-
-
Μετα απο μια γρηγορη αναζητηση... μαλλον volkswagen type 3
-
Type 3 variant μηπως στο λαινοπουλο πιο κάτω το συγκεκριμένο..?
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μετα απο μια γρηγορη αναζητηση... μαλλον volkswagen type 3Σε ευχαριστω ,merci που λενε και στο χωριο μου >Type 3 variant μηπως στο λαινοπουλο πιο κάτω το συγκεκριμένο..?
Type 3 variant μηπως στο λαινοπουλο πιο κάτω το συγκεκριμένο..?
οχι το πετυχα στο Περιστερι
-
-
Ο χρήστης Geologos έγραψε:
Η συγκεκριμένη ΒΜW έχει πινακίδες νομού Ηλείας-είναι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
-
καλησπέρα...παραθέτω ανα καιρούς το παρακάτω link που το θεωρώ ενδιαφέρον και πολύ χαλαρωτικό! Συγχωρήστε με που ανά καιρούς το αναρτώ αλλά πάντα υπάρχουν και νέα μέλη στην εκλεκτή συντροφιά σας.
Χαιρετισμούς σε όλους από τη δροσερή Ναύπακτο!
-
Ο χρήστης avenger έγραψε:
Η συγκεκριμένη ΒΜW έχει πινακίδες νομού Ηλείας-είναι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Στο ταμπλό συγκεκριμένα!
-
-
-
-
-
Αυτό ελπίζω να τη γλιτώσει και να μη γίνει ντριφτάδικο...
-
Μακαρι, αλλα εκεινο το πρασσινακι στο εσωτερικο (προς το παρων) μαλλον ειναι βαφη για drift challenge...
-
Όντως, το πρασινάκι παραείναι ανοικτό για να είναι signal green, και παραείναι σκούρο, για να είναι εργοστασιακό λαχανί...
Δυστυχώς πλέον, πιο δύσκολα βλέπεις εργοστασιακό Kadett ή Manta, παρά Ferrari στο δρόμο.
-
σήμερα στην Καλλιθέα γνώρισα και τον πανευτυχή ιδιοκτήτη του.
Uploaded with ImageShack.us
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ είναι όλα τα λεφτά, άλλωστε μόλις γύρισε από ταξίδι διακοπών
-
Γαματο! Ρε θηριο που το πετυχες; Εγω τοσα χρονια κυκλοφορω εκει, αλλα δεν το εχω δει.... Ειναι στην 'γειτονια' μας;
-
και εγω που ειμαι εκει 32 χρονια σημερα το ειδα.
-
Καλά είναι απίστευτο!!!
Πανέμορφο. Μπράβο του. Το αμάξι είναι ελληνικό ή το χει φέρει από έξω?Είναι πραγματικά
-
φτιαγμενο εδω, εχει και ενα 500ακι
Classic Safari