-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οριακα, ε; Τιποτα, just checkin'(παντως εσενα η 24, σου πεφτει μεγαλη ετσι κι αλλιως )
Ποιον;Εμενα; Οριακα.. I can manage her...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άλλη δύσκολη κατάσταση η υιοθεσία... Πολύ τρέξιμο μέχρι να υιοθετήσεις και μετά, όταν πάρεις το παιδάκι, αν είναι πολύ μικρό για να ξέρει ότι είναι υιοθετημένο, πώς του το λες όταν μεγαλώσει; Και πότε του το λες;Απλούστατον: Ποτέ δεν του το κρύβεις.
Φίλος, από τους ωραιότερους και εξυπνότερους ανθρώπους που έχω την τύχη και την τιμή να έχω γνωρίσει, μετά από 10 χρόνια άκαρπων προσπαθειών αποφάσισε με τη σύντοφό του να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Και υιοθέτησαν ένα παιδάκι από την Αφρική. Από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε το μικρό ήταν γιατί είναι μαύρο, σήμερα είναι 20 χρόνων ισορροπημένο και ζωντανό άτομο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Λέτε ότι τα μικρά έχουν ξεφύγει... Εγώ θα πω πιο απλά ότι ΟΛΟΙ έχουμε ξεφύγει. Από τη μια οι γυναίκες περιμένουν τον πλούσιο, όμορφο, πετυχημένο, ευγενικό, γ@μιά, πιστό, πατριώτη κλπ (κάτι σαν τον Πρέκα σε εκείνη την τσόντα με την Τσοπέη που έκανε τον πιλότο - ΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥ) και φυσικά δεν τον βρίσκουν ποτέ.
Από την άλλη οι άντρες περιμένουν τη θεά, sex machine, πιστή, λογική, όχι σπάταλη, family οriented γκόμενα που θα δείχνει επιείκια όταν θα θέλουμε να πάμε σε ένα κωλάδικο με φίλους σαν άνθρωποι και αυτοί θα κάτσει σπίτι να δει Πάνια... και φυσικά δεν τη βρίσκουμε ποτέ (καλά κάποιοι μπορεί να τη βρούν...).
Γενικά οι απαιτήσεις έχουν ξεφύγει και από τα δυο φύλα, γεγονός που συνδυαζόμενο με την γενικότερη ελευθερογαμία που επικρατεί σήμερα οδηγεί σε μια ελαφρώς παρανοϊκή συμπεριφορά...+1000
Αδέρφια και αδερφές γινανε όλοι κολητές ... τι να πεις, πάει χάλασε ο κόσμος!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οριακα, ε; Τιποτα, just checkin'
(παντως εσενα η 24, σου πεφτει μεγαλη ετσι κι αλλιως )
Ποιον;Εμενα; Οριακα.. I can manage her...
Εδω ρε, δεν την manage o 32, λεμε.
Jesus, αυτοι οι νεοι νομιζουν οτι μπορουν να κατακτησουν τον κοσμο -
Σχετικό είναι αυτό ASimov. Είναι καθαρά αναλόγως το άτομο. Εγώ είχε τύχει να είμαι με κοπέλα μεγαλύτερη μου ή και στην ίδια ηλικία και την κουμάνταρα πολύ πιο εύκολα απ' ότι μια μικρότερη.
-
Οχι, δεν ειναι σχετικο. Ειπαμε: εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν, ωστε να επιβεβαιωνεται ο κανονας, που δε μπορουμε να προσεγγισουμε περιπτωσιολογικα
-
Οσο περνουν τα χρονια παντως τοσο πιο δυσκολο ειναι να βρει καποιος μια ουσιαστικα σοβαρη κοπελα...εχουμε γεμισει γκομενες αλλα οι κοπελες ειναι λιγες...πλεον η ατακα ''θελω να ζησω τη ζωη μου'' ειναι ο κανονας.
Βεβαια λιγες αντιλαμβανονται οτι το να ζει καποιος καλα δεν εμπεριεχει και το ''πηδιεμαι οπου βρω'' αλλα ειναι και αλλα πραγματα...φαινεται ουτοπικο αλλα δυστυχως δε μπορω να συμβαδισω με την ιδεα οτι ειναι φυσιολογικο για τις γυναικες να πηγαινουν με οποιον βρουν...πασχουμε απο μορφωση και αυτοσεβασμο ως κοινωνια οποτε ειναι μαλλον φυσιολογικο ολο αυτο...
