-
'Κ το κυριοτερο εχει πινακιδες ΦΙΛΠΑ δεν πληρωνει σηματακι κ εχει φθηνη ασφαλεια 60 ευρω!!. '
-
Θα καλοπερασει στον επανελεγχο...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Μήπως η ΦΙΛΠΑ και οι λοιπές ομοσπονδίες να ξεκινήσουν να ελέγχουν τα μέλη τους.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα γράφουν και δημόσια τα όμορφα.η ΦΙΛΠΑ είναι ενήμερη για την αγγελία του εκτρώματος.
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Θα καλοπερασει στον επανελεγχο...Ναι καλα ουτε θα το δειτε εκει στην ΦΙΛΠΑ......θα ερθει κατευθειαν υπογεγραμενο απο τους εκει αρχοντες του Ναυπλιου οτι το αμαξι ειναι οκ
Και βαζω στοιχημα οτι αν δεις βαση πινακιδων το αμαξι στην φωτο της καρτας θα ειναι ενα απιθανο μκ2 τελειως μαμα -
Τον πηρα προσωπικα τηλεφωνο και ειπα:
α) να κατεβουν οι φωτογραφιες με τα νουμερα Φιλπα ή αλλιως να διαγραφει η αγγελια
β) να περασει το αυτοκινητο επανελγχο αλλιως να επιστραφουν οι πινακιδες αμεσαΣτον επανελεγχο δεν αρκει η υπογραφη ενος τοπικου αρχοντα αλλα και πληρες σετ φωτογραφιων.
Δεν τρελλαθηκε με το τηλεφωνημα αλλα επιτελους πρεπει καποιοι να καταλαβουν το νοημα των πιστοποιητικων και των ιστορικων πινακιδων.Η ιδια διαδικασια θα ακολουθειται απο την ΕοΦιλπα για ολες τις καταγγελιες ή απαραδεκτες αγγελιες.
-
Καλησπερα σας.Νομιζω οτι καλο θα ηταν να κοιταζατε λιγο καλυτερα τη φωτο κ το κειμενο του (εκτρωματος) κ μετα να βγαζετε συμπερασματα.Το μοτερ ειναι ακουμπισμενο πανω στη γεφυρα κ δεν ειναι τιποτα μονταρισμενο κ πουλειεται κ ξεχωριστα.Οσο για το αν περασε νομιμα το ξερει πολυ καλα ο ιδιοκτητης γιατι το περασε 1200.Τα πραγματα ολα τα γνησια του 1200 υπαρχουν κ γινετε οποτε το θελησω.Το αμαξι δεν εχει δωσει δικαιωμα να κυκλοφωρηση μετατρωπη για να σας προσβαλει γιατι βρσκετε 4 χρονια παει για 5 στο γκαραζ μου.Λοιπον γι'αυτο κ στο γκαραζ μου μπορω να κανω οτι θελω.Αν πουληθει κ θελει ο αγοραστης πινακιδες ΦΙΛΠΑ το ξανακανει στην αρχικη του μορφη
-
κ γινετε οποτε το θελησω
το κλειδί της υπόθεσης.... Και εγω με αυτην την λογική την κάνω 'μαμα' οποτε θέλω.
