-
Μην με ....βρίσετε, αλλά μου αρέσει κάτι τέτοιο...
κλικ -κλικ
Υπάρχει μια περίπτωση να επιστρέψω στους 2 τροχούς έστω και με την μορφή ενός scooterακίου και ψάχνω κάτι φθηνό, τετράχρονο, που θα με πηγαίνει στη δουλειά χωρίς πολλά πολλά...
Επειδή μου αρέσει το styling των παλιών Labretta και Vespa, θα ήθελα κάτι που να τους μοιάζει...
Εχετε υπόψη σας , τι έρχεται στην ελληνική αγορά; Αυτό που δείχνει στο link μοιάζει με ΟΕΜ φάση, οπότε πιθανόν είναι να έρχεται εδώ με άλλο όνομα... Αν ξέρετε κάτι, παρακαλώ βοήθεια! -
κλικ -κλικ
Υπάρχει μια περίπτωση να επιστρέψω στους 2 τροχούς έστω και με την μορφή ενός scooterακίου και ψάχνω κάτι φθηνό, τετράχρονο, που θα με πηγαίνει στη δουλειά χωρίς πολλά πολλά...
Επειδή μου αρέσει το styling των παλιών Labretta και Vespa, θα ήθελα κάτι που να τους μοιάζει...
Εχετε υπόψη σας , τι έρχεται στην ελληνική αγορά; Αυτό που δείχνει στο link μοιάζει με ΟΕΜ φάση, οπότε πιθανόν είναι να έρχεται εδώ με άλλο όνομα... Αν ξέρετε κάτι, παρακαλώ βοήθεια! -
κλικ -κλικ
Κατι τετοιο?
http://www.aprilia.com.gr/index.asp?pat ... 22_169_273 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επειδή μου αρέσει το styling των παλιών Labretta και Vespa, θα ήθελα κάτι που να τους μοιάζει...Γιατί δεν παίρνεις το real thing! Έχουμε έναν παλαβό που έχει μαζέψει 30 λαμπρέττες και εύκολα θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει και θα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μοναδικό, έστω και αν σε δυσκολεύει λιγο παραπάνω.
Διαφορετικά, η άποψή μου είναι να πας για την 250GT τη βεσπούλα ή την καινούργια την 150 τη μικρή... μην μπλέξεις με παραεισαγωγές και μυστήριους ανταλλακτηκατζήδες/συνεργεία για ένα καινούργιο σκούτερ-δεν αξίζει... η 250άρα είναι αλλά και η 200GT σαν μτχ πρέπει να είναι και πολύ φτηνή!!!!
-
-
Το Aprilia είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι θα ήθελα από εμφάνιση, αλλά εχει και κάποια μείον:
- Είναι ακριβό στα 3Κ
- Είναι δίχρονο στα 125 αερόψυκτο. Πάει να πει γρήγορο μεν, αλλά ΔΕΝ θέλω δίχρονο κυρίως για τον θόρυβο... Σίγουρα πάντως θα είναι πιο γρήγορο από ένα αντίστοιχο 4χρονο.
Lambretta originale δεν θέλω , ούτε Vespa, γιατί οι λόγοι που θέλω scooter είναι πρακτικοί: η ευκολία να πηγαίνω στην δουλειά! Αλλιώς, θα έπαιρνα ασυζητητί μηχανή...
Η καινούρια Vespa είναι πανέμορφη, αλλά ακόμη και η 150άρα είναι ακριβή, δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα... Ψάχνω για κάτι κάτω από 2Κ αν γίνεται, που γίνεται...
Είδα πάνω στην Αλίμου εναν...Κινέζο, που φαίνεται να έχει κάτι παρόμοιο μ' αυτό που ψάχνω... Θα πάω να ρωτήσω έτσι για πλάκα, ποτέ δεν ξέρεις, αν και φυσικά, θα ήθελα να τ' αποφύγω αν γίνεται...Α και όσο για το βρισίδι, νόμισα πως η επιθυμία ν' αγοράσω κάτι τέτοιο, θ'αντιμετωπιζόταν με...εχμμμ...σκεπτικισμό ας πούμε!
-
Τι διχρονο γραφουνε οι Ιταλοι , αφου το 125 τετραχρονο το ξερω γιατι το εχει μια γνωστη μου:
http://www.motorbikes.be/en/Aprilia/200 ... tom%20125/
Εκτος αν το βγαζουν τωρα τελευταια σε διχρονο.
Παντως αμα βρεις παρε καλυτερα μεταχειρισμενο φιλε μου παρα κινεζικο. Μπορεις να βρεις στη Χρυση ευκαιρια το Mojito που θα ειναι σιγουρα τετραχρονο και σιγουρα κατω απο 2000 ευρω.
Καποιο που ειχα δει το εδινε 1800 ευρω.
(Αμα παρεις κινεζικο δεν θα το γλυτωσεις το βρισιδι , ............ που θα ριξεις εσυ ο ιδιος στους Κινεζους εννοω ) -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Τι διχρονο γραφουνε οι Ιταλοι , αφου το 125 τετραχρονο το ξερω γιατι το εχει μια γνωστη μου:
http://www.motorbikes.be/en/Aprilia/200 ... tom%20125/
Εκτος αν το βγαζουν τωρα τελευταια σε διχρονο.
Παντως αμα βρεις παρε καλυτερα μεταχειρισμενο φιλε μου παρα κινεζικο. Μπορεις να βρεις στη Χρυση ευκαιρια το Mojito που θα ειναι σιγουρα τετραχρονο και σιγουρα κατω απο 2000 ευρω.
Καποιο που ειχα δει το εδινε 1800 ευρω.
(Αμα παρεις κινεζικο δεν θα το γλυτωσεις το βρισιδι , ............ που θα ριξεις εσυ ο ιδιος στους Κινεζους εννοω )Τελικά πήγα και είδα ένα κινέζικο σήμερα και ομολογώ πως το...ξέγραψα κατευθείαν! Φαινόταν καλό από μακριά, αλλά από κοντά (μέσα στην βιτρίνα δηλαδή.. ), ΑΘΛΙΟΤΑΤΟ!
Αφού είναι τετράχρονη, τότε αυτή τη στιγμή είναι η Aprilia η νούμερο 1 επιλογή! Πάντως, θα μπορούσε να είχε και ένα ABS μπροστά μαζί με ένα δισκόφρενο πίσω, αλλά τότε θ' ανέβαινε κι άλλο η τιμή...Θα ρίξω και μια ματιά στην Vespa 150... Εννοείται, για μεταχειρισμένα μιλάμε πάντα, τα καινούρια είναι εκτός συζήτησης...
Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια , κι αν σκεφτείτε κάτι άλλο, παρακαλώ κοπιάστε! Αλήθεια, η Malagutti δεν έβγαζε κι αυτή ένα αντίστοιχο; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θα ρίξω και μια ματιά στην Vespa 150... Εννοείται, για μεταχειρισμένα μιλάμε πάντα, τα καινούρια είναι εκτός συζήτησης...
υπαρχει μια βεσπα που εβγαινε τα προηγουμενα χρονια (δυστυχως δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα της κ φαινεται να μην βγανει πια ή της εχει γινει εκτεταμενο f/l ) που ειναι πραγματικα κουκλα, ειδικα σ'αυτο το πρασινο σκουρο χρωμα σε συνδιασμο με την καφε σελα
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Κατι τετοιο?
http://www.aprilia.com.gr/index.asp?pat ... 22_169_273(πανέμορφη)
τέτοια έβλεπα πολλά στην Ρόδο που πήγα πρόσφατα...όλα 4χρονα ήτανε.
πολύ όμορφα τα ρετρό. -
Τι θα έλεγες για μια Lambretta του '50 ?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Τι θα έλεγες για μια Lambretta του '50 ?
Μου πρότεινε και πιο πριν ο αγαπητός Αλέξανδρος (D-Jet) να πάω σε original αλλά το σκέφτομαι για scooter μόνο και μόνο για την ευχρηστία και το stress-free του πράγματος (που συνεπαγεται και αυξημένη ασφάλεια στην κίνηση της πόλης!).
Κάτι τέτοιο δεν το πετυχαίνει η αυθεντική Lambretta, παρόλο το απαράμιλλο look της που πραγματικά το γουστάρω!Αλλά το πρόβλημά μου είναι να μετακινούμαι στην δουλειά με τον ευκολότερο, ασφαλέστερο και -γιατί όχι;- στυλάτο τρόπο! Δυστυχώς, τα δύο πρώτα, δεν νομίζω να τα πετυχαίνει το αυθεντικό τόσο καλά...
Πάντως, ακόμη το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, καθώς το πρόβλημα με scooter σαν το Μοjito της Aprilia είναι το μέγεθος των τροχών: 12' εμπρός και 10' πίσω, ΔΕΝ είναι ασφαλείς στους Αθηναϊκούς δρόμους!
Επομένως ακόμη το ψάχνω...
Είδα και την Vespa και στο κατάλληλο χρώμα είναι κούκλα και επιπλέον είναι πιο εύκολο να την βρεις μεταχειρισμένη με τιμές από 1600 έως 1800 -
http://www.ymc.gr/index.php?page=shop.p ... &Itemid=36
Αυτο σ'αρεσει ???
Πρεπει να εχει γυρω στα 1300 ε καινουριο αν θυμαμαι καλα! -
Ο χρήστης Blue shark έγραψε:
http://www.ymc.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=34&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=36Αυτο σ'αρεσει ???
Πρεπει να εχει γυρω στα 1300 ε καινουριο αν θυμαμαι καλα!Αγαπητέ συννονόματε , ΝΟΜΙΖΑ πως μου άρεσε (από αυτά που είχα δει στο Internet...), αλλά τελικά...έκανα λάθος!
Μόλις το είδα από κοντά, κατάλαβα πως το μότο, 'ό,τι πληρώσεις παίρνεις' μαζί με το ' το φτηνό κρέας, το τρώνε οι σκύλοι', αν και παλαιότερο πιθανά του Μεγάλου Τιμονιέρη Μάο Τσε Τούγκ, εν τούτοις προέβλεψε με μεγάλη επιτυχία την ποιότητα των κινέζικων προϊόντων!
Θέλω να πω, πως το βρήκα χάλια, όπως έχω γράψει και πιο πάνω!Εννοείται πως είναι απειρες φορές καλύτερα να πάρεις μεταχειρο μια Vespa, έστω και λίγο ακριβότερη, παρά κάτι τέτοιο! Αν το δεις από κοντά, θα καταλάβεις για τι προχειροδουλειά μιλάμε!
-
Βεσπούλα, λέμεεεεεε....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Βεσπούλα, λέμεεεεεε....- ξέρεις από vespaaaaa!
-
οταν τα ειδα στην εκθεση moto τα ymc λεω απο μακρια ομορφα ειναι!!οταν πηγα κοντα αναρωτηθηκα εχει περιπτερο το jumbo στην εκθεση???χαλια!!!
αυτο που ειναι ομορφο και αρκετα ποιοτικοτερο ειναι το mio της sym!!
και βγαινει 50cc και 100cc.!! -
Μπαααα! Χάλι είναι εμφανισιακά, ενώ και η τιμή του είναι !
Από ό,τι έχω δει, αν τελικά το αποφασίσω (κατι που εξαρτάται από το πόσο εύκολα θα παρκάρω στην Καλλιθέα! ), πάω για Vespa LX150 , κόκκινη! Μεταχειρισμένη είναι από 1.600 έως 1.800€, ενώ αν είναι πολύ καινούρια, ξεπερνάει τα 2Κ, αλλά αυτό....διορθώνεται με παζάρι!Δεν παίζει τίποτε άλλο, σ' αυτά τα λεφτά για τα γούστα μου!
Τα κινέζικα και ταϊλανδέζικα, τα έχω απορρίψει, αφού τα ιταλικά μεταχειρισμένα 1-3 ετών και με λιγότερα από 20Κ χιλιόμετρα έρχονται στα ίδια ή και φθηνότερα! Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις τους ασιάτες! -
ειχες ποτε piagio εκτος vespas με περρισοτερα απο 20000χλμ?????δεν θες!!!
Γνωρίζετε κάτι για Retro Style (or Vintage!) scooter?