Απο ενα σημειο και μετα ομως πρεπει να βαζει ο καθενας και ενα οριο και οχι να γινεται μερος αυτου του σκηνικου.. -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Οσο περνουν τα χρονια παντως τοσο πιο δυσκολο ειναι να βρει καποιος μια ουσιαστικα σοβαρη κοπελα...εχουμε γεμισει γκομενες αλλα οι κοπελες ειναι λιγες...πλεον η ατακα ''θελω να ζησω τη ζωη μου'' ειναι ο κανονας.
Βεβαια λιγες αντιλαμβανονται οτι το να ζει καποιος καλα δεν εμπεριεχει και το ''πηδιεμαι οπου βρω'' αλλα ειναι και αλλα πραγματα...φαινεται ουτοπικο αλλα δυστυχως δε μπορω να συμβαδισω με την ιδεα οτι ειναι φυσιολογικο** για τις γυναικες **να πηγαινουν με οποιον βρουν...πασχουμε απο μορφωση και αυτοσεβασμο ως κοινωνια οποτε ειναι μαλλον φυσιολογικο ολο αυτο...
Απο ενα σημειο και μετα ομως πρεπει να βαζει ο καθενας και ενα οριο και οχι να γινεται μερος αυτου του σκηνικου..Για τους άνδρες να υποθέσω είναι πολύ φυσιολογικό ε?
-
''θελω να ζησω τη ζωη μου'' = Δεν έχω βρει το κελεπούρι που θέλω...
Άμα θέλει να πηδηχτεί η Κυρία γιατί πάσχει από ανίατη μ@#νοφαγούρα, θα το κάνει και παντρεμένη...
Το αυτό πιστεύω και για τους άνδρες.
Εργένικη ζωή= δεν έχω βρει αυτό που θέλω.
Εκτός αν μιλάμε για άλλο budget, οπότε είναι ο ίδιος κελεπούρι και απλά προτιμά να χαλά τα (πολλά) λεφτά του για την πάρτη του και όχι στις πιστωτικές μιας συζύγου.[/quote] -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Βεβαια λιγες αντιλαμβανονται οτι το να ζει καποιος καλα δεν εμπεριεχει και το ''πηδιεμαι οπου βρω'' αλλα ειναι και αλλα πραγματα...φαινεται ουτοπικο αλλα δυστυχως δε μπορω να συμβαδισω με την ιδεα οτι ειναι φυσιολογικο** για τις γυναικες **να πηγαινουν με οποιον βρουν...πασχουμε απο μορφωση και αυτοσεβασμο ως κοινωνια οποτε ειναι μαλλον φυσιολογικο ολο αυτο...
Απο ενα σημειο και μετα ομως πρεπει να βαζει ο καθενας και ενα οριο και οχι να γινεται μερος αυτου του σκηνικου..Για τους άνδρες να υποθέσω είναι πολύ φυσιολογικό ε?
οχι δεν βγαζω εμας απ εξω.το ιδιο ισχυει απλα λογω των προηγουμενων ποστ το εκανα λιγο πιο συγκεκριμενο υπαρχουν και αντρες μ@λ@κες
-
ΒΑΛΤΕ ΘΡΑΣΚΙΑ. ΤΩΡΑ!
-
Ο μόνος που δεν έχει μιλήσει εδώ (εκτός από την αρχή) είναι ο megane
-
Έχει βγει ραντεβού με τα πιτσουνάκια φαίνεται...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο μόνος που δεν έχει μιλήσει εδώ (εκτός από την αρχή) είναι ο meganeΑμ ο Wagner ?
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχει βγει ραντεβού με τα πιτσουνάκια φαίνεται...εχεχε ναι για να κάνει πράξη όσα του είπαμε
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και το στρίβειν δια του αρραβώνος χιούμορ ήταν; Εντάξει, σεβαστό το να μη θες να παντρευτείς, αλλά μήπως θα έπρεπε να είμαστε πιο ειλικρινείς απέναντι σε αυτούς που έχουμε δίπλα μας; Το να αρραβωνιαστείς μόνο και μόνο για να μη χάσεις το βόλεμά σου και μετά να πληγώσεις τον άνθρωπό σου δεν το βρίσκω πολύ σωστό.
