-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Fiat 1500 ???? -
Κάποιος ζητούσε να δει Lancia Beta. Αν και φαντάζομαι δεν είχε την μπερλίνα στο μυαλό του ορίστε μία άψογη (απίστευτα σπάνιο) με Λαρισαϊκές πινακίδες:
-
και συνομήλικο μοντέλο:
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Η τιμή ειναι εξωφρενική , απλά έιπα ετσι για αλλαγή να την κρίνω με επιείκια . Ακόμα και για το λότους τα 15000 μου φάνηκαν δύσκολα να τα πιάσει για Ελλάδα. Καλύτερα να το εβαζε στο ebay.Κάνεις λάθος νομίζω
Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στην Ελλάδα που θα έδιναν 15Κ ακόμη και 20Κ για ένα πολύ καλό Lotus Cortina Mk1
Ειδικά όταν γνωρίζουν ότι η τιμή ενός πραγματικά άριστου αυτοκινήτου είναι γύρω στα 28-35Κ στην Αγγλία. Plus το ότι είναι πλέον αρκετά δύσκολα να τα βρεις...
-
Δυστυχώς από όσο προσπάθησε δεν είχε αποτέλεσμα.
Αν μου ξαναπεί κάτι σχετικά θα σας ενημερώσω γιατι προκειται περί κοσμήματος. -
Εχμμμ 21 Quadra τα' χεις μπλέξει λίγο, εδώ είναι το Safari topic!!!!!!!
-
... εκτός και αν οι φωτογραφίες είναι από την Πάρνηθα!!!!!
-
To πόστ έγινε εδώ εκ παραδρομής, είναι λάθος, ότι και να πείτε έχετε δίκηο, ας τις μετακινήσει κάποιος admin στης Lancia, δεν γνωρίζω πως πρέπει να το κάνω εγώ, αν και ο Νάσος είχε την καλοσύνη να μου εξηγήσει.
Τα λάθη ανθρώπινα.
Μεταφέρθηκε στο Lancia Forum.[mod] Euripides
-
Σιγά μην έχανε ευκαιρία ο Νάσσος να πουλήσει μούρη ότι ξέρει ΚΑΙ από τέτοια...
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
To πόστ έγινε εδώ εκ παραδρομής, είναι λάθος, ότι και να πείτε έχετε δίκηο, ας τις μετακινήσει κάποιος admin στης Lancia, δεν γνωρίζω πως πρέπει να το κάνω εγώ, αν και ο Νάσος είχε την καλοσύνη να μου εξηγήσει.βαζε εσυ και εμεις τις μαζευουμε στο πι σι!!!!
αντε παλι πας να γλυτωσεις το dvd... -
Ρε δεν πάτε καλά εσείς εκεί.
-
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Σιγά μην έχανε ευκαιρία ο Νάσσος να πουλήσει μούρη ότι ξέρει ΚΑΙ από τέτοια.......................
-
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
μαθαμε αν πωλειται ..??
ιστορικέ.
το 07 φεύγει... η /8 μου έρχεται...
η αλήθεια έιναι οτι μας πρίζωσε λίγο ο sv2 -
Για τον Γιάννη :
Εμφανίστηκε στη γειτονιά σήμερα με πινακίδες ΕΟΟΕ. Μου φάνηκε απίθανη, αν και οι φωτογραφίες αποκάλυψαν κάποια ψεγάδια:
-
Πολύ καλό για 1502,
δείτε στη πρώτη φωτο, την κλασσική σκουριά στην κολώνα, εσωτερικά του φτερού.
Αχχχχχ -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Πολύ καλό για 1502,
δείτε στη πρώτη φωτο, την κλασσική σκουριά στην κολώνα, εσωτερικά του φτερού.
Αχχχχχνομίζω το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στις Ε21, ή κάνω λάθος?
επίσης τα τάσια μου φαίνονται παράτερα για τόσο late 02
Είναι σωστά? -
To 1502 ήταν λίγο μπερδεμένο, σαν να χρησιμοποιούσε η Bmw, ότι της είχε μείνει. Τα τάσια ειναι σωστά, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ειναι εμφανισιακά, χωρίς καμία αλλαγή σε σχέση με το πως εβγαινε από το εργοστάσιο.
Η σκουριά στην κολώνα και στο πάτωμα, στη γωνία που ακουμπάνε τα πόδια, ήταν μόνιμο πρόβλημα στα -02, που οφείλεται καθαρά στην ασχετοσύνη των φανοποιών. Τοποθετώντας τα φτερά 'ράβουν' το κάτω μέρος οπότε κλείνουν το νεροχύτη και ιδού τα αποτελέσματα. Σε μερικές περιπτώσεις, δεν φταίει ο φανοποιός αλλά η βρώμα που μαζεύεται εκεί και φράζει την δίοδο.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
νομίζω το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στις Ε21, ή κάνω λάθος?
Noμίζω πως και στις Ε21 και στις Ε12!
Classic Safari