-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Βρε + σχεδον καθε μερα το βλεπω παρκαρισμενο στα γυρω στενακια ειναι σε αθλια κατασταση πανω στο πεζοδρομιο (οπως και αρκετοι ακομα) εσυ οκ δεν ντρεπεσε κανενας αλλος δεν το εχει δει απο την ΦΙΛΠΑ να τον δωσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ντρεπεσε που εξαπατησες τον ελληνα που πληρωνει τα τελη του στο κρατος για να παρει το αμαξι του απο το σπιτι του και να παει στον σταθμο του Μετρο να παρκαρει(οπως και εσυ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!) ,δεν ντρεπεσε τον συλογο που σου παραχωρησε τις πινακιδες ,δεν ντρεπεσε την μαμα με το καροτσακι που θα αναγκαστει να κατεβει κατω στον δρομο ,τον αναπηρο ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ!!!!!!!!Ωχ δεν ειμαι στο σαφαρι τι κριμα!!!!!!!!!εκανα λαθος και το εγραψα εδω!!!!!!!!μια και το διαβαζουν και ορισμενοι που δεν γραφουν ομως εδω μεσα
Ιωσηφ για ριξτην και στο fbτο εχω είδη βάλει και έχουν μπει και άλλοι στο χορό, έπεσε δε καταγγελία και για ένα φορτηγό mercedes 508 με πινακίδες ιστορικού που κάνει κανονικά μεταφορές.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Μία απορία. Διαβασα οτι η ΦΙΛΠΑ δεν προσφέρει κάποια μείωση στα τέλη κυκλοφορίας. Έχω ένα triumph ΜΚ1 2000cc τουτέστιν
σκάω 600 ευρώ κάθε χρόνο. (η εκτακτη εισφορά παραμονεύει επίσης).
Συνεπώς αμα πάρω ΦΙΛΠΑ πινακίδες, με περιορίζουν στο πότε θα το κινώ, πόσο θα το κινώ και παρόλα αυτά εξακολουθώ να πληρώνω 600 ευρώ ετησίως.Aυτό είναι λάθος. Δεν μπορείς να έχεις και πινακίδες υπουργείου και ΦΙΛΠΑ ταυτόχρονα. Για να βγάλεις πινακίδες ΦΙΛΠΑ θα πρέπει να έχει προηγηθεί προσωρινή ακινησία με κατάθεση των πινακίδων του υπουργείου στην εφορία, συνεπώς δεν θα πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας.
Συνεπώς με τις ΦΙΛΠΑ δεν πληρώνει κάποιος καθόλου τέλη κυκλοφορίας ?
αυτό κατάλαβες μέχρι τώρα.
και ποιος σου έχει πει ότι με πινακίδες ΦΙΛΠΑ εχεις οικονομικά κίνητρα.Ποιος μου το πε ? Δες πιο πάνω για να δεις ποιος μου απαντησε. Θεωρω οτι οταν ειπε ο NIGGA οτι δεν πληρώνουμε τέλη δεν θα εννοουσε μονο για το διάστημα το προσωρινό που δεν θα έχυμε ουτε ΦΙΛΠΑ ουτε τις κανονικες πινακίδες επειδη θα τις έχουμε παραδώσει - γιατι αυτό ειναι προφανές. Άρα εννοουσε εφόσον έχεις τις πινακίδες ΦΙΛΠΑ.
Σχετικά με το ποστάρισμα απο το σαιτ της ΦΙΛΠΑ, ευχαριστώ αλλα ξέρω και εγώ να διαβάζω. Ειχα ήδη πάει εκει και είδα ειδικα το σημείο 'ραδιο αρβύλα' για αυτο τον λόγο και αναρωτήθηκα εδώ στο φόρουμ ποιος ο λόγος να γραφτείς στην ΦΙΛΠΑ
αν δεν έχεις καποιο ώφελος, και απο την άλλη σου επιβάλλουν περιορισμούς στην χρήση του αυτοκινήτου.
Μήπως υπήρχε τελικά κάπου κάποια διευκόλυνση, που γνωρίζουν αυτοί που έχουν ΦΙΛΠΑ πινακίδες να μας πουν.
