-
Και πες πως ολα αυτα γινονται-ποιος θα τα πληρωσει;;;εδω εχουμε στον ΣΙΣΑ ετησια συνδρομη 50 ευρω για να συντηρησουμε εντευκτηριο/γραμματειακη υποστηριξη κ τσινανε ολοι....πως να φερουμε μηχανικους(να αφησουν οικογενειες κ εργασιες),να αγορασουμε βιβλια(που παρεμπιπτοντως εχουμε αρκετα χαρη στα μελη μας),υλικο,κλπ με τι; με τον αερα;ολα αυτα θελουν χρηματα αδερφια-προς το παρον αρκεστειτε στις ανταλλαγες αποψεων μεταξυ των μελων, κ αμα θελετε ελατε να μας φτιαξετε ενα οικονομικο πλανο με αυτα που ΙΔΑΝΙΚΑ ζητατε και θα δειτε πως δεν γινονται ουτε σε λεσχες ευρωπαικες με 1000 ενημερα μελη.....ποσο αλλωστε στην Ελλαδα....
-
Για τρειλερ ο νομος λεει ενα για καθε αυτ/το...η λεσχη μας παντως εχει μια δαγκανα/ρυμουλκα μεταφορας αυτ/του(ο Βαρθολομαιος την εχει)
-
Ο χρήστης al911 έγραψε:
Και πες πως ολα αυτα γινονται-ποιος θα τα πληρωσει;;;εδω εχουμε στον ΣΙΣΑ ετησια συνδρομη 50 ευρω για να συντηρησουμε εντευκτηριο/γραμματειακη υποστηριξη κ τσινανε ολοι....Μουρμουράνε γιατί όντως 50 ευρώ για σχεδόν μηδεν υπηρεσίες φαίνονται πολλά. Κοίτα , πολλά από αυτά βασίζονται και στον εθελοντισμό και στην αγάπη για το όχημα και αφετέρου σε σωστές οικονομικές ενέργειες. Παλιοι μηχανικοί και ισως συναξοιουχοι θα μπορούσαν να κάνουν κάποια μαθήματα πχ μαζί με το καφεδάκι κέρασμα. Πέρα από αυτό , για κάποιους άλλυ μηχανικούς ίσως είναι και ευκαιρία για δωρεάν διαφήμιση αν το χειριστουν έξυπνα οι εκαστοτε ιθύνοντες.
ΑΠό βιβλία οκ , έχουν κάποιο κόστος αλλα δε μιλάμε για μαζική αγορά αλλα΄σιγά σιγα και ανάλογα με τις ανάγκες. Πχ πόσα βιβλία γύρω απο ρυθμισμα καρμπυρατερ να υπάρχουν λες στο εμπόριο? Η βασικές αρχές για ηλεκτρονική ανάφλεξη?
Επίσης , αν υπάρξει κάποια αναγκη για αγορά αλλος τρόπος να βγαλουν πχ μπλουζάκια με ένα μικρό κερδος το οποίο και θα χρησιμοποιηθει για την αγορά. Ετσι δε φαινεται. Πόσο ζυλευω τους Αγγλους με τα απίστευτα κλαμπ... ακόμα και το φορουμ τους ( το Alfaowner που μπαίνω εγώ) ειναι πολυ πιο οργανωμένο από πολλες λέσχες εδω.
-
Ο χρήστης al911 έγραψε:
Και πες πως ολα αυτα γινονται-ποιος θα τα πληρωσει;;;εδω εχουμε στον ΣΙΣΑ ετησια συνδρομη 50 ευρω για να συντηρησουμε εντευκτηριο/γραμματειακη υποστηριξη κ τσινανε ολοι....πως να φερουμε μηχανικους(να αφησουν οικογενειες κ εργασιες),να αγορασουμε βιβλια(που παρεμπιπτοντως εχουμε αρκετα χαρη στα μελη μας),υλικο,κλπ με τι; με τον αερα;ολα αυτα θελουν χρηματα αδερφια-προς το παρον αρκεστειτε στις ανταλλαγες αποψεων μεταξυ των μελων, κ αμα θελετε ελατε να μας φτιαξετε ενα οικονομικο πλανο με αυτα που ΙΔΑΝΙΚΑ ζητατε και θα δειτε πως δεν γινονται ουτε σε λεσχες ευρωπαικες με 1000 ενημερα μελη.....ποσο αλλωστε στην Ελλαδα....Al911, προσωπικά ασχολούμαι με τα ιστορικά 15+ χρόνια, στις λέσχες δε τουλάχιστον μια δεκαετία.
Τα οικονομικά τους έχω μια πάρα πολύ καλή εικονα πως βγαίνουν, αν βγαίνουν και τι μένει στο τέλος μετά από μια πετυχημένη εκδρομή.
