-
-
ωχ ωχ ξεφεύγει για τα οικονομικά που είχα στο μυαλό μου, το πρώτο μέτωπο που βλέπω να ανοίγει είναι το δικό μου.
είναι μια που έχει στη ΧΕ? νομίζω έβλεπα μια στα 10 ή 11 δεν θυμάμαι ακριβώς~7 υπολογίζω + ανάλογα τι άλλο θέλει.
-
με πρόλαβες ιστορικέ στη κατάθεση του προυπολογισμού.
βλέπω έχεις αρχίσει να στοκάρεις και εσύ -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
με πρόλαβες ιστορικέ στη κατάθεση του προυπολογισμού.
βλέπω έχεις αρχίσει να στοκάρεις και εσύοχι θελω να διωξω το 200/4 και 280Ε
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
σειρά? χρώμα (μέσα - έξω)?
η συμμορία KPης D-Jet τι λέει?οπως το ειπε κι ο γιαννης
την εχουμε βρει εδω και καιρο αλλα επελεξα μια τελεια 4θυρη απο μια 2θυρη που θελει λιγη δουλιτσα
εχω και τα αλλα μετωπα ανοιχτα που ηδη γνωριζεις...
την πουλαει 10χιλ. αλλα κατι περνει φυσικα μετρητα....
ειναι στην βαρκιζα
αν θες παρε με να σου πω στοιχειαΠόσα την πουλάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;
Πάμε καλά; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
την εχουμε βρει εδω και καιρο αλλα επελεξα μια τελεια 4θυρη απο μια 2θυρη που θελει λιγη δουλιτσα
ειναι στην βαρκιζα
Πάμε καλά;δυο χρονια που το ψαχνω σπυρο δεν εχω βρει φθηνοτερη...
το πιστευεις? και καμια δεν ηταν καλη εκτος απο μια που ζητουσε 20000.... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ειναι στην βαρκιζα
Πάμε καλά;δυο χρονια που το ψαχνω σπυρο δεν εχω βρει φθηνοτερη...
το πιστευεις? και καμια δεν ηταν καλη εκτος απο μια που ζητουσε 20000....'Ελληνόσημο', που λέει κι ο Δε-Γιέτ
Αν ζητάνε τόσα, να τις βάλουν εκεί που ξέρουν λέω γω... Όπως είπατε αρκετοί, καλύτερα τέλεια 4πορτη, παρά κουπέ που να θέλει δουλειά και να σου ζητάνε και όσα τους λείπουν για να την πάρεις. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...Κρους, 10Κ για /κουπέ της προκοπής είναι νορμάλ...
Αυτή, βέβαια, θέλει δουλίτσα οπότε νομίζω γύρω στα 6 θα ήταν τα λεφτά της (δλδ στα 10-12 αν γίνει σωστή). Αν του κουνούσαμε 8 εκείνη την ώρα πιστεύω την είχαμε αλλά, όπως βλέπεις, τα 2Κ απόκλιση από την πραγματική (κατά τη γνώμη μου πάντα) αξία της δεν την καθιστούν και ευκαιρία...Είναι ακριβά αυτοκίνητα, μη βλέπετε τις τιμές των φτηνών στο μόμπιλε που είναι όλα τρύπια... κάτω από 8Κ για τέτοιο αυτοκίνητο στη Γερμανία δε θα έμπαινα καν στον κόπο να κοιτάξω!
-
Μερικες απο το τελευταίο 'ιστορικο Ακροπολις'
Υ.Γ. συγχωρεστε μου τη μετρια ποιότητα των φωτο.Αποτελούνε ριζαιζ,ψηφιακής αντιγραφης απο τυπωμενες σε χαρτι φωτογραφιες,οπότε αντιλαμβανεστε.
(δυστυχως το xs.to ....ρεταρει,οπότε θα συνεχισω αργότερα )
-
-
-
Δεν το χορταίνεις ε; Στο τέλος θα μας κάνεις να μετανιώσουμε που δεν το πήραμε εμείς !
-
-
δεν το χορταινω..ρε δεν ξερεις καινουριο ακομα ...
ΩΡΑΙΟ AVATAR ξερεις εσυ...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
δεν το χορταινω..ρε δεν ξερεις καινουριο ακομα ...ΩΡΑΙΟ AVATAR ξερεις εσυ...
-
-
-
Να ρωτήσω κάτι; Σε μια r107 τι πρέπει να προσέξω;
-
Επειδη εδώ και δύο μήνες τελείωσα την ανακατασκευή μιας 107 είναι αρκετα τα σημεία που θέλουν προσοχή και δεν φαίνονται.Ιδιαίτερα οι μπροστινοι θόλοι που για να τους δεις πρέπει να βγούν τα φτερά,τα μπροστα πατώματα στο σημείο κοντα στα πενταλ,τα μαρσπιε και κάποια άλλα μικρότερης σημασίας.Αν θέλεις μπορεις να με πάρεις στο 6932727137 να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.
-
Σε πρώτη φάση θα πάω τώρα να δω γενικότερη κατάσταση και να βγάλω και μερικές φωτογραφίες, και βλέπουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Classic Mercedes-Benz Forum