-
250s ..........?????
-
-
Πήρε (σχεδόν) αμέσως... Γέμισα με απεσταγμένο νερό το κύκλωμα, έλεγξα λάδια και υδραυλικά, βάλαμε και 20 λίτρα 100αρα βενζίνη (super δεν βρήκαμε κοντά μας), έδωσα ρεύμα με το 307, και...τίποτα. Κολλημένη αντλία βενζίνης, η οποία με μερικά χτυπήματα ήρθε στα ίσια της. Μετά πήρε μπρος τσακμάκι σχεδόν. Την βγάλαμε έξω και το αφήσαμε να ζεσταθεί να κυκλοφορήσουν νερά. Μετά την σβήσαμε, κρύωμα, αδειάσαμε τα νερά εντελώς και βάλαμε παραφλού. Εξαέρωση και όλα ΟΚ.
Επόμενο βήμα, να το βάλουμε μπαταρία γιατί αυτή που έχει τώρα είναι εντελώς νεκρή και δουλεύει με το δυναμό μόνο το αμάξι.
Θα αλλαχτεί άμεσα η αντλία βενζίνης (εκτός αν ξεκολλήσει με το δούλεμα και δεν μας κάνει νερά) καθώς και το μοτεράκι για τα πιτσιλιστήρια γιατί δεν δουλεύει.
-
το μοτερακι δεν θα εχει τιποτα κωσταντινε
κατα πασα πιθανοτητα εχουν φραξει τα μπεκακια απ τα αλατα
παρε καρφιτσα και κανε τεχνη...
η αλλιως μια τζουρα αφαλατικο για εσπρεσσο σε μεταλικο μπρικι και βουτας το σωληνακι πριν την τρομπα μεσα για να τραβαει απο εκει....
καλη τυχη στην συναρμολογηση -
Δεν το ένιωθα να γυρίζει πάντως. Πολύ πιθανό να έχει φρακάρει και αυτό από τα άλατα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν το ένιωθα να γυρίζει πάντως. Πολύ πιθανό να έχει φρακάρει και αυτό από τα άλατα.για κατσε να δω....
-
Πάρτε μια αντλία ρε παιδιά, φτηνή είναι!
Όπως λένε και στην Κρήηηηητη , Ζζζζζζζζήλεψσσσσα! -
Και τώρα που το σκέφτομαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βουλώνουν τα σωληνάκια σε αυτοκίνητο 30 ετών που έχει μείνει παρατημένο πριν μια τριετία (και πάιζει να τα είχαν βουλώσει από πριν!!!).
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΕΝΒΕΔΕΣ ΛΕΜΕ;;;;;;;
-
Πάρτε έναν γιάπωνα να σωθείτε ρε.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και τώρα που το σκέφτομαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βουλώνουν τα σωληνάκια σε αυτοκίνητο 30 ετών που έχει μείνει παρατημένο πριν μια τριετία (και πάιζει να τα είχαν βουλώσει από πριν!!!).ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΕΝΒΕΔΕΣ ΛΕΜΕ;;;;;;;
Θα απαντήσεις τελικά στον STRAX τι Μερκεντέ έχεις?!
-
κωνσταντινε μολις που καταλαβαινεις οτι γυριζει η τρομπα, ειναι σχεδον αθορυβη
για δωσε λιγο παραπανω προσοχη! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και τώρα που το σκέφτομαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βουλώνουν τα σωληνάκια σε αυτοκίνητο 30 ετών που έχει μείνει παρατημένο πριν μια τριετία (και πάιζει να τα είχαν βουλώσει από πριν!!!).
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΕΝΒΕΔΕΣ ΛΕΜΕ;;;;;;;
προεδρε μην μου τον εκνευριζεις τωρα που τον εχω στο ψησιμο για 02....και παρει κανα τριμπ@υρδελ@
-
λες ε; Θα το προσπαθήσω αύριο-μεθαύριο γιατί τώρα δεν είμαι μαζί της.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:hmmm: λες ε; Θα το προσπαθήσω αύριο-μεθαύριο γιατί τώρα δεν είμαι μαζί της.αααα εγω εχω παντα μια καβα για παρεουλα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έχω διθέσια, ανοιχτή, τούρμπο και κεντρομήχανη, αν θέλεις να ξέρεις....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Έχω διθέσια, ανοιχτή, τούρμπο και κεντρομήχανη, αν θέλεις να ξέρεις....
Όλα τα στραβά σε ένα αυτοκίνητο!
Προφανώς σε 1:50 ε?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προφανώς σε 1:50 ε?!1:1 ΒΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΜΠΕΝΒΕ!!!!!!
(καλά, 1:1.5, αν θέλουμε να ακριβολογούμε! )
-
-
Η SLC τα σπάει...
Θα ανεβάσω video και φωτογραφίες. Έκανα και την πρωϊνή μου Γυμναστική γυρνώντας την τιμονάρα της για να την μανουβράρουμε μεσα στο υπόγειο γκαράζ
Οι μωβέδες να μας αδειάσουν την γωνιά -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
:hmmm: λες ε; Θα το προσπαθήσω αύριο-μεθαύριο γιατί τώρα δεν είμαι μαζί της.
αααα εγω εχω παντα μια καβα για παρεουλα
Αυτό ήταν πολύ καλό!!!!!!!!!
Classic Mercedes-Benz Forum