Προσωπικά η σελίδα της ΦΙΛΠΑ δεν καλύπτει. Δεν έχει πληροφορίες. Δεν αναφέρει αναλυτικά τις εισφορές που θέλει,
το τι τέλη πληρώνει κάπιος τελικά αν πληρωνει τα ίδια ή οχι. Το να φτιάχνεις μπουλετάκία με τίτλο ραδιο αρβύλα δεν ειναι και ο πιο αναλυτικος τρόπος για να δείξεις τους κανόνες που ισχύουν. Αλλά είπαμε, η θα πάρουμε τηλέφωνο ή θα ψάξουμε το ΦΕΚ στην τελική - δεν τρέχει και τίποτα.Τέλος, θα αναφέρω οτι δεν είναι τόσο αναγκαίο να γινόμαστε (κάποιο απο εδώ μέσα) σκληροί με ανθρώπους που κάνουν οτι μπορούν - με ΝΟΜΙΜΟΥΣ τρόπους - για να μην πληρώνουν δυσβασταχτα τέλη για ένα αμάξι 30ετίας. Εγω τους δικαιολογώ και είμαι και γω ενας απο αυτούς. Η αμαρτία δεν είναι αυτη, αλλά τα ίδια τα μέτρα που βγήκαν και τσιμπάνε -ΚΑΙ-τους απλούς ΦΟΡΟΛΟΓΟΜΕΝΟΥΣ πολίτες με σκοπό να βγάλουν τα σπασμένα από τις κλοπές των φοροφυγάδων. Και να σου πώ και κάτι ? Αν δεν διέπραττε επί χρόνια φοροδιαφυγή τυπάκια σαν το γείτονα τον υδραυλικό που ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ δεν δίνει αποδείξεις , με αποτέλεσμα να χάνει το κράτος , και αυτός να μπορεί να απολαμβάνει το δίλιτρο τζιπ του και το σκάφος του (Ναι έχει και σκάφος), τοτε ΠΟΤΕ δεν θα είχαν θεσπιστεί αυτά τα άδικα μέτρα. Το οτι εγώ και εσύ καλούμαστε να πληρώσουμε 600 ευρά τον χρόνο (και αυτό ειναι το λιγότερο- απο τα μέτρα που έχουν παρθεί) αυτο οφείλεται στην θρασύτατη φοροδιαφυγή ορισμένων, στην ηλιθιότητα των άλλων να μην ζητούν αποδείξεις, και φυσικά και στην κακή διαχείριση του δημοσιου χρηματος απο τους εκάστοτε κυβερνώντες.
Ας στρέψουμε εκέι το μένος, και ας αφήσουμε τον ταλαίπωρο αυτοκινητιστή που αγαπάει την Alfa της δεκαετίας του 60 και που θέλει να την κρατήσει. Εδω ο υδραυλικός απολαμβάνει ολόκληρη σκαφάρα χωρις να τον αγγίζει τίποτα...Γιατι να στερήσουμε μια ταπεινή αντίκα απο τον άλλο ?
-
Σκοπός την - οποιας - Φιλπα δεν ηταν / ειναι να ασκησει κοινωνική πολιτικη ( σαφως και ΔΕΝ εχεις αδικο σε οσα παραδειγματα αναφερεις), αλλα να δωσει το 'δικαιομα' της διατηρησης ως σχεδόν 'μουσιακό αντικειμενο' ενός αυτοκινητου, κι επουδενι την 'κανονική' του χρηση, κι εδω εγκειτε και η οποια 'διαφωνια'.
το αν ειναι σωστό να πληρωνεις τελη οσο το 1/4 της αξιας του αυτοκινητου σου ειναι μια αλλη ιστορία που δεν εχει σχεση ομως με τα 'ιστορικά' και την 'λογική' πισω απο τις 'ιστορικές' πινακιδες.
-
ή να το πω αλλιως
Να δεις ενα 'ιστορικο' συντηρημενο στην πενα μια Κυριακη μεσιμερακι στο Λαυριο για ψαρακια ή να ' βολταρει' στην παραλιακη αντιστοιχως δεν 'ενοχλει' κανεναν...
Αλλα να δεις ενα ψιλο-ταλαιπορημενο καθημερινη 7 η ωρα εξω απο οικοδομή να κουβαλαει μπετονιερα, εμπειπτει μαλλον στην κατηγορία του υδραυλικου σου...
