-
ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ.....?
-
Νομίζω ότι ΤΩΡΑ (απόγευμα) είμαστε πλήρεις?
-
σωθηκες ...!!!!SU τα πιασες τα λεφτα σου......
-
Χωρίς καμία ειρωνεία το θεωρώ ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Αγγλική αυτοκινητοβιομηχανία.
-
σε σχεση με τις αλλες ...???
-
Εννοώ το SU σαν καρμπυρατέρ/αρχή λειτουργίας. Με οποιοδήποτε αν το συγκρίνεις (μέχρι δεκαετία 80) κατά τη γνώμη μου υπερτερεί.
Τυχαίο είναι που οι Ιάπωνες το διατήρούν, σαν βασική αρχή λειτουργίας, στις μοτοσυκλέτες ακόμη και σήμερα? -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Νομίζω ότι ΤΩΡΑ (απόγευμα) είμαστε πλήρεις?ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΠΑ
-
1966 Jaguar XJ13
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Άντε καλά, επειδή παραδέχομαι ότι τα σχόλιά μου είχαν μεγάλη δόση κακεντρέχειας που .... μου ξέφυγε και δεν το ήθελα ας κάνουμε διάλογο.Λοιπόν εκτός από τα άλλα γνωστά 'θέλω' (Mini, Rover P6, Triumph MKII κλπ) θέλω κι ένα τέτοιο:
Wolseley 16/60
Άντε κι άν δεν είναι τέτοιο συμβιβάζομαι μ'ένα Austin Cambridge ή Morris OXford
Aυτο δεν ειναι καθολου δυσκολο να το βρεις, και μαλιστα σε καλη τιμη.
Ενας γειτονας μου (Κολωνο μενω) το ειχε για πουλημα ποσο καιρο και τελικα το εδωσε για 300 ευρω -
Άντε κι άν δεν είναι τέτοιο συμβιβάζομαι μ'ένα Austin Cambridge ή Morris OXford
Οι διαφορες τους ειναι στα αξεσουαρ κυριως, τα Wolsley ειχαν παντα καλυτερη αισθηση πολυτελειας, μετα τα Austin, και πιο λαικα ηταν τα Morris
-
Στα τέλη του 80 ένας ξάδελφος είχε πάρει ένα Wolseley από μια γιαγιά 300.000 δρχ και το κυκλοφόρησε για 2-3 χρόνια μέχρι που το αντάλλαξε με ένα Audi 80 και πήγε για απόσυρση. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν είχα σκεφτεί να του το ζητήσω τότε. Αλλά ήταν άλλες εποχές.....
Αν και ήταν αμερικανικό παραστράτημα του Ευρωπαϊκού design μ' αρέσουν οι 'φαρίνες'. Φυσικά προτιμώ το Wolseley ή το Riley, αλλά δεν με χαλάνε και τα φτωχότερα Austin Cambridge και Morris Oxford ή ακόμη και το Peugeot 404!
RedLine τι έγιναν οι Μαρίνες; Μας έχεις αφήσει στο σκοτάδι!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στα τέλη του 80 ένας ξάδελφος είχε πάρει ένα Wolseley από μια γιαγιά 300.000 δρχ και το κυκλοφόρησε για 2-3 χρόνια μέχρι που το αντάλλαξε με ένα Audi 80 και πήγε για απόσυρση. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν είχα σκεφτεί να του το ζητήσω τότε. Αλλά ήταν άλλες εποχές.....Αν και ήταν αμερικανικό παραστράτημα του Ευρωπαϊκού design μ' αρέσουν οι 'φαρίνες'. Φυσικά προτιμώ το Wolseley ή το Riley, αλλά δεν με χαλάνε και τα φτωχότερα Austin Cambridge και Morris Oxford ή ακόμη και το Peugeot 404!
RedLine τι έγιναν οι Μαρίνες; Μας έχεις αφήσει στο σκοτάδι!!!
Tις πουλησα
Δεν ειχα τελικα τα λεφτα να τις αναπαλαιωσω, δεν πειραζει, μολις φτιαξουν τα οικονομικα μου θα κανω αλλη μια προσπαθεια ! -
Να σου πω οτι έδωσα ένα ομορφούλι Oxford για 150€ πριν 3 χρόνια?
Το αυτοκίνητο ήταν σε καλή μηχανική κατάσταση και είχε πάνω του όλα τα αυθεντικά του πράγματα.
Μονο σιδέρωμα ήθελε και ένα ωραίο βαψιματάκιΑλλα δεν το μετανοιώνω. Αν θέλω κάποια στιγμή 'χτυπάω' ένα από Αγγλία, να έχει και το τιμόνι από τη σωστή του μεριά.
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Tις πουλησα
Δεν ειχα τελικα τα λεφτα να τις αναπαλαιωσω, δεν πειραζει, μολις φτιαξουν τα οικονομικα μου θα κανω αλλη μια προσπαθεια ! -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Να σου πω οτι έδωσα ένα ομορφούλι Oxford για 150€ πριν 3 χρόνια?
Το αυτοκίνητο ήταν σε καλή μηχανική κατάσταση και είχε πάνω του όλα τα αυθεντικά του πράγματα.
Μονο σιδέρωμα ήθελε και ένα ωραίο βαψιματάκιΑλλα δεν το μετανοιώνω. Αν θέλω κάποια στιγμή 'χτυπάω' ένα από Αγγλία, να έχει και το τιμόνι από τη σωστή του μεριά.
150????? Tουλαχιστον αυτος που το πηρε το εκτιμησε? Το εχει ακομα?
Ειναι πολυ βασικο να ξερεις οτι αυτο που θα δωσεις δεν θα γινει παλιοσιδερα, προτιμω και εγω να δωσω κατι δωρεαν και να ξερω οτι θα το παρει καποιος που θα το αγαπησει και θα το εκτιμηση. -
Ενα Hillman IMP θελω να βρω, αλλα που εεε?
-
Ενα Hillman IMP θελω να βρω, αλλα που εεε?Πουλήθηκε σε άριστη κατάσταση 4.000€
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Πουλήθηκε σε άριστη κατάσταση 4.000€
Και παλι δεν θα μπορουσα να διαθεσω τοσα
Αλλα πραγματικα οποιος το πηρε θα το κατα ευχαριστηθει!
Παντα ειχα μια απιστευτη συμπαθεια για αυτο το 'ασχημοπαπο' -
Ενα Hillman IMP θελω να βρω, αλλα που εεε? -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Χαχα παντα ετοιμοπολεμος, σωστοοοος!
MADE IN ENGLAND