-
ωραια η θεα αλλα ωραιο και το μινι με το στρογγυλο αυτοκολητο στην πορτα .
Μου θυμιζει grant turismo που επαιζα πριν πολλα χρονια με ενα αντιστοιχο μινι
Ειχα σκεφτει και εγω να το βαλω αλλα στο κοκκινο δεν θα πηγαινε ενω φανταζομαι θα δημιουργει και προβλημα στο βγαλε στα κανονικα νουμερα που μας δινουν (Αν και λγο κρισης τα εχουν μικρινει ) -
Ένα μικρό χρονικό από το 'απροβλημάτιστο' ταξίδι μου στην Παγκόσμια Συνάντηση 2CV στην Τσεχία με ένα Acadiane.
-
-
Η ζωη απο ψηλα.

-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Το μεταξονιο του Βατραχου εχει μεγαλυτερο μηκος απο το Μινι ολοκληρο![spoiler=:ss0lgbm8]
Η οδηγηση του ενος, καπακι μετα το αλλο ειναι εμπειρια.
[/spoiler:ss0lgbm8]Βλέπω αλλαγές στο Μινάκι...
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Η ζωη απο ψηλα.
Αυτή είναι ζωή
Αφ υψηλούronnie το έχεις καιρό? Σκέφτεσαι να το ανακατασκευάσεις?
-
Δεν το εχω πολυ καιρο. Θελει ολικη ανακατασκευη. Τα παντα ολα, εκτος απο τους τροχους και την μηχανη-κιβωτιο.
Ειναι μεγαλη αποφαση.
-
Για κάτσε να το βάλω κι εδώ.
Πανελλήνια συνάντηση φίλων 2CV στις 22-23-24/ 6/2013
Η ΕΛΦ 2CV διοργανώνει την ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.
Η συνάντηση θα γίνει στην καθιερωμένη Βενεζουέλα (το camping) η οποία βολεύει πάντα όλο τον κόσμο. Σύντομα θα αναρτηθεί και Road book για να σας βοηθήσει να πάτε. Η Βενεζουέλα βρίσκεται στα Καμμένα Βούρλα.Είναι μία ευκαιρία να μαζευτούμε από όλα τα μέρη της Ελλάδας και να γνωριστούμε καλύτερα.
Επίσης επειδή εφέτος είναι και η Παγκόσμια Συνάντηση στην Ισπανία, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και με εκείνους που βρίσκονται εκτός Αθηνών.Μην λείψει κανείς
-
πειραζει να ρθω με δανεικο 2cv;:
-
Όχι βέβαια. Και με δανεικό 2CV αλλά και με δανεικά Ami, Mehari, Sherpa, Dyane κλπ.
Εδώ μπορείτε ννα δείτε και μία κοπάνα που ανακάλυψα πέρσι και την είχε το GPS για να γλυτώνεις δρόμο. Στο τιμόνι ο νέος τότε οδηγός 2CV κουμπάρος του Ραζή. Αυτά είδε ο Δημήτης και ζήλεψε.
http://www.youtube.com/watch?v=VZ87SGMF ... r_embedded
-
Φωτογραφηση στην Γλυφαδα με την κουρασμενη Θεα μου, και το ακομα πιο κουρασμενο Nokia κινητο.

-
ronnie
Για άλλη μια φορά βλέπω ότι και τα αυτοκίνητα που δεν είναι σε άψογη κατάσταση, αλλά τα σημάδια του χρόνου είναι ορατά επάνω τους, έχουν τη δική τους γοητεία!
-
Δυστυχώς αυτο το αυτοκινητο παραεχει 'γοητεια', και δεν ειναι για πολλες βολτες.
-
-
-
-
Κουκλα. Αξίζει να να την φτιάξεις έστω και αν χρειαστεί να περιμένεις καιρό μιας και οι εποχές είναι δύσκολες και θα χρειαστείς αρκετά χρήματα
-
Στο παρακάτω link έχω βάλει πολλές φωτογραφίες από την ανακατασκευή του 2CV μου που είναι σε εξέλιξη.
Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά και να το παρακολουθεί τακτικά μιας και ανανεώνεται συνεχώς
-
Ο δρόμος έχει την δική του ιστορία... Φωτογραφίζουμε στους δρόμους των Αθηνών και όλης της Ελλάδος ότι 2CV βρούμε.. Χρόνια τώρα.. Μήπως είναι και το δικό σου?
-
Ευχαριστώ πολύ το Forum και τα παιδιά που βοήθησαν, δηλώνω πλέον ο ευτυχής ιδιοκτήτης του μπλέ Hy van από το Περιστέρι!!
Classic Citroen Forum