Επίσης, έχω μια πολύ καλή εικόνα τι γίνεται στο εξωτερικό για αυτό και λέω ό,τι λέω.
Στην ηλεκτρονική μας παρέα εδώ υπάρχουν μάστορες μηχανικοί, φαναρτζήδες, δικηγόροι, γιατροί, οικονομολόγοι, φιλόλογοι (να ξεστραβωθούμε και λίγο), άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στα ιστορικά και διασυνδέσεις στο εξωτερικό για ανταλλακτικά που ξέρουν να τις χειρίζονται, ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι και άλλοι πολλοί, οι οποίοι ευχαρίστως θα προσέφεραν τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς αν μπορούσε κάποιος να τους πείσει ότι η προσπάθειά τους δε θα ήταν εις μάτην.Ούτε φανταχτερά εντευκτήρια και 3 γραμματείς χρειάζονται ούτε chesterfield καναπέδες. Μόνο το κόστος των μεταξύ μας πινακιδοφαγωμάτων στα δικαστήρια να βάλεις...
-
Φιλε αν 50 ευρω το χρονο κατα την δικη σου αποψη ειναι πολλα(για μηδεν υπηρεσιες οπως λες......(!!!)....) με 100-150 ταμειακα ενημερα μελη(που ειμαστε τυχεροι που εχουμε),και με εξοδα 300 ευρω μονο ενοικιο το μηνα(δεν σου λεω ολα τα αλλα),ελα να αναλαβεις εσυ την λεσχη κ βαλε συνδρομη 10 ευρω κ βαλε αστροναυτες απο την νασα να κανουν διαλεξεις....
Στα λογια ολοι καλοι ειμαστε-για ελα να αφιερωσεις εστω 2 ωρες(δεν σου λεω 5 που χρειαζονται για ολα αυτα που λες....) την ημερα για την εκαστοτε λεσχη που θες να φτιαξεις,μαζεψε τον κοσμο που λες(να δω πως αραγε;), κ θα δεις πως θα ζητας στο τελος ΚΑΙ μεροκαματο για τον κοπο σου....
Μην ξεχνατε εσεις που γραφετε ελαφρα την καρδια διαφορα πως ολοι εμεις που οργανωνουμε λεσχες-αγωνες-εκδρομες-κλπ τα κανουμε ολα οχι μονο αφιλοκερδος,αλλα βαζοντας βαθια το χερι στην προσωπικη μας τσεπη , θυσιαζοντας ωρες απο τον προσωπικο μας και απο την οικογενειακο μας χρονο... -
Οχι , 50 ευρώ δεν είναι πολλά , είναι μια χαρά αλλα από μόνα τους δεν μπορούν να τραβήξουν κόσμο και γιαυτό ειναι 100 -150 μέλη μόνο. Οπότε 50 ευρώ για να έχω μια καρτουλα που να λέει περήφανο μέλος της τάδε Λέσχης ναι ειναι ακριβο , τυπώνω και μόνος μου μια.
Ξέρεις πόσες φορές έχω προσφερθεί να δείξω 5-6 πράγματα για αγορές ή έστω έρευνα στο ebay μέσα σε Λέσχη και πόσοι έχουν βρεθεί να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να μην πατήσω ξανά εκει και αν δυνατό να μπαναριστώ από το φορουμ , χώρια τι λένε από πίσω μου? Γιατί? Για να μην χάσουν πελάτες , επειδη το σετ φλάτζες καρμπυρατερ το πουλάνε 100 και 150 ευρώ όταν εγω τους έλεγα οτι εβαυ κάνει 45 -50. Τι λέμε τώρα...
Τουλάχιστον τώρα που είμαι απέξω , ακόμα , δεν έχουν να μου ασκήσουν καμία πίεση...
Πέρα από τα παραπάνω , πάντα υπάρχουν 5-6 ανθρωποι που σκίζονται για κάποια πράγματα και 10 -15 που δε θα κάνουν τίποτα ή χειρότερα θα κάνουν οτι μπορούν για να το χαλάσουν.Φυσικά με το τρόπο τους στο τέλος θα διώξουν και αυτους πουκάνουν δουλεια. Κλικες οκ, το καταλαβαίνω υπάρχουν παντου όπως και παρέα αλλά οχι και έτσι. Η πικρία που δείχνεις σημαινει οτι και εσύ εχεις παρόμοια προβλήματα. Φαντάζομαι έχεις σκεφτεί γιατί δεν έχεις κόσμο στην λέσχη ή γιατι οταν διοργανώνεις μια ημερίδα δεν έρχετε κόσμος .Που λες οτι οφείλετε?
Επίσης παίζει και πολύ ελιτισμός. Ένα ταπεινό πχ καντετ δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με ένα καπιτάν ( τυχαίο παράδειγμα , δεν ξέρω αν ισχύει) οπότε αν ένας πιτσιρικάς πάει στην αντιστοιχη Λέσχη πως θα αντιμετωπιστει?
