-
Gamine είναι λοιπόν το λευκό Fiat!!
-
Πραγματικα πολυ ομορφα αυτοκινητα!
-
-
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ REGULARITY RALLY
-
-
-
-
-
Να είστε όλοι καλά! Και του χρόνου.
Spit ακούω τα καλύτερα για τον αγώνα και ΟΛΟΙ όσοι μου έχουν μιλήσει, εκτός από τη διάρκεια που άρεσε σε όλους ανεξαιρέτως, αναφέρθηκαν κολακευτικά και στη διοργάνωση.
Μπράβο ρε φίλε, πάντα τέτοια -
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ:
Ρε παιδιά, σόρρυ που θα το πω: Αλλά μήπως το φόρουμ το κάνουμε λίγο μπάχαλο μόνοι μας?
Ο καθένας ποστάρει ό,τι θέλει και όπου θέλει. Δεν έχω καποιο πρόβλημα προσωπικά, μόνο που έτσι δεν δημιουργούμε ένα φόρουμ ελκυστικό και χρήσιμο σε κάποιον που θα μας γνωρίσει για πρώτη φορά
Το **'Classic Events' **είναι για να αναρτούμε ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις
Για φώτο, σχόλια και κουτσομπολιά υπάρχει άλλο θέμα με τίτλο 'Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων ' -
οντος ειχε φανταστικα αυτοκινητα αποτι ακουσα κ αποτι ειδα στις φοτο. δυστιχος δεν μπορεσα να ειμαι κ εγω λογο τις μαμας πατριδας:( του χρονου πιστευω....!!!!!!!!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Το **'Classic Events' **είναι για να αναρτούμε ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις
Για φώτο, σχόλια και κουτσομπολιά υπάρχει άλλο θέμα με τίτλο 'Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων 'Δίκιο έχεις αλλά δεν θυμόμασταν την ύπαρξη αυτού του θέματος!
Μήπως κάποιος μπορεί να κάνει τη μεταφορά από το 'classic events' στο 'Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων';
Έγινε! [mod Euripides]
-
Euripides rulezzzzzz
-
άντε να φτάσουμε τις 100 σελίδες post
από τα **ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ **της ΦΙΛΠΑ
-
.....
-
-
-
-
Το λευκό TR4 '62 που ήρθα από την Αμερική το καλοκαίρι. (Το ίδιο που είδατε στις σελίδες του Top Gear)
Μετά τα βραβεία στις ΗΠΑ, ήρθε να σαρώσει και τα Ελληνικά1ο βραβείο αποκατάστασης.... (έπρεπε να το δείτε από κοντά)
-
tsargy, σ΄ευχαριστώ,
Μάριος
Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων