-
Spotted in Budapest:
-
Spotted in Budapest:
-
Spotted in Budapest:
-
η μαλακια στην εξουσια...
-
Συγνωμη αυτοι οι τυποι εκει περα προσπαθουν να καλυψουν το αυτοκινητο;
-
Υπέροχο. Μ' αρέσει ο τρόπος που εκμοντερνίζεται η εικόνα της Rolls αλλά πάντα με σεβασμό στην ιστορία της.
Από την άλλη πώς θα μπορούσε ένας άνθρωπος να θέλει να κυκλοφορεί μέσα σε ένα τέτοιο;
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Από την άλλη πώς θα μπορούσε ένας άνθρωπος να θέλει να κυκλοφορεί μέσα σε ένα τέτοιο;Εγώ πάντως θα ήθελα.
-
Να το είχα σε μια συλλογή ας πούμε ναι, αλλά να κυκλοφορώ με αυτό σε καμία περίπτωση. Όσα λεφτά και να αποκτήσω κάποια στιγμή στη ζωή μου...
@νδρέας
-
Άθλιο το παραθυράκι στην μπροστά κολώνα. Η γραμμή πάνω από το παρμπριζ δείχνει σαν η οροφή να είναι ανεξάρτητη, σαν cc δηλαδή
-
Χαλαρά το προτιμώ απο bentley.
Καλά με τόσα που κοστίζει ο καθένας έχει καλύτερο αυτοκινητάκι να
αγοράσει( ισως και 2 μαζί, και 3 ), δεν είναι εκεί το θέμα.... -
Φαίνεται να είναι όσο εκκεντρικό όσο πρέπει!
-
Δηλαδή να ακυρώσω την Drophead?!
Κατα τα αλλα ωραίο.
-
'Καράβια βγήκαν στη στεριά, και πιάσανε τα όρη'
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
'Καράβια βγήκαν στη στεριά, και πιάσανε τα όρη'
Σχεδιαστικά πάσχει,σοβαρά.
-
Μου αρέσει η σιλουέτα της, αλλά με χαλάει η μούρη της. Σαν τάνκερ είναι ρε γμτ...
-
Αν είχε μια πιο κομψή μούρη θα μου άρεσε περισσότερο.
-
Όσο το κοιτάζω τόσο περισσότερο μου σπάει αυτό το φινιστρίνι μπροστά Σε τόσο ακριβό αμάξι πήγανε και βάλανε φινιστρίνι Γενικώς, είναι όσο υπερβολικό όσο αρμόζει σε μια Rolls
-
Μα οι Rolls ανέκαθεν ήταν κομψές και μάλλον διακριτικές - για σύγκρινε μια Cadillac με μια Rolls (ακόμα και την Silver Spirit)...
-
Υπερβολική εννοώ σε διαστάσεις, πολυτέλεια, κόστος αλλά και τον επιτηδευμένα τετραγωνισμένο σχεδιασμό.Και φυσική η λεπτρομέρεια της πόρτας που ανοίγει ανάποδα.
Το φινιστρίνι όμως
-
In soft-top disguise
We fully appreciate the intelligence of BMW and Rolls-Royce engineers, but they can't fool us. See, this is not the Rolls-Royce Drophead Coupe but actually the all new Rolls-Royce Coupé.
Rolls-Royce has done well to disguise their newest addition to the range by making it look like an outgoing model. But the gas cap in the B-pillar is quite a give-away that this is not a soft-top but indeed a car with a solid metal roof.
The new coupe focusses on powerful driving, instead of 'cruising down the boulevard' like the Drophead Coupe did, and follows the trend of car manufacturers branching out. The new coupe will have some stiff competition from the Bentley Brooklands and Continental GT. Truth be told, the Bentley's have the Rolls beat on looks alone, but R-R prestige has its own appeal.
Expect the 101EX Concept to make a triumphant return to Geneva next spring two years after its debut, but this time as a production model.
http://www.worldcarfans.com/9071119.003 ... pied-again
Rolls Royce Coupe