-
Εννοω το μοντελο (πριν τις αναβαθμισεις σου )
Αλλα επειδη ειναι original μπλε, σε προκαλω σε συγκριση ενωπιον του Forum
-
Την Τετάρτη, στο Κισσό!!!
-
Θα λειπω, αλλα το κραταω το γαντι
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
H προσφορά με τα σέρβις ισχύει γενικά ή την πέτυχες εσύ?
Ισχύει και για το ST??
Γιατί αν παίζει κάτι τέτοιο....BTW, καλοτάξιδο φίλε μου...
Για το St καλητερα να περιμενεις τον Φλεβαρη που η ford 99% θα κανει κανα 19-20% εκπτωση
Πήρες εξαιρετικό αυτοκίνητο σε εξαιρετική τιμή Ισαακ! Για την χρήση που το θέλεις, είναι ιδανικό! Αντε και το επόμενο με turbo εύχομαι!
Για την συντήρηση είναι σίγουρος πως περιλαμβάνει τα πάντα, όπως ιμάντες και τακάκια;
Πχ δίσκο - πλατό δικαιολογεί και μέχρι πόσα χιλιόμετρα;
Αν δικαιολογεί τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, είναι πολύ καλή ευκαιρία κι ας έρχεται το facelift... Ούτως ή άλλως, ακόμη και να υπήρχε τώρα το facelift, θα έπρεπε να περάσει λίγος καιρός για ν'αρχίσει τις προσφορες η Ford Hellas...Οι προσφορες ειναι των αντιπρωσοπων και οχι της FMH, τις οποιες μαλιστα τις εκαναν και περυσι και προπερσι (για τα service λεω.)
-
Ξεκίνησα να διαβάζω την πρώτη σελίδα, μετά πέρασα στην τελευταία να δω τι αποφάσισες.
Ναι, σιγά.
Άρχισα να γυρίζω μία μία τις σελίδες προς τα πίσω, είδα φόκους είπα 'πάλι;', μετά είδα st είπα 'λες;;; ', τελικά έφτασα στη σελ. 7 και έμαθα, ο περίεργος.
Μ' αυτά και μ' αυτά, μου πήρε κάνα μισάωρο...
Δε βαριέσαι!Καλοτάξιδο, βρε. Καλή επιλογή έκανες, η μαμά φορντ είναι μια χαρά!
Τώρα σε περιμένουμε, να σπάσουμε έτσι μια σαμπάνια στο φτερό, για τα καλορίζικα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ξεκίνησα να διαβάζω την πρώτη σελίδα, μετά πέρασα στην τελευταία να δω τι αποφάσισες.
Ναι, σιγά.
Άρχισα να γυρίζω μία μία τις σελίδες προς τα πίσω, είδα φόκους είπα 'πάλι;', μετά είδα st είπα 'λες;;; ', τελικά έφτασα στη σελ. 7 και έμαθα, ο περίεργος.
Μ' αυτά και μ' αυτά, μου πήρε κάνα μισάωρο...
Δε βαριέσαι!Καλοτάξιδο, βρε. Καλή επιλογή έκανες, η μαμά φορντ είναι μια χαρά!
Τώρα σε περιμένουμε, να σπάσουμε έτσι μια σαμπάνια στο φτερό, για τα καλορίζικα.
-
Ευχαριστω Λιακο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
H προσφορά με τα σέρβις ισχύει γενικά ή την πέτυχες εσύ?
Ισχύει και για το ST??
Γιατί αν παίζει κάτι τέτοιο....BTW, καλοτάξιδο φίλε μου...
Για το St καλητερα να περιμενεις τον Φλεβαρη που η ford 99% θα κανει κανα 19-20% εκπτωση
Eνημερωμένο σε βρίσκω φίλε μου... όμως που το ξέρεις με τόση βεβαιότητα??
Η αλήθεια είναι ότι ψάχνομαι από τον Αύγουστο και ακόμα δεν έβγαλα άκρη.
Είχα σκοπό να κοιτάξω και προς Audi μεριά (Α3 ή και ΤΤ) για τίποτα προσφορές πριν το τέλος του χρόνου (λογω στόχων), αλλά και αλλού..Στο μεταξύ κοιτάω και μεταχειρισμένα (κυρίως S2000 , ΤΤ και SLK), αλλά με 20% κάτω το ST είναι πολύ καλή προσφορά!!
Με βάζεις σε άλλο ένα δίλημμα ρε γμτ... -
καλοριζικο φιλε. σιγουρα καλη επιλογή, δεν θα το μετανοιωσεις
-
kovathe ειμουνα πριν 2 χρονια πωλητης σε επισημο εμπορο της Ford, τα Focus & Fiesta ST δεν τα περιελαμβανε ποτε σε οικονομικες εκπτωσεις παρα μονο τον Φλεβαρη που ειναι οι νομιμες εκπτωσεις, και οχι τα 'δωρο' κλπ που λενε στις διαφημισεις. Το πιθανοτερο ειναι να το κανει και φετος λοιπον.
