-
οκ
-
Ο χρήστης madness306 έγραψε:
Αν θελεις συνεχιζουμε ολο το βραδυ.Κ ξαναλεω ειναι στο γκαραζ μουΣου τα εξηγησα τηλεφωνικα και πιστευα πως συνεννοηθηκαμε. Παρ ολα αυτα συνεχιζεις και επιμενεις δημοσια.
Για να παραλαβεις τις πινακιδες παρεδωσες την παρακατω δηλωση κανοντας μαλιστα και το γνησιο της υπογραφης σου
http://www.sisa.gr/uploads/files/DHLOSH ... OFILPA.pdfΜεταξυ αλλων η δηλωση γραφει:
*1. Είμαι ο νόμιμος κάτοχος αυτοκινήτου με τα κατωτέρω χαρακτηριστικά:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
ΤΥΠΟΣ
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΑΡ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ
ΑΡ. ΚΙΝΗΤΗΡΟΣ (συγκεκριμενο νουμερο! οχι οτι ναναι!)
για το οποίο έχει εκδοθεί από την ΕΟ.ΦΙΛΠΑ κάρτα αναγνώρισης αυθεντικότητας- Αποδέχομαι ότι οι υπ΄όψιν πινακίδες αποτελούν ιδιοκτησία της ΕΟ.ΦΙΛΠΑ.
- Θα κάνω χρήση των πινακίδων όπως ορίζει η σχετική υπουργική απόφαση υπ΄αριθμόν ΣΤ/1831/1978, ΦΕΚ 1512 της 9-11-2001 της οποίας φωτοαντίγραφο παρέλαβα.
- Δε θα κάνω χρήση των συγκεκριμένων πινακίδων σε άλλο αυτοκίνητο από αυτό για το οποίο έχουν δοθεί.
- Υποχρεούμαι να διατηρώ εν ισχύ ασφαλιστήριο του ανωτέρω αυτοκινήτου σε Ελληνική Ασφαλιστική Εταιρεία.
- Θα επιστρέψω τις πινακίδες μόλις μου ζητηθούν από την ΕΟ.ΦΙΛΠΑ
- Οι εν λόγω πινακίδες δεν αποτελούν πινακίδες κυκλοφορίας καθημερινής χρήσης ή άλλης εκτός των οριζομένων στην σχετική υπουργική απόφαση.
- Γνωρίζω πως για κάθε κακή χρήση των πινακίδων η ΕΟ.ΦΙΛΠΑ δικαιούται να τις αποσύρει και εγώ οφείλω να τις παραδώσω αμέσως.
- Σε περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου, οι πινακίδες επιστρέφονται στην ΕΟ.ΦΙΛΠΑ.
- Σε περίπτωση αλλαγής της διεύθυνσης μου ή των τηλεφωνικών μου αριθμών, θα ενημερώσω πάραυτα την ΕΟ.ΦΙΛΠΑ.*
Σαν μελος της Τεχνικης Επιτροπης της ΕοΦιλπα ανελαβα να σε ενημερωσω για επανελεγχο.
Δεν ειμαι αρμοδιος για αφαιρεση πινακιδων αλλα να εισαι σιγουρος οτι συντομα θα λαβεις ειδοποιηση απο την ΕοΦιλπα απο καποιον πιο αγριο απο μενα.
Λυπαμαι αλλα οι κανονες πρεπει να τηρουνται! Ξαναβαλε το δηλωμενο μοτερακι, τα καθισματα και τις ζαντουλες σου, περνα επανελεγχοκαι θα κρατησεις τις πινακιδες σου. Απλα ειναι τα πραγματα...! -
Αχ αυτό το τόπικ... Ταραγμένο σαν τα Βαλκάνια...
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Αν θελεις συνεχιζουμε ολο το βραδυ.Κ ξαναλεω ειναι στο γκαραζ μου
Σου τα εξηγησα τηλεφωνικα και πιστευα πως συνεννοηθηκαμε. Παρ ολα αυτα συνεχιζεις και επιμενεις δημοσια.
Για να παραλαβεις τις πινακιδες παρεδωσες την παρακατω δηλωση κανοντας μαλιστα και το γνησιο της υπογραφης σου
http://www.sisa.gr/uploads/files/DHLOSH ... OFILPA.pdfΜεταξυ αλλων η δηλωση γραφει:
*1. Είμαι ο νόμιμος κάτοχος αυτοκινήτου με τα κατωτέρω χαρακτηριστικά:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
ΤΥΠΟΣ
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΑΡ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ
ΑΡ. ΚΙΝΗΤΗΡΟΣ (συγκεκριμενο νουμερο! οχι οτι ναναι!)
για το οποίο έχει εκδοθεί από την ΕΟ.ΦΙΛΠΑ κάρτα αναγνώρισης αυθεντικότητας- Αποδέχομαι ότι οι υπ΄όψιν πινακίδες αποτελούν ιδιοκτησία της ΕΟ.ΦΙΛΠΑ.
- Θα κάνω χρήση των πινακίδων όπως ορίζει η σχετική υπουργική απόφαση υπ΄αριθμόν ΣΤ/1831/1978, ΦΕΚ 1512 της 9-11-2001 της οποίας φωτοαντίγραφο παρέλαβα.