-
Επειδη μαλλον δεν με καταλαβες,αν θες ελα μια δευτερα βραδυ 19.00-22.00 απο τα γραφεια του Σισα να τα πουμε απο κοντα γιατι ακρη δεν θα βγαλουμε
-
Και τα δύο που ανέφερες είναι Opel, οπότε αυτομάτως δεν είναι κλασικά...
(Έχω kapitan, και λατρεύω τα Opel, αλλά για πολλούς (ίσως τους περισσότερους) δεν είναι εταιρεία που αξίζει να υπάρχει, ας είναι μία από τις μακροβιώτερες εταιρείες, και ας είχε πολλά προσφέρει (πχ το πρώτο Γερμανικό αυτοκίνητο παραγωγής με αυτοφερώμενο αμάξωμα ότα τα Μερσεντέ θέλαν ξυλουργούς... ). Τελικά αν πας με ένα Kapitan του 38 και μία 170 αντίστοιχη σε μερικούς ειδήμωνες, το Opel δε θα το δουν καν...)
-
Ο χρήστης al911 έγραψε:
Επειδη μαλλον δεν με καταλαβες,αν θες ελα μια δευτερα βραδυ 19.00-22.00 απο τα γραφεια του Σισα να τα πουμε απο κοντα γιατι ακρη δεν θα βγαλουμεΠΟλύ ευχαρίστως , μπορεί να το τολμήσω αν με αφήσει ο μικρός...
-
Παρτον μαζι!!!!
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
χτεςhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
https://www.facebook.com/group.php?gid=90446279830 -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=204394272929178&set=o.90446279830&type=1&theater
https://www.facebook.com/group.php?gid=90446279830Ρε Ιωσήφ τι να κάνει η ΦΙΛΠΑ, της ΕΛΠΑ είναι οι πινακίδες!!!!
-
δεν βρίσκω στο φατσοbook σελίδα της ΕΛΠΑ, τις έβαλα εκεί μπας και γίνει κάτι.
αλλωστε πιστεύω ότι οι κύριοι της ΕΟ ΦΙΛΠΑ είναι σε θέση να ενημερώσουν τους άλλους κυρίους της ΕΛΠΑ. -
αλλωστε πιστεύω ότι οι κύριοι της ΕΟ ΦΙΛΠΑ είναι σε θέση να ενημερώσουν τους άλλους κυρίους της ΕΛΠΑ.Ρε φίλε είσαι στον κόσμο σου!! Νομίζεις ότι αυτοί μιλιούνται μεταξύ τους; Βγάλτες από κει τους χαλάς τη μόστρα, δεν βλέπεις οι άλλες φωτογραφίες τι αυτοκίνητα έχουν;
-
να ενημερώσουν τους άλλους κυρίους της ΕΛΠΑ.το ασθενοφορο της ΕΛΠΑ
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
αλλωστε πιστεύω ότι οι κύριοι της ΕΟ ΦΙΛΠΑ είναι σε θέση να ενημερώσουν τους άλλους κυρίους της ΕΛΠΑ.Ρε φίλε είσαι στον κόσμο σου!! Νομίζεις ότι αυτοί μιλιούνται μεταξύ τους; Βγάλτες από κει τους χαλάς τη μόστρα, δεν βλέπεις οι άλλες φωτογραφίες τι αυτοκίνητα έχουν;
το κακό με εμένα είναι ότι βρίσκομαι στην καρακοσμαρα μου.
όχι δεν τις βγάζω και ας τους χαλάω την μόστρα, να τις βγάλουν αυτοί.
η αυτοκίνητα με δικές τους πινακίδες δεν κάνουν τα ίδια, μη τρελαθούμε, και είναι καιρός να τα βρουν μεταξύ τους οι δυο λέσχες για το καλό κοινό όλων σας -
Μεταφέρθηκε το ποστ στο σαφάρι.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
να ενημερώσουν τους άλλους κυρίους της ΕΛΠΑ.
το ασθενοφορο της ΕΛΠΑ
To είχα πρωτοπετύχει στη Φιλοθέη και είχα μείνει κάγκελο. Βέβαια απέναντι υπήρχε και ένα όμορφο αυστραλέζικο Ford με πινακίδες ΙΟ, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το ασθενοφόρο. Βέβαια δε ξέρουμε τι χρονολογίας ακριβώς είναι η καρότσα...
-
Το Land Rover 110 παρουσιάστηκε το Μάρτιο του 1983.
Βέβαια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μετά το 1998.
Τώρα αν έχουν κάποια λογική όλα αυτά σε σχέση με τις πινακίδες... -
οι φώτο τις μπετονιέρας κούνησαν λίγο τα νερά, δεν ξέρω την συνέχεια αλλά θα την δούμε.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες