-
Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας, ο μεγάλος μου γιός, είναι 28, είναι ο πλέον ενημερωμένος νεκρόφιλος ever, του μικρού, είναι 26, του αρέσουν τα παλαιά και η ιστορία τους αλλά μέχρι εκεί.
Ο μεγάλος έχει τρέλα με την ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας.
-
Λάθος πληκτρολόγηση, ο μικρός είναι 22 ετών.
-
Φαντάζομαι να έχουν και οι δύο από ένα renault 21!
-
εγω παλι γιατι φανταζομαι οτι εξω απ το σπιτι δεν θα πεφτει καρφιτσα απ τα 21 που θα ναι παρκαρισμενα???
-
Ο μικρός οδηγάει 21 GTS με μοτέρ από Κλιό 1.8 16V, ο μεγάλος 21 ΤΧΙ 2λιτρο, εγώ 21 turbo quadra, το κορίτσι του σπιτιού ότι βρεί εύκαιρο και σιγά-σιγά ετοιμάζουν το 21 turbo 2wheel drive μόνο για track day με κλουβί, τετραπίστονα, και περίπου 250 ίππους.
Το GTS το έχουμε ήδη με χωροδικτύωμα στον χώρο του μηχανοστασίου και μπάρα πίσω, παρ' όλο που η ανάρτηση δεν μπαίνει στο πόρτ μπαγκάζ, επειδή τα σασσί των 21 είναι ελαφρώς σαν λάστιχο, τα άλλα έχουν θολόμπαρα με προέκταση στα ράμφη και μπάρα πίσω, είναι από σωλήνα Φ 27 ανοξέιδωτη και όλα τα φτιάχνουμε μόνοι μας στο μηχανουργείο μας.
Έχουμε και 2ο turbo Quadra και αυτόν τον καιρό το ξηλώνουμε ολικά για τα μηχανικά εξαρτήματα του, σαλόνια κλπ και θα πετάξουμε την καρότσα.
-
ειδες τι σου ελεγα??????
τα μυριζομαι .......φωτο γρηγορα στο renault classic, περιμενουμε!!!!!
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ο μικρός οδηγάει 21 GTS με μοτέρ από Κλιό 1.8 16V, ο μεγάλος 21 ΤΧΙ 2λιτρο, εγώ 21 turbo quadra, το κορίτσι του σπιτιού ότι βρεί εύκαιρο και σιγά-σιγά ετοιμάζουν το 21 turbo 2wheel drive μόνο για track day με κλουβί, τετραπίστονα, και περίπου 250 ίππους.Το GTS το έχουμε ήδη με χωροδικτύωμα στον χώρο του μηχανοστασίου και μπάρα πίσω, παρ' όλο που η ανάρτηση δεν μπαίνει στο πόρτ μπαγκάζ, επειδή τα σασσί των 21 είναι ελαφρώς σαν λάστιχο, τα άλλα έχουν θολόμπαρα με προέκταση στα ράμφη και μπάρα πίσω, είναι από σωλήνα Φ 27 ανοξέιδωτη και όλα τα φτιάχνουμε μόνοι μας στο μηχανουργείο μας.
Έχουμε και 2ο turbo Quadra και αυτόν τον καιρό το ξηλώνουμε ολικά για τα μηχανικά εξαρτήματα του, σαλόνια κλπ και θα πετάξουμε την καρότσα.
Aπορώ πως δεν κάνατε κανένα fuego
Ti απίθανα αυτοκίνητα ήταν αυτά ρε παιδιά?
-
[quote='21 Quadra']...[quote]
Αλήθεια, σκεφτόμουν, μήπως σου αρέσει το ρενώ 21?Να τα χαίρεσαι και να τα χαίρονται και οι λεβέντες σου!!!!
Εμείς εδώ μαζεύουμε μερσέντια, που όλοι οι άλλοι τα βρίσκουν βαρετά αλλά απο την πλευρά μας το διασκεδάζουμε, φαντάζομαι εσείς, που έχετε και αντικειμενικά ενδιαφέρον μοντέλο αυτοκίνητου να ασχολείστε (τούρμπο ακούω, quadra κλπ κλπ!)!! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...>
Αλήθεια, σκεφτόμουν, μήπως σου αρέσει το ρενώ 21?
Να τα χαίρεσαι και να τα χαίρονται και οι λεβέντες σου!!!!
Εμείς εδώ μαζεύουμε μερσέντια, που όλοι οι άλλοι τα βρίσκουν βαρετά αλλά απο την πλευρά μας το διασκεδάζουμε, φαντάζομαι εσείς, που έχετε και αντικειμενικά ενδιαφέρον μοντέλο αυτοκίνητου να ασχολείστε (τούρμπο ακούω, quadra κλπ κλπ!)!!φανταζομαι οτι για το κοριτσι του σπιτιου και για τα σουπερ μαρκετ θα ετοιμαζουν κανενα clio με baccara σαλονι και μηχανικα williams
σωστα??? -
Το classic Mercedes-Benz forum βρήκε το δρόμο του!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το classic Mercedes-Benz forum βρήκε το δρόμο του!ανωτεροι ανθρωποι οι μερκεντανθρωποι παιδι μου, ανωτεροι
βεβαιως βεβαιως.... -
Πλάκα- πλάκα το δίλημμα είχε τεθεί στην οικογένεια το 1991. Όταν αποφασίστηκε η πώληση του Audi ( ) o πατέρας μου εξέταζε δύο εναλλακτικές: το Renault 21 TXI ή την Mercedes 190 που κόστιζε δύο εκατομμύρια παραπάνω. Και ευτυχώς σκέφτηκε σωστά και επέλεξε το Renault!