Τέλος, όταν κάνεις χιούμορ, μπορείς να χρησιμοποιείς τα emoticons από δίπλα, για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Κοίτα, προφανώς και ήταν χιούμορ.. με την κοπελιά μου τώρα (αλλά και όλες τις προηγούμενες) ήμουν πάντοτε ειλικρινής για τις προθέσεις μου.. αλλά ακόμα και να παντρευτείς ποτέ δεν είσαι σίγουρος.
Εντάξει δε πρότεινα και εξαπάτηση με την έννοια που το λες.
Απλά αν κάποιος είναι αναποφάσιστος, μπορεί να κάνει μια υποχώρηση - συμβιβασμό με ένα αρραβώνα μέχρι να σιγουρευτεί. Πιο πολύ έτσι το εννοούσα.
Μέσα από αυτό όμως ήθελα να τονίσω πως ποτέ δεν είσαι σίγουρος (μιλάω προσωπικά) ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου θα σε ικανοποιεί και θα σε γεμίζει για την υπόλοιπη ζωή σου, ακόμα και αν τη δεδομένη στιγμή όλα είναι τέλεια (προσωπικά θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα...), πόσο μάλλον να το επιδιώκεις από την αρχή.. είσαι χαμένος από χέρι.Όσο για το δεύτερο, θα το προσέξω στο εξής...
-
Παιδια ευχαριστω πολυ. Εχει 'αρκετο υλικο' να 'μελετησω'.
Μεχρι το αλλο Σαββατο εχουμε καιρο.
Παρακαλω, αν υπαρχει η δυνατοτητα να κλειδωθει το παρον θεμα. -
Γιατι καλε να κλειδωθει;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
@pasxos: Μια χαρά είναι. Είσαι πιο χαλαρός και, αν δεις και δε σου ταιριάζει, της δίνεις τη βαλίτσα της και τη στέλνεις στη μαμά της και δε στενοχωριέσαι και καθόλου. Λες 'καλά πέρασα, πάμε γι'άλλα τώρα'. Επιπλέον, είναι και καλό για λόγους υγείας της γυναίκας και του παιδιού που θα γεννηθεί, αν πάμε σε γάμο και οικογένεια. Γιατί; Ε, γιατί πιο καλά είναι η γυναίκα να γεννήσει πριν τα τριάντα, παρά στα τριανταεπτά ή στα σαράντα. Με δεδομένο μάλιστα ότι πολλοί άνδρες (κι εδώ βάζω και τον εαυτό μου) καταλήγουν να παντρεύονται στα τριανταπέντε τους, δε μπορώ να φανταστώ ότι θα παντρευτώ τότε μια συνομήλική μου και θα περιμένουμε και τρία-τέσσερα χρόνια για να κάνουμε παιδί.
Να με συμπαθάς, αλλά με αυτή τη λογική επιλέγουμε ντομάτες στη λαϊκή και όχι σύντροφο.
Γνώμη σου. Με δεδομένο όμως ότι εγώ όταν παντρευτώ θα είμαι πάνω από 35, προτιμώ να είναι η μητέρα του παιδιού μου 27 ή 28 όταν θα το γεννήσει παρά να'ναι 42 και να περάσουμε όλη την εγκυμοσύνη με την αγωνία αν θα βγει υγιές ή όχι, διανοητικά εν τάξει ή καθυστερημένο.
Είσαι ευγονιστής μήπως;
Επίσης, τσέκαρε λίγο τα ποσοστά γέννησης παιδιών με προβλήματα νοητικής υστέρησης ανά ηλικιακή ομάδα γονέων, και έλα να το ξανασυζητήσουμε
Απ' όλο τον χαμό, αυτό διάλεξα να σχολιάσω.
Το παράδοξο αυτό, κατά πάσα οφείλεται στο ότι οι έγκυες μεγαλύτερες ηλικίας υπόκεινται σε πολύ πιο εκτενή προγεννητικό έλεγχο.
Θελω σοβαρη σχέση.....