-
-
-
-
Hunter, Να πάς πιο πίσω και να βάλεις φωτογραφίες από τα Χόντα Ν360 - Ν600, Τoyota 800 - και 2000, το άσπρο που είχε ο Δημητράκης ο Μπόντ με το καπάκι που είχε εξελίξει η Υamaha και που ήταν η απαρχή της συνεργασίας της με την Toyota.
Ας γράψει κάποιος για την ιστορία των Z - Skyline - Supra.
-
SKYLINE HISTORY
Generation 1 1957
GENERATION 2:1963
GENERATION 3: 1968
GENERATION 4: 1973
GENERATION 5: 1977
GENERATION 6: 1981
GENERATION 7: 1985
GENERATION 8: 1989
GENERATION 9:1995
GENERATION 10: 1999
-
Ωραίος!!!!! , συνέχισε.
-
-
Εμένα πάντως ένεκα Θεσσαλικού κάμπου οι παιδικές μου μνήμες είναι γεμάτες τέτοια Γιαπωνέζικα:
Αφήστε που έχει αρχίσει να τριγυρίζει στο μυαλό μου η ιδέα ενός DATSUN ημιφορτηγού για ιστορικό!!!!!!
-
Sporting κι όλας, αυτά τα φορτηγάκια είχαν ομολογκασιόν , έχουν τρέξει και ακρόπολις
-
Ρε παιδιά, εγώ ψάχνω για κάτι πολύ πιο ταπεινό: Εδώ και κάτι μήνες μου έχει κάτσει να βρω ένα Civic πρώτης γενιάς (τρίθυρο και κατά προτίμηση HondaMatic). Αυτό με τους κάθετους αεραγωγούς στο καπό του κινητήρα...
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Ρε παιδιά, εγώ ψάχνω για κάτι πολύ πιο ταπεινό: Εδώ και κάτι μήνες μου έχει κάτσει να βρω ένα Civic πρώτης γενιάς (τρίθυρο και κατά προτίμηση HondaMatic). Αυτό με τους κάθετους αεραγωγούς στο καπό του κινητήρα...μελος του κλαμπ μας, εχει 3 τετοια
-
και; πουλάει τίποτις;;
-
Καλά κυκλοφορεί το LB120 σε μοντέλο? Μη μου πείς ότι υπάρχει και το 620?!!!
Τα θυμάμαι και εγώ στους αγώνες Είχαν ομολογκασιόν Gr. B ή κάνω λάθος? -
λαθος
gr1 και gr2 τοτε -
Το '83-'85? Εγώ τα πρόλαβα Ε το ΄88.
-
-
O σωστός ο Γιαπωνέζος.
Τελικά, μάλλον είναι φήμες ότι το σχεδίασε γερμανός κόμης... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
O σωστός ο Γιαπωνέζος.
Τελικά, μάλλον είναι φήμες ότι το σχεδίασε γερμανός κόμης...Νομίζω γερμανός κόμης είναι ένας από τους τυχερούς που έχουν σήμερα ένα τέτοιο απίστευτο πράγμα
Έχω ένα αγωνιστικό ημερολόγιο με μια ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ φωτό μιας 2000GT σε αγώνα πίστας. Εννοείται ότι θα γίνει κάδρο μόλις τελειώσει το 2007
-
-
Tην 10ετία του ΄60, πρέπει να ήτανε 65- 66, είχε γίνει υπαίθρια έκθεση αυτοκινήτων στο Πειραιά, στην πλατεία που είναι τώρα το Δημαρχείο με τις καφετέριες, μέσα στα εκθέματα ήταν και ένα κόκκινο 800άρι σαν αυτό του πόστ του φίλου 7pas100. Νομίζαμε ότι κάτι προσγειώθηκε εκαί από άλλο πλανήτη, έτσι μας φαινότανε.
Μετά το είδαμε στα χέρια του Αλέκου Τζανετάκου του ηθοποιού.
the classic JAPS!!!