-
Ο χρήστης madness306 έγραψε:
Καλησπερα σας.Νομιζω οτι καλο θα ηταν να κοιταζατε λιγο καλυτερα τη φωτο κ το κειμενο του (εκτρωματος) κ μετα να βγαζετε συμπερασματα.Το μοτερ ειναι ακουμπισμενο πανω στη γεφυρα κ δεν ειναι τιποτα μονταρισμενο κ πουλειεται κ ξεχωριστα.Οσο για το αν περασε νομιμα το ξερει πολυ καλα ο ιδιοκτητης γιατι το περασε 1200.Τα πραγματα ολα τα γνησια του 1200 υπαρχουν κ γινετε οποτε το θελησω.Το αμαξι δεν εχει δωσει δικαιωμα να κυκλοφωρηση μετατρωπη για να σας προσβαλει γιατι βρσκετε 4 χρονια παει για 5 στο γκαραζ μου.Λοιπον γι'αυτο κ στο γκαραζ μου μπορω να κανω οτι θελω.Αν πουληθει κ θελει ο αγοραστης πινακιδες ΦΙΛΠΑ το ξανακανει στην αρχικη του μορφηΜάστορά μου, σου είπε κανείς ότι υπάρχουν ιστορικά σακούλας;
Το γεγονός ότι μπορεί (όπως λες) να έχεις στον πάγκο όλα του τα πράγματα δε σημαίνει ότι το αμάξι είναι δεν απαράδεκτο από κάθε άποψη να φέρει αυτές οι πινακίδες (που ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία σου, απλά σου έχουν παραχωρηθεί). Οι πινακίδες αυτές σου παραχωρήθηκαν (όπως και να έγινε αυτό, δεν το εξετάξω) προκειμένου να διατηρήσεις το αυτοκίνητό σου στην κατάσταση που είχε κατα τη διάρκεια του ελέγχου ή σε ακόμα καλύτερη. Δε σου εξήγησαν ότι το να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στο αυτοκίνητο σου σημαίνει ότι ταυτόχρονα αίρεται και το δικαίωμα σου προς αυτές;
Δε μιλάμε να του έχεις βγάλει τα σκώτια, μόνο και μόνο οι εντελώς άσχετες ζάντες (ούτε καν εποχής, να πούμε εντάξει) που του έχεις, είναι αρκετές για να σε αποκλείσουν από οποιοδήποτε τεχνικό έλεγχο οπουδήποτε! -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
κ γινετε οποτε το θελησω
το κλειδί της υπόθεσης.... Και εγω με αυτην την λογική την κάνω 'μαμα' οποτε θέλω.
Αστειεύεστε, ασφαλώς...
-
ε τι να πω μα αυτα που διαβαζουμε....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Καλησπερα σας.Νομιζω οτι καλο θα ηταν να κοιταζατε λιγο καλυτερα τη φωτο κ το κειμενο του (εκτρωματος) κ μετα να βγαζετε συμπερασματα.Το μοτερ ειναι ακουμπισμενο πανω στη γεφυρα κ δεν ειναι τιποτα μονταρισμενο κ πουλειεται κ ξεχωριστα.Οσο για το αν περασε νομιμα το ξερει πολυ καλα ο ιδιοκτητης γιατι το περασε 1200.Τα πραγματα ολα τα γνησια του 1200 υπαρχουν κ γινετε οποτε το θελησω.Το αμαξι δεν εχει δωσει δικαιωμα να κυκλοφωρηση μετατρωπη για να σας προσβαλει γιατι βρσκετε 4 χρονια παει για 5 στο γκαραζ μου.Λοιπον γι'αυτο κ στο γκαραζ μου μπορω να κανω οτι θελω.Αν πουληθει κ θελει ο αγοραστης πινακιδες ΦΙΛΠΑ το ξανακανει στην αρχικη του μορφη
Μάστορά μου, σου είπε κανείς ότι υπάρχουν ιστορικά σακούλας;
Το γεγονός ότι μπορεί (όπως λες) να έχεις στον πάγκο όλα του τα πράγματα δε σημαίνει ότι το αμάξι είναι δεν απαράδεκτο από κάθε άποψη να φέρει αυτές οι πινακίδες (που ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία σου, απλά σου έχουν παραχωρηθεί). Οι πινακίδες αυτές σου παραχωρήθηκαν (όπως και να έγινε αυτό, δεν το εξετάξω) προκειμένου να διατηρήσεις το αυτοκίνητό σου στην κατάσταση που είχε κατα τη διάρκεια του ελέγχου ή σε ακόμα καλύτερη. Δε σου εξήγησαν ότι το να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στο αυτοκίνητο σου σημαίνει ότι ταυτόχρονα αίρεται και το δικαίωμα σου προς αυτές;
Δε μιλάμε να του έχεις βγάλει τα σκώτια, μόνο και μόνο οι εντελώς άσχετες ζάντες (ούτε καν εποχής, να πούμε εντάξει) που του έχεις, είναι αρκετές για να σε αποκλείσουν από οποιοδήποτε τεχνικό έλεγχο οπουδήποτε!Σακουλας;Προσωπικη σας εκτιμηση,τοσα χρηματα ειχα.Φυσικα κ αιρεται το δικαιωμα αλλα απο τη στιγμη που κυκλοφορει με παρατιπειες πραγμα που δε συνεβει ποτε.Τι δεν εγινε κατανοητο στα πιο πανω που ειπα;
-
Τώρα τι να του πεις και τι να εξηγήσεις.
