-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Κι εγώ 20άρα έχω κι είμαι 31!
παιζεις με την φωτια!!!!!!!
Καθόλου. Το μωρό πιπίνι έχει το ψαχνό. Άλλωστε, υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα εδώ: ψαρώνεις από τα νάζια και τα καπρίτσια της πολύ λιγότερο απ'ό,τι θα ψάρωνες με μια συνομήλική σου.
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κι εγώ 20άρα έχω κι είμαι 31!
παιζεις με την φωτια!!!!!!!
Καθόλου. Το μωρό πιπίνι έχει το ψαχνό. Άλλωστε, υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα εδώ: ψαρώνεις από τα νάζια και τα καπρίτσια της πολύ λιγότερο απ'ό,τι θα ψάρωνες με μια συνομήλική σου.
εδω διαφωνουμε.....
ειναι ζορικη ηλικια αυτη..και φυσικα με τους πειρασμους που υπαρχουν εκει εξω...ειναι πολυ πιο ευαλωτη απο τις μεγαλυτερες..
εκτος αν δεν μιλαμε για σοβαρη κατασταση οποτε παω πασο και με 16 αρα να τα ειχα!! -
Εμενα αυτα (εχω ξαναπει) δε μου φαινονται λογικα...
ποια απο ολα?
Το να ειναι ενας 30ρης με μια 20αρα ζευγαρι. Για σοβαρη σχεση μιλαμε παντα ετσι;Αυτο ειναι και το θεμα νομιζω.Ξερω γω,ΕΝΤΕΛΩΣ περιεργο (επιεικως) μου φαινεται.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εμενα αυτα (εχω ξαναπει) δε μου φαινονται λογικα...
ποια απο ολα?
Το να ειναι ενας 30ρης με μια 20αρα ζευγαρι. Για σοβαρη σχεση μιλαμε παντα ετσι;Αυτο ειναι και το θεμα νομιζω.Ξερω γω,ΕΝΤΕΛΩΣ περιεργο (επιεικως) μου φαινεται.
απαντησα ποιο επανω για αυτο ......σε προλαβα!!!!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
http://www.louis.gr/
http://www.pappas.gr/εισαι πολυ μπροστα ρε φιλε!!!!
-
@pasxos: Μια χαρά είναι. Είσαι πιο χαλαρός και, αν δεις και δε σου ταιριάζει, της δίνεις τη βαλίτσα της και τη στέλνεις στη μαμά της και δε στενοχωριέσαι και καθόλου. Λες 'καλά πέρασα, πάμε γι'άλλα τώρα'. Επιπλέον, είναι και καλό για λόγους υγείας της γυναίκας και του παιδιού που θα γεννηθεί, αν πάμε σε γάμο και οικογένεια. Γιατί; Ε, γιατί πιο καλά είναι η γυναίκα να γεννήσει πριν τα τριάντα, παρά στα τριανταεπτά ή στα σαράντα. Με δεδομένο μάλιστα ότι πολλοί άνδρες (κι εδώ βάζω και τον εαυτό μου) καταλήγουν να παντρεύονται στα τριανταπέντε τους, δε μπορώ να φανταστώ ότι θα παντρευτώ τότε μια συνομήλική μου και θα περιμένουμε και τρία-τέσσερα χρόνια για να κάνουμε παιδί.
@alfa 156: Κι εγώ ξέρεις έχω εναλλακτικές επιλογές και μάλιστα πολλές. Οπότε...
-
alfa 156 Αφου εισαι Ιταλος σε συγχωρω... Στο δρομο βεβαια δεν ξερω τι θα κανεις... Σορρυ για το οφφ τοπικ.
Ον τοπικ τωρα,μπορει καποιος να δωσει μια σοβαρη απαντηση στο παραπανω ή βγαινουμε απ το θεμα;εδιτ Ολοι με προλαβαινουν σημερα.. Μαλιστα..
-
on topic: Είναι και οι δυο 30-31 ετών, μεγάλα παιδιά είναι. Δε νομίζω ότι χρειάζονται μεσάζοντες. Ας κανονιστεί μια απλή συνάντηση στο χαλαρό, χωρίς να είναι ντε και καλά για καφέ ή κάτι άλλο. Να κάτσουν, να μιλήσουν και, άμα θέλουν, ας ανταλλάξουν τηλέφωνα κι ας κάνουν παιχνίδι μόνοι τους.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
alfa 156 Αφου εισαι Ιταλος σε συγχωρω... Στο δρομο βεβαια δεν ξερω τι θα κανεις... Σορρυ για το οφφ τοπικ.
Ον τοπικ τωρα,μπορει καποιος να δωσει μια σοβαρη απαντηση στο παραπανω ή βγαινουμε απ το θεμα;εδιτ Ολοι με προλαβαινουν σημερα.. Μαλιστα..
νομιζω θελεις ορισμενα αλογα παραπανω...
-
@pasxos: Μια χαρά είναι. Είσαι πιο χαλαρός και, αν δεις και δε σου ταιριάζει, της δίνεις τη βαλίτσα της και τη στέλνεις στη μαμά της και δε στενοχωριέσαι και καθόλου. Λες 'καλά πέρασα, πάμε γι'άλλα τώρα'. Επιπλέον, είναι και καλό για λόγους υγείας της γυναίκας και του παιδιού που θα γεννηθεί, αν πάμε σε γάμο και οικογένεια. Γιατί; Ε, γιατί πιο καλά είναι η γυναίκα να γεννήσει πριν τα τριάντα, παρά στα τριανταεπτά ή στα σαράντα. Με δεδομένο μάλιστα ότι πολλοί άνδρες (κι εδώ βάζω και τον εαυτό μου) καταλήγουν να παντρεύονται στα τριανταπέντε τους, δε μπορώ να φανταστώ ότι θα παντρευτώ τότε μια συνομήλική μου και θα περιμένουμε και τρία-τέσσερα χρόνια για να κάνουμε παιδί.@alfa 156: Κι εγώ ξέρεις έχω εναλλακτικές επιλογές και μάλιστα πολλές. Οπότε...
αρα δεν ψαχνεις για σοβαρη σχεση,περνας την ωρα σου....τοτε πασο!!
γιατι αμα σε σοβαρη σχεση ,εχεις ετοιμες και τις εναλακτικες λυσεις..κατι δεν παει καλα στο ολο θεμα.
για να μην πω και το αλλο..
τι θεμα για συζητηση μπορει να εχει το 20αχρονο με ενα 30αχρονο εκτος απο τα κλασικα ,που διασκεδασε εχθες που θα παει αυριο να διασκεδασει και πως και με ποιον το κανει η φιλη της... -
νομιζω θελεις ορισμενα αλογα παραπανω...
Λες; Δε νομιζω...
@pasxos: Μια χαρά είναι. Είσαι πιο χαλαρός και, αν δεις και δε σου ταιριάζει, της δίνεις τη βαλίτσα της και τη στέλνεις στη μαμά της και δε στενοχωριέσαι και καθόλου. Λες 'καλά πέρασα, πάμε γι'άλλα τώρα'. Επιπλέον, είναι και καλό για λόγους υγείας της γυναίκας και του παιδιού που θα γεννηθεί, αν πάμε σε γάμο και οικογένεια. Γιατί; Ε, γιατί πιο καλά είναι η γυναίκα να γεννήσει πριν τα τριάντα, παρά στα τριανταεπτά ή στα σαράντα. Με δεδομένο μάλιστα ότι πολλοί άνδρες (κι εδώ βάζω και τον εαυτό μου) καταλήγουν να παντρεύονται στα τριανταπέντε τους, δε μπορώ να φανταστώ ότι θα παντρευτώ τότε μια συνομήλική μου και θα περιμένουμε και τρία-τέσσερα χρόνια για να κάνουμε παιδί.
@alfa 156: Κι εγώ ξέρεις έχω εναλλακτικές επιλογές και μάλιστα πολλές. Οπότε...
αρα δεν ψαχνεις για σοβαρη σχεση,περνας την ωρα σου....τοτε πασο!!
γιατι αμα σε σοβαρη σχεση ,εχεις ετοιμες και τις εναλακτικες λυσεις..κατι δεν παει καλα στο ολο θεμα.Κι εγω αυτο λεω.Αυτο δεν ειναι σοβαρη σχεση.Και πως μπορει να υπαρξει σοβαρη σχεση αναμεσα σ αυτες τις ηλικιες οταν ο ενας εχει εντελως (εντελως ομως ) διαφορετικα βιωματα απ τον αλλο.Τι κοινο εχουν να συζητησουν;Ωραια,και πες οτι το βρισκουν το κοινο,καποτε θα θελουν να βρουν ενα ακομα κοινο για να συζητησουν.Ε,στα δυο τρια κοινα θα σταματησει το ζητημα.. Και εκει μπαινει το κρεβατι (και τα λεφτα βεβαιως βεβαιως..για τη γυναικα κυριως) παραγοντες που δεν συντελουν στη συναψη σοβαρης σχεσης..
-
Ω, μια χαρά σοβαρή είναι - προς το παρόν - η σχέση. Απλώς, είμαι προσγειωμένος και δεν θα κάτσω να σκάσω αν δω ότι δεν ταιριάζω μαζί της για περαιτέρω. Διότι, ξέρεις, τη διάλεξα και με διάλεξε για να γίνουμε ζευγάρι. Περνάμε καλά, μένουμε - συνήθως - μαζί, κάνουμε ένα σωρό πράγματα μαζί. Αλλά αν στην πορεία διαπιστώσω ότι υπάρχουν λόγοι που θα με κάνουν να μη θέλω να είμαι μαζί της και μάλιστα οι λόγοι αυτοί δεν μπορούν να πάψουν να υπάρχουν, όπως έγραψα και πιο πάνω, μπορώ μια χαρά να χωρίσω εντελώς κυριλέ, χωρίς φωνές, καυγάδες, υστερίες και χαζομάρες. Και ναι, εναλλακτικές έχω μπόλικες, λόγω θέσης, γνωριμιών κλπ. Το ότι επέλεξα όμως να είμαι με την κοπέλα μου είναι συνειδητή επιλογή και σημαίνει ότι μου αρέσει να είμαι μαζί της.
Και επιτέλους, για να είναι σοβαρή μια σχέση τι άλλο χρειάζεται πια; Για μένα σοβαρή ΔΕΝ είναι μια σχέση μόνον αν λέμε 'εντάξει, είμαι με τον/την τάδε, αλλά κουτουπώνομαι κι από'δω κι από'κει' ή αν η σχέση είναι μονοδιάστατη (μόνο σεξ ή, ακόμα χειρότερα, πούλημα αισθήματος για να'χουμε κάποιον να μας σπιτώνει, να μας μεταφέρει και να μας ταΐζει). Αν ένα ζευγάρι είναι μαζί και περνάνε καλά και δεν έχουν δισταγμούς ο ένας για τον άλλο, η σχέση είναι σοβαρή - πιο σοβαρή γίνεται μόνο με βέρες και παιδιά.
-
Ελεος... τι γινεται ρε σημερα; Αλφα 156 να περιμενεις πρωτα να γραφω εγω και μετα να γραφεις εσυ για να μη λεμε τα ιδια..
-
-
βγες με χαλαρη διαθεση και πες και στους δυο να μην το παιρνουν απο τοσο νωρις τοσο σοβαρα.. ακομα δεν εχουν γνωριστει
ειναι παρα πολλα σταδια που πρεπει να περασουν μεχρι να παει στο σοβαρο.. -
με κουραζει απιστευτα αυτο που εχουν πολλοι (και κυριως πολλες!) εκει μετα τα τριαντα, που τρελαινονται να βρουν αντρα/γυναικα.. μιλαμε κανουν σαν τρελοι κ καταντουν τοσο αγχωτικοι που αποκλειεται να γινει τιποτα της προκοπης
θελει ηρεμια το πραγμα, συνεση και αισθηση του χιουμορ. πρεπει να μαθουν να σκεφτονται οτι στην τελικη ειναι και κατι (ο γαμος) που ΜΠΟΡΕΙ να μην συμβει ΠΟΤΕ στη ζωη τους για χιλιους δυο λογους.
αυτα τα λεω επειδη ζω αυτη τη φαση με κοντινο μου προσωπο (κοπελα για την ακριβεια) η οποια μου εχει πρηξει το πουλι με το θεμα οτι δεν βρισκει αντρα (παρολο που δεν ειναι ασχημη και -κατα τ'αλλα εχει κ ενα πνευματικο επιπεδο). τελικα επειδη παλευει τοσο πολυ γιαυτο παιζονται παντα μαλακιες (συνηθως λακιζει ο εκαστοτε νεος απο την υπερβολικη πιεση, βιασυνη, τελειομανια πανω στο θεμα και τελικα καταληγει παντα στο 'γιατι ολοι οι αντρες να ειναι τοσο μαλακες;'... προφανως αν ηταν αντρας θα κατεληγε 'γιατι ολες οι γυναικες να ειναι τοσο πουτανες;' )
ολα αυτα τα λεω γιατι εχουμε ξεφυγει λιγο..
πλεον το θεμα ειναι να παντρευτεις για λογους κοινωνικους, επειδη ειναι το 'φυσιολογικο' και το κανουν ολοι και 'για να'χεις εναν ανθρωπο'..
λοιπον ολα αυτα ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν ειναι το θεμα, αλλα το αποτελεσμα.
αμα θες να χεις απλα εναν ανθρωπο παιρνεις και μια ρουμανα με 600 ευρω το μηνα και εισαι τζετκατα τ'αλλα επειδη οντως παιζει να τα ριξουν σε σενα αν κατι παει στραβα οπως ειπε κ καποιος αλλος, προειδοποιησε τους γιαυτο κ πες τους να δουνε ολη τη φαση ηρεμα.. για μενα, ΚΑΚΩΣ τεθηκε ετσι το θεμα εξ'αρχης. επρεπε ΤΥΧΑΙΑ δηθεν να βγειτε ολοι μαζι (ισως κ με καποιον αλλον) κ να παιξει εκει το πως ταιριαζουν.. οχι να ξερουν οτι βγαινουν γι'αυτον τον σκοπο..
my two pence..
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
- με κουραζει απιστευτα αυτο που εχουν πολλοι (και κυριως πολλες!) εκει μετα τα τριαντα, που τρελαινονται να βρουν αντρα/γυναικα.. μιλαμε κανουν σαν τρελοι κ καταντουν τοσο αγχωτικοι που αποκλειεται να γινει τιποτα της προκοπης
θελει ηρεμια το πραγμα, συνεση και αισθηση του χιουμορ. πρεπει να μαθουν να σκεφτονται οτι στην τελικη ειναι και κατι (ο γαμος) που ΜΠΟΡΕΙ να μην συμβει ΠΟΤΕ στη ζωη τους για χιλιους δυο λογους.
αυτα τα λεω επειδη ζω αυτη τη φαση με κοντινο μου προσωπο (κοπελα για την ακριβεια) η οποια μου εχει πρηξει το πουλι με το θεμα οτι δεν βρισκει αντρα (παρολο που δεν ειναι ασχημη και -κατα τ'αλλα εχει κ ενα πνευματικο επιπεδο). τελικα επειδη παλευει τοσο πολυ γιαυτο παιζονται παντα μαλακιες (συνηθως λακιζει ο εκαστοτε νεος απο την υπερβολικη πιεση, βιασυνη, τελειομανεια πανω στο θεμα και τελικα καταληγει παντα στο 'γιατι ολοι οι αντρες να ειναι τοσο μαλακες;'... προφανως αν ηταν αντρας θα κατεληγε 'γιατι ολες οι γυναικες να ειναι τοσο πουτανες;' )
+1
Χαλαρά λοιπόν, γιατί ΜΟΝΟΝ αν είσαι χαλαρός βρίσκεις γυναίκα και μόνον αν είσαι χαλαρός έχεις ελπίδες να πάει στο σοβαρό. Η απελπισία κάνει ΚΡΑ από μακριά.