Εχω ενα γειτωνα με μια XJ Jaguar. την κυκλοφωρει ανελλειπως καθε Κυριακη για να παει να παρει εφημεριδες και τσιγαρα και ξανα πισω στο γκαραζ μεχρι την αλλη Κυριακη.. Αντε το πολυ για κανα καφεδακι απο Γερακα μεχρι πεντελη με την Οικογενεια και παλι πισω.
-
Ο χρήστης trmk1 έγραψε:
Προσωπικά η σελίδα της ΦΙΛΠΑ δεν καλύπτει. Δεν έχει πληροφορίες. Δεν αναφέρει αναλυτικά τις εισφορές που θέλει,
το τι τέλη πληρώνει κάπιος τελικά αν πληρωνει τα ίδια ή οχι.Τι εγινε ρε παιδια? Αναψε η συζητηση και εχασα κατι?
Αν θες κοστη φιλε μου οριστε: http://www.sisa.gr/uploads/files/DIADIK ... S_FIVA.pdf
Παρακαλω να μη θεωρηθει οτι ψαρευουμε πελατες. Απο μελη ο ΣΙΣΑ δοξα τω Θεω... Τα ιδια χρεωνουν περιπου και οι αλλες λεσχες (μιλαμε για πινακιδες ΕοΦιλπα...ΟΚ?).Παμε τωρα μια ανακεφαλαιωση για τις ιστορικες πινακιδες.
Δεν πληρωνουν τελη, δεν δηλωνονται εφορια και εχουν μειωμενη ασφαλεια. Αυτα τα αυτοκινητα πλεον θεωρουνται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ!
Η υπουργικη αποφαση αναφερει σαφεστατα οτι προοριζονται μονο για τις απαραιτητες προς συντηρηση εργασιες και για τις εκδηλωσεις λεσχων. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ.
Αμα πας ή ερχεσαι απο συνεργειο εισαι ΟΚ.
Αμα πας η ερχεσαι απο αγωνα ή επισημη εκδηλωση λεσχης εισαι ΟΚ.
ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ οτι μπορεις να κυκλοφορεις τα Σαβαττοκυριακα. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
Μπορεις ομως να το βγαλεις μια γυρα κοντα στο σπιτι σου το ΣΚ να κουνηθουν τα λαδια και τα λαστιχα. Αντε πιες και ενα καφε σε καμια κοντινη καφετερια... Αλλα μεχρι εκει.
Δεν μπορεις να πας εκδρομη, για κυνηγι, για μετακομιση, να κουβαλας ξυλα ή να νοικιαζεις το αμαξι σου για μεταφορα νυφης σε γαμους.
Δεν μπορεις να πηγαινοερχεσαι στο μετρο ουτε στο σουπερμαρκετ! ΟΚ αν ερχομενος απο το συνεργειο μπεις στο Σκλαβενιτη και ψωνισεις και 2 πραγματακια δεν θα σου πει κανεις τιποτε. Μην το κανεις ομως συχνα, θα σου αφαιρεθουν οι πινακιδες!
Μπορεις να πας και ενα ταξιδι για λογους συντηρησης (πχ στρωσιμο μοτερ) αλλα πρεπει να ειδοποιησεις εγγραφως την Εοφιλπα!ΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ!
-
Μια διευκρινιστική ερωτηση στο παραπανω απλά και μονο απο ενδιαφερον προς ενημερωση ,μια και δεν εχω ιστορικό και - δυστυχως - δεν προβλεπεται και να αποκτησω...
εκτός αν το sportage αντεξει αλλα 14 χρονια!!!' εκδηλωσεις λεσχων ' = της δικης σου λεσχης μόνο? ή και οποιασδηποτε αλλης λεσχης ( αντιστοιχης προφανως οχι... μοτοκρος!!!) εχοντας δηλωσει βεβαιως συμετοχη στην οποια εκδηλωση?
-
Οποιασδηποτε λεσχης που εχεις δηλωσει συμμετοχη και να ειναι σχετικη με το αντικειμενο εννοειται!
Η λεσχες της Εοφιλπα δεχονται πινακιδες Ελπα στις εκδηλωσεις τους και το αναποδο.