-
Στο γκαραζ σου κανε οτι θες !στις πινακιδες ομως οχι δεν κανουν για ντεκορ προσπαθωντας να πουλησεις το αυτοκινητο σου !
Οταν τις πηρες καποιος επρεπε να σου εξηγησει (μπορει και να μην σου ειπαν την χρηση τους μπορει!) ποια η χρηση αυτων.
Η απαντηση αυτη δεν θελει να σε προσβαλει απλως διαβαζωντας την απαντηση σου (και αρκετα χρονια παρακολουθωνταςεδω μεσα σιωπηλα)μου ηρθε η αναγκη να σου πω πως οι ιστορικες πινακιδες ειναι προικα για το ιστορικο χωρο με συγκεκριμενη χριση και αυτους τους καιρους πρεπει ολοι να ειμαστε προσεκτικοι και να μην κανουμε πραγματα μονο για προσωπικο συνφερων κΑΙ ΜΟΝΟ! -
Μάστορά μου, σου είπε κανείς ότι υπάρχουν ιστορικά σακούλας;
Δε μιλάμε να του έχεις βγάλει τα σκώτια, μόνο και μόνο οι εντελώς άσχετες ζάντες (ούτε καν εποχής, να πούμε εντάξει) που του έχεις, είναι αρκετές για να σε αποκλείσουν από οποιοδήποτε τεχνικό έλεγχο οπουδήποτε!Σακουλας;Προσωπικη σας εκτιμηση,τοσα χρηματα ειχα.Φυσικα κ αιρεται το δικαιωμα αλλα απο τη στιγμη που κυκλοφορει με παρατιπειες πραγμα που δε συνεβει ποτε.Τι δεν εγινε κατανοητο στα πιο πανω που ειπα;
απλά, την διαφήμιση που κάνεις στην αγγελία σου χρησιμοποιώντας τις πινακίδες ΦΙΛΠΑ σαν τυρί στην φάκα,βγάλε αυτές τις πινακίδες από πάνω και πούλα ότι γουστάρεις.
-
Ο χρήστης dliakopoulos έγραψε:
Στο γκαραζ σου κανε οτι θες !στις πινακιδες ομως οχι δεν κανουν για ντεκορ προσπαθωντας να πουλησεις το αυτοκινητο σου !
Οταν τις πηρες καποιος επρεπε να σου εξηγησει (μπορει και να μην σου ειπαν την χρηση τους μπορει!) ποια η χρηση αυτων.