- Δε θα κάνω χρήση των συγκεκριμένων πινακίδων σε άλλο αυτοκίνητο από αυτό για το οποίο έχουν δοθεί.
- Υποχρεούμαι να διατηρώ εν ισχύ ασφαλιστήριο του ανωτέρω αυτοκινήτου σε Ελληνική Ασφαλιστική Εταιρεία.
- Θα επιστρέψω τις πινακίδες μόλις μου ζητηθούν από την ΕΟ.ΦΙΛΠΑ
- Οι εν λόγω πινακίδες δεν αποτελούν πινακίδες κυκλοφορίας καθημερινής χρήσης ή άλλης εκτός των οριζομένων στην σχετική υπουργική απόφαση.
- Γνωρίζω πως για κάθε κακή χρήση των πινακίδων η ΕΟ.ΦΙΛΠΑ δικαιούται να τις αποσύρει και εγώ οφείλω να τις παραδώσω αμέσως.
- Σε περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου, οι πινακίδες επιστρέφονται στην ΕΟ.ΦΙΛΠΑ.
- Σε περίπτωση αλλαγής της διεύθυνσης μου ή των τηλεφωνικών μου αριθμών, θα ενημερώσω πάραυτα την ΕΟ.ΦΙΛΠΑ.*
Σαν μελος της Τεχνικης Επιτροπης της ΕοΦιλπα ανελαβα να σε ενημερωσω για επανελεγχο.
Δεν ειμαι αρμοδιος για αφαιρεση πινακιδων αλλα να εισαι σιγουρος οτι συντομα θα λαβεις ειδοποιηση απο την ΕοΦιλπα απο καποιον πιο αγριο απο μενα.
Λυπαμαι αλλα οι κανονες πρεπει να τηρουνται! Ξαναβαλε το δηλωμενο μοτερακι, τα καθισματα και τις ζαντουλες σου, περνα επανελεγχοκαι θα κρατησεις τις πινακιδες σου. Απλα ειναι τα πραγματα...!Κοιταξε τη αγγελεια τη αλλαξα.Οπως ειπες οι κανονες πρεπει να τηρουνται απο ΟΛΟΥΣ.Κ εγω βγηκα δημοσια κ ειπα οτι δεν κυκλοφορει κ αυτα που κανω γινοντε σε ιδιωτικο χωρο κ οτι δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανενα.Ο αρ.κινητηρος ειναι αυτος που εχει δηλωθει κανονικα οχι οτι ναναι
-
Εποπτευουμε μονοι μας οσους μπορουμε. Διακρισεις δεν γινονται.
Οπως σου ειπα και τηλεφωνικα, βγαλε τις πινακιδες, σβησε τα περι Φιλπα και κανε οτι θες.
Το αυτοκινητο σου εχει παρει το 2007 καρτα Fiva σαν Α3 με αλλες ζαντες & μοτερ.
Αυτο που βλεπω τωρα ειναι στην καλυτερη περιπτωση Ε4 ΑΝ ποτε γινοταν αποδεκτο το μοτερ του Calibra.
Αστο φιλε μου, μην το συζηταμε αλλο. Τοσοι εδω μεσα σου λεμε ποιο ειναι το λαθος σου. Παραδεξου το και παμε για αλλα...
Φιλικα,
Μιχαλης Μουζουκης. -
Aσχετη με το θεμα που συζητατε ερωτηση:η φιλπα ποσο καιρο κανει περιπου να βγαλει πινακιδες απο τη στιγμη που εχουν κατατεθει τα χαρτια?
(ρωταω γιατι τα εχω καταθεσει περιπου ενα μηνα) -
Καλως καληνυχτα
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Aσχετη με το θεμα που συζητατε ερωτηση:η φιλπα ποσο καιρο κανει περιπου να βγαλει πινακιδες απο τη στιγμη που εχουν κατατεθει τα χαρτια?
(ρωταω γιατι τα εχω καταθεσει περιπου ενα μηνα)Απο 1 βδομαδα ως ενα μηνα (αν δεν εχει προβλημα η αιτηση ή το αυτοκινητο).
Τι αυτοκινητο ειναι?
Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα σε τι φαση βρισκεται.
Στειλε μου πμ να δω μηπως μπορω να βοηθησω. -
Τον πηρα προσωπικα τηλεφωνο και ειπα:
α) να κατεβουν οι φωτογραφιες με τα νουμερα Φιλπα ή αλλιως να διαγραφει η αγγελια
β) να περασει το αυτοκινητο επανελγχο αλλιως να επιστραφουν οι πινακιδες αμεσαΣτον επανελεγχο δεν αρκει η υπογραφη ενος τοπικου αρχοντα αλλα και πληρες σετ φωτογραφιων.
Δεν τρελλαθηκε με το τηλεφωνημα αλλα επιτελους πρεπει καποιοι να καταλαβουν το νοημα των πιστοποιητικων και των ιστορικων πινακιδων.Η ιδια διαδικασια θα ακολουθειται απο την ΕοΦιλπα για ολες τις καταγγελιες ή απαραδεκτες αγγελιες.