Εκδηλωση εννουμε απο το ιστορικο ακροπολις μεχρι τη βολτα μιας λεσχης για καφε, που φυσικα εχει δηλωθει στην ομοσπονδια και εχει παρει αδεια απο το υπουργειο.
Τωρα αμα πας με το ιστορικο οχημα να δεις μοτοκρος, ε ρε φιλε εισαι παρανομος!*Ετσι για την ιστορια, ειμαι και παλιος αγωνιζομενος του μοτοκρος (1981-83). *
-
Εγω παντως τυχαια το ειπα!!!
Με καλυψες - ευχαριστω! -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
το τι τέλη πληρώνει κάπιος τελικά αν πληρωνει τα ίδια ή οχι.Τι εγινε ρε παιδια? Αναψε η συζητηση και εχασα κατι?
Αν θες κοστη φιλε μου οριστε: http://www.sisa.gr/uploads/files/DIADIK ... S_FIVA.pdf
Παρακαλω να μη θεωρηθει οτι ψαρευουμε πελατες. Απο μελη ο ΣΙΣΑ δοξα τω Θεω... Τα ιδια χρεωνουν περιπου και οι αλλες λεσχες (μιλαμε για πινακιδες ΕοΦιλπα...ΟΚ?).Παμε τωρα μια ανακεφαλαιωση για τις ιστορικες πινακιδες.
Δεν πληρωνουν τελη, δεν δηλωνονται εφορια και εχουν μειωμενη ασφαλεια. Αυτα τα αυτοκινητα πλεον θεωρουνται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ!
Η υπουργικη αποφαση αναφερει σαφεστατα οτι προοριζονται μονο για τις απαραιτητες προς συντηρηση εργασιες και για τις εκδηλωσεις λεσχων. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ.
Αμα πας ή ερχεσαι απο συνεργειο εισαι ΟΚ.
Αμα πας η ερχεσαι απο αγωνα ή επισημη εκδηλωση λεσχης εισαι ΟΚ.
ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ οτι μπορεις να κυκλοφορεις τα Σαβαττοκυριακα. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
Μπορεις ομως να το βγαλεις μια γυρα κοντα στο σπιτι σου το ΣΚ να κουνηθουν τα λαδια και τα λαστιχα. Αντε πιες και ενα καφε σε καμια κοντινη καφετερια... Αλλα μεχρι εκει.
Δεν μπορεις να πας εκδρομη, για κυνηγι, για μετακομιση, να κουβαλας ξυλα ή να νοικιαζεις το αμαξι σου για μεταφορα νυφης σε γαμους.
Δεν μπορεις να πηγαινοερχεσαι στο μετρο ουτε στο σουπερμαρκετ! ΟΚ αν ερχομενος απο το συνεργειο μπεις στο Σκλαβενιτη και ψωνισεις και 2 πραγματακια δεν θα σου πει κανεις τιποτε. Μην το κανεις ομως συχνα, θα σου αφαιρεθουν οι πινακιδες!
Μπορεις να πας και ενα ταξιδι για λογους συντηρησης (πχ στρωσιμο μοτερ) αλλα πρεπει να ειδοποιησεις εγγραφως την Εοφιλπα!ΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ!
Ακριβώς αυτό είναι το νόημα.
Σου κόβει κάποια χαράτσια που θα έπρεπε να πληρώνεις ούτως ώστε να μην το πετάξεις και να το κρατήσεις ως μουσειακό αντικείμενο.
Και τέλος, το κέρδος δεν είναι τα τέλη κυκλοφορίας... σε όποιον βαστάει από αυτούς που βγαίνουν και γκρινιάζουν, ας πάει να πάρει ένα σωστό ιστορικό, να το συντηρεί και να το κυκλοφορεί όπως πρέπει και ας μην πληρώνει μία εκμεταλλευόμενος το καθεστώς αυτό. Τα χέρια τους κρατάμε; Δεν είναι ούτε 'δικαίωμα ολίγων' ούτε λαμογιά... (θα καταλάβει ότι για να διατηρεί 'όπως πρέπει' ένα ιστορικό αυτοκίνητο, το κόστος είναι υπερπολλαπλάσιο των όποιων τελών- ενώ η χρήση ενός τέτοιο αυτοκινήτου είναι πολύ πιο δύσκολη από οποιοδήποτε σύγχρονο κουβαδάκι).