Η απαντηση αυτη δεν θελει να σε προσβαλει απλως διαβαζωντας την απαντηση σου (και αρκετα χρονια παρακολουθωνταςεδω μεσα σιωπηλα)μου ηρθε η αναγκη να σου πω πως οι ιστορικες πινακιδες ειναι προικα για το ιστορικο χωρο με συγκεκριμενη χριση και αυτους τους καιρους πρεπει ολοι να ειμαστε προσεκτικοι και να μην κανουμε πραγματα μονο για προσωπικο συνφερων κΑΙ ΜΟΝΟ!Σου ζηταω συγνωμη.Νομιζω ενας πιο ηρεμος δινει να καταλαβω το λαθος σε συγκεκριμενο σημειο κ οχι που πεσανε ολοι με τα μουτρα.Ολα αυτα γινανε τελικα επειδη ακουμπισα 1 αλλο μοτερ
-
Η απαντηση αυτη δεν θελει να σε προσβαλει απλως διαβαζωντας την απαντηση σου (και αρκετα χρονια παρακολουθωνταςεδω μεσα σιωπηλα)μου ηρθε η αναγκη να σου πω πως οι ιστορικες πινακιδες ειναι προικα για το ιστορικο χωρο με συγκεκριμενη χριση και αυτους τους καιρους πρεπει ολοι να ειμαστε προσεκτικοι και να μην κανουμε πραγματα μονο για προσωπικο συνφερων κΑΙ ΜΟΝΟ!Σου ζηταω συγνωμη.Νομιζω ενας πιο ηρεμος δινει να καταλαβω το λαθος σε συγκεκριμενο σημειο κ οχι που πεσανε ολοι με τα μουτρα.Ολα αυτα γινανε τελικα επειδη ακουμπισα 1 αλλο μοτερ
σταμάτα να προσπαθείς να μας δουλέψεις.
-
Σου ζηταω συγνωμη.Νομιζω ενας πιο ηρεμος δινει να καταλαβω το λαθος σε συγκεκριμενο σημειο κ οχι που πεσανε ολοι με τα μουτρα.Ολα αυτα γινανε τελικα επειδη ακουμπισα 1 αλλο μοτερ
Ναι, απλά έχεις στερεώσει ένα λάθος μοτέρ στο χώρο του κινητήρα, ένα μπακετ κάθισμα και μία τετράδα ζάντες. Κάτι αυτοκόλητα και τον καθρέπτη συνοδηγού δεν τα λαμβάνω υπόψην...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Σου ζηταω συγνωμη.Νομιζω ενας πιο ηρεμος δινει να καταλαβω το λαθος σε συγκεκριμενο σημειο κ οχι που πεσανε ολοι με τα μουτρα.Ολα αυτα γινανε τελικα επειδη ακουμπισα 1 αλλο μοτερ
Ναι, απλά έχεις στερεώσει ένα λάθος μοτέρ στο χώρο του κινητήρα, ένα μπακετ κάθισμα και μία τετράδα ζάντες. Κάτι αυτοκόλητα και τον καθρέπτη συνοδηγού δεν τα λαμβάνω υπόψην...
Αν θελεις συνεχιζουμε ολο το βραδυ.Κ ξαναλεω ειναι στο γκαραζ μου
-
Δεν υπαρχει συγκεκριμενο σημειο .. και συγνωμη το θεμα ειναι να καταλαβεις οχι μονο εσυ και αλλοι αρκετοι πως οι πινακιδες αυτες δινονται για συγκεκριμενο ΛΟΓΟ και τιποτα αλλο(και ολοι εδω μεσα τ εχουν παρει στην κρανα μ αυτα που βλεπουν καθημερινα εκει εξω!!)
Καληνυχτα σας. -
Α και κατι τελευταιο το αμαξι καλα κανεις και το εχεις στο γκαραζ οι πινακιδες δε θα επρεπε να ειναι εκει και θα πρεπει να επιστραφουν !!!( στην υπευθυνη δηλωση που υπεγραψες οταν τις παρελαβες εξηγουσε διαφορα ελπιζω να τα θυμασε εκτως και εαν δεν υπεγραψες κατι. μπορει και να στις ζητησουν πισω που ξερεις!.)
Σιγα σιγα ας μαθαινουμε απο τα λαθη μας ετσι ωστε να μπορουμε ν αγαπαμε το ιστορικο αυτοκινητο πιο σωστα και πιο πολυ
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες