-
Αναβαση Αγιας Αννας λοιπον με τον τεχνικο ελεγχοκαι τα δοκιμαστικα το Σαββατο 3 Νοεμβριου και τον αγωνα την Κυριακη Νοεμβριου.Προσωπικα μ'αρεσει αρκετα η διαδρομη.Τεχνικη μεχρι τη μεση της και μετα αρκετα πατημενη.Παντως στην κατηγορια που συμμετεχω (Ν2) προβλεπεται σφαγη... Ας μας πει καποιος εμπειριες του τα προηγουμενα χρονια απ'αυτην τη διαδρομη
-
Αναβαση Αγιας Αννας λοιπον με τον τεχνικο ελεγχοκαι τα δοκιμαστικα το Σαββατο 3 Νοεμβριου και τον αγωνα την Κυριακη Νοεμβριου.Προσωπικα μ'αρεσει αρκετα η διαδρομη.Τεχνικη μεχρι τη μεση της και μετα αρκετα πατημενη.Παντως στην κατηγορια που συμμετεχω (Ν2) προβλεπεται σφαγη... Ας μας πει καποιος εμπειριες του τα προηγουμενα χρονια απ'αυτην τη διαδρομη
-
-
Όντως πολύ ωραία ανάβαση. Αν ήταν λιγο μεγαλύτερη θα ήταν ακόμη καλύτερη Πιστεύω πως θέλει λίγο προσοχή στην πεσμένη μπαριέρα στη αριστερή διαρκείας μετά την ταβέρνα. Ισως θα έπρεπε να επισκευαστεί το συγκεκριμένο σημείο. Εύχομαι ο αγώνας να κυλίσει ομαλά!!
Καλή επιτυχία σε όλους!! -
εγω θα σου προτεινα να προσεχεις την δεξια στο λειβαδι
-
Ο χρήστης michalopoulos_1 έγραψε:
εγω θα σου προτεινα να προσεχεις την δεξια στο λειβαδιΗμουν εκεί...
-
δεν προσεχουνε καθολου οι νεοι σημερα
-
Aυτό να λέγεται... πάνε τέζα κι απ'το γρασίδι με 150+.. και ίσια και..ανάποδα.
Καλός κλωβός όμως, πρώτη φορα είδα 106 coupe
Ασχετα από την ατυχία σου, το σημείο είναι πολύ καλό για παρακολούθηση για κάποιον που θέλει να μελετήσει και με ησυχία.. Εκει βλέπεις πχ. γιατι ο Κατσίμης περνάει τον Πατσουρέα, ή ο Αρβανιτάκης τον Φωτεινελλη.
*Υ.Γ. βιντεο εχεις?
-
Λεει πως δεν εχει βιντεο!
Εκει αγαπητε μας Φανη μονο οι τρελοι στριβουν με ΟΣΑ εχουν!Και οχι μονο εναν σταυρο πρεπει να κανεις για να περασεις ετσι οπως προσπαθησες,αλλα δεκα!Κι αλλους 100 μετα που βγηκες σωος.
Δοξα τω θεω μονο υλικες ζημιες.!Ευχομαι να εισαι πανω την μεθεπομενη βδομαδα και αυτο το περσινο να ειναι το τελευταιο ασχημο συμβαν...
Παντως αν τερματιζες πιστευω θα ησουν μακραν πρωτος στην Ν2...Βλεπω και ξαναβλεπω το dvd...ασαλιωτος ρε... -
Καλή επιτυχία, καλό δρόμο σε όλους
-
Το 1ο Sακι στην κορυφή της δεξιάς και στα φρένα για την Κ1 θέλουν προσοχή.
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Το 1ο Sακι στην κορυφή της δεξιάς και στα φρένα για την Κ1 θέλουν προσοχή.κι εκεί ήμουν...
-
Χωρίς παρεξήγηση... μήπως είσαι γκαντέμης??? Πες μας που θα πας φέτος να την πουλήσουμε την στροφή
ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ !!! -
Ο χρήστης a.r. έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση... μήπως είσαι γκαντέμης??? Πες μας που θα πας φέτος να την πουλήσουμε την στροφή
ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ !!!Χαχα Δυστυχως ειναι τοσο μικρη η Αγ.Αννα που δεν ειναι να πουλας καμια
-
Ο χρήστης Brillis έγραψε:
ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ !!!Χαχα Δυστυχως ειναι τοσο μικρη η Αγ.Αννα που δεν ειναι να πουλας καμια
Καμία ανάβαση δεν είναι αρκετά μεγάλη για να πουλάς σημεία.....
-
Ο χρήστης a.r. έγραψε:
ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ !!!Μπα .. πηγαινε τέρμα δεν πρόκειται να έρθω
Κι αν έρθω θα είμαι στα service μιας και φέτος έχουμε 2 δικά μας παιδιά από τα Χανιά που το παλέυουν πολύ καλά, οι Περουλάκης (Civic A7) και Καρδαμάκης (Yaris A5) και θέλουν υποστήριξη..
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Μπα .. πηγαινε τέρμα δεν πρόκειται να έρθω
Κι αν έρθω θα είμαι στα service μιας και φέτος έχουμε 2 δικά μας παιδιά από τα Χανιά που το παλέυουν πολύ καλά, οι Περουλάκης (Civic A7) και Καρδαμάκης (Yaris A5) και θέλουν υποστήριξη..
Σωστοτατος!!Πολυ καλοι και οι δυο!Και το Yaris μου εχει κανει εντυπωση!!
Αντε να γνωριστουμε απο κοντα! -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Καμία ανάβαση δεν είναι αρκετά μεγάλη για να πουλάς σημεία.....
Ναι καλά Σπύρο, πέρνα το Sακι 3η πάτωμα και αν το καταφέρεις έλα να μου το πεις.
Εγω πάντως σταμάτησα στην Κ1 αφού πέρασα μια βόλτα απ’το βουνό!!!
Ήθελα να τρομάξω τους καμμενο & χαλατση στο 3ο σκέλος του Σαββάτου αλλά τελικά τρόμαξα εγώ!!!!!!!!!!!!
-
Το 'πουλάς' είναι σχετικό.Απλά περνάς όσο περνάει, ανάλογα την κατάσταση του δρόμου και το αυτοκίνητο...
Το σημείο είναι εξαιρετικά γλυστερό και με μικρή ώφελιμη περιοχή φρεναρίσματος για την Κ1....
Τι σχέση έχει το τρίτη πάτωμα, αν στην έξοδο χάσεις διπλάσιο χρόνο από αυτόν που κέρδισες στην είσοδο;
Πάντως η Αγία Άννα είναι από τις αγαπημένες μου....
Ας ελπίσουμε του χρόνου να την ξανατρέξω, για τρίτη φορά...
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Μπα .. πηγαινε τέρμα δεν πρόκειται να έρθωΚι αν έρθω θα είμαι στα service μιας και φέτος έχουμε 2 δικά μας παιδιά από τα Χανιά που το παλέυουν πολύ καλά, οι Περουλάκης (Civic A7) και Καρδαμάκης (Yaris A5) και θέλουν υποστήριξη..
Xαίρομαι που το πήρες θετικά αυτό που είπα και δεν παρεξηγήθηκες μιας και που το είπα πολύ καλοπροαίρετα κιόλας
Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους σας και ειδικά στους Χανιώτες
Ανάβαση Αγίας Άννας 2007