- με κουραζει απιστευτα αυτο που εχουν πολλοι (και κυριως πολλες!) εκει μετα τα τριαντα, που τρελαινονται να βρουν αντρα/γυναικα.. μιλαμε κανουν σαν τρελοι κ καταντουν τοσο αγχωτικοι που αποκλειεται να γινει τιποτα της προκοπης
-
Ας παραθέσω τα παρακάτω στατιστικά τα οποία νομίζω θα βοηθήσουν τη συζήτηση.
Προσέξτε την αναλογία από τα 40 και πάνω και λάβετε τα μέτρα σας.ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ-ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2001
ΠΗΓΗ ΕΣΥΕ
Ηλικίες Σύνολο Άνδρες Γυναίκες
0-14 86.246 44.567 41.679
15-24 106.877 53.556 53.321
25-39 189.866 98.297 91.569
40-54 152.552 70.715 81.837
55-64 74.360 32.689 41.671
65-79 102.226 39.978 62.248
80+ 33.387 11.940 21.447Σύνολο Άνδρες Γυναίκες
Άγαμοι 317.382 169.766 147.616
Έγγαμοι 316.225 157.574 158.651
Χήροι 64.989 9.119 55.870
Διαζευγμένοι 36.054 11.461 24.953
Σε διάσταση 10.864 3.822 7.042 -
@pasxos: Μια χαρά είναι. Είσαι πιο χαλαρός και, αν δεις και δε σου ταιριάζει, της δίνεις τη βαλίτσα της και τη στέλνεις στη μαμά της και δε στενοχωριέσαι και καθόλου. Λες 'καλά πέρασα, πάμε γι'άλλα τώρα'. Επιπλέον, είναι και καλό για λόγους υγείας της γυναίκας και του παιδιού που θα γεννηθεί, αν πάμε σε γάμο και οικογένεια. Γιατί; Ε, γιατί πιο καλά είναι η γυναίκα να γεννήσει πριν τα τριάντα, παρά στα τριανταεπτά ή στα σαράντα. Με δεδομένο μάλιστα ότι πολλοί άνδρες (κι εδώ βάζω και τον εαυτό μου) καταλήγουν να παντρεύονται στα τριανταπέντε τους, δε μπορώ να φανταστώ ότι θα παντρευτώ τότε μια συνομήλική μου και θα περιμένουμε και τρία-τέσσερα χρόνια για να κάνουμε παιδί.Να με συμπαθάς, αλλά με αυτή τη λογική επιλέγουμε ντομάτες στη λαϊκή και όχι σύντροφο.
-
@dinosm: Όπερ έστι μεθερμηνευόμενον... Αν δε βρίσκετε γυναίκα όσο είστε έφηβοι και εικοσάρηδες, υπάρχουν οι σαραντάρες τεκνατζούδες!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Να με συμπαθάς, αλλά με αυτή τη λογική επιλέγουμε ντομάτες στη λαϊκή και όχι σύντροφο.
Γνώμη σου. Με δεδομένο όμως ότι εγώ όταν παντρευτώ θα είμαι πάνω από 35, προτιμώ να είναι η μητέρα του παιδιού μου 27 ή 28 όταν θα το γεννήσει παρά να'ναι 42 και να περάσουμε όλη την εγκυμοσύνη με την αγωνία αν θα βγει υγιές ή όχι, διανοητικά εν τάξει ή καθυστερημένο.
Θελω σοβαρη σχέση.....