Τώρα, για τους αγαπητούς συναδέλφους που κάθονται και καρφώνουν στον αέρα την έχω ξαναπεί τη γνώμη μου: Αν δεν μιλάτε αποκλειστικά με τους αρμόδιους και απλώς εκθέτετε γκρίνιες στον αέρα και σε κοινή θέα, το μόνο που κάνετε είναι να εξαγριώνετε την κοινή γνώμη που αυτή την εποχή ζητάει αίμα από τις πολυτέλειες.- Καρφώνετε το φέρετρο του δικαιώματος ιστορικών πινακίδων για όλους, όχι μόνο για τα λαμόγια. Και μην απορείτε για την επόμενη κορόλλα που θα έρθει να σας ζητήσει και τα ρέστα σε λίγο... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και τέλος, το κέρδος δεν είναι τα τέλη κυκλοφορίας... σε όποιον βαστάει από αυτούς που βγαίνουν και γκρινιάζουν, ας πάει να πάρει ένα σωστό ιστορικό, να το συντηρεί και να το κυκλοφορεί όπως πρέπει και ας μην πληρώνει μία εκμεταλλευόμενος το καθεστώς αυτό. Τα χέρια τους κρατάμε; Δεν είναι ούτε 'δικαίωμα ολίγων' ούτε λαμογιά... (θα καταλάβει ότι για να διατηρεί 'όπως πρέπει' ένα ιστορικό αυτοκίνητο, το κόστος είναι υπερπολλαπλάσιο των όποιων τελών- ενώ η χρήση ενός τέτοιο αυτοκινήτου είναι πολύ πιο δύσκολη από οποιοδήποτε σύγχρονο κουβαδάκι).ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!
Και αμα βαλουμε και το κοστος των αγωνων, για καποιους που εχουμε και το σαρακι) εκει σε θελω μαγκα μου....!!!
Και οταν λεμε κοστος δεν εννουμε τη συμμετοχη, αυτα ειναι ψιχουλα. Προετοιμασια, βενζινες και βλαβες ειναι πολλαπλασιο του entry fee. -
COSMO MIKE ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αυτο ακριβώς επεδίωκα. Κάποιες οικονομικές ελαφρυνσεις αφου είναι ένα αμάξι το οποίο δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά, οχι για Σκλαβενίτη, ουτε καν για καφέ δεν θα πήγαινα με την αντίκα μου! Το θεωρώ γελοιότητα. Απλά κάποια χιλιόμετρα τον μήνα είναι απαραίτητα για να διατηρείται μηχανικά.
Τα έξοδα συντήρησης δεν είναι τραγικά για ένα αμάξι αντίκα, οταν ξέρεις ΠΩΣ να του φερθείς, και ειδικά όταν το κινείς απειροελάχιστα. Τουλάχιστον για το δικό μου. Γιατί έχω ακούσει ότι τα αντίστοιχα ιταλικά της εποχής εκείνης, είναι λιγο πιο τσιμπημένα τα ανταλλακτικά τους. Σε πάμπολες περιπτώσεις τα ανταλλακτικά που έχω βρεί είναι σε πιο χαμηλές τιμές από του καινούργιου μου αμαξιού.
Αλλά και ακριβή να ήταν η συντήρηση στην περίπτωση μου, δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα να την κάνω. Τα χρήματα τα διαθέτω. τα ΚΟΡΟΙΔΙΣΤΙΚΑ χρήματα είναι αυτα που τσιγκουνεύομαι να δώσω για να στο πώ έτσι να το καταλαβεις D-Jet.
Διότι δεν είναι λογικό να πληρώνω περισσότερα τέλη στην αντίκα που κινείται μόνο για να κάνει το τετράγωνο του σπιτιού από ότι στο σύγχρονο αμάξι που έχω και που κάνει 1500 χλμ τον μήνα και αυτά μονο για την μετακίνηση στην δουλεια.
Η επιβάρυνση στο κυκλοφοριακό και στο περιβάλλον δεν είναι η ίδια. Και ευτυχώς που φροντίσαν κάποιες λέσχες αυτοκινήτου για αυτό.
