-
Ο χρήστης Discovolos έγραψε:
τι μοντέλο είναι αυτό που έχει πινακίδα 10χχχ ;
Triumph TR2 με πινακίδα του 1960.
Το νούμερο δεν είναι λίγο πρώιμο για το 1960?
Πάντως ωραίο...Πριν το 60 οι πινακίδες δεν ήταν εντελώς λευκές;
-
το δικό μας με πρώτη άδεια Αύγουστος του '54 έχει νούμερο 13χχχ πάντως...
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
τι μοντέλο είναι αυτό που έχει πινακίδα 10χχχ ;
Triumph TR2 με πινακίδα του 1960.
To ΤR2 είναι μοντέλο 1953-1955 οπότε η πινακίδα είναι οκ! Απλά δεν περίμενα να βρω και άλλο τόσο παλιό αυτοκίνητο με ορίτζιναλ πινακίδες...
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
το δικό μας με πρώτη άδεια Αύγουστος του '54 έχει νούμερο 13χχχ πάντως...Με πινακίδα λευκή ή λευκή-μπλε, όπως αυτή του TR2;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
το δικό μας με πρώτη άδεια Αύγουστος του '54 έχει νούμερο 13χχχ πάντως...
Με πινακίδα λευκή ή λευκή-μπλε, όπως αυτή του TR2;
Λευκή-μπλε πίσω και λευκή μπροστά.
-
Οι παλιές τρύπες της πινακίδας πάντως δύσκολα αντιστοιχούν σε αυτό το αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Οι παλιές τρύπες της πινακίδας πάντως δύσκολα αντιστοιχούν σε αυτό το αυτοκίνητοΑν εννοείς τις 4 τρύπες στις γωνίες , αυτές είναι από τον κατασκευαστή των πινακίδων.
-
Α δεν το ήξερα σόρρυ
-
Τώρα είδα το Ρ5 της προηγούμενης σελίδας...
Καλά έλεγα σε κάτι συναδέλφους στα μοντέρνα ότι αν δουν παλιά ρόβερ θα τους πέσουν τα σαγόνια από την πολυτέλεια... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Καλά έλεγα σε κάτι συναδέλφους στα μοντέρνα ότι αν δουν παλιά ρόβερ θα τους πέσουν τα σαγόνια από την πολυτέλεια...Δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους μόνο την εικόνα της Rover από τη δεκαετία του 80 και μετά
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Καλά έλεγα σε κάτι συναδέλφους στα μοντέρνα ότι αν δουν παλιά ρόβερ θα τους πέσουν τα σαγόνια από την πολυτέλεια...Δεν νομίζω ότι η λέξη πολυτέλεια είναι σωστή για την περίσταση, ειδικά αν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που την πολυτέλεια την καταλαβαίνουν από τα ηλεκτρικά παράθυρα.
Ούτε και οι φωτογραφίες βοηθάνε πολύ για να καταλάβεις τα υλικά και τον τρόπο που έχουν χρησιμοποιηθεί. Χώρια αυτά που δεν φαίνονται...
Έχω κακομάθει με το Ρ6 και τα σύγχρονα μου φαίνονται εντελώς ψεύτικα και κακόγουστα, ειδικά στον εσωτερικό διάκοσμο με κάτι πλαστικοχρώμια, πλαστικοαλουμίνια, πλαστικοανθρακονήματα, και πλαστικοκαρυδιές.
Ειδικά το Ρ5 είναι πολύ μακριά από τη λογική της μαζικής παραγωγής και του αναλώσιμου στην οποία συνηθίσαμε πια όλοι μας... -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Καλά έλεγα σε κάτι συναδέλφους στα μοντέρνα ότι αν δουν παλιά ρόβερ θα τους πέσουν τα σαγόνια από την πολυτέλεια...Δεν νομίζω ότι η λέξη πολυτέλεια είναι σωστή για την περίσταση, ειδικά αν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που την πολυτέλεια την καταλαβαίνουν από τα ηλεκτρικά παράθυρα.
Ούτε και οι φωτογραφίες βοηθάνε πολύ για να καταλάβεις τα υλικά και τον τρόπο που έχουν χρησιμοποιηθεί. Χώρια αυτά που δεν φαίνονται...
Έχω κακομάθει με το Ρ6 και τα σύγχρονα μου φαίνονται εντελώς ψεύτικα και κακόγουστα, ειδικά στον εσωτερικό διάκοσμο με κάτι πλαστικοχρώμια, πλαστικοαλουμίνια, πλαστικοανθρακονήματα, και πλαστικοκαρυδιές.
Ειδικά το Ρ5 είναι πολύ μακριά από τη λογική της μαζικής παραγωγής και του αναλώσιμου στην οποία συνηθίσαμε πια όλοι μας...Δε διαφωνώ καθόλου... θυμάμαι τη μετάβαση από το μαγικό χαλί W115 που είχα σε σύγχρονο (W211) φίλου και παρόλα τα δέρματα και τους γρανίτες και δεν ξέρω'γω τι άλλες μπούρδες είχε το καινούργιο, πόσο ¨φθηνό¨ μου φάνηκε στην αίσθηση και κυρίως στην κύλιση.
-
Τα Χριστούγεννα αργούν ακόμα ε;
-
Γιατί μερικά Ρ6 έχουν την ρεζέρβα πάνω στο καπό του πορτμπαγάζ;
http://www.gocar.gr/go-classic/classic-car/9822,Jaguar_Mk2_Yliko_aytokratorias.html
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Γιατί μερικά Ρ6 έχουν την ρεζέρβα πάνω στο καπό του πορτμπαγάζ;Είναι η τρίτη επιλογή τοποθέτησης της ρεζέρβας (οι άλλες 2 είναι μέσα, όρθια στο πλάι ή οριζόντια στο δάπεδο του πορτ μπαγκάζ ανάλογα με το τι θέλεις να φορτώσεις κάθε φορά) το λεγόμενο Continental touring kit, για να απελευθερώσεις περισσότερο χώρο στο εσωτερικό του πορτ μπαγκάζ.
-
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Bασίλη σε κόβω να ακολουθείς την ίδια διαδρομή με τον παππού: Από τις Άλφα βρήκε την ευτυχία στα Triumph....
-
Ευτύχως έχω μπροστά μου καμμιά κατοσταριά χρονάκια μέχρι να πουρέψω τελείως και να αναζητήσω τον επίγειο παράδεισο στα βρετανικά σουτιέν.
-
-
Ο χρήστης MG1100 έγραψε:
Καλώς σας βρήκα. Το αμάξι στο avatar είναι το δικό μου, που τυχαία ο andreasp φωτογράφησε στο 3ο PMS στην Πάτρα. Είναι μοντέλο του 1965 πρώτο χέρι που το πήρα από τον πατέρα μου. Είναι ανακατασκευασμένο (πήρε 8 μήνες) και έχω πινακίδες Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ (παλιότερα Ε.Ο.Ο.Ε.). Αυτά για αρχή.Μπράβο! Με μια πρώτη πρώτη ματιά φαίνεται ότι έγινε πολύ καλή δουλειά!
MADE IN ENGLAND