-
Με γειά το club κ. γραμματεύ! Αυτό το 'να συμβάλλει στην πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών του' είναι το καλύτερο!!!!!
-
-
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Σιδεροκέφαλος κύριε γραμματέα
Για το NIGA η Flaminia Presidenziale Belfiore παρελήφθηΤι εταιρεία;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σιδεροκέφαλος κύριε γραμματέα
Για το NIGA η Flaminia Presidenziale Belfiore παρελήφθηΤι εταιρεία;
NOREV (από τη γνωστή σειρά)
Ψήνομαι τώρα (και μάλλον θα το κάνω το έγκλημα)για Flavia Ministeriale αλλά τσούζει (153 ευρώ),για να ολοκληρώσω τη σειρά Lancia limousine (Αstura,Flaminia,Thema limousine GA,Thesis)
-
-
Nαι
-
Προσπαθώ να χτυπήσω στο ebay Φιατ 127 & 128 από τη σειρά της ΝΟREV και γίνονται ανάρπαστα....
-
Έχω 'χτυπήσει' αυτά τελευταία:
-
Καλή δουλειά Να πάρεις όλη τη σειρά.
Αν σου πω τί έχω χτυπήσει τώρα τελευταία θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Καλή δουλειά Να πάρεις όλη τη σειρά.
Αν σου πω τί έχω χτυπήσει τώρα τελευταία θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχοΛέγε!
-
Πεστο χρυσοστομε ..........
127 σε πορτοκαλοκοκκινο , 128 σε μπορντο , μπιανκι σε μπλου , εχουμε απο ενα ... αλλο αλλο μηπως εχουμε σε δυο , NIGA μου ...
-
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πεστο χρυσοστομε ..........127 σε πορτοκαλοκοκκινο , 128 σε μπορντο , μπιανκι σε μπλου , εχουμε απο ενα ... αλλο αλλο μηπως εχουμε σε δυο , NIGA μου ...
Αυτό που ψάχνω δεν υπάρχει APR μου: Taunus 12M P6.... Επίσης Autobianchi πέμπτης γενιάς (το έχω σε 1/24 κιτ, αλλά το θέλω και σε 1/43).
-
1/24 κιτ Ωτομπιάνκι απο ποιά εταιρία Νίκο? Κυκλοφορεί ακόμη? Για πές λεπτομέρειες...
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
1/24 κιτ Ωτομπιάνκι απο ποιά εταιρία Νίκο? Κυκλοφορεί ακόμη? Για πές λεπτομέρειες...Fujimi. Πλαστικό κιτ, κόκκινο Abarth 5ης γενιάς με οδηγίες συναρμολόγησης στα Γιαπωνέζικα τρομάρα μου. Το πήρα πρόσφατα από το ebay όπου εμφανίζεται συχνά.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
1/24 κιτ Ωτομπιάνκι απο ποιά εταιρία Νίκο? Κυκλοφορεί ακόμη? Για πές λεπτομέρειες...
Fujimi. Πλαστικό κιτ, κόκκινο Abarth 5ης γενιάς με οδηγίες συναρμολόγησης στα Γιαπωνέζικα τρομάρα μου. Το πήρα πρόσφατα από το ebay όπου εμφανίζεται συχνά.
NIGA
彼を、それらある容易な日本語が言ってはいけない
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
NIGA
彼を、それらある容易な日本語が言ってはいけない
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
NIGA
彼を、それらある容易な日本語が言ってはいけない
(στο Classic Lancia Forum...θα τρίξουν τα κόκαλα του Vincenzo)
Νίκο δίνει και μοτέρ? Θα το φτιάξω αν το βρώ!
Classic Lancia Forum