συμβουλή από τέτοιους ανθρώπους μας βοηθά πιστεύω να επιλέγουμε με ποιό ακριβή τρόπο.
Πέρα τουτου ο wannabe για να αποδίδουμε και τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση δεν απείχε σχεδόν καθόλου απ την παραπάνω λογική.
Φιλικά Μάκης.
-
παιδες μια βοηθεια παρακαλω...
μπαινω στο youtube να δω βιντεο και δεν μου το ανοιγει γραφοντας μου απο κατω το ακολουθο μηνυμα...Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player
την εκδοση του adobe την εβαλα τελος παντων,αλλα απο που ενεργοποιουμε αυτο το java??
πρωτη φορα μου εγινε κατι τετοιο...τι ειναι αυτο??
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
παιδες μια βοηθεια παρακαλω...
μπαινω στο youtube να δω βιντεο και δεν μου το ανοιγει γραφοντας μου απο κατω το ακολουθο μηνυμα...Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player
την εκδοση του adobe την εβαλα τελος παντων,αλλα απο που ενεργοποιουμε αυτο το java??
πρωτη φορα μου εγινε κατι τετοιο...τι ειναι αυτο??
Χθες το έκανα εγώ μιας και το pc είναι καινούριο
Κάνε κλικ πάνω του και θα σε βγάλει στο προγραμμα να το εγκαταστήσεις -
Nasos Abt
Μην ανησυχεις...ολοι εχουμε περασει απο το προβλημα!Ειναι το γουρι...
Ακολουθησε της οδηγιες για να το εγκαταστησεις και θα εισαι ΟΚ. Μαλλον κατι πειραξες με τα προγραμματα σου.. -
Να ρωτησω κατι εγκατεστησα τον media player 11 full versionXP αλλα δεν μπορω να δω video απο καποια site πχ τον ΣΚΑΙ μηπως λειπουν plug ins?
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Να ρωτησω κατι εγκατεστησα τον media player 11 full versionXP αλλα δεν μπορω να δω video απο καποια site πχ τον ΣΚΑΙ μηπως λειπουν plug ins?Nope..δε νομίζω... αν λείπει plugin, θα λείπει από τον browser... Αυτά που λείπουν από τον WMP11 είναι τα codecs.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Να ρωτησω κατι εγκατεστησα τον media player 11 full versionXP αλλα δεν μπορω να δω video απο καποια site πχ τον ΣΚΑΙ μηπως λειπουν plug ins?
Nope..δε νομίζω... αν λείπει plugin, θα λείπει από τον browser... Αυτά που λείπουν από τον WMP11 είναι τα codecs.
καμμια λυση? δεδομενου οτι ουτε video που εχω κατεβασμενα παιζουν
-
Μια λύση είναι αυτή
οι πιο ψαγμένοι φορουμίτες, πάντως, μπορεί να σου δώσουν και άλλες εναλλακτικες. -
-
thanks guys
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]