-
Κριμα που δεν ειναι 8μπουζη....
-
ποιο το πρόβλημα τρυπάνι,κολαούζο και 4 μπουζί.
-
-
Εκτος απο 'ατσιγγανος' και κακογουστος, χαθηκε να βαλει μια πιο φαρδια ζαντα εστω να μην φαινεται αυτο το χαλι?
Τα βροχινα ΑVΟΝ τον μαραναν . . . -
δεν ευθύνομαι εγώ για την άλφα.
μετάνιωσα που την έβαλα,αλλά με παρέσυρε η τιμή των 70000. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
δεν ευθύνομαι εγώ για την άλφα.
μετάνιωσα που την έβαλα,αλλά με παρέσυρε η τιμή των 70000.Αυτό δεν είναι κλασσικό με την έννοια του όρου, έχει πολύ πρόσφατες μετατροπές στην ανάρτηση και στο εσωτερικό, είναι μετατροπή σε αγωνιστικό για πίστες, άλλωστε η τιμή του είναι υψηλή γιατί και το μοτέρ είναι πολύ φτιαγμένο και πολύ ακριβό.
-
δεν αντιλέγω για αυτό, και βλέποντας και την φώτο του μονοφαρου ο τύπος πράγματι κατάστρεψε ένα .
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
δεν αντιλέγω για αυτό, και βλέποντας και την φώτο του μονοφαρου ο τύπος πράγματι κατάστρεψε ένα .Καλώς ο ρομαντισμός αλλά πρέπει να υπάρχουν και όρια, το αυτοκίνητο αυτό είναι αγωνιστικό εποχής όπως τα έκανε η ίδια η Alfa Romeo και οι βελτιωτές της εποχής γιατις αγωνιστικές ανάγκες της Autodelta, αυτός που το πουλάει το είχε από τότε ή το αγόρασε μετά, το συντηρούσε και μάλλον το έτρεχε αν κρίνω από την μοντέρνα ανάρτηση που φοράει, ούτε το ΄έπρηξε ΄ ούτε το κανιβάλλισε ούτε το ξεβράκωσε, έτσι τα έκανε η Alfa, δηλαδή με την ίδια λογική το εργοστάσιο κατέστρεψε το δημιουργημά του ?
Αγωνιστικό αυτοκίνητο εποχής πουλάει ο άνθρωπος όχι καμμιά μαϊμουδιά made in north peristeri γιαυτό έχει και τόσα λεφτά, γιατί μπορεί να είναι και 220 άλογα με τα μοτέρ αυτά να είναι πανάκριβα όπως καλά ξέρετε.
Αυτό τώρα είναι κατεστραμένο ?
http://www.ultimatecarpage.com/pic.php? ... arnum=1332 -
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω,φίλτατε Quadra.Ο κίτρινος καρνάβαλος είναι μια καραμπινάτη μετατροπή από 1300 junior(105.03) πιθανότατα.Δε θα σε ζαλίσω με λεπτομέρειες μόνο ένα στοιχείο.Το αυτοκίνητο είναι του 64,ενώ οι 1300 Gta Junior(105.59)πρωτοπαρήχθησαν το '68.Ούτε 1600 Gta(105.32) μπορεί να είναι,αφού αυτές πρωτοπαρήχθησαν το '65.
Το κόκκινο απ' ότι φαίνεται από λεπτομέρειες μπορεί να είναι και αυθεντικό.Σημείωσε πάντως ότι με τις 'αυθεντικές' έχει παραγίνει,σε σημείο να υπάρχουν δύο η τρία αυτοκίνητα ανα την υφήλιο με ίδιο αριθμό πλαισίου. -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω,φίλτατε Quadra.Ο κίτρινος καρνάβαλος είναι μια καραμπινάτη μετατροπή από 1300 junior(105.03) πιθανότατα.Δε θα σε ζαλίσω με λεπτομέρειες μόνο ένα στοιχείο.Το αυτοκίνητο είναι του 64,ενώ οι 1300 Gta Junior(105.59)πρωτοπαρήχθησαν το '68.Ούτε 1600 Gta(105.32) μπορεί να είναι,αφού αυτές πρωτοπαρήχθησαν το '65.