Επίσης αν θέλουμε κάποιο πάτημα γιανα εξαγριωθούμε με πολυτέλειες ας ρίξουμε μια ματια στα αναρίθμητα Cayenne
που κυκλοφορούν και τις πισίνες που έχουν στα σπιτια τους και ας αφήσουμε τις αντίκες. (που και ΠΑΛΙ δεν εχει δικαιωμα ΚΑΝΕΙΣ να εξαγριωθεί όταν έχουν αποκτηθεί με νόμιμους τρόπους. Μαγκιά τους.) Και αν το θεωρείς γκρίνια αυτό ή τα προηγούμενα που είπα, λάθος δικό σου . Πιο εύστοχο είναι να τα αποκαλέσεις ως προβληματισμούς/απόψεις. Αλλά αν είναι τωρα να μπουμε στο λούκι να κρίνουμε τους άλλους για ποιό λόγο κρίνουν κάποιες καταστάσεις και εκφέρουν γνώμη τότε ζήτω που καήκαμε.
Για το ποιούς εννοεις λαμόγια και επιπλέον τι ρέστα θα ζητά η κορόλα (το τελευταίο δεν το καταλαβα) δεν θα απαντήσω ούτε και θα ζητήσω κάποια εξήγηση, γιατι έχω την διαίσθηση ότι θα παρεκτραπεί η συζήτηση. -
και αντε δες ποσο πουλιουνται... και ποσα πουλιουνται..
-
Τώρα, για τους αγαπητούς συναδέλφους που κάθονται και καρφώνουν στον αέρα την έχω ξαναπεί τη γνώμη μου: Αν δεν μιλάτε αποκλειστικά με τους αρμόδιους και απλώς εκθέτετε γκρίνιες στον αέρα και σε κοινή θέα, το μόνο που κάνετε είναι να εξαγριώνετε την κοινή γνώμη που αυτή την εποχή ζητάει αίμα από τις πολυτέλειες.- Καρφώνετε το φέρετρο του δικαιώματος ιστορικών πινακίδων για όλους, όχι μόνο για τα λαμόγια. Και μην απορείτε για την επόμενη κορόλλα που θα έρθει να σας ζητήσει και τα ρέστα σε λίγο...[/quote]
μαλλον νομιζεις οτι εδω μεσα διαβαζουμε ο ενας τον αλλον μονο !!!!
Πολλα εκλεκτα μελη και των δυο ομοσπονδιων και διαφορων λεσχων μπαινουν και διαβαζουν οτι γραφουμε χωρις ομως να ειναι μελη .
Οσο για την δημοσιοτητα που παιρνουν καποια θεματα εχω δοκιμασει και με τον αλλον τροπο χωρις αποτελεσμα σε αλλο περιστατικο το οποιο ειχα την υπομονη να το διαχειριστω χωρις οργη!!!!!!!! -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
μαλλον νομιζεις οτι εδω μεσα διαβαζουμε ο ενας τον αλλον μονο !!!!
Πολλα εκλεκτα μελη και των δυο ομοσπονδιων και διαφορων λεσχων μπαινουν και διαβαζουν οτι γραφουμε χωρις ομως να ειναι μελη .Οσο για την δημοσιοτητα που παιρνουν καποια θεματα εχω δοκιμασει και με τον αλλον τροπο χωρις αποτελεσμα σε αλλο περιστατικο το οποιο ειχα την υπομονη να το διαχειριστω χωρις οργη!!!!!!!!Τουναντίον, πιστεύω μαζί με αυτά τα εκλεκτά μέλη (από τα οποία κάποια ήδη τρίβουν και τα χεράκια τους) μας διαβάζουνε και κάποιες δεκάδες άλλων πιο εκλεκτών ζωντανών που μη έχοντας την παραμικρή ιδέα ή παιδεία για τι μιλάμε ψάχνουν να βρουν λαυράκι...Άλλωστε, ακούω ότι διευρύνατε τη δραστηριότητα και σε πιο σύγχρονα μέσα ¨κοινωνικής δικτύωσης¨ για μεγαλύτερη ακροαματικότητα!!
-
φίλε μου D jet απλά αναφέρω πως ότι γίνετε σήμερα στην Αθήνα ξεκίνησε από τα ¨κοινωνικής δικτύωσης¨ που νομιζω πως τα ψιλοσνομπαρεις λίγο.