(flame bait)
-
Νίκο, πάνω πάνω δεξιά έχει ένα λινκ που λέει 'Αποσύνδεση [ NIGA ]', είναι η σελίδα για αυτούς που γράφουν οτι τα Ρενώ είναι καλύτερα από τα ΜΒ στο φορουμ των ΜΒ!!!
Σα δε ντρεπόμαστε, λεω εγώ...
-
Eγώ τώρα τι να πώ ? τα είπατε όλα. Εγώ θεωρώ ότι όσοι ασχολούνται με τα παλαιά και ενδιαφέροντα αυτοκίνητα αποτείουν φόρο τιμής στους τότε μηχανικούς που είχαν μια περισσότερη ελευθερία για να δημιουργήσουν από ότι τους επιτρέπουν σήμερα οι κοστολόγοι και τα τμήματα του marketing που αποφασίζουν πρίν από εμάς για εμάς.
Η απόκτηση ή η δημιουργία τμημάτων βελτίωσης, βλέπε AMG, M, Renault Sport, και άλλοι, είναι η αποενοχοποίηση των αυτοκινητοβιομηχανιών πρός τους πραγματικούς οδηγούς για τα σημερινά διαμάντια...... που προσφέρουν στους οδηγούς/μεταφορείς.
Ευτυχώς που μέχρι να επικρατήσουν τα υβριδικά. ηλεκτρικά, κουρδιστά, με πετάλια και εγώ δεν ξέρω τι άλλο θα σκεφτούν θα έχω φύγει για το μεγάλο ταξίδι γεμάτος από διχρονίλα εποχής, φυτικού καστρόλ, κόφτες στις 8000 σαλ και 1.6 0veboost.
-
Eγώ τώρα τι να πώ ? τα είπατε όλα. Εγώ θεωρώ ότι όσοι ασχολούνται με τα παλαιά και ενδιαφέροντα αυτοκίνητα αποτείουν φόρο τιμής στους τότε μηχανικούς που είχαν μια περισσότερη ελευθερία για να δημιουργήσουν από ότι τους επιτρέπουν σήμερα οι κοστολόγοι και τα τμήματα του marketing που αποφασίζουν πρίν από εμάς για εμάς.
Η απόκτηση ή η δημιουργία τμημάτων βελτίωσης, βλέπε AMG, M, Renault Sport, και άλλοι, είναι η αποενοχοποίηση των αυτοκινητοβιομηχανιών πρός τους πραγματικούς οδηγούς για τα σημερινά διαμάντια...... που προσφέρουν στους οδηγούς/μεταφορείς.
Ευτυχώς που μέχρι να επικρατήσουν τα υβριδικά. ηλεκτρικά, κουρδιστά, με πετάλια και εγώ δεν ξέρω τι άλλο θα σκεφτούν θα έχω φύγει για το μεγάλο ταξίδι γεμάτος από διχρονίλα εποχής, φυτικού καστρόλ, κόφτες στις 8000 σαλ και 1.6 0veboost.
-
Ti έγινε, διπλό κλίκ έκανα ? ας το σβύσουν οι mods το διπλό ποστάρισμα. Ευχαριστώ.
-
D-jet Νομίζω ότι κανείς σώφρων δεν το υποστηρίζει, ο φίλος NIGA είμαι σίγουρος ότι έκανε πλάκα. Πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι οι 2 εταιρίες από τα πρώτα χρόνια αντιμετώπισαν το ίδιο σοβαρά την παθητική ασφάλεια, και η Ρενώ παράλληλα χρονικά με τον Ούγκρο Bella Bareni της Mercedes έκανε τις δικές της δοκιμές και το αποτέλεσμα φαίνεται σήμερα πιο έντονα από ποτέ.
Ο στόχος και η φιλοσοφία της Mercedes πάντοτε ήταν διαφορετικός όχι μόνο από την Ρενώ αλλά και από όλους, και κλείνω λέγοντας ότι δεν μπορώ να κάνω κριτική στον εφευρέτη του αυτοκινήτου όταν αυτός κρατάει την σημαία του στο υψηλότερο σημείο για πάνω από 100 χρόνια.
Respect.
-
Απορία .... τα b και c στις SEb και SEc δηλώνουν τα φέισλιφτ ή κάτι άλλο ;...
-
Δεν έκανα τελείως πλάκα. Αν και βασικά το είπα για να βάλω φυτίλια δεν σημαίνει ότι δεν το πιστεύω κιόλας! Κατά την γνώμη μου το 21 TXI ήταν ένα υπέροχο, στιβαρό, ποιοτικό και δυνατό 2λιτρο 12v με 140 ίππους, με μεγάλους χώρους και ιδιαίτερη (και σπάνια για τη Ελλάδα) εμφάνιση (εντάξει αυτό δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο) και το 190 ήταν ένα ψόφιο 1.8 με κάτι ψωφάλογα (πόσα; 109 ή κάτι τέτοιο;), μικρότερους χώρους, φτηνή αίσθηση μέσα και 2 εκατ. δρχ ακριβότερο. Άσε που είχε βρωμίσει ο τόπος από δαύτα.
Ξέρω ότι ο Αλέξανδρος δεν θα με παρεξηγήσει γιατί του έχω ξαναπεί για την αντιπάθειά μου για την αισθητική της Μερσεντές στην 20ετία 1975-95.
Και μ'αρέσει να υπερβάλλω λίγο για να τον πειράξω
-
Aπορία...Πώς λέγεται η περιοχή ( σχετικά ορεινή και με χωματόδρομους ) κοντά στην Στουτγκάρδη οπου παλιά γινόταν οι δοκιμές αξιοπιστιάς της MB? Κάπου το είχα δεί αλλά δεν το βρίσκω....
Classic Mercedes-Benz Forum