-
-
-
Mini vs Cortinas
Ειναι τρομερο πως γερνεις το κεφαλι σου οταν βλεπεις τετεια βιντεακια.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Mini vs CortinasΕιναι τρομερο πως γερνεις το κεφαλι σου οταν βλεπεις τετεια βιντεακια.
πόσο ωραία περνάνε αυτοί εκεί πέρα...
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Mini vs Cortinas
Ειναι τρομερο πως γερνεις το κεφαλι σου οταν βλεπεις τετεια βιντεακια.
πόσο ωραία περνάνε αυτοί εκεί πέρα...
Παντου περνανε ωραια οταν οι ανθρωποι ορανωνοντε και κανουν το κεφι τους οπως ακριβως θελουν !
κοιταξτε εδω τι ωραια περνανε .......http://www.tropheemaxi1000.fr/Le-Trophee-Maxi-1000Αντε να μαζευτουν εδω 15-20 σπορτσμαν με μικρα και να κανουν 5-6 φορες το χρονο αυτο που ζηλευουμε και ειναι απλουστατο στην ουσια .................
-
Kαλα τα λες φιλε μου APR αλλα με την ελπα τι κανεις?Δεν μπορεις να οργανωσεις κατι τετοιο στην μπανανια τουλαχιστον δεν μπορει να το οργανωσει λεσχη χωρις να μπερδευτει και η ελπα.Μονο καμια βουλγαρικη λεω εγω!!!
-
Δεν ειναι πια ετσι τα πραγματα .
Η προκηρυξη ειναι το πιο σιγουρο πραγμα που μπορει να γινει , και το υπογραφο .Το δυσκολο στην χωρα αυτη ειναι να βρεθουν 15-20 Ελληνες να μονιασουν με ενα κοινο σκοπο , την διασκεδαση τους , μεσα απο καποιους κανονισμους που πρεπει να εχει μια τετοια προκηρυξη .
Οπως μπορειτε να δειτε σ'αυτο το Γαλλικο τροφεο , και δεν χρειαζεται να ξερει καποιος Γαλλικα για να καταλαβει τους κανονισμους τους , εκτος απο λεπτομερειες , τρεχουν με δυο κλασεις ....εως 1000 και απο 1000εως 1300 κ.εκ. και δεν απευθυνοντε σε κροισους , αλλα σε μικρης οικονομικης αντοχης χομπιστες που αγαπουν τους αγωνες πανω άπ'ολα αυτου του ειδους με μικρα αυτοκινητακια εποχης , και δεν προσπαθουν να πουλησουν μουρη τρεχοντας με τερατα .
Δεν το πιστευω οτι δεν υπαρχουν τοσοι νεοι που εχουν ενα μπιανκι , ενα μινι , ενα φιατακι ενα ντατσουνακι , που θα μπορουσαν να απολαμβανουν 5-6 φορες τον χρονο αυτην την εκρηξη αδρεναλινης που μπορουν να προσφερουν 12 γυροι σε μια πιστα εχοντας διπλα τους τους φιλους τους να συναγωνιζοντε και να μιλανε νοερα μεσα απ'τις κινησεις τους με το τιμονι ,τα φρενα , το γκαζι ........
Παιδια , πιστεψτε με , ειναι απολαυση τρελη , μπορω να σας πω .... κι απ'το καλυτερο σεξ νεανικης περιοδου -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Παιδια , πιστεψτε με , ειναι απολαυση τρελη , μπορω να σας πω .... κι απ'το καλυτερο σεξ νεανικης περιοδου
Αντε να πάμε Τατόϊ δηλαδή το Σεπτέμβρη...
(να πουλάμε και μούρη αργότερα 'όταν έτρεχα στο Τατόϊ....' όπως λες μ'αστορα ) -
Στο Τατοι μονο για παρελαση πας πλεον ....
Και απ'οτι εχω καταλαβει (κι αυτοι που χειριζοντε τις λεσχες φυσικα) μονον για παρελασεις ειναι οι Ελληνες που ασχολουντε με ........ , οποτε μια χαρα παμε . -
Λοιπον αυτοκινητα διπλα διπλα χωρις να μπερδευτει η ελπα δεν μπορεις να οργανωσεις στο ελλαδισταν.Μονο χρονομετρημενα εκτος αν το κανει ξαναλεω καμια βουλγαρικη λεσχη κλπ.Ψαξτο μαστορα καλυτερα και θα δεις οτι εχω δικιο.Αλλιως πας μεχρι και καγκελο.
-
Τωρα αυτο που γραφεις ειναι σαν να μου΄λες να μαθω πως με λενε ......
Και .....ελπα , ειναι μια λεσχη οπως ολες οι αλλες .
Ομαε , ειναι μια παρ'ολιγον ομοσπονδια που χρησιμοποιει το πουβουαρ σπορτιβ της φια που εχει δοσει στην ελπα .
Ελοαμ ειναι η προσεχη ομοσπονδια μαζι με μελη της ομαε που μαλλον θα επικρατησει σε λιγο ...... αλλα δεν εχει να κανει , γιατι ολοι αυτοι (εκτος της ΕΛΟΑΜ φυσικα ) , παρακαλανε να παει ενα πακετο αγωνιζομενων με σκοπο να γινει ενα καπ στους αγωνες ταχυτητας που εχουν αποτυχει ολοκληρωτικα (γιατι βασικα δεν τους ενδιεφερε μιας και η ηταν αλλου γιαυτους ).
-
Ε αφου δεν μπορεις να οργανωσεις αγωνα αν δεν μπλεχτει η ελπα.Και πια η λυση APR μου?Εγω λεω οτι μπορουμε να μαζευτουμε μια Σερρες ας πουμε.
-
Το προβλημα επαναλαμβανω ειναι οι αγωνιζομενοι , κι οχι ο οργανωτης οταν εχεις ενα ετοιμο πακετο απο 15-20 αγωνιστικα με δικους τους κανονισμους (οχι φυσικα σε θεματα αφαλειας που ειναι λογικο ) και ζητας να σου κανουν ξεχωριστους αγωνες σε ημερομηνιες που συμπιπτουν βεβαιως και με τους δικους τους (δεν ειναι απαραιτητο σε ολους ) !
Αυτο που δεν μπορειτε να δειτε , ειναι το προβλημα που σας λεω , οτι οι Ελληνες οδηγοι ειναι το πιο απροβλεπτο πραγμα σε ολες τις εκδηλωσεις αυτης της χωρας , οταν προκειτε για ομαδικη κινηση και διασκεδαση φυσικα .
-
Μη ξεφευγετε απο το θεμα ..βιντεακια ειπαμε...
-
Διαλειμμα για διαφημισεις!!
Youtube Video -
Νεκροταφείο αυτοκινήτων υπο κλίμακα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=euUaZsh5 ... r_embedded
-
Κάποια από αυτά είναι μια καλή βάση για ανακατασκευή.
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Κάποια από αυτά είναι μια καλή βάση για ανακατασκευή.Κλέβεις τις ατάκες του Προδρόμου.....
-
Δείτε στο βίντεο απ' το 47:41 και μετά. Έχει μία αντίκα άλλο πράγμα. Πιστεύω ότι είναι mercedes, περισσότερες πληροφορίες αναζητούνται
http://www.youtube.com/watch?v=-E2AmZ5B ... ure=relmfu
-
Classic Videos