-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Πάντως η Αγία Άννα είναι από τις αγαπημένες μου....
Ας ελπίσουμε του χρόνου να την ξανατρέξω, για τρίτη φορά...
ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ. Αν και είπα πως δεν θα τρέξω ξανά...αλλά μου λείπει κιόλας.
Ένα roll bar λείπει, το μπλοκε και η ohlins είναι στον δρόμο!
-
Συμμετοχές πότε αναμένουμε ????
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Συμμετοχές πότε αναμένουμε ????http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_anav-race-part&race_id=530
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Το 'πουλάς' είναι σχετικό.Απλά περνάς όσο περνάει, ανάλογα την κατάσταση του δρόμου και το αυτοκίνητο...Το σημείο είναι εξαιρετικά γλυστερό και με μικρή ώφελιμη περιοχή φρεναρίσματος για την Κ1....
Τι σχέση έχει το τρίτη πάτωμα, αν στην έξοδο χάσεις διπλάσιο χρόνο από αυτόν που κέρδισες στην είσοδο;
Αυτο ακριβως ελεγα κι εγω.''Πουλαω'' δεν παιζει σε αναβαση λογω πολυ μικρης αποστασης και οι θεσεις παιζονται στα κλασματα των κλασματων...Απλα ''χαζοπουλας'' σε καποια σημεια οπως λεει ο Σπυρος για να εχεις καλυτερη εξοδο απ'ο,τι εισοδο.Αυτο ειναι που κανει την Αγια Αννα τεχνικη ειδικη.Το ιδιο ισχυει και στην ταβερνα κατα την γνωμη μου η οποια θελει να ''αργησεις'' βεβαιως...
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ... -
Άσχετο μεν αλλά είμαι από αυτούς τους τυχερούς που την έχουν κάνει και κατηφόρα σαν τελείωμα ειδικής στο ράλλυ Λειβαδιάς του 2002, Ο πρώτος μου αγώνας και η γλύστρα 'σύννεφο'!
-
Ο φοβερός αγώνας που ο Panix πυροβολούσε με το υπερόπλο Clio Kit-Car του Σκάλου;
-
Ναι Σπύρο!Και σαν πρώτη ειδική είχε το σπριντάκι του Ελικώνα κατά 1 χλμ μακρύτερο.
-
Ο χρήστης Brillis έγραψε:
Το 'πουλάς' είναι σχετικό.Απλά περνάς όσο περνάει, ανάλογα την κατάσταση του δρόμου και το αυτοκίνητο...
Το σημείο είναι εξαιρετικά γλυστερό και με μικρή ώφελιμη περιοχή φρεναρίσματος για την Κ1....
Τι σχέση έχει το τρίτη πάτωμα, αν στην έξοδο χάσεις διπλάσιο χρόνο από αυτόν που κέρδισες στην είσοδο;
Αυτο ακριβως ελεγα κι εγω.''Πουλαω'' δεν παιζει σε αναβαση λογω πολυ μικρης αποστασης και οι θεσεις παιζονται στα κλασματα των κλασματων...Απλα ''χαζοπουλας'' σε καποια σημεια οπως λεει ο Σπυρος για να εχεις καλυτερη εξοδο απ'ο,τι εισοδο.Αυτο ειναι που κανει την Αγια Αννα τεχνικη ειδικη.Το ιδιο ισχυει και στην ταβερνα κατα την γνωμη μου η οποια θελει να ''αργησεις'' βεβαιως...
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ...Καλά ρε παιδιά, υπάρχει περίπτωση όταν λες πουλάω μια στροφή να πας και για καφέ;
Πουλάω μια στροφή = δεν την περνάω τέρμα!!!
-
Δεν αφήνετε τα προσωπικά λέω εγώ
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Delecour έγραψε:
Δεν αφήνετε τα προσωπικά λέω εγώ(Moderator nass)
-
Ασε nass τα παιδια να πουν τον πονο τους! Απολαμβανουμε 'αερατα' λογια...
-
Θα ηταν φρονιμο να μην απαυτωσετε ΚΑΙ αυτο το τοπικ με διαμαχες.Και ο,τι διαφορες εχετε να τις λυσετε στα βουνα και τις πιστες.Βαρεθηκαμε τα edit και τα θυμωμενα emoticons....
Ασε δε που ειμαι και προληπτικος.......εχουμε αγωνα μεθαυριο!!!Μην γκρινιαζετε και μην ριχνετε χολη
-
Ο χρήστης Brillis έγραψε:
... και μην ριχνετε χοληΓλυστράει...
-
Καλο Αγωνα-Καλη επιτυχια σ'οσους τρεξουν,και ειδικα στα 'απο δω' παιδια... ***takinen τερμααα ***!.
Τι λεει ο καιρος,θα δουμε κανενα flatout περασμα,ή θα ριχνει τιποτα....?
Β. -
Ο χρήστης Billys! έγραψε:
Καλο Αγωνα-Καλη επιτυχια σ'οσους τρεξουν,και ειδικα στα 'απο δω' παιδια... ***takinen τερμααα ***!.Τι λεει ο καιρος,θα δουμε κανενα flatout περασμα,ή θα ριχνει τιποτα....?
Β.Σαββάτο δείχνει βροχή, Κυριακή μόνο σύννεφα...
-
Σάββατο 03/11/2007 02:00 15 °C 96% 4 Μποφόρ BA ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
**Σάββατο 03/11/2007 08:00 14 °C 97% 4 Μποφόρ B ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Σάββατο 03/11/2007 14:00 14 °C 81% 4 Μποφόρ B ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ **
Σάββατο 03/11/2007 20:00 12 °C 86% 3 Μποφόρ B ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Κυριακή 04/11/2007 02:00 11 °C 90% 2 Μποφόρ B ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ
**Κυριακή 04/11/2007 08:00 10 °C 94% 1 Μποφόρ B ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ
Κυριακή 04/11/2007 14:00 16 °C 61% 2 Μποφόρ N ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ **
Κυριακή 04/11/2007 20:00 13 °C 75% 4 Μποφόρ ΝΔ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ
Δευτέρα 05/11/2007 02:00 12 °C 87% 2 Μποφόρ ΝΔ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ
Δευτέρα 05/11/2007 08:00 12 °C 92% 3 Μποφόρ B ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ -
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ. Αν και είπα πως δεν θα τρέξω ξανά...αλλά μου λείπει κιόλας.
Ένα roll bar λείπει, το μπλοκε και η ohlins είναι στον δρόμο!
Basika kai ena aristero frydaki soy leipei.......
-
Να και η πρωτη κουπα για το trf.
O takinen εφερε τη γαλλιδα στη τριτη θεση της Ν1.
Τρεμε Κυρκοοοο
Ανάβαση Αγίας Άννας 2007