-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κατάντια είναι να βγαίνεις έξω το σαββατόβραδο, μαζί με όλο το σύμπαν.+1000000000000000000
-
Καταντια ειναι να βγαινεις εξω σαββατοβραδο σε netcafe για WOW,και να καταληγεις να ποσταρεις στο 4TF
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Καταντια ειναι να βγαινεις εξω σαββατοβραδο σε netcafe για WOW,και να καταληγεις να ποσταρεις στο 4TFαυτο ειναι οντως τραγικο
-
ε λιγο ακομη,κατεβαζω κατι mp3's και φευγω
παντως γενικα γινεται χαμος στα netcafe,εχουν γινει καθεστως ακομα και το σαββατοβραδο
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Κατάντια είναι να βγαίνεις έξω το σαββατόβραδο, μαζί με όλο το σύμπαν.
+1000
ειδικα σε επαρχιακες πολεις,οπου ο κοσμος δεν βγαινει πολυ τις καθημερινες,και το σαββατοβραδο σκανε μυτη απο τα γυρω χωρια,οι εποπ,τα φανταρια κτλ κτλτι να κανουν τα παιδια..να μη βγουν?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κατάντια είναι να βγαίνεις έξω το σαββατόβραδο, μαζί με όλο το σύμπαν.αν έχεις αίσθημα δεν είναι τόσο κατάντια... έχει κάτι ψαγμένα μπαράκια για ζευγαράκια κ φιλάκια...
-
επίσης κατάντια είναι να τρως γιαούρτι με παξιμάδι, κ όχι γύρο...
-
Επ Πέτρο γιαούρτι έφαγα πριν λίγο και ήθελα να φάω πιτόγυρα αλλά πρέπει να χάσω κιλά
-
Νηστεια ρε!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Επ Πέτρο γιαούρτι έφαγα πριν λίγο και ήθελα να φάω πιτόγυρα αλλά πρέπει να χάσω κιλάτο ίδιο!!! επίσης έφαγα κ μια μπαγκετούλα με αλλαντικά... δεν άντεξα
-
θέλω πιτόγυρα λέμε
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:rant: θέλω πιτόγυρα λέμεκουράγιο Κωνσταντίνε...!
θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τις κοιλίτσες μας!!! -
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΥΡΙΟ!
-
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ** ΠΑΟΚΑΡΑ** ΑΥΡΙΟ!ποια είναι αυτή?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
:rant: θέλω πιτόγυρα λέμε
κουράγιο Κωνσταντίνε...!
θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τις κοιλίτσες μας!!! -
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΥΡΙΟ!Ή είσαι αριστερός (όπου πορεία....) ή κρυφογαύρος. Άλλαξε χρώμα σπρέυ.
-
-
Ή είσαι αριστερός (όπου πορεία....) ή κρυφογαύρος. Άλλαξε χρώμα σπρέυ
ειναι το χρωμα του αιματος!
βασικα φανεροπαναθηναικος ειμαι,αλλα εννοειται οτι θα παω αυριο γιατι η κοροιδια με την υποθεση του Παοκ(και των βορειοελλαδιτικων ομαδων γενικοτερα) πρεπει να τελειωνει καποια στιγμη.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Κατάντια είναι να βγαίνεις έξω το σαββατόβραδο, μαζί με όλο το σύμπαν.
αν έχεις αίσθημα δεν είναι τόσο κατάντια... έχει κάτι ψαγμένα μπαράκια για ζευγαράκια κ φιλάκια...
Kαι κάτι ξενοδοχεία ημιδιαμονής επίσης...
-
Ε, τότε διαδήλωσε υπέρ της χρεωκοπίας της ΠΑΕ και της δημιουργίας νέας με κάπως διαφορετικό όνομα (πχ μΠΑΟΚ).
Pub - σουβλ....... πωλουνται σκλάβοι!!! :x (#18)