Μετα την τροπη που πηρε εδω μεσα το πραγμα +1000000
-
Kαι μια δικια μου απορια.
Αμαξι ΜΟΝΤ 84 πηρε πινακιδες οταν ισχυε η 25ετια για να συμετασχει στα regularity ,στην πορεια ο χρηστης αποφασισε να σχοληθει με sporting βαζοντας του roll cage καθισματα κτλ.
Τι γινεται , πρεπει να ξαναπερασει επιτροπη ?η καρτα ετσι και αλλιως ηταν η τελευταια κατηγορια (μετατροπη).τι γινεται με την χρονολογια ??? -
(ρωταω γιατι τα εχω καταθεσει περιπου ενα μηνα)Απο 1 βδομαδα ως ενα μηνα (αν δεν εχει προβλημα η αιτηση ή το αυτοκινητο).
Τι αυτοκινητο ειναι?
Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα σε τι φαση βρισκεται.
Στειλε μου πμ να δω μηπως μπορω να βοηθησω.καλημερα, μια αλφεττα gtv ειναι, θα παρω τηλ να ρωτησω.
ευχαριστω! -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Τον πηρα προσωπικα τηλεφωνο και ειπα:
α) να κατεβουν οι φωτογραφιες με τα νουμερα Φιλπα ή αλλιως να διαγραφει η αγγελια
β) να περασει το αυτοκινητο επανελγχο αλλιως να επιστραφουν οι πινακιδες αμεσαΣτον επανελεγχο δεν αρκει η υπογραφη ενος τοπικου αρχοντα αλλα και πληρες σετ φωτογραφιων.
Δεν τρελλαθηκε με το τηλεφωνημα αλλα επιτελους πρεπει καποιοι να καταλαβουν το νοημα των πιστοποιητικων και των ιστορικων πινακιδων.Η ιδια διαδικασια θα ακολουθειται απο την ΕοΦιλπα για ολες τις καταγγελιες ή απαραδεκτες αγγελιες.
Μετα την τροπη που πηρε εδω μεσα το πραγμα +1000000
Αγαπητε χαλαρωσε η αγγελια διορθωθηκε.Καλο θα ειναι για ολους το θεμα να ληξει εδω.Ευχαριστω
-
Αγαπητε το +100000 πηγαινε στο cosmo mike και στο τροπο που διαχειριστηκε το θεμα , αρα χαλαρος ειμαι!!!
Μεσα μου παντως κατι μου λεει οτι οταν θα ερθει ο αγοραστης (και εναι και driftas )μαλλον θα συνεχισει την πορεια του σαν φιλπαικο οχημα (αν δεν περασει επανελενχο παντα).Αλλα ας τα αφησουμε σου ευχομαι καλη πωληση γιατι ειναι δυσκολες εποχες και τα 1500 δεν ειναι πια λιγα λεφτα
-
Αμαξι ΜΟΝΤ 84 πηρε πινακιδες οταν ισχυε η 25ετια για να συμετασχει στα regularity ,στην πορεια ο χρηστης αποφασισε να σχοληθει με sporting βαζοντας του roll cage καθισματα κτλ.
Τι γινεται , πρεπει να ξαναπερασει επιτροπη ?η καρτα ετσι και αλλιως ηταν η τελευταια κατηγορια (μετατροπη).τι γινεται με την χρονολογια ???Λογικα αφου εχει ηδη καρτα, μπορει να περασει επανελεγχο και να ξαναπαρει. Αμα θες ρωταω.
-
Μεσα μου παντως κατι μου λεει οτι οταν θα ερθει ο αγοραστης (και εναι και driftas )μαλλον θα συνεχισει την πορεια του σαν φιλπαικο οχημα (αν δεν περασει επανελενχο παντα).Μεταβιβαση χωρις επανελεγχο δεν γινεται.
-
Ο χρήστης madness306 έγραψε:
Αγαπητε χαλαρωσε η αγγελια διορθωθηκε.Καλο θα ειναι για ολους το θεμα να ληξει εδω.ΕυχαριστωΤωρα ειναι σωστη η αγγελια. Σου ευχομαι καλη πωληση!
-
Τι γινεται , πρεπει να ξαναπερασει επιτροπη ?η καρτα ετσι και αλλιως ηταν η τελευταια κατηγορια (μετατροπη).τι γινεται με την χρονολογια ???Λογικα αφου εχει ηδη καρτα, μπορει να περασει επανελεγχο και να ξαναπαρει. Αμα θες ρωταω.
Για ρωτα.θα πρεπει να ξαναπληρωσω παρολο που δεν εχει ληξει???
-
Επανελεγχος = Εκανεκδοση Καρτας = 45 ευρω....
-
Άλλη μια μαιμουδια της συγκεκριμένης Λέσχης....
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2132022/
Ντροπή.... Ουτε ηλικία κοίταξαν ούτε γνησιότητα ούτε λειτουργική κατάσταση.... Μόνο τον παρά στη τσέπη
-
Και πως έβγαλε ιστορικες? Δεν ισχύει 30αετία για τις μηχανές?
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες