-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ωχ πάει κι αυτός; είχε βέβαια κυριλέ ωράριο αλλά τηλεφώνησες και δεν απαντάει;Δυστυχώς πρέπει να έχει κλείσει, πέρασα και από το μαγαζί αφού είναι στο δρόμο μου ένα μεσημέρι κατά τις 12.30 και ήταν κλειστό.
-
Ίσως να έκλεισε όντως. Πάντως μου έχει τύχει, Αύγουστο βέβαια, αν δεν είχε δουλειά το έκλεινε κι έφευγε. Καλύτερα προσπάθησε να του τηλεφωνήσεις.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ίσως να έκλεισε όντως. Πάντως μου έχει τύχει, Αύγουστο βέβαια, αν δεν είχε δουλειά το έκλεινε κι έφευγε. Καλύτερα προσπάθησε να του τηλεφωνήσεις.Στο τηλέφωνο βγαίνει τηλεφωνητής εδώ και καιρό.
Κάνε μια βόλτα, νομίζω ότι θα βρείς εκεί άκρη, έχω πάει 2-3 φορές τα Renault 21 μου για Aircon, είναι μόλις κατέβεις από τη γέφυρα προς Πάρνηθα μετά από 50 μέτρα στο δεξί χέρι, ακριβώς στο στενό που έχει εκεί.
Οι Αφοί Πάλλα δεν απαντούν στο τηλέφωνο που δίνει ο χρυσός οδηγός. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάποιον αξιοπρεπή μάστορα ας το σφυρίξει...
Έχει κανείς άλλος προχωρήσει στην μετατροπή σε R134a, είναι αποτελεσματική?
-
Ο χρήστης pappaki έγραψε:
Ίσως να έκλεισε όντως. Πάντως μου έχει τύχει, Αύγουστο βέβαια, αν δεν είχε δουλειά το έκλεινε κι έφευγε. Καλύτερα προσπάθησε να του τηλεφωνήσεις.
Στο τηλέφωνο βγαίνει τηλεφωνητής εδώ και καιρό.
Κάνε μια βόλτα, νομίζω ότι θα βρείς εκεί άκρη, έχω πάει 2-3 φορές τα Renault 21 μου για Aircon, είναι μόλις κατέβεις από τη γέφυρα προς Πάρνηθα μετά από 50 μέτρα στο δεξί χέρι, ακριβώς στο στενό που έχει εκεί.
Οι Αφοί Πάλλα δεν απαντούν στο τηλέφωνο που δίνει ο χρυσός οδηγός. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάποιον αξιοπρεπή μάστορα ας το σφυρίξει...
Έχει κανείς άλλος προχωρήσει στην μετατροπή σε R134a, είναι αποτελεσματική?
Κάθε μέρα βλέπω αυτοκίνητα από έξω, θα περάσω το Σαββάτο να δω μήπως έχουν άλλο τηλέφωνο.
-
Η μία και μοναδική 300 C Station Wagon του 1956, που κατασκευάστηκε από την Μ.Β. κατά παραγγελία κάποιας ευκατάσταστης αμερικανίδας κυρίας τω καιρώ εκείνω... -
Να πω για το μαγαζί των αφών Πάλλα, το έμαθα πρόσφατα, ότι χάθηκε ο Κώστας Πάλλας από βαρειά αρρώστια και το μαγαζί έχει κλείσει, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Να πω για το μαγαζί των αφών Πάλλα, το έμαθα πρόσφατα, ότι χάθηκε ο Κώστας Πάλλας από βαρειά αρρώστια και το μαγαζί έχει κλείσει, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.τον είχα εργοδηγό στην βιαμαξ
μαστρο παλλη τον φωνάζαμε. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Να πω για το μαγαζί των αφών Πάλλα, το έμαθα πρόσφατα, ότι χάθηκε ο Κώστας Πάλλας από βαρειά αρρώστια και το μαγαζί έχει κλείσει, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.Ο Κώστας, ή ο Περικλής?
-
http://www.classicmercedesbenz.co.uk/
(τα κέρατά του έχει, ο τύπος!!!!) -
http://teile.mercedes-benz-classic.com/ ... /start.jsp
Βάζετε το part number, σας βγαζει τιμούλα...πατάτε στην περιγραφή και σας βγάζει διαθεσιμότητα... πάτε στο Σταμπολίδη ή στο μερσεντάδικο της συνοικίας σας (αυτό το ίδιο που πουλάει σπόιλερ στα ψώνια με τα 204), τα παραγγέλνετε και σε μια βδομαδούλα πάτε και τα μαζεύετε!
Καθαρά και όμορφα! -
-
γεια χαρα σε όλους
θέλω να πάρω μια καλή κουκουλα για το w115 μου (ξέρετε αυτές που εχουν θερμοκόλληση, δεν περνάει υγρασία κ.α.), ξέρει καποιος απο το forum ποιας εταιρείας ταιριάζει καλύτερα στο αμάξι?
ή κάποια εταιρεία που να φτιάχνει custom κουκουλες πάνω στο αμάξι?? -
Ο χρήστης w115 έγραψε:
γεια χαρα σε όλους
θέλω να πάρω μια καλή κουκουλα για το w115 μου (ξέρετε αυτές που εχουν θερμοκόλληση, δεν περνάει υγρασία κ.α.), ξέρει καποιος απο το forum ποιας εταιρείας ταιριάζει καλύτερα στο αμάξι?
ή κάποια εταιρεία που να φτιάχνει custom κουκουλες πάνω στο αμάξι??το μεγαλο μεγεθος του πρακτικερ, της πεφτει γαντι, αν σου κανει η ποιοτητα
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
γεια χαρα σε όλους
ή κάποια εταιρεία που να φτιάχνει custom κουκουλες πάνω στο αμάξι??το μεγαλο μεγεθος του πρακτικερ, της πεφτει γαντι, αν σου κανει η ποιοτητα
απο το praktiker εχω πάρει μια 30ε τις πλάκας αλλά δεν 'κάθεται' καθόλου καλά στο αυτοκίνητο,
εχει ενα τεράστιο κενο απο την μούρη του εως το μπαρ μπρίζ με αποτελεσμα όταν φυσαει να γίνεται αλεξίπτωτο!! -
autoplus δοκιμασμενη δεν περναει τιποτα γυρω στα 150ευρω για το α112 και gelly plast (καπως ετσι)πανω απο την μεσογειων στο υψος του c orsa club δοκιμασμενη μονο καλοκαιρι με λιγες βροχες δεν περασε παλι τιποτα γυρω στα 80ευρω για το ε28
Στα ραβουν πανω στο αυτοκινητο (στην autoplus θα επιμεινεις 2 φορες την αλλαξα επειδη μου λεγαν οτι ταιριαζε).
Τωρα το κατα ποσο ειναι καλο να μην περναει τιποτα και να μενει η υγρασια μεσα ειναι αλλη συζητηση
Αν το αυτοκινητο το εχεις σε ιδιωτικο εξωτερικο χωρο θα σου προτεινα της κουκουλες καλυματα που μπαινουν ολοκληρα τα αυτοκινητα μεσα και εχει ελεγχομενη υγρασια μεσα (μονο αγγλια)αν ειναι σε εσωτερικο χωρο τοτε θα σου προτεινα κουκουλες πολυ ελαφριες απο υφασμα που δεν γδερνουν καθολου το αυτοκινητο -
το αμάξι για λίγο καιρο ακομη θα είναι σε εξωτερικο χώρο, αργότερα θα 'μετακομίσει' σε κλειστό γκαραζ.
Τις κουκούλες που μπαίνει όλο το αμαξι μεσα τις εχω δει αλλα στοιχιζουν γυρω στα 500Ε -
Ερώτηση προς κάποιον γνώστηΠροσπαθώ να συντηρώ σχολαστικά και να κυκλοφορώ μια W201 που έχω του 1991. Το βασικό πρόβλημα μου είναι το A/C το οποίο χρησιμοποιεί φρέον R12. To προηγούμενο καλοκαίρι έκανα επισκευή στον συμπιεστή, αλλά πάλι μετά από κανένα δίμηνο η απόδοση έπεσε τραγικά. Εννοείται ότι έχει γίνει προσεκτικός έλεγχος του κυκλώματος για τυχόν διαρροές. Ξέρει κανείς κανένα μάστορα εντός Αττικής που να το κατέχει το άθλημα, γιατί η τελευταία επιλογή ψυκτικού δεν ήταν επιτυχής. Έστω ένα pm με κάποιον γνώστη...
Ανανεώνω το ερώτημα μου γιατί έρχεται το καλοκαίρι και δεν βρίσκω κάποιον από Χρυσό οδηγό ο οποίος να ξέρει τι πρέπει να κάνει...
αν ξέρει κάποιος κανένα σωστό συνεργείο, τόσα ταξί έχουν κυκλοφορήσει, ας στείλει ένα pm...
ευχαριστώ
-
Καλησπερα ξερω εναν στην νεα σμυρνη που ασχολειται με παλιες αλλα πρεπει να ειναι λιγο ακριβος.Στην επισημη Μερσεντες δοκιμασες? Αν και ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ
-
Ερώτηση προς κάποιον γνώστη
Προσπαθώ να συντηρώ σχολαστικά και να κυκλοφορώ μια W201 που έχω του 1991. Το βασικό πρόβλημα μου είναι το A/C το οποίο χρησιμοποιεί φρέον R12. To προηγούμενο καλοκαίρι έκανα επισκευή στον συμπιεστή, αλλά πάλι μετά από κανένα δίμηνο η απόδοση έπεσε τραγικά. Εννοείται ότι έχει γίνει προσεκτικός έλεγχος του κυκλώματος για τυχόν διαρροές. Ξέρει κανείς κανένα μάστορα εντός Αττικής που να το κατέχει το άθλημα, γιατί η τελευταία επιλογή ψυκτικού δεν ήταν επιτυχής. Έστω ένα pm με κάποιον γνώστη...
Ανανεώνω το ερώτημα μου γιατί έρχεται το καλοκαίρι και δεν βρίσκω κάποιον από Χρυσό οδηγό ο οποίος να ξέρει τι πρέπει να κάνει...
αν ξέρει κάποιος κανένα σωστό συνεργείο, τόσα ταξί έχουν κυκλοφορήσει, ας στείλει ένα pm...
ευχαριστώ
θα σου πω αύριο (δευτέρα)
-
φίλε δυστυχώς δεν γίνετε τίποτα
φρεο R12 τέλος,δεν υπάρχει και αυτό που κυκλοφορεί κάθε άλλο είναι παρά φρεο.
ο δικός μου το βάζει σε κάτι παλιά πούλμαν που οι συμπιεστές τους αντέχουν κατά καποιο τρόπο στο υλικό αυτό (αέριο για γόμωση πυροσβεστήρων το λέει) αλλά αν μπει σε επιβατικό θα καταστραφεί ο συμπιεστής.
σου συνιστά να μην το βάλεις μέσα αν το βρεις, ο ίδιος δεν το κάνει.
Classic Mercedes-Benz Forum