-
Θέλω να αλλάξω το matiz 1.0 με ένα μικρό 4-κίνητο. Ο λόγος είναι οι απότομες ανηφόρες προς το σπίτι μου που μόλις βρέξει λίγο προβληματίζομαι γιατί γλιστράει πολύ και σχεδόν δεν ανεβαίνει.
Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 1.3 λίτρα γιατί για το σκοπό που το θέλω μου αρκεί σε αυτά τα κυβικά και ίσως λιγότερα αν υπάρχει. Κατανάλωση χαμηλή κ.λ.π.
Ψάχνοντας λίγο βλέπω διαθέσιμα τα justy ignis panda.
Εσείς τι λέτε, ειδικά κάτοχοι μικρών 4 x 4??? -
Θέλω να αλλάξω το matiz 1.0 με ένα μικρό 4-κίνητο. Ο λόγος είναι οι απότομες ανηφόρες προς το σπίτι μου που μόλις βρέξει λίγο προβληματίζομαι γιατί γλιστράει πολύ και σχεδόν δεν ανεβαίνει.
Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 1.3 λίτρα γιατί για το σκοπό που το θέλω μου αρκεί σε αυτά τα κυβικά και ίσως λιγότερα αν υπάρχει. Κατανάλωση χαμηλή κ.λ.π.
Bάλε και το Terios...
-
Και το swift 1.3 4x4..
-
Μήπως ν' αλλάξεις απλώς λάστιχα με κάτι σε Μ&S; Αλλιώς πας για το Panda, τ'αλλα ξεφεύγουν σε τιμή...
-
Swift? Sirion?
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Και το swift 1.3 4x4..Αλλη μια καλή λύση και είναι πιο γρήγορο από το Panda. Αν δεν έχεις πρόβλημα ύψους, το Swift είναι πρώτη επιλογή!
-
Krus τo sirion συμπαραγωγή με το justy δεν είναι?
-
Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω, το panda το έχω οδηγήσει και είναι πολύ καλό.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Krus τo sirion συμπαραγωγή με το justy δεν είναι?Ναι είναι, αλλά ας το ψάξει. Δεν ξέρω για ποιο παίζουν καλύτερες τιμές/χρηματοδοτικά.
-
Δίκιο έχεις. Και το προηγούμενο justy που ήταν πάλι συμπαραγωγή με το ignis στην subaru ήταν κατάτι ποιό ακριβό νομίζω.
-
Panda δαγκωτο..
-
Ευχαριστώ για τον καταιγισμό απαντήσεων, το panda από αξιοπιστία τι λέει?
-
Από αξιοπιστία είναι μια χαρά το Panda, από επιδόσεις είναι που μας τα χαλάει... Εκτός αν μένεις επαρχία και μπορείς ν'αγοράσεις το MultiJet..
-
Όχι το πρόβλημα είναι στον λόφο Χαϊδαρίου – δεν με πειράζει καθόλου αν δεν έχει επιδόσεις αρκεί να ανεβαίνει χωρίς πρόβλημα.
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Όχι το πρόβλημα είναι στον λόφο Χαϊδαρίου – δεν με πειράζει καθόλου αν δεν έχει επιδόσεις αρκεί να ανεβαίνει χωρίς πρόβλημα.To ελληνικό site δεν λειτουργεί, στο ιταλικό πάντως, είδα πως και στο βενζινοκίνητο μπορείς να βάλεις το μπλοκέ πίσω, ώστε ν'ανεβαίνει ΠΑΝΤΟΥ με άνεση.
Ιταλικό site για το Panda 4x4
Βέβαια, για την χρήση που το θέλεις, δεν χρειάζεται, απλά κοστίζει λίγο, οπότε γιατί να μην το βάλεις και να το κάνεις πραγματικό...κατσίκι εκτός δρόμου; -
Θα βοηθήσει το 4Χ4, αλλά μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσεις με άλλα λάστιχα πιο κατάλληλα για το βρεγμένο; Αν σπινάρουν τα 2 λάστιχα, λογικά δεν θα σπινάρουν και τα 4, έστω και λιγότερο;
-
Επειδη οδηγω ενα τετοιο τον τελευταιο καιρο, το Swift 4X4 ειναι αυτο που ψαχνεις
(αν και θεωρω την τιμη του κατατι τσιμπημενη) -
τελικα ρε γειτονα, τη μια μας λες οτι οδηγεις μπλε MWB, την αλλη σουιφτ.. αποφασισε!
οταν λεμε τσιμπημενη τιμη? περισσοτερο απο justy subaru?
Επιλογή μικρού 4x4 για γλιστερές ανηφόρες