-
Καλή φάση...
Πρέπει να σκεφτώ αν αξίζει την αναμονή, αναλογικά και με τι θα πετύχω μέχρι τότε...
ΥΓ: Ως πρώην υπάλληλος μήπως έχεις και κανα κονεδάκι για καλύτερη τιμή??
-
Aποφασισετο εσυ και μαλλον κατι θα γινει, φυσικα μην περιμενεις τπτ τρελο, απο το St οι ντιλερ δεν πρεπει να βγαζουν πανω απο 900 €
-
Σορυ...
double post
-
Εγώ πλάκα έκανα (ξέρεις, άδεια για γεμάτα..), αλλά αφού προσφέρθηκες μόνος σου θα σε έχω στα υπόψη μου!!
Όπως λες βέβαια το δυσκολότερο είναι να το αποφασίσω...
Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως..
-
ε, κοιτα, οπως και να το κανουμε, το st, δεν εχει σχεση με τα υπερ-οπλα που αναφερθηκαν καποια στιγμη απο σενα..
-
Το υπεροπλο ειναι το TT ή το SLK?
-
εχει αναφερει s2k και ρχ8 επισης
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εχει αναφερει s2k και ρχ8 επισηςΆσε με ρε γμτ....
έχω πελαγώσει... απ' τη μια φοβάμαι το μτχ, απ' την άλλη ζαχαρώνω το s2k,
απ' τη μια με πρήζουν όλοι για τα ταξίδια και την άνεση, απ' την άλλη σκέφτομαι και τα ψιλοκυριλέ κουπέ (όσο να 'ναι την έχω στερηθεί λίγη χλίδα )...η επιλογή πολύ δύσκολη για μένα! Σε ζηλεύω φίλε tm μόνο και μόνο για την αποφασιστικότητά σου! Εγώ είμαι στο άλλο άκρο... αναποφάσιστος μέχρι αηδίας!
Πάντως το ST είναι πολύ όμορφο και ένα από τα πρώτα που μου έκαναν κλικ..
Μέχρι που έμαθα καλύτερα τι παίζει... -
για το s2k στα ειπα..
πολλα διληματα εχεις στο μυαλο σου και δεν βγαινει σε καλο...
το να σε επηρεαζουν οι υπολοιποι, τη στιγμη που δεν εχουν λογο στην αγορα (δεν εισαι παντρεμενος, π.χ. ή τα χρηματα ειναι δικα σου για την αγορα)..
διαφορετικα, τα χαιρετας -φανταζομαι- και τα βλεπεις σε μπροσουρες, στον δρομο και σε εκθεσεις...Υ.Γ. αν σου αρεσει η χλιδα αποκλειεις το s2k..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
για το s2k στα ειπα..
πολλα διληματα εχεις στο μυαλο σου και δεν βγαινει σε καλο...
το να σε επηρεαζουν οι υπολοιποι, τη στιγμη που δεν εχουν λογο στην αγορα (δεν εισαι παντρεμενος, π.χ. ή τα χρηματα ειναι δικα σου για την αγορα)..
διαφορετικα, τα χαιρετας -φανταζομαι- και τα βλεπεις σε μπροσουρες, στον δρομο και σε εκθεσεις...Υ.Γ. αν σου αρεσει η χλιδα αποκλειεις το s2k..
...μου τα είπες καλύτερα κι από πωλητή της Honda!!
σε βαθμό που σχεδόν είχα αποφασίσει... αλλά ρε γμτ θέλει και πολύ ψάξιμο και όσο να' ναι το φοβάσαι λίγο το μεταχειρισμένο (δε θα 'θελα να το πάρω και από κανένα πρωταθλητή του drift.. )
Πάντως κοίτα, εννοείται πως η τελική επιλογή είναι δική μου, δε θα αφήσω τελικά κανέναν να με επηρεάσει.. απλά παίρνω γνώμες - ειδικά από ανθρώπους που η γνώμη τους έχει κάποια βαρύτητα για μένα - και αφού τα ζυγίσω μέσα μου θα αποφασίσω.. με βασικό κριτήριο να παραμένει η οδηγική εμπειρία αλλά και το value for money..
άσε που παίζουν και πολλοί αστάθμητοι παράγοντες (πχ ενδεχόμενο μετακόμισης, άρα έξοδα για καινούρια έπιπλα συσκευές κλπ - όχι μόνο δικά μου βέβαια αλλά αρκετά)..
πάντως σου λέω είμαι μπλέξιμο... το ίδιο κάνω από το πιο απλο πράγμα μέχρι το πιο σύνθετο..
Το κλασικό "τί να πάρω" με 20k