Το κόκκινο απ' ότι φαίνεται από λεπτομέρειες μπορεί να είναι και αυθεντικό.Σημείωσε πάντως ότι με τις 'αυθεντικές' έχει παραγίνει,σε σημείο να υπάρχουν δύο η τρία αυτοκίνητα ανα την υφήλιο με ίδιο αριθμό πλαισίου.Σαφώς και γνωρίζεις καλύτερα τα συγκεκριμένα, αφού είσαι σίγουρος εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
-
Η μοναδική μου ένσταση είναι ότι δεν 'μπορεί' κάποιος να ζητά 70000 ευρώ για ένα υβρίδιο.Πέρυσι υπήρχε προς πώληση από γερμανική αγωνιστική ομάδα,αυθεντικότατη 1600 Gta,με πλήρες το αγωνιστικό της παλμαρέ,από την πρώτη μέρα που άφησε την Autodelta.Το αυτοκίνητο ήταν ετοιμοπόλεμο αλλά φανερά 'κουρασμένο'Πουλήθηκε τελικά λίγο πάνω από 45000 ευρώ.
Εχω και τα σωθικά της φωτό που παρέθεσες. -
Για τον φίλτατο 21Quadra,χωρίς καμμία μα καμμία διάθεση ειρωνείας ή εμπαιγμού.Απλά θα ήθελα να διαβάσω το σχόλιο σου.
-
Για τον φίλτατο 21Quadra,χωρίς καμμία μα καμμία διάθεση ειρωνείας ή εμπαιγμού.Απλά θα ήθελα να διαβάσω το σχόλιο του.μεχρι και msd ηλεκτρικα εχει τουτο!
-
Τι σημαίνει msd?
-
-
Τι σημαίνει msd?χρειαζεσαι ταχυρυθμα υπερεντατικα
-
Μπαααααααά.Δε με έχουν προδώσει,μέχρι τώρα τουλάχιστον,οι πλατινούλες.
-
Για τον φίλτατο 21Quadra,χωρίς καμμία μα καμμία διάθεση ειρωνείας ή εμπαιγμού.Απλά θα ήθελα να διαβάσω το σχόλιο του.Δεν αντιλαμβάνομαι την διάθεση ειρωνείας ή εμπαιγμού στο πρόσωπό μου οπότε θεωρώ εκ του περισσού αυτή την επισύμανση, και γιατί η αναφορά σε τρίτο πρόσωπο ? Τέλος πάντων.
Το αυτοκίνητο ( το κόκκινο ) φαίνεται άριστο, τώρα αν ο Βέλγος ή δεν ξέρω τι είναι, θέλει να το πουλήσει ( το κίτρινο ) όσο αξίζει το Queen Mary δεν θα απολογηθώ εγώ, έτσι δεν είναι ? Προσπάθησα μέσα στην άγνοια μου να διασκεδάσω την ΄υπεραξία ΄ φαίνεται ότι στόχευσα λάθος, άλλο ένα λάθος μου ήταν ότι δεν αντιλήφθηκα πως με την όποια, - επαναλαμβάνω λαθεμένη μου παρατήρηση - εισήλθα όλως ηλιθίως στα χωράφια ενός ειδήμονα.
Απολογούμε και δεν θα επαναλάβω το ατόπημα.
-
Ας ειναι καλα το παιδί ο Αγγλος , μου εστειλε το ελατηριο για την πόρτα απο τα αποθεματα του . Αλλα δυστυχώς ο καιρός δε βοηθάει για την αλλαγη.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
και γιατί η αναφορά σε τρίτο πρόσωπο ?Σωστή παρατήρηση.Διορθώθηκε ήδη.
classic Alfa Romeo