αλλά αν κάνεις τον κόπο και ρίξεις μια ματια (βρες εμένα) και δεις τους φίλους μου εκεί μέσα θα δεις ανθρώπους που αγαπάνε και λατρεύουν το ιστορικό αυτοκίνητο, οι ποιο πολλοί δεν θελουν να ακούσουν για 4Τ ΦΟΡΟΥΜ ενώ αρκετοί από αυτούς έγραφαν εδώ μέσα και το σιχάθηκαν, τυχαίο δεν νομιζω.
κανε τον κόπο να ρίξεις μια ματια. -
βάζω εδώ την φώτο ενός φίλου από το f/b για να καταλάβουν ορισμένοι πως όποιος θέλει να κυκλοφορεί το ιστορικό του όποτε θέλει και χωρίς πρόβλημα του έχει πινακίδες υπουργείου και δεν ψάχνει τρόπους πως να μην πληρώσει
η του έχει ιστορικές πινακίδες με ότι περιορισμούς έχουν αυτές. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ.Uploaded with ImageShack.us
-
Α 110 ΑLPINE την καλυτερη δουλεια κανει ο φιλος σου. Και εγω αν ποτε αξιωθω να παρω καποιο ιστορικο το ιδιο θα κανω για να μπορω να το πηγαινω καμια βολτουλα οποτε θελω, και να μην με πιανει κανεις στο στομα του.
Υπεροχο το ντοφιν
-
φίλε μου D jet απλά αναφέρω πως ότι γίνετε σήμερα στην Αθήνα ξεκίνησε από τα ¨κοινωνικής δικτύωσης¨ που νομιζω πως τα ψιλοσνομπαρεις λίγο.
αλλά αν κάνεις τον κόπο και ρίξεις μια ματια (βρες εμένα) και δεις τους φίλους μου εκεί μέσα θα δεις ανθρώπους που αγαπάνε και λατρεύουν το ιστορικό αυτοκίνητο, οι ποιο πολλοί δεν θελουν να ακούσουν για 4Τ ΦΟΡΟΥΜ ενώ αρκετοί από αυτούς έγραφαν εδώ μέσα και το σιχάθηκαν, τυχαίο δεν νομιζω.
κανε τον κόπο να ρίξεις μια ματια.Αγαπητέ μου A 110 ALPINE, σου έχω πει και στο παρελθόν ότι είμαι ένας δεξιός και περίεργος γέρος, μη με ζορίζεις κι άλλο...
Αν και θα είχα την περιέργεια να μάθω τι άλλο πέρα από την παραξενιά μου μπορεί να έθιξε τους φίλους σου στο 4tf...
Το ρενώ είναι όμορφο αλλά δεν παύει να είναι 17,3 κυβικά εκατοστά και να έχει πινακίδες υπουργείου. Αν είχε εισαγχθεί ατελώς ή ήταν 3.5λίτρα τότε θα είχαν και θα παραείχαν νόημα οι 'πινακίδες'. -
φίλε μου D jet απλά αναφέρω πως ότι γίνετε σήμερα στην Αθήνα ξεκίνησε από τα ¨κοινωνικής δικτύωσης¨ που νομιζω πως τα ψιλοσνομπαρεις λίγο.Ιωσήφ, κι εγώ τα σνομπάρω (βλ. απέχω) τα 'κοινωνικής δικτύωσης', και όσο για τη συμβολή τους σε 'ότι γίνεται σήμερα στην Αθήνα' μήπως το παραφουσκώνουμε κάπως; Δηλαδή αν αύριο - μεθαύριο μας κόψουν την 'κοινωνική δικτύωση' (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες βρε αδερφέ...) θα καθήσουμε να μας πηδήξουν χωρίς σάλιο;
Αλίμονο αν περιμένουμε να αφυπνιστούμε από τέτοια πράγματα... -
όπα, από που κατάλαβες ότι αναφέρομαι σε εσενα όταν έγραψα ότι οι ποιο πολλοί φτύνουν τον κόρφο τους όταν ακούν για 4Τ φόρουμ,και σίγουρα δεν έφυγαν από εδώ μέσα για τον D jet και ειλικρινά δεν θέλω τέτοιες παρεξηγήσεις γιατί και εγώ είμαι γέρος παράξενος και δεξιός.
ααα και που είσαι το ντοφιν είναι 850cc και